Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

ja som tiez cvicila 30days shred, v septembri som zacala a veru treti level sa mi zdal najlepsi, aj rychlo ubehol. Potom som zacala 6W6P to sa mi tiez pacilo, ale nedokoncila som to...mala som ine problemy... po novom roku som zacala 30in Ripped ale to sa mi tak nepacilo, tak som zacala Cardio Kickbox a to je super, bavi ma to najviac. Ja mam tiez problem s bruchom, tam by som potrebovala dat dole velmi vela centimetrov, snad sa mi to aj podari. Pozeram tu temu, kde baby davaju fotky toho ako schudli, no sanka dole, ake su niektore sikovne 😉
ja som tiez pozerala ten blok co ste tu davali link, nechapem, ze ta zena ma po mesiaci take vysledky, lebo u mna neboli take ano zdaleka 😕
pozerám ako vám to tu všetkým pekne ide 🙂 len tak ďalej kočky... 😵
ja si akurát za pár min. pôjdem dať 4.krát 4 week z ripped 🙂 už sa teším na ten pocit po cvičení... 🙂 mimochodom... Jillian na konci v tomto videu necháva len tak na zemi vydýchať.. zatvorené oči.... a chváli vás tam... také aj povzbudivé vety typu - môžeš byť, to čo chceš byť -- nerozumiem všetko, ale aj to málo čo rozumiem sa dobre počúva 😀 a ešte vám aj zatlieska... no milé od nej 😅 😀
@jankapiknova ak mozem aj ja 🙂
ja som teraz na 4.dni 3levelu 30DS, tiez rozmyslam co dalej, ale ripped in 30 je podla mna rovnaka uroven, nepostupila by si , hlavne pri tych uvodnych cviceniach.
Ja rozmyslam nad body revolution ale od druhej urovne (aj to radi baba na tom blogu co bol o stranu dozadu, ked uz mas odcvicene s jillian, tak je lepsie zacat 2.urovnou) alebo shed&shred, a pred letom este stiham killer buns &thights a 6wx6pack 😉
@sandrus2 @iconka tak teda pojdem aj ja na ripped in 30... prehovorili ste ma :D @barcabejby
2.den z tretieho levelu mam odcviceny, dnes som cvicenie potiahla na hodku 😀 ,...tusim mi rastu svaly 🙂
ahojte .. ja som dnes 4 den 1 levelu.. ten cvicim doobeda. a poobede, pripadne vecer ( ako mam cas ) si davam body revolution cardio 1. teraz si stahujem cardio 2 .
co ste ine cvicili este popri 30DS ?
@iconka a čo ešte cvičiš,ked si predlžuješ na hodinu?
@jankapiknova svihadlo, rotanu, brusaky a dnes som dala trochu nahodneho cardia z youtube 🙂
@iconka ja si tiež pridavam od jill to 6 minutove na brucho ale chcem aj zmenit... tak si dam zajtra tiež cardio.. 😉 dik
@jankapiknova
@iconka baby dajte tip na to cardio aj mne by sa zišlo 🙂 tiež som si dávala to 6 min na brucho ale chcelo by to zmenu 🙂 neviete ako sa civičí to Cardio Kickbox od jillien ?
toto som si dala, ale len tak kolko som vladala
ahojte, ja som cvičila crossfit, makačka ale zvladala som, lenze uz nestiham chodit cvičit, stahovali sme sa mimo mesto a mam aj vela prace teraz, tak hladam alternativu, hoci doma sa velmi neviem prinutit poradite mi nejake videa čo sa daju stihanut? vdaka
@iconka to vyzera v pohode tych 6 minut , budem to striedat pri tom 3 leveli s tym 6 minut. na brucho, super.
maminy, chcela by som zacat cvicit - schudnut, a rozhodujem sa ake cvicenie zvolim. Pomohlo Vam toto cvicenie?
kocky nasla som tu to 30dnove cvičenie ma to 3 levely? to znamena ze 10 dni 1 level atd?
ahojte chcem sa poradit zacala som cvicit s jillien a mam v tom trosku chaos kolko cvicit 1 level a ci pridat k tomu este nieco a ci cvicite s youtube alebo si to niekde stahujete ? A ked ste začali cvicit vaha vam sla hned dole alebo to najprv stalo lebo vraj tuk sa meni na svaly moze to tak byť ?
@sileon tuk sa na sval nikdy nezmeni 😅 ja cvicim level 1 k tomu pridavam kardio cvicenie cca 30 minutove. jillian cvicim 4 dni len. ale predtym som cvicile aj ine..
ak mas v tele viac kvalitnej svalovej hmty, tvoje telo aj pocas spanku viac spaluje a rychlejsie odburas tuky. ak nemas svalovu hmotu, tuky pojdu pomalsie prec.. takze je dobre ak striedas posilnovacie cvicky s kardio, kedy sa dostanes do hladiny, ked ti efektivne spaluje telo tuky rovnmerne po celom tele..
kedze su tu zaradene aj posilnovacie cviky, zalezi od intenzity akou ich budes robit, sval mas tazsi ako tuk, takze je mozne, ze ti bude vaha stat, ale cm pojdu jednznacne dolu a na vizual uvidis sama vysledok, ze nebudes mat napr take mlandrave telo,a le ovela pevnejsie ( nie hrubsie ani tucnejsie )
dievcata, kde najdem to 6 minutove video na brucho? dakujem 🙂

@sandrus2 v piatok sa pomeram a povazim, dam vediet 😉