icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
sisanka
4. sep 2012

tak 2.den levelu 2 je ze mnou,fuuu dnes som cvicila ako zaciatocnicka a leje zo mna este viac ko vcera 😀 😀 😀 super... 😉

pami2
4. sep 2012

baby, treba na toto cvicenie nejake specialne vybavenie, napr. cinky alebo nieco take?

sisanka
4. sep 2012

@pami2 myslim ze nie 😉 ona tam sice cvici s cinkami ale kludne ti postacia aj 2flase s vodou 🙂

barca127
4. sep 2012

@sisanka aj ja som dala dnes 2 den druheho levelu a myslela som ze susedou pod nami asi vytopim tak sa zo mna lialo 🙂 od rana som sa konecne teraz zastavila mali sme dnes prvy kurz plavania s malou o siedmej uz sme museli byt tam potom do mesta,cvicit,navarit a teraz konecne chvilka na obed a ideme dalej umyvat kociarik 🙂

minnie30
4. sep 2012

ja ešte cvičím level jedna, práve som docvičila, ale kríže ma tak strašne bolia, že som nemohla všetky cviky odcvičiť ☹ ja už neviem, čo s nimi, v jednom kuse ma bolia, pri každom pohybe dávať pozor 😢

baby124
4. sep 2012

kocky pridavam fotky pred otehotnenim a po

zuzu188
4. sep 2012

dnes to za vidím tak,že Jill nebude...ideme kopať zemiaky

zibi
4. sep 2012

mozem sa aj ja k vam pridat? ja sice idem do fitka potrebujem akutne beziaci pas a steper 😀 ale aj jillian by som vyskusala..ja som cvicila aj podla tracy anderson a teiz je to dobra makacka ale ma zacalli boliet kolena 🙂 tak vyskusam jillian 🙂 uvidime co to spravi
a ta druha tema je preco uz pase?

mimka
4. sep 2012

baby pomoc, nebolia vas velmi, ale fakt velmi kolena a stehna? :( uz som den vynechala a po vcerajsku zase velka bolest... co robim zle?

sisanka
4. sep 2012

@mimka aj mna bolievali kolena...ale uz to preslo nastastie...predtym som cvicila bosa - zevraj aj to to moze sposobit...treba mat pevnu obuv, ja som si kolena aj mastila a parkrat som cvicila s bandazou 😉
@zibi no uz sme tuna v tejto teme 🙂 jillian je tiez dost zaberak na kolena...aspon viem zo svojej skusenosti...parkrat som skoro plakala od bolesti....ale treba vydrzat,nepolavit a ono to prejde 🙂

mimka
4. sep 2012

@sisanka au no neviem ci vydrzim....dnes ledva chodim a fakt to boli... pridem domov z roboty a natriem sa liotonom cela :D

sisanka
4. sep 2012

@mimka ja som tiez natierala litonom 😀 presne aj mna to takto priserne bolelo...nemohla som chodit, hlavne dole schodami...a my sme vtedy boli este aj v Tatrach a tie vysokohorske chodnicky ma zabijali 😀 😀 😀

zibi
4. sep 2012

@sisanka no uvidim co to spraavi so mnou..ja uz ju mam davno staihnutu...ale mna vtedy skor zaujala Tracy anderson a jej cvicenie tak som cvicila ju..a jillian somn nechaala tak 🙂 dnes idem do fitka a vecer si zacvicim aspon trochu s jillian..
ja som si dala taky ciel..maly zatial ist na tych 79 kg za tie dva tyzdne tak uvidim ci sa mi to cvicenim a stravou podari 🙂

zibi
4. sep 2012

baby a mate tu nejaku tabulku? kde sa pisu kg , vyska miery? alebo ??

