Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@iconka nemáš zač, so sandrus2 ste hľadali toto? Killer Buns & Thighs
https://www.youtube.com/watch?v=jmDFer-LrVIja som to kocky stiahla ale nejde mi to otvorit
ahojte, tak ja mam opat za sebou kardio a teda fucim ako lokomotiva, ale konecne som sa nekopla a zacala cvicit. Dufam, ze mi to aj vydrzi 😅 😀
Ahojte, no tak dnes som cvicila 2 level SH30 ale je to pre mna zaberak normalne som uz nemohla posilovanie ruk v polosede sa mi zahmlievalo pred ocami... 😝 😝 😝 😝 Zajtra to skusim znova ale dnesok bol velmi slaby...Ako vam ide ten level2?
@fanny3 asi tri dni som pritom mala nervy, ze to nedam a potom to uz slo lepsie, posledny den som uz pekne cele vsetko v tazsej obtiaznosti odcvicila. Proste mysli len na to, ze to das a snaz sa, ked aj spravis menej cvikov, ale rob ich poriadne a radsej menej. Kazdym dnom ti to pojde lepsie, neboj sa.
@iconka prosim ta nemožeš mi sem dat link 3 levelu( 30days) na stiahnutie? dakujem 🙂
baby tak ja som vcera necvicila.lebo predtym som cvicila ale vcera ma brutalne bolel rez po cisarskom, tak som sa zlakla..taka svalovica na spodnom bruchu ze az...
baby a čo je so Sisankou? Sisanka kde si? 😕
Ahojte takže dnes 2level docvičený 🙂 konečne uvidím aký bude 3 🙂 zajtra sa odvážim a pomeriam som zvedavá aký bude výsledok po 20 dňoch 🙂 večer ak my malý dovolí tak si dám ešte tú rotanu a možno dáky cvik na brucho lebo to je des keď sa kuknem do zrkadla nič iné ma nehnevá iba to brucho :(
@sandrus2 aj ja mám najväčší problém s bruchom 😒 Inak tretí level je podľa mňa lepší a neviem prečo, ale stále mi strašne rýchlo prejde 🙂 tak keď ešte malá spí, tak si dám do plusu nejaké cviky na brucho...
@barcabejby no ja som zvedavá zajtra aký bude 🙂 najviac sa bojím že keď schudnem z brucha tak mi tá koža tam ostane a neprispôsobí sa :(
@jankapiknova prepáč, že sa zapájam do debaty...ale ani ja som nevedela čo cvičiť ďalej, ale už som sa rozhodla...bude to ripped in 30. Rozhodla som sa po prečítaní tohoto... http://mojetelo.blogspot.cz/2012/06/den-59-hodn...
@sandrus2 Inak, mne sa ten tretí level zdá ľahší ako druhý...a neboj, koža je strašne flexibilná, takže sa prispôsobí...
@jankapiknova Ja sa sa uz rozhodla, ze pojdem na to Ripped in 30. Uz som si stiahla 2 weeks a este dnes stiahnem dva zvysne, tam sa to meni po tyzdni.
@jankapiknova no ani ja som nevedela dlho som rozmýšlala ale asi pôjdem na ripped vyzerá celkom dobre 🙂 tak je fajn že sa ti páči a ty nad čím rozmýšlaš ze pôjdeš dalej cvičit?
@barcabejby no tak v to dúfam lebo už teraz mám s tým problém že keď si sadnem tak sa mi tá koža nazbiera no a kypý cez gate :( či ako to povedať keď stojím je to v pohode najhoršie je to v sede 🙂
@fanny3 - ahojky, aj mne sa zdá 2. level ťažký, tiež som zo začiatku nevládala tie cviky ku koncu , čo sa dvíhajú činky a jedna noha, tiež mi robí problém poloha v kliku a to skákanie, ale postupne ako sa kondička zlepšuje, tak to aj celé odcvičím a pomaly sa chystám na 3. level. Takže treba len vydržať 🙂

@iconka Ahoj, myslíš toto?
https://vimeo.com/54281135