Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@luciferova nie je za co 🙂 ja ked nestiham nic ine cvicit, tak cvicim aspon toto
@luciferova toto je na brucho 6 minutove
https://www.youtube.com/watch?v=Egl8ZPFSaYQ🙂
ked hladate od Jill napr. cardio, tak hodte na you tube : napr. Jillian Michaels - cardio a najde vam ich dost, tak si staci vybrat, ved nemusite presne kazda to iste a na kazdej strane sa stale niekto pyta to iste 😉 😕
@zuzanat ahoj na orbitreku cvičím dlho mám ho doma ale intenzívne som začala asi pred 2 týždňami postupne najprv 10 min a každý druhý deň si pridávam 10 minút išlo to pomaly ale teraz už v pohode potiahnem aj hodinu a hlavne ma už nič nebolí. Ja potrebujem stiahnuť hlavne boky a budem spokojná diétu nedržím jem všetko no v menšom ale zatiaľ som neschudla iba brucho sa mi stiahlo 🙂 .
ahojte, mne vo fitku trener povedal, ze ak chcem schudnut najma z brucha, treba posilnovovat cele telo, nestaci len kardio a cviky na brucho. alebo teda striedat to.jeden krat kardio a cviky na brucho, dalsi krat kardio a posilnovanie...
@tinav mne tiez odporucil, ze mam na orbitreku cvicit 20minut a dlhsie, tak snad to zmaknem 😝
@zuzanat neboj zmakneš len treba pomaly aby si nedopadla ako ja na začiatku že som si presilila členok doteraz mám s tým problém a používam ortézu ale tak už viem koľko zvládnem ja cvičím pri správach alebo nejakom filme tak si tú bolesť ani neuvedomujem, niekedy robím aj brušáky no zatiaľ mi stačí cvičenie podľa Jill a orbitrek aspoň mám lepšiu kondičku pri mojom aktívnom synovi 🙂
Tak som si včera na youtube pozrela 2 a 3 level, uff, to bude asi vačší zaberák ako 1. 😕
ahojte baby tak ja som teraz 7 den prvy level no a sa mi to zdalo troska nudne tak som si spravila dnes zmenu a dala som toto akoze ale nestihala som a je to super na brucho tkze ked dokoncim tieto tri levely potom zacnem asi s tymto
https://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMIlen sa chcem spytat vy co uz tu mate prehlad v tych cviceniach aj toto cvicenie ma tri levelylebo na tomto pise ze level jeden len som na youtube nenas dalsie a fakt je tam toho vela a nveim sa v tom orientovat
@jankapiknova dakuje ti ze si sem dala ten link na tych 6 minut brucho hned som si to zacvicila a budem si to davat kazdy den docvicim level a sup na toto brusko najviac mi treba na brusko cvicit a toto je dobre dufam ze aspon svalovicu budem mat na bruchu to mam potom pocit ze ide to sadlo troska dole 😉
inak baby cvicim sice len 7 den ale zatial som nedal dolu ani gram tak strasne by som chcela schudnut ani nejem ziadne chleba nic smazene po 5 uz sa snazim nejest nic a neako sa nemozem nastratovat zacala som chodit aj raz za tyzden na spining co je uplne super paradne kazdemu odporucam sice p prvaom raze som bola ulne odrovnana na druhy den som nepresla ani poschodoch ale teraz super a vlastne za ie tri tyzdne som schudla dve kila ale poslednych 7 dni nic ani gram furt mam 64,8 a chcela by som schunut pod 60 aspon mam a165cm takze sadielka je na mne stale dost moj ciel je 55 ak ked zatial to idem fakt pomaly takze najskor klesnut pod 60to je priorita 😉
ahojte, takže dnes odcvičeny 1 den ripped a lubi sa mi to, prve minuty som si myslela že nuda ale potom lepšie a lepšie , len pre mna malo na brucho ale to si človek už doladi,napr. tym 6 minutovym cvičenim k tomu. takže určite v tom pokračujem a nememnim,uvidime 😉
@blcha 6W6P ma dva levely, kazdy sa cvici tri tyzdne, ja som cvicila kedysi ten prvy level. je to super! S tou stagnaciou vahy ta chapem, ja som tiez mala take sproste obdobie, cvicila som kazdy den Jillian, do toho upravena strava 5x za den a vaha mi stala, aspon ze par centimetrov zliezlo. Ja meriam 161cm a mam 57kg, chcela by som mat 52kg, ale ide to velmi pomalicky dole, aj ked chcem schudnut tak malo, ide to tazko ☹
@zuzanat dik za odpoved tak ked docbicim tieto ti levely pojdem na toto 6w6p lebo som to nestihala sice som aj troska chora takze fucim dost aj bez cvicenia no a o tych kilach veru ked je treba schudnut menej kil ide to tazsie lebo toho sadielka nieje az tak vela aj ked muz mi povedal ze sa mu zda ze mi troska brucho padlo comu ani neverim lebo on ma nikdy nechvali vzdy sa len stazuje aka som on nieje nikdy spokojny takze ma to dost povzbudil a preto som aj dnes cvicila aj ked som chora 😉
takze moj plan cvicit kazdy den tie prve tri levely k tomu tak 6minutovka na brucho medzitym kazdu stredu hodinka spiningu snazit sa nezrat a snad budem vypadat lepsie a aj nieco schudnem 😉
Ahojte dnes 8 den 3 level už sa teším ked skončím lebo ho nenávidím vôbec sa mi nepáči tak som aj rada že už budem končiť 😀 k tomu som si dala 6min cardio 1 a 2x6min brucho tak som vyštavená aspoň že drobec spí tak sa mi dalo v klude cvičiť 🙂
Ahojte, ja som práve docvičila posledný den 3 levelu....konečne, lebo od polky som ho neznášala 😠
Chcem sa vás opýtat .... viaceré pišete že si k tomu ešte dačo pridávate.....to normálne docvičíte daný level a dáte pár minut kardio alebo rebárs brucho? A ukončíte ten level normálne aj strečingom a až potom dáte ten doplnok? či?
@sandrus2 fuha a to vládzeš ešte? Ja som rada ked je koniec a možem sa konečne vydýchat pri tom strečingu 🙂
Ale skusim to aj ja....najskorej som rozmýšlala že si dám riped ráno a zo 2-3 krát večer kardio to čo trvá cca 55min, ale bude asi lepšie ked si to odmakám aspon na začiatok tak ako si to pisala ty, a večer budem mat pokoj 🙂
No uvidím či to dám 😀
@ivanazv no ja som si od prvého levelu dávala ten no more trouble na brucho tých 6min je to posilovanie tak to vládzem u mna je horšie tie skákačky ale už celkom v pohode a kedy cvičíš ? ja do obeda alebo ked malý búva cez obed v tedy sa mi nalepšie , pár krát som aj po obede a v tedy to bolo horšie ale aj ja koľko krát nevládzem a ledva dokončím level ale som si povedala keď som sa už na to dala tak nech to stojí za to a do leta musím byť fit takže musím makať ak keď sa mi nechce , tak ma to nadchlo toto cvičenie že až už vidím aj výsledky tak to ma ženie ešte viac do predu a je to pol hodka denne takže v pohode a ty máš ozaj aké výsledky po 30 DS či ideš zajtra merať a vážiť ?
@sandrus2 no idem sa vážit aj merat zajtra ráno, ale určite dačo zišlo zo mna, citim to na rifloch
cvičím do obedu okolo 10h . Aj mna toto cvičenie nadchlo, som rada že som vydržala celý mesiac.....som ani neverila. Aj ja musím makat, aby som sa nehambila s deckami ist cez leto na kupko 😀
@ivanazv no presne tak ako píšeš , minulý rok to bola u mna katastrofa som sa hambila ako pes všade kde sme sa pohli som stahovala brucho , radšej som nosila voľné tričká no hrôza tento rok som si povedala že tak nechcem dopadnúť a chcem sa hlavne aj ja dobre cítiť a nie ako veleribka len škoda že lahko idú kilečká hore no ťažsie dole 😒 ale nevadí pomaly ďalej zájdeme 🙂 som zvedavá aké budeš mať výsledky držím palce aby boli čo najlepšie

@zuzanat dakujem 🙂