icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
lucka1987
6. feb 2013

@maca215 aha dik, tak ten stiahnuty mam, idem kuknut.. ma sice 37 min, ale ved kto mi kaze ho odcvicit cely, ze ? 😝

adeala
6. feb 2013

ahojte 🙂 tak ja sa k vám pridám, ak môžem 😝 dnes som sa z ničoho nič rozhodla, že ide sa cvičiť a našla som toto, tak som odcvičila tých prvých 22 minút, viac s mojim zničeným kolenom zatiaľ nejde ☹ ale verím, že sa to bude zlepšovať 🙂

iconka
6. feb 2013

Taaak a predposledny den 30days shred mam odcviceny, dnes hodinka 😎

zuziiiicek17
6. feb 2013

Ahojte , tak ja som sa tiez dala na boj s Jillian 😀 Dnes som mala 3. den ... boli ma celucky clovek 😀 Nevadi , ja to zvladnem . Prvýkrat mam pocit, ze nieco dotianem dokonca . Podporuje ma aj priatel, a ked vidim aky je rad, ze som sa odhodlala so sebou nieco robit(aj ked sa mu pacim aj teraz 😀 ) tak mam este vacsiu chut 🙂

sandrus2
6. feb 2013

Dievčatá niečo na inšpiráciu keby sa vám už nechcelo cvičiť 🙂

sandrus2
6. feb 2013

ak ešte chcete tak dám dáke foto na inšpiráciu 🙂

lucka1987
6. feb 2013

@sandrus2 ja mam v pc nejake motivacne fotky a k nim text,nieco som si sama upravila, nieco stiahla z netu 😉 ked mi je blbo a mam chut na nieco mnam, tak si spomeniem na par obrazkov.

posledna fotka. moje brusko dnes po 5 tyzdnoch upravy stravy , 4 tyzdnoch cvicenia z toho 10 dni cvicenia z Jillian 😉

silvia31
6. feb 2013

Tie foto sú good idea 🙂 pridaj 🙂 ale to prvé nie je Jillian či to si Ty? 🙂
Baby poraďte, odcvicila som hodinku dala sprchu a teraz ma chytil hlad - čo si dáte vy, tak po cvičení?? Naposledy som zjedla pred 17h mandarinku a predtým o obed.. ďakujem

sandrus2
6. feb 2013

@lucka1987 presne tak treba si občas pripomenúť prečo to robíme 🙂 a to bruško máš perfiš som zvedavá kedy ja také dosiahnem 🙂

lucka1987
6. feb 2013

@silvia31 ja som dnes mala bryndzu 120 g zmiesanu s bielkami a k tomu jendu celu salatovu uhorku.. daj si nieco bielkovinove, kedze si cvicila, treba prijimat bielkoviny.. 😉 kludne by som si dala aj kusok kuracieho maska so ladovym salatom mnam, alebo nieco take.. 😉

sandrus2
6. feb 2013

@silvia31 nie to niesom ja aj keby som chcela 🙂 ale už po 🙂 najlepšie by bolo keby sme si sem dávali naše foto len ja som sa zabudla odfotit tak až o mesiac dám aký je rozdiel 🙂

lucka1987
6. feb 2013

@sandrus2 z boku je horsejsie 😀 😀 😀 v pase mam 69 a cez pupok 82 , tak si to predstav 😅 uz som sem aj fotku davala par stranok dozadu..

iconka
6. feb 2013

@silvia31 ja si dam vacsinou acidko, bud s polystyrenom, alebe aj bez. Alebo nejaky nie moc tucny syr so zeleninou je fajn, alebo si uvar jedno vajko a pod.

iconka
6. feb 2013

@lucka1987 vsak ty si uz chuda 🙂

lucka1987
6. feb 2013

@iconka sa ti zda.. par stranok dozadu mam fotku kde som nafoena v spodnm pradle z 3 stran ... tam vidiet nedostatky.. inak moj ciel do leta je mat vyrysovane brusko a pevny zadok a mensie stehna 😀 😀 😀 kila su mi ukradnute. teraz mam 56,5 -+ par gramov ... ale v maji minuyl rok som mala 53,ale vsetko take mlandrave.. makke ,ale zas vaha bola super

iconka
6. feb 2013

@lucka1987 no ja napodobne, cchem si poriadne poupravovat miery, ale nemam jasno kolko chcem vazit, ale ja mam este dlhu cestu pred sebou, zacala som len po novom roku. Ty uz si vo finale. 🙂

sandrus2
6. feb 2013

@lucka1987 no prehladala som stranky do zadu a nenasla som tie foto ale podla mna máš super a do leta isto vyladíš 🙂

sandrus2
6. feb 2013

@lucka1987 a v akom programe si upravuješ foto prosím ťa?

lucka1987
6. feb 