icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
lucka1987
5. feb 2013

@jankapiknova nie je zac, som rada, ze som pomohla 😉

nitrankanr
5. feb 2013

Ahojte, možno hlúpa otázka, ale ktoré cvičenie je vhodne na začiatok?

iconka
5. feb 2013

@nitrankanr 30 day shred, alebo 90dnove body revolution napr.

tinika
5. feb 2013

@monikaherdova ja mam cardio and kixbox

https://www.youtube.com/watch?v=8kKvT2bPBuk

muz mi stahoval neviem kde
@lucka1987 takze tri levely je DS tak to mam :D

tinika
5. feb 2013

@nitrankanr ja som dnes začala s cardio a myslim ze dost :D level 1 som uz cvičila len asi 10 min. precenila som sa hehe myslela som ze mam lepsiu kondicku a dam cely level 1

nitrankanr
5. feb 2013

@iconka ďakujem, si zlatá 🙂

silvia31
5. feb 2013

Caute kočenyyy 😀 že dnes mám pred sebou 4 deň z 2.levelu ....aaaale to je iný zabijak, ja lapam po dychu, som vedela, že bude zle, ale že až takto ?! uff.. 😀 no ale chcem schudnúť a jak sa hovorí - tudy cesta nevede - tak si to opakujem denne, keď sa mi fakt nechce 🙂 a zatiaľ odcvicim poctivo, len nezvladam ďalšie kardio ako predtým.. hmm nejaký tip? Na energiu? Diiik

janci27
5. feb 2013

ahojte, poviete mi v skratke o co ide? nechce sa mi citat vsetky tie strany, je to hrozne na dlho. Treba nejaku specialnu dietu? Cviky su vhodne aj na doma, ci treba cvicit vo fitku? Pri mojom drobcovi sa urcite do fitka nedostanem a schudnut by som potrebovala ☹ hlavne ubrat vela cm v pase a nieco urcite aj cez zadok..ste tu niektore, ktore uz mate viditelne vysledky, za aku dobu? budem vam povdacna za kazdu info

mirka285
5. feb 2013

@janci27 cvicis doma,Jill ma viac cvicebnych programov,takze je len na tebe ktory si vyberies...na cvicenie ti stacia kilove cinky,pripadne podlozka na zem...vysledky vidno uz po mesiaci...

mirka285
5. feb 2013

@janci27 cvicenia si stiahlni z uloz to.sk....a co je najhlavnejsie,nie je to narocne na cas,trva to cca 30 minut 😉

janci27
5. feb 2013

cinky doma nemam, treba ich ak nepotrebujem vypracovat ruky? co som si tu precitala, tak to znie super, vzdy si hovorim, ze potrebujem uz nieco robit so sebou, ale vzdy to zostane len pri reciach 😀 super, ze je tu takato skupina a ze sa navzajom podporujete..Len velmi nerozumiem, napr. to video 30 DS:Level 1 ma cca 27min. To odcvicite naraz v jeden den? a potom kazdy den cely mesiac, ci ako?

janci27
5. feb 2013

aj sa drzi nejaka dieta?

mirka285
5. feb 2013

@janci27 ja nedrzim ziadnu dietu,ale vela bab si aspon trosku upravilo stravu...staci jest s rozumom 😉

monikaherdova
5. feb 2013

@tinika dakujem,aj ja som sa precenila z levelu 1 som si dala len 13 min a mal som dost 😒 verim ze zajtra bude lepsie 😀

mirka285
5. feb 2013

@janci27 30 DS ma tri levely,kazdy cvicis desat dni,cize desat dni prvy level,desat dni druhy a desat dni treti..ano,cvicis kazdy den...ked nemas cinky,mozes si napustit litrove flase vodou...

janci27
5. feb 2013

@mirka285 dakujem ti za info..30min nie je tak vela, a ked moja mala zaspi, tak to vyuzijem 🙂 a kolko to uz cvicis ty, vidis nejaky vysledok?

mirka285
5. feb 2013

@janci27 no ja som cvicila dva krat za sebou to 30 DS a teraz som zacala 6 week pack...ja cvicim hlavne kvoli vyformovaniu postavy,a vysledky vidim,celkovo sa citim taka pevnejsia...vahovo som nesla dole,ale ja mam 53 kilo,tak neni moc z coho 😀 ale neboj,su to kocky co dali dole aj desat kil....

janci27
5. feb 2013

@mirka285 no ja potrebujem hlavne vyformovat postavu, zpevnit a ubrat na bruchu hlavne. O kila mi az tak nejde, nevazim sa, skor o to, aby som sa citila lepsie a samozrejme aj vyzerala 😀

b.janka
5. feb 2013

baby už som sa to tu včera pýtala... odpovedala mi ikusa11... ale chcela by som vedieť názor viacerých... odcvičila som prvý level DS... jeden deň z druhého levelu... a potom mi malá dokazila pc... tak som 4 dni vôbec necvičila... čo mám dnes podľa vás cvičiť... začať znova od jednotky... alebo pokračovať v dvojke

mirka285
5. feb 2013

@b.janka zacni normalne druhym levelom 😉 ale ten jeden den nerataj...
@janci27 tak Jill je pre teba to prave,brucho ide viditelne dole v cm a aj sa budes super citit...

janci27
5. feb 2013

@mirka285 si ma potesila, uz som spravne motivovana, takze stiahnem videa a pojde sa cvicit..nech vidim vysledky aspon do jari ci zaciatku leta 🙂

mirka285
5. feb 2013

@janci27 uvidis,ze sa nato namotas,je to makacka,ale ta pol hodinka sa da zvladnut a hlavne aj pri malych detoch sa ta polhodka najde...mne sa uz stalo,ze mala nechcela cez obed spat tak sa normalne pri mne hrala a ja som cvicila..proste to bolo pre nu na tu pol hodinu zaujimave a vydrzala 🙂

tinika
5. feb 2013

@nitrankanr to nie je to cardio to je 1 level z toho DS čo pisali vyssie

tinika
5. feb 2013

@monikaherdova a mne sa tu este smykalo som hladala druhe topanky nech sa nezabijem hned prvy den :D

lucka1987
5. feb 2013

@silvia31 ja som sa na dvojku level ani nekukla. je to o hodne narodnejsie ako 1 level ? teraz cvicim 1 level + to kardio 1

maca215
5. feb 2013

@janci27 vysledky za 20 dni som mala - 3 cm a z vahy cca 1 kg

janci27
5. feb 2013

@maca215 no super, a cvicila si 20 dni bez prestavky? mne neviem ci sa podaria vikendy, to mame ine aktivity, tak neviem, ci bude na to cas ☹

silvia31
5. feb 2013

@lucka1987 no tá 2 je taká viac silova mám dojem, je to namáhavejšie aspoň pre mňa 😀 ani kardio po tom nezvladam ..ale dnes som si zacvicila ešte na brucho a ruky asi tak 15min..ale som nejaká blee asi na mňa niečo lezie

iconka
5. feb 2013

Taaak a 8.den z 3.levelu mam odcviceny, dnes som dala hodinku, len som sa blba predtym dost napila vody 😀 este dva dni a hura na nove cvicenia 😀