icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
rybecka
25. jan 2013

zeny len ja jedina cvicim 1 level?? 😕 vy uz herecky druhy treti tak som zvedava na vysledky 😉

crystalskye
25. jan 2013

@maca215 a môžem sa spýtať večer kedy ješ naposledy? ja by som iba nejaké dve kilá potrebovala schudnúť, nič viac 🙂

snehulienka24
26. jan 2013

@monnika cau monik,ako mas? a ako pokracujes? 😵 citala si na nikki blogu? caka bejby 🙂 😵

lucka1987
26. jan 2013

@daniette dakujem, no potrebujem si to stiahnut. cvicim, ked maly spi a pc mam v izbe.. 😒

daniette
26. jan 2013

@lucka1987 Ahoj, mne sa najlepšie cvičí ráno, keď syn odíde do školy. Ale dnes si zacvičím asi až poobede. 🙂

maca215
26. jan 2013

@crystalskye tak medzi 19-20 hod. A to uz sa snazim jest nie sladke a neslane.... nieco lahke to chrumem pri tv namiesto chipsov 😀

lucka1987
26. jan 2013

@daniette no ja rano akosi.. neviem no. teraz mam ms a dost bolestivu, takze este nejdem zacat. respektive. mala som dva tyzdne " turne" kedy som kazdy vecer cvicila, az zo mna tieklo a asi to chce oddych trosku. tak pockam, ked bolesti prejdu., rano sa budime o 7 , ranajky, a ideme do obchdu, pripadne upracem a na prechadzku.. mne sa da skor na obed ked maly zaspi o 12 tej,a lebo az vecer o 20.00. vtedy mam najlepsi klud. ale ani to rano nevylucujem uplne, staci ak t par krat skusim a zvyknem si... takze mozno mi maly bude asistovat.. ale dnes to necham tak.. za minuly rok som dala dolu 13 kil a cvicila som vylucne vecer. po roku nejake kilecka pribudli a teraz som ich dala opat dolu, este dve -tri a bude to.. len treba rysovat a tvarovat postavu

vvcielka
26. jan 2013

Ahojte! Dnes som si nastudovala a stiahla cvicenia a zacinam makat uz aj ja. Dufam ze to bude mat nejaky ten efekt.Môžem vas poprosit o niejaku radu,upravovali ste si aj jedalnicek? Lebo ja sa snazim uz schudnut od druheho pôrodu a akosi sa mi to nedary,tak dufam ze to zvladnem a nevzdam po tyzdni 🙂

lucijag
26. jan 2013

ahojte prosim vas kolko levelov ma to cvicenie?mozte mi napisat viac info ako to funguje a kde to stiahnem?dakujem

barcelona94901
26. jan 2013

@vvcielka Ahoj, efekt to bude mať určite ,
u mna má,hoci nestíham ako baby

silvia31
26. jan 2013

@rybecka ja som len na prvom, dnes idem 7x takže uvidíme, či zvládnem potom druhý 😀 som si to včera pozerala a skúsila som, ale zvládla som 9min aj to len tak tak :P

silvia31
26. jan 2013

@komisakpd na mňa došla mrcha hneď na ďalší deň po cvičení..ale odcvicila som aj s ňou, uvoľnilo mi to tie bolesti, ale nemala som extrémne boľavé, čiže..ale inak ja som vždy cvičila aj cez mrchu, keď som ešte za mlada hrávala bedminton a mali sme tréning 3x týždenne, tak som nemala moc na výber. Ale tých pár dní bez cvičenia sa dozenie 🙂

daniette
26. jan 2013

@lucijag Ahoj, pozri si tieto videá:

https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

https://www.youtube.com/watch?v=QKdJ9jJv594

https://www.youtube.com/watch?v=QMN4g3D4ODE

1.level cvičíš 10 dní, 2.level cvičíš 10 dní a 3.level cvičíš 10 dní

sandrus2
26. jan 2013

Ahojte dievčatá tak dnes úspešne 6 deň 2 levelu za mnou k tomu som si dala no more trouble 2 🙂 a konečne vidím aj zmeny na sebe 🙂 to plávacie koleso okolo mňa čo sa volá brucho pomaly ale iste mizne 🙂) konečne sa mi aj spevnila trošku koža 😀

sandrus2
26. jan 2013

@jaannuusskkaa ahoj a kde prosím ťa nájdem tú tabulku?

jaannuusskkaa
autor
26. jan 2013

v mojom albume
@sandrus2

jaannuusskkaa
autor
26. jan 2013

@sandrus2 a ciel som ti dala 60 to je len tak na motivaciu aj tak hehe a ine miery sme nedavali nedokazala som urobbit tabulku aby v tom nebol chaoz

sandrus2
26. jan 2013

@jaannuusskkaa aha tak super nevadí ja si aj tak značím aj sama cm ale takto ma to bude ešte viac motivovať 🙂 ďakujem

rybecka
26. jan 2013

@silvia31 ja dnes 6krat prvy level a uz teraz sa tesim na druhy ale teraz som si dala kavenku neovladla som sa v robote 😕 joj dnes to musim vyskakat 😀

sandrus2
26. jan 2013

Dievčatá je tu niektorá taká čo už docvičila 30DS ? s čím ste pokračovali ? a ako ste spokojné?

maca215
26. jan 2013

@sandrus2 body revolution.... a aj ma to dokonca baví.... 30 days shred ma nudil 10 dni to isté

sandrus2
26. jan 2013

@maca215 a ako sa to civčí to je tiez dáko na levely alebo ako? a máš aj link ?

maca215
26. jan 2013
petraslov
26. jan 2013

ahojte baby, tak mňa ten tretí level baví najmenej a najviac ma pri ňom bolia kĺby, sakra 😖

sandrus2
26. jan 2013

@maca215 super ďakujem len to by asi nebolo pre mna aj tá Nikki tam píše že pre tých čo odcvičili 30DS alebo ripped je to krok spet tak asi niečo náročnejšie by som chcela ale ďakujem asi skúsim bud ripped alebo 6week ten je celkom fajn 🙂

maca215
26. jan 2013

@sandrus2 narocnost mi pride zo zaciatku taka ista a postupne pridava

sandrus2
26. jan 2013

@maca215 rozmýšlam ešte nad zuzkou light že skusim neskúšala si ?

maca215
26. jan 2013

@sandrus2 nie neskusala, a pri body revolution vidiet viac zmeny na tele oproti 30 days shred 😵

iconka
26. jan 2013

8.den z druheho levelu mam za sebou 😀
Co hovorite na treti level?

sandrus2
26. jan 2013

@maca215 kuknem niekde ešte video že čo to obnáša a uvidím 🙂