Chudneme s Jillian Michaels
baby sledujem na jojke tu to na markize, neviem kde..chodi to schudnutie tych nadrozmernych velkosti...ja by som tak potrebovala nejakeho cloveka co by mi dstrazil jedlo a donutil cvicit....ked mne sa tak nechce☹
@komisakpd z blogu o chudnutí,tam maju fotky ,tieto Jillian,aj beachbody ,insanity dosť fotiek ,že wooow ,tak ma to nabudilo 😀 že musim aj ja vydržať a prídu výsledky,je to fajn,ked cvičíme a výsledok ešte nevidíme 🙂
@komisakpd tie extrémne ?markíza ,inak na youtube je kopec takých videí aj fotiek,kde su pred/ po ,konkrétne cvičenia a najhorší je asi ten začiatok,cez to sa treba prehrýzť 😖 potom už to ide,mna spomalilo to moje koleno,ale tak nevzdám to
Ahoj, ja som začala civčiť včera, a chodila som aj do posilovne, ale takáto zničená som odtiaľ nikdy nevyliezla, všetko ma bolí, hlavne ramená, neviem, ako dám ruky na volant a ako ich tam udržím a ako svižne budem preraďovať 😀 😀 nevadí, dala som sa do boja, tak to dokončím.
Držíte aj nejakú diétu? Ja len vyradím biele pečivo, sladké, slané, kávy sa bohužiaľ nevzdám, to by som nefungovala 😀
Ahojte baby chcela by som sa k vam pridat,dnes zacinam cvicit prvy level,je tu niekto kto zacina prave dnes??
@tinika no ja so si stiahla cardio 1 a 2 . a potom kixbox cardio,ale to este necvicim. kukla som aj jogu ta vyzera dost tazko, najma na pevnost svalov, potom ten ripped in 30 . to som este len kukla ak to vyzera.. to by sa malo cvicit zas 5 dni v tyzdni. a je aj nejake 6 weeck pack a to je tiez po leveloch, to si musim este prestudovat ..
@lucka1987 ja mam cardio a kix box tak to je asi dačo ine, prave som docvičila a dalo mi zabrat a to som myslela ze malina po tom čo som cvičila crossfit hehe ale tri mesiace pauzy sa ukazali na mojej kondičke :D potom ma pouč :D a kde si stiahla to ripped in 30? a 6 wwck pack? vdaka
@monikaherdova ja začinam dnes prave som docvičila cardio a idem na 1 level :D z tej časti čo su 3 levely :D
tak myslim ze na prvy den toho bolo tak akurat :D spotena som kvalitne, sprchu nestiham bo maly sa často bude tak smradlava pojdem do skolky
@lucka1987 ja som asi tatar ale vobec mi to nejde uložit,všetko riešim cez youtube 😒 ja som taky tatar celkov z počitača 😀
@jankapiknova napr toto zvyknu baby cvicit po dokonceni DS http://uloz.to/xi6smuY/cviceni-jillian-michaels... kliknes na " stiahni" a cakas.. ked to bude asi o hodinu, tak kuknes a mala by si to mat v priecinku : pocitac - stazene soubory . teda apson ja to tak mam
@tinika
@jankapiknova no ak mas, ak nemas ( ani ja nemam ani nie som registrovana ) tak staci ak odpises tie pismenka z obrazka. ja tak stahujem denne aj 4 filmy kazdy den 😉
@tinika DS je skratka cvicebneho treningu Day Shred 30 to je to co cvicime na zaciatku tie 3 levely po 10 dni. nechelo sa mi to cele vypisovat a tak preto ta skratka DS . 😉
@lucka1987 ale ked kliknem stiahnut tak mi vyskoči tabulka a neda sa obist,proste musim kliknut na dobit kredit 😒
baby ktore cvicite ds 30 prvy level ste od cvicili hned na prvu supu?ja som od cvicila len 13 min a mam dost:((
@monikaherdova no ja som to odcvicila na prvy krat ale tieklo zo mna straaasne 😀
@lucka1987 dakujem,skusim zajtra mozno to pojde 🙂 kolko chces schudnut ak sa smiem spytat?ja mam 73 a chcela by som dat na 65 😀
@jankapiknova ked kliknes na " stáhnout " mala by ti vyskocit takato stanka . kukam ze to nevidno az tak dobre. tu sipku som dokreslila.. aby si vedela, kde mas opisat pismenka
@monikaherdova no ja sm dala dolu minuly rok 13 kil.. teraz som zas nabrala 4. takze 4 kila by som chcela dat dolu.. ale nejako sa na kila nesustredujem skor na cm

ahojte babulky ja som dnes 5den prveho levelu odcvicila som si a este som potom dala toto Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs Workout- Level 1 ale som uplne mokra ako mys to bude asi svalovica takze idem si hned supnut pre istotu magnezko u mna zatial neslo dole ani gram ale co by som chcela hned za 5 dni ze???