Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Ahojte, možno hlúpa otázka, ale ktoré cvičenie je vhodne na začiatok?
@nitrankanr 30 day shred, alebo 90dnove body revolution napr.
@monikaherdova ja mam cardio and kixbox
https://www.youtube.com/watch?v=8kKvT2bPBuk muz mi stahoval neviem kde
@lucka1987 takze tri levely je DS tak to mam :D
@nitrankanr ja som dnes začala s cardio a myslim ze dost :D level 1 som uz cvičila len asi 10 min. precenila som sa hehe myslela som ze mam lepsiu kondicku a dam cely level 1
@iconka ďakujem, si zlatá 🙂
Caute kočenyyy 😀 že dnes mám pred sebou 4 deň z 2.levelu ....aaaale to je iný zabijak, ja lapam po dychu, som vedela, že bude zle, ale že až takto ?! uff.. 😀 no ale chcem schudnúť a jak sa hovorí - tudy cesta nevede - tak si to opakujem denne, keď sa mi fakt nechce 🙂 a zatiaľ odcvicim poctivo, len nezvladam ďalšie kardio ako predtým.. hmm nejaký tip? Na energiu? Diiik
ahojte, poviete mi v skratke o co ide? nechce sa mi citat vsetky tie strany, je to hrozne na dlho. Treba nejaku specialnu dietu? Cviky su vhodne aj na doma, ci treba cvicit vo fitku? Pri mojom drobcovi sa urcite do fitka nedostanem a schudnut by som potrebovala ☹ hlavne ubrat vela cm v pase a nieco urcite aj cez zadok..ste tu niektore, ktore uz mate viditelne vysledky, za aku dobu? budem vam povdacna za kazdu info
cinky doma nemam, treba ich ak nepotrebujem vypracovat ruky? co som si tu precitala, tak to znie super, vzdy si hovorim, ze potrebujem uz nieco robit so sebou, ale vzdy to zostane len pri reciach 😀 super, ze je tu takato skupina a ze sa navzajom podporujete..Len velmi nerozumiem, napr. to video 30 DS:Level 1 ma cca 27min. To odcvicite naraz v jeden den? a potom kazdy den cely mesiac, ci ako?
aj sa drzi nejaka dieta?
@tinika dakujem,aj ja som sa precenila z levelu 1 som si dala len 13 min a mal som dost 😒 verim ze zajtra bude lepsie 😀
@janci27 no ja som cvicila dva krat za sebou to 30 DS a teraz som zacala 6 week pack...ja cvicim hlavne kvoli vyformovaniu postavy,a vysledky vidim,celkovo sa citim taka pevnejsia...vahovo som nesla dole,ale ja mam 53 kilo,tak neni moc z coho 😀 ale neboj,su to kocky co dali dole aj desat kil....
baby už som sa to tu včera pýtala... odpovedala mi ikusa11... ale chcela by som vedieť názor viacerých... odcvičila som prvý level DS... jeden deň z druhého levelu... a potom mi malá dokazila pc... tak som 4 dni vôbec necvičila... čo mám dnes podľa vás cvičiť... začať znova od jednotky... alebo pokračovať v dvojke
@janci27 uvidis,ze sa nato namotas,je to makacka,ale ta pol hodinka sa da zvladnut a hlavne aj pri malych detoch sa ta polhodka najde...mne sa uz stalo,ze mala nechcela cez obed spat tak sa normalne pri mne hrala a ja som cvicila..proste to bolo pre nu na tu pol hodinu zaujimave a vydrzala 🙂
@nitrankanr to nie je to cardio to je 1 level z toho DS čo pisali vyssie
@monikaherdova a mne sa tu este smykalo som hladala druhe topanky nech sa nezabijem hned prvy den :D
Taaak a 8.den z 3.levelu mam odcviceny, dnes som dala hodinku, len som sa blba predtym dost napila vody 😀 este dva dni a hura na nove cvicenia 😀

@jankapiknova nie je zac, som rada, ze som pomohla 😉