henrieta16
4. sep 2012

@zuzu188 nič si z toho nerob, ja už od piatku nič, ale začnem od 2. levelu normálne, inak som mala pohybu dosť, aj strava zatial ok, ale teraz som u mamči a ta vyvára, že až, tak o týžden to bude viac. 😒

henrieta16
4. sep 2012

@baby124 povedz, že ta vzadu si ty 😀 😀 😀

baby124
4. sep 2012

@henrieta16 keby 😀 nie ta vpredu s tym velkym zatkom 😀

henrieta16
4. sep 2012

@baby124 nič si z toho nerob, doraz to bude omnoho lepšie, daleko neutekám 😀

zuzu188
4. sep 2012

@henrieta16 keby som aspoň tie zemiaky bola kopať,ale nebola..nechali ma doma ☹

zuzu188
4. sep 2012

baby,vedela by ste mi niektorá vypracovať jedálniček podľa krvných skupín-sk. B?

baby124
4. sep 2012

@henrieta16 najlepsie je to ak sa mi pri cviceni natriasa slanina 😀 dnes som stretla susedu co ma 3 rocne dievcatko a velice mi radila ze si mam dat zasa poporodny pas davat si na brucho knihy a cvicit ... milujem ked sa niekto do mna stara vrrr tak ma to vytocilo

kattulienka
4. sep 2012

Ahojte aj mna dneska trochu boleli kolena,ale zatial sa to da vydrzat.Vcera vecer ked som docvicila 1 level som si isla kukknut ake su cviky v 2 leveli, ktory mam dneska zaat cvicit.a zistila som ze mi to svagor nenapalil a nechtial napalil 2x 3 level.takze nemam 2 level.ja mam taky pomali net ze sa mi to neda stahovat a knim pojdem az cez vikend.takze dneska zacinam 3 level.hadam to nevadi.hlavne ze sa hybem ale potrebujem uz zmenu lebo ma ten prvy uz zacina nudit 🙂

jaannuusskkaa
autor
4. sep 2012

tak zajtra bude asi hladovka dnes som robila palacinky s coko a slahackou no nezjedz to..... 😖 😖 😖

winzy
4. sep 2012

Tak dnes bolia aj mňa kolená som pozerala že prečo vás bolia a nechápala. A dnes už to aj cítim aj chápem 😀. Dnes som si kupila digitálnu kuchynsku váhu. A od zajtra vážim no aspoň to skúsim 🙂 kamoška tak schudla 60 kg za rok tak ja do prdele dúfam že mne sa už tiež podarí tých mojich posledných 15 kg 😠

winzy
4. sep 2012

@kattulienka Jediné čo vadí že asi nebudeš vládať 🙂 lebo ona to preto dala že 1,2,3 aby si si privykla na záťaž tak možno budeš mať po 3 veľmi velku svalovku 🙂 ale v chudnutí by ti to nemalo brániť hlavne že sa hýbeme

zibi
4. sep 2012

baby mozete mi dat z youtube alebo z ulozto link na tei jednotlive levely ktore cvicite ? ja mam daco stiahnute ale cvicila som asi nieco ine od nej..nieco v zrychlenom tempe asi vyssi level urcite to nebola ta 1ka 🙂

ankaevka
4. sep 2012

@zibi

https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

a na ulož to si daj vyhľadávať Jillian Anderson 30 day shared 😉

ankaevka
4. sep 2012

musím sa priznať, že som tri dni necvičila ☹ ..ale dnes som sa už musela naštartovať lebo na obed som si dala veľkú bagetu s kuracím mäsom a k tomu veľkú misku paradajkového šalátu s rukolou a parmezánom..mňam..bola som plná ešte večer a samozrejme uspávalo ma to..no ale už to mám za sebou, dala som si 20 min zumby a hneď na to Jill ale už 2. level, lebo ten som si stiahla na usb do telky..bol to riadny masaker 😝

ankaevka
4. sep 2012

@baby124 nabudúce sa jej usmej do tváre a povedz, že to máš preto, aby si sa v lete neutopila (pneumatika) 😀 ..jedným ucho dnu a druhým von

ankaevka
4. sep 2012

Mňa skôr trápi zápästie..dosť ma bolí a ešte v tej 2ke sa dosť často ide na ruky..dúfam, že to prejde..