icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
blcha
5. feb 2013

ahojte babulky ja som dnes 5den prveho levelu odcvicila som si a este som potom dala toto Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs Workout- Level 1 ale som uplne mokra ako mys to bude asi svalovica takze idem si hned supnut pre istotu magnezko u mna zatial neslo dole ani gram ale co by som chcela hned za 5 dni ze???

komisakpd
5. feb 2013

@barcelona94901 waw odkial mas tie obrazky?

komisakpd
5. feb 2013

baby sledujem na jojke tu to na markize, neviem kde..chodi to schudnutie tych nadrozmernych velkosti...ja by som tak potrebovala nejakeho cloveka co by mi dstrazil jedlo a donutil cvicit....ked mne sa tak nechce☹

barcelona94901
5. feb 2013

@komisakpd z blogu o chudnutí,tam maju fotky ,tieto Jillian,aj beachbody ,insanity dosť fotiek ,že wooow ,tak ma to nabudilo 😀 že musim aj ja vydržať a prídu výsledky,je to fajn,ked cvičíme a výsledok ešte nevidíme 🙂

barcelona94901
5. feb 2013

@komisakpd tie extrémne ?markíza ,inak na youtube je kopec takých videí aj fotiek,kde su pred/ po ,konkrétne cvičenia a najhorší je asi ten začiatok,cez to sa treba prehrýzť 😖 potom už to ide,mna spomalilo to moje koleno,ale tak nevzdám to

limoncino
5. feb 2013

Ahoj, ja som začala civčiť včera, a chodila som aj do posilovne, ale takáto zničená som odtiaľ nikdy nevyliezla, všetko ma bolí, hlavne ramená, neviem, ako dám ruky na volant a ako ich tam udržím a ako svižne budem preraďovať 😀 😀 nevadí, dala som sa do boja, tak to dokončím.
Držíte aj nejakú diétu? Ja len vyradím biele pečivo, sladké, slané, kávy sa bohužiaľ nevzdám, to by som nefungovala 😀

monikaherdova
5. feb 2013

Ahojte baby chcela by som sa k vam pridat,dnes zacinam cvicit prvy level,je tu niekto kto zacina prave dnes??

lucka1987
5. feb 2013

@tinika no ja so si stiahla cardio 1 a 2 . a potom kixbox cardio,ale to este necvicim. kukla som aj jogu ta vyzera dost tazko, najma na pevnost svalov, potom ten ripped in 30 . to som este len kukla ak to vyzera.. to by sa malo cvicit zas 5 dni v tyzdni. a je aj nejake 6 weeck pack a to je tiez po leveloch, to si musim este prestudovat ..

tinika
5. feb 2013

@lucka1987 ja mam cardio a kix box tak to je asi dačo ine, prave som docvičila a dalo mi zabrat a to som myslela ze malina po tom čo som cvičila crossfit hehe ale tri mesiace pauzy sa ukazali na mojej kondičke :D potom ma pouč :D a kde si stiahla to ripped in 30? a 6 wwck pack? vdaka
@monikaherdova ja začinam dnes prave som docvičila cardio a idem na 1 level :D z tej časti čo su 3 levely :D

tinika
5. feb 2013

@komisakpd :D dobre to vyzera heh len neviem či sa na to dam :D kto tam potom hlasuje za fotky?

tinika
5. feb 2013

tak myslim ze na prvy den toho bolo tak akurat :D spotena som kvalitne, sprchu nestiham bo maly sa často bude tak smradlava pojdem do skolky

lucka1987
5. feb 2013

@tinika vsetko stahuem cez ulozto. kolko krat idem nieco stiahnut ani na you tube to nie je, tak stahujem viac menej naslepo , ale zatial sa mi vselico paci,ale cvicim postupne

iconka
5. feb 2013

@komisakpd ja som sa prihlasila 😉 ale este sa tam nevidim :(

jankapiknova
5. feb 2013

@lucka1987 ja som asi tatar ale vobec mi to nejde uložit,všetko riešim cez youtube 😒 ja som taky tatar celkov z počitača 😀

lucka1987
5. feb 2013

@jankapiknova napr toto zvyknu baby cvicit po dokonceni DS http://uloz.to/xi6smuY/cviceni-jillian-michaels... kliknes na " stiahni" a cakas.. ked to bude asi o hodinu, tak kuknes a mala by si to mat v priecinku : pocitac - stazene soubory . teda apson ja to tak mam

kati2104
5. feb 2013

@lucka1987 aj ja dakujem, skúsim 🙂

tinika
5. feb 2013

@lucka1987 a dala si tam vyhladat podla mena?

tinika
5. feb 2013

@lucka1987 blba otazka lae čo je DS? vdaka

jankapiknova
5. feb 2013

@lucka1987 ale to pyta kredit? 😕

lucka1987
5. feb 2013

@tinika
@jankapiknova no ak mas, ak nemas ( ani ja nemam ani nie som registrovana ) tak staci ak odpises tie pismenka z obrazka. ja tak stahujem denne aj 4 filmy kazdy den 😉
@tinika DS je skratka cvicebneho treningu Day Shred 30 to je to co cvicime na zaciatku tie 3 levely po 10 dni. nechelo sa mi to cele vypisovat a tak preto ta skratka DS . 😉

lucka1987
5. feb 2013

kocky prave som si odcvicila level + cardio.. zas zo mna tecie 😀

monikaherdova
5. feb 2013

@tinika cardio najdm kd ako sa o vola??

jankapiknova
5. feb 2013

@lucka1987 ale ked kliknem stiahnut tak mi vyskoči tabulka a neda sa obist,proste musim kliknut na dobit kredit 😒

monikaherdova
5. feb 2013

baby ktore cvicite ds 30 prvy level ste od cvicili hned na prvu supu?ja som od cvicila len 13 min a mam dost:((

lucka1987
5. feb 2013

@monikaherdova no ja som to odcvicila na prvy krat ale tieklo zo mna straaasne 😀

monikaherdova
5. feb 2013

@lucka1987 dakujem,skusim zajtra mozno to pojde 🙂 kolko chces schudnut ak sa smiem spytat?ja mam 73 a chcela by som dat na 65 😀

lucka1987
5. feb 2013

@jankapiknova ked kliknes na " stáhnout " mala by ti vyskocit takato stanka . kukam ze to nevidno az tak dobre. tu sipku som dokreslila.. aby si vedela, kde mas opisat pismenka

lucka1987
5. feb 2013

@monikaherdova no ja sm dala dolu minuly rok 13 kil.. teraz som zas nabrala 4. takze 4 kila by som chcela dat dolu.. ale nejako sa na kila nesustredujem skor na cm

jankapiknova
5. feb 2013

@lucka1987 už sa mi to stahuje 😀
dakujem za ochotu 🙂