icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
blcha
4. feb 2013

@lucka1987 prosim ta a to ripped nieje na youtube? ked to chcem cvicit musim si to stiahnut??

komisakpd
4. feb 2013

baby..manzel mi kupil vynilove cinky 1kg..a musim vam povedat ze je to ine cvicenie oproti cviceniu s pol litrovymi flasami..

lucka1987
4. feb 2013

@blcha aj na you tube najdes niektore cvicenia, niektore som nenasla a nasla som na ulzto a stiahla som si ich, cvicim ich v obyvke pred telkou potom. lebo c mam v izbe, kde maly spi.

lucka1987
4. feb 2013

@komisakpd ja mam vynilove 2 a 3 kilove a potom kovove , take starsie, kde si mozem priberat a odoberat zataz od 1 -12 kil na jednej cinke.. ale to nehrozi.. cvicim s 2 kilovymi a uz aj to je celkom dost. myslim, ze na prvy mesiac DS stacia v pohode 1 kilove

komisakpd
4. feb 2013

@lucka1987 tak poviem ti ze stacia mi tie kilove :D

michelleuk
4. feb 2013

tak baby aj ja som dnes dala 1 level ale akoze skoro som pluce vyplula a to som ani cinky nemala 🙄

sandrus2
4. feb 2013

@lucka1987 ahoj tak potom daj vedieť aký bol ja som ešte ripped necvičila 🙂 mám ho stiahnutý ale až v nedeľu idem nan ked skončím 30 DS 🙂

lucka1987
4. feb 2013

@sandrus2 tiez so si ho len zatial stiahla a prave ho pozeram.. akoze makacka to musi byt.. ale chcem si ho zaradit az po skonceni DS, teraz sa viac zameriavam na DS a kardio . ked budem cvicim level 2, dam si aj kardio 2. a s 3 kardio 3, potom chcem prejst na ten ripped

iconka
4. feb 2013

7.den z 3.levelu mam odcviceny, dnes som dala len 45-50minut, nevadi 🙂

rybecka
4. feb 2013

ja zatial len 2level 3 den ale ja si uz nic nepridavam vy ste sikovnice zeny inak ja som rada ze vobec stiham odcvicit tych 30 minut. mozno v stredu si dam viacej lebo asi nikdy neschudnem 😅
ale vcera som si nakupila same fajnovky losos ,syry ,sunku 80% masa a tak ako na zdravu vyzivu a vela vela zeleniny uz len to navarit a zjest 😀

rybecka
4. feb 2013

@michelleuk aj ja som mala tie prve dni tazke ale uvidis ako sa ti fajne bude kondicka zlepsovat a potom ho das cely v pohode potom som zacala 2 level a opat svalovka a pluca von 😝

barcelona94901
4. feb 2013

@komisakpd ja si tiež chcem kilové zohnať,mám len veľké,ťažké ,nič,.moc s nimi ..tuším ešte bratové 😀 😝
a som sa smiala,dom ,ktorý chceme kupiť,tak tam mali činky "retro" drevené 😀 😀 asi znamenie 😝 😀

lin123
4. feb 2013

ahojte, tak uz mam prvu lekciu za sebou.Wau! Citim sa super...trosku narocne,ale dalo sa..ale cvicilasom bez ciniek.
Tie,ktore to uz mate za sebou vsetky tri levely, zaujjimalo by ma,ako to je s bruchom pri tomto cviceni...ja mam brucho po porode, spevni sa a pojde dolu? 🙂

Inak akurat som docvicila, ked sa mi maly zobudil a isla som cvicit hned ako mi zaspal, no aky zlaty..nechal maminku si pocvicit. 🙂

michelleuk
4. feb 2013

@rybecka no dúfam že sa to zlepší rozmýšľam este nad tae bo to som niekedy rada cvicila

crystalskye
4. feb 2013

ahojte baby, akurát som docvičila 3.den z 2.levelu, ale tak neskutočne ma bolia členky, ledva chodím..pri prvom leveli som nemala tento problem, ale už aj 1. a 2. den 2.levelu, normálne som si musela vynechať 2 dni, lebo aj s chodením som mala problémy, nie to ešte s cvičením..od čoho ma tak môžu bolieť tie členky? cvičím bosá striedavo na koberci a na plávajúcej podlahe - v ponožkách by som sa šmýkala, uvítam každú radu a skúsenosť 🙂

b.janka
4. feb 2013

baby mám dilemu... minulý týždeň v stredu som odcvičila posledný deň levelu 1... vo štvrtok som odcvičila level 2... a ako na potvoru v piatok malá pokazila pc 😠 ... na notebooku zlomila monitor... až dnes máme druhý (teda neviem do kedy)... a všetky cvičenia od jill v starom pc... skoro ma piclo... tak od minulého piatku do dnes som necvičila... čo by ste spravili na mojom mieste... začať odznova alebo pokračovať v leveli 2 ako keby sa nič nestalo
na jednej strane mi dobre padla pauza... neviem prečo ale strááááášne ma boleli lýtka z vnútornej strany... ako miestá kde sa spája kosť s mäsom... po odcvičení som ledva chodila a potom aj na ďalší deň som mala problémy... a čím viacej dní som cvičila jill tak to bolo horšie... tak a aj bojím čo to bude keď znova začnem
tak od zajtra pokračujem v cvičení... len nevime či level 1 alebo 2... to sa ešte musím rozhodnúť... potešili by ma vaše rady... a dúfam že malá nepokazí aj tento požičaný pc

barcabejby
5. feb 2013

Drahý sa ma v sobotu opýtal, čo chcem na meniny, tak som mu povedala, že činky...a už sú od soboty doma 🙂 2x2kg a 2x3kg Neviem, či mi niekedy tak rýchlo niečo kúpil. 😀 Inak zajtra začínam s Ripped in 30 tak som zvedavá ako to zvládnem. Kilá nejak dole po 30 day shred dole nešli, ale napríklad na kritickom mieste pod pupkom mi z obvodu brucha zišli 4 cm..tak sa tešííím...A ide sa ďalej...cica nežer a cvičme v rytme 🙂

ikusa11
5. feb 2013

@crystalskye urcite zacni cvicit v teniskach 😉

ikusa11
5. feb 2013

@b.janka ja by som pokracovala,mne by sa uz nechcelo zacinat odznova.ved jill ma aj dalsie 30dnove cvicenie,to si mozes dat po odcviceni tychto 3lev. 😉

iconka
5. feb 2013

@crystalskye OBUJ SA! Stale sa to zdvoraznuje, necvicte bose, lebo si ublizite. Ja som na zaciatku asi 2dni len cez svihadlo skakala bosa a citila som bolest chrbtice. Neviem si predstavit, co vsetko by ma bolelo, keby Jill cvicim bosa. Nehovori to predsa nikto zo srandy. Tenisky na to urcene tlmia narazy a pod. Odkedy cvicim v teniskach, nemam problem.

iconka
5. feb 2013

@barcabejby presne ako ja, ja budem mat teraz narodky v nedelua tiez som si 2 a 3kg cinky nakazala a na vyrocie som dostala v januari 1kg 🙂

barcelona94901
5. feb 2013

@lin123 pre inšpiráciu,k tomu brušku ,čo si sa pýtala 😉

barcelona94901
5. feb 2013

baby a neviete čo je so Sisinkou ?tu tiež cvičila

jankapiknova
5. feb 2013

@barcabejby to je super 4cm...to je doležitejšie,mne tiež kila niejak nejdu dole,ja pozeram hlavne na cm a podla veci ktore si obliekam a ako sa citim. 🙂

barcabejby
5. feb 2013

@iconka 🙂 dobre sme dopadli s darcekmi..ale ja sa tesim..

iconka
5. feb 2013

@barcabejby Aj ja mam radost, je to originalne 😀

barcabejby
5. feb 2013

@jankapiknova Aj ja sa tesim, ze nieco zislo 🙂 A je pravda, ze najdolezitejsie je citit sa dobre 🙂

tinika
5. feb 2013

kočky ako cvičite prv kardio a potom z toho levelu? vdaka

tinika
5. feb 2013

a este otazka ako často cvičite a ako dlho :D dnes by som rada začat ked mlady konečne zaspi a nezaspim snim bo robim do 1-2 rana a o 6 budiček

tinika
5. feb 2013

@lucka1987 je aj kardio 1-3? ja mam nejake kardio ale este som ho nepozerala či to ma nejake čsti a ake este cvičenia ma jill? ja mam cardo potom ten 1-3 level 30 dnove cvičenie a este nejake no more trouble zone