Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

baby, treba na toto cvicenie nejake specialne vybavenie, napr. cinky alebo nieco take?
@sisanka aj ja som dala dnes 2 den druheho levelu a myslela som ze susedou pod nami asi vytopim tak sa zo mna lialo 🙂 od rana som sa konecne teraz zastavila mali sme dnes prvy kurz plavania s malou o siedmej uz sme museli byt tam potom do mesta,cvicit,navarit a teraz konecne chvilka na obed a ideme dalej umyvat kociarik 🙂
ja ešte cvičím level jedna, práve som docvičila, ale kríže ma tak strašne bolia, že som nemohla všetky cviky odcvičiť ☹ ja už neviem, čo s nimi, v jednom kuse ma bolia, pri každom pohybe dávať pozor 😢
dnes to za vidím tak,že Jill nebude...ideme kopať zemiaky
mozem sa aj ja k vam pridat? ja sice idem do fitka potrebujem akutne beziaci pas a steper 😀 ale aj jillian by som vyskusala..ja som cvicila aj podla tracy anderson a teiz je to dobra makacka ale ma zacalli boliet kolena 🙂 tak vyskusam jillian 🙂 uvidime co to spravi
a ta druha tema je preco uz pase?
baby pomoc, nebolia vas velmi, ale fakt velmi kolena a stehna? :( uz som den vynechala a po vcerajsku zase velka bolest... co robim zle?
@mimka aj mna bolievali kolena...ale uz to preslo nastastie...predtym som cvicila bosa - zevraj aj to to moze sposobit...treba mat pevnu obuv, ja som si kolena aj mastila a parkrat som cvicila s bandazou 😉
@zibi no uz sme tuna v tejto teme 🙂 jillian je tiez dost zaberak na kolena...aspon viem zo svojej skusenosti...parkrat som skoro plakala od bolesti....ale treba vydrzat,nepolavit a ono to prejde 🙂
@sisanka no uvidim co to spraavi so mnou..ja uz ju mam davno staihnutu...ale mna vtedy skor zaujala Tracy anderson a jej cvicenie tak som cvicila ju..a jillian somn nechaala tak 🙂 dnes idem do fitka a vecer si zacvicim aspon trochu s jillian..
ja som si dala taky ciel..maly zatial ist na tych 79 kg za tie dva tyzdne tak uvidim ci sa mi to cvicenim a stravou podari 🙂
baby a mate tu nejaku tabulku? kde sa pisu kg , vyska miery? alebo ??
@zuzu188 nič si z toho nerob, ja už od piatku nič, ale začnem od 2. levelu normálne, inak som mala pohybu dosť, aj strava zatial ok, ale teraz som u mamči a ta vyvára, že až, tak o týžden to bude viac. 😒
@baby124 povedz, že ta vzadu si ty 😀 😀 😀
@henrieta16 keby 😀 nie ta vpredu s tym velkym zatkom 😀
@baby124 nič si z toho nerob, doraz to bude omnoho lepšie, daleko neutekám 😀
@henrieta16 keby som aspoň tie zemiaky bola kopať,ale nebola..nechali ma doma ☹
baby,vedela by ste mi niektorá vypracovať jedálniček podľa krvných skupín-sk. B?
@henrieta16 najlepsie je to ak sa mi pri cviceni natriasa slanina 😀 dnes som stretla susedu co ma 3 rocne dievcatko a velice mi radila ze si mam dat zasa poporodny pas davat si na brucho knihy a cvicit ... milujem ked sa niekto do mna stara vrrr tak ma to vytocilo
Ahojte aj mna dneska trochu boleli kolena,ale zatial sa to da vydrzat.Vcera vecer ked som docvicila 1 level som si isla kukknut ake su cviky v 2 leveli, ktory mam dneska zaat cvicit.a zistila som ze mi to svagor nenapalil a nechtial napalil 2x 3 level.takze nemam 2 level.ja mam taky pomali net ze sa mi to neda stahovat a knim pojdem az cez vikend.takze dneska zacinam 3 level.hadam to nevadi.hlavne ze sa hybem ale potrebujem uz zmenu lebo ma ten prvy uz zacina nudit 🙂
tak zajtra bude asi hladovka dnes som robila palacinky s coko a slahackou no nezjedz to..... 😖 😖 😖
Tak dnes bolia aj mňa kolená som pozerala že prečo vás bolia a nechápala. A dnes už to aj cítim aj chápem 😀. Dnes som si kupila digitálnu kuchynsku váhu. A od zajtra vážim no aspoň to skúsim 🙂 kamoška tak schudla 60 kg za rok tak ja do prdele dúfam že mne sa už tiež podarí tých mojich posledných 15 kg 😠
@kattulienka Jediné čo vadí že asi nebudeš vládať 🙂 lebo ona to preto dala že 1,2,3 aby si si privykla na záťaž tak možno budeš mať po 3 veľmi velku svalovku 🙂 ale v chudnutí by ti to nemalo brániť hlavne že sa hýbeme
baby mozete mi dat z youtube alebo z ulozto link na tei jednotlive levely ktore cvicite ? ja mam daco stiahnute ale cvicila som asi nieco ine od nej..nieco v zrychlenom tempe asi vyssi level urcite to nebola ta 1ka 🙂
@zibi
https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8a na ulož to si daj vyhľadávať Jillian Anderson 30 day shared 😉
musím sa priznať, že som tri dni necvičila ☹ ..ale dnes som sa už musela naštartovať lebo na obed som si dala veľkú bagetu s kuracím mäsom a k tomu veľkú misku paradajkového šalátu s rukolou a parmezánom..mňam..bola som plná ešte večer a samozrejme uspávalo ma to..no ale už to mám za sebou, dala som si 20 min zumby a hneď na to Jill ale už 2. level, lebo ten som si stiahla na usb do telky..bol to riadny masaker 😝
Mňa skôr trápi zápästie..dosť ma bolí a ešte v tej 2ke sa dosť často ide na ruky..dúfam, že to prejde..

tak 2.den levelu 2 je ze mnou,fuuu dnes som cvicila ako zaciatocnicka a leje zo mna este viac ko vcera 😀 😀 😀 super... 😉