Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

baby..manzel mi kupil vynilove cinky 1kg..a musim vam povedat ze je to ine cvicenie oproti cviceniu s pol litrovymi flasami..
tak baby aj ja som dnes dala 1 level ale akoze skoro som pluce vyplula a to som ani cinky nemala 🙄
7.den z 3.levelu mam odcviceny, dnes som dala len 45-50minut, nevadi 🙂
ja zatial len 2level 3 den ale ja si uz nic nepridavam vy ste sikovnice zeny inak ja som rada ze vobec stiham odcvicit tych 30 minut. mozno v stredu si dam viacej lebo asi nikdy neschudnem 😅
ale vcera som si nakupila same fajnovky losos ,syry ,sunku 80% masa a tak ako na zdravu vyzivu a vela vela zeleniny uz len to navarit a zjest 😀
@michelleuk aj ja som mala tie prve dni tazke ale uvidis ako sa ti fajne bude kondicka zlepsovat a potom ho das cely v pohode potom som zacala 2 level a opat svalovka a pluca von 😝
@komisakpd ja si tiež chcem kilové zohnať,mám len veľké,ťažké ,nič,.moc s nimi ..tuším ešte bratové 😀 😝
a som sa smiala,dom ,ktorý chceme kupiť,tak tam mali činky "retro" drevené 😀 😀 asi znamenie 😝 😀
ahojte, tak uz mam prvu lekciu za sebou.Wau! Citim sa super...trosku narocne,ale dalo sa..ale cvicilasom bez ciniek.
Tie,ktore to uz mate za sebou vsetky tri levely, zaujjimalo by ma,ako to je s bruchom pri tomto cviceni...ja mam brucho po porode, spevni sa a pojde dolu? 🙂
Inak akurat som docvicila, ked sa mi maly zobudil a isla som cvicit hned ako mi zaspal, no aky zlaty..nechal maminku si pocvicit. 🙂
@rybecka no dúfam že sa to zlepší rozmýšľam este nad tae bo to som niekedy rada cvicila
ahojte baby, akurát som docvičila 3.den z 2.levelu, ale tak neskutočne ma bolia členky, ledva chodím..pri prvom leveli som nemala tento problem, ale už aj 1. a 2. den 2.levelu, normálne som si musela vynechať 2 dni, lebo aj s chodením som mala problémy, nie to ešte s cvičením..od čoho ma tak môžu bolieť tie členky? cvičím bosá striedavo na koberci a na plávajúcej podlahe - v ponožkách by som sa šmýkala, uvítam každú radu a skúsenosť 🙂
baby mám dilemu... minulý týždeň v stredu som odcvičila posledný deň levelu 1... vo štvrtok som odcvičila level 2... a ako na potvoru v piatok malá pokazila pc 😠 ... na notebooku zlomila monitor... až dnes máme druhý (teda neviem do kedy)... a všetky cvičenia od jill v starom pc... skoro ma piclo... tak od minulého piatku do dnes som necvičila... čo by ste spravili na mojom mieste... začať odznova alebo pokračovať v leveli 2 ako keby sa nič nestalo
na jednej strane mi dobre padla pauza... neviem prečo ale strááááášne ma boleli lýtka z vnútornej strany... ako miestá kde sa spája kosť s mäsom... po odcvičení som ledva chodila a potom aj na ďalší deň som mala problémy... a čím viacej dní som cvičila jill tak to bolo horšie... tak a aj bojím čo to bude keď znova začnem
tak od zajtra pokračujem v cvičení... len nevime či level 1 alebo 2... to sa ešte musím rozhodnúť... potešili by ma vaše rady... a dúfam že malá nepokazí aj tento požičaný pc
Drahý sa ma v sobotu opýtal, čo chcem na meniny, tak som mu povedala, že činky...a už sú od soboty doma 🙂 2x2kg a 2x3kg Neviem, či mi niekedy tak rýchlo niečo kúpil. 😀 Inak zajtra začínam s Ripped in 30 tak som zvedavá ako to zvládnem. Kilá nejak dole po 30 day shred dole nešli, ale napríklad na kritickom mieste pod pupkom mi z obvodu brucha zišli 4 cm..tak sa tešííím...A ide sa ďalej...cica nežer a cvičme v rytme 🙂
@crystalskye urcite zacni cvicit v teniskach 😉
@crystalskye OBUJ SA! Stale sa to zdvoraznuje, necvicte bose, lebo si ublizite. Ja som na zaciatku asi 2dni len cez svihadlo skakala bosa a citila som bolest chrbtice. Neviem si predstavit, co vsetko by ma bolelo, keby Jill cvicim bosa. Nehovori to predsa nikto zo srandy. Tenisky na to urcene tlmia narazy a pod. Odkedy cvicim v teniskach, nemam problem.
@barcabejby presne ako ja, ja budem mat teraz narodky v nedelua tiez som si 2 a 3kg cinky nakazala a na vyrocie som dostala v januari 1kg 🙂
@lin123 pre inšpiráciu,k tomu brušku ,čo si sa pýtala 😉
baby a neviete čo je so Sisinkou ?tu tiež cvičila
@barcabejby to je super 4cm...to je doležitejšie,mne tiež kila niejak nejdu dole,ja pozeram hlavne na cm a podla veci ktore si obliekam a ako sa citim. 🙂
@iconka 🙂 dobre sme dopadli s darcekmi..ale ja sa tesim..
@barcabejby Aj ja mam radost, je to originalne 😀
@jankapiknova Aj ja sa tesim, ze nieco zislo 🙂 A je pravda, ze najdolezitejsie je citit sa dobre 🙂
kočky ako cvičite prv kardio a potom z toho levelu? vdaka
a este otazka ako často cvičite a ako dlho :D dnes by som rada začat ked mlady konečne zaspi a nezaspim snim bo robim do 1-2 rana a o 6 budiček

@lucka1987 prosim ta a to ripped nieje na youtube? ked to chcem cvicit musim si to stiahnut??