Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Tak baby na par dni musim vynechat cvicenie lebo sa uz nemozem ani postavit na tu bolavu nohu a koleno....uvidime o 2-3 dni a tak zacnem znova level 2 ☹ 😖 😖 😖
takze dnes som zacala ako je to 1 level na 10 dni stale dookola?
dnes si dam aj pupalku pekne vygelovanaa a moze to ist dole 😀
dopijem kavu a ide sa na 4 . den level 2- len sa mi taaaaak nechce? nejake povzbudive slaova by som potrebovala 🙂
@kingstonka to zvladneš to dáš pod cica 😎 ja som práve docvičila dala som si 2 do kopy tak hodinka za mnou 😀
Tak učet na http://www.stobklub.cz znova oprášení a poctivo zapisujem som zvedavá či takto pôjdu tie kilečká rýchlejšie dole 🙂
@winzy tak idem na to kym syn spi 🙂 - ale dnes sa mi fakt nechce- som si ista, ze po prvej serii to prejde a opat mi to rychlo zbehne
Ahojte.
Jáj, kočky, ja vždy, keď prejdem na ďalší level, tak sa v noci budím na to, že ma bolí celý človek. Teraz cvičím 4. týždeň nejakej 4-týždňovky a veru mám dosť. Ráno som si hovorila, že si dám dnes pre istotu pauzu, ale už teraz viem, že nedám. 😀
A prestala som večer maškrtiť sladké - však po toľkej drine by to bol hriech! 😀
baby pustila som si prvý diel,aj vás tak bolia kolená? 😝
docvicene 🙂 len som zistila, ze nemam co jest ☹ ... musim si premysliet co nakupit, lebo ked nemam nic "racionalne" -tak pojem co mi pride pod ruku
odcvičené - osprchovaná - odpadnutá 😀 😀 😀
ahojte, chcem sa spytat, je tu niekto kto to cvici uz dlhsie a ma aj nejake vysledky? Ja som dnes cvicila 7x 1level a neviem sa dockat, kedy uz budem na sebe vidiet, ze chudnem 😀
A kočky inak k tým výsledkom - ak chcete zmeniť postavu, 70% úspechu je strava, zbytok cvičenie. Cvičenie vám môže zrýchliť metabolizmus a spevniť svaly, ale keď nebude zdravá strava, nikto ich pod tým tukom neuvidí. 😉
@kingstonka len nechoď do obchodu hladná..mne keď škvŕka v bruchu tak kúpim všetko čo mi príde pod ruku..a trištvrte z toho určite nieje "racionálne" ☹
@ankaevka hladna som sice nesla, ale zato s dvoma deti-z toho jedno mimoriadne nervozne, tak som nekupila skoro nic a prave tlacim jogurt- ale som taka hladnaaaa 😒
kocky vcera som dostala ms tak dnes a zajtra necvicim a namiesto toho som bola s malou vonku dlhsie nez zvycajne aspon aby niaky ten pohyb bol
@winzy no veru uz je to sila.odcvicila som to tak napoli este ma ja hlava riadne bolela.je to riadna makacka.takze sa vraciam k 1 levelu a pockam si na 2 level a potom sa pustim az do 3 levelu.nevizerala to tak narocne ake to bolo 🙂
@ankaevka inak to cvicienie od jillien ten prvy level to nie je taka hroza..ja som vcera cvicila nieco uplne ine od nej... tak mylsim ze to by som mlaa zvladnut..dnes som dala v posilke rotoped 30 minut a steper 15 tak hadam to na daco bude dobre...uvidim za mesiac ake budu vysledky... ci aspon par kg pojde dole.ale hlavne z cm by som mohla ist ..do nicoho nevojdem 😝
6. deň 2. levelu za mnou 🙂..cítim sa skvelo! 🙂

@zibi Ahoj tak tu su tie leveli http://www.ulozto.sk/hledej/?q=jillian+michaels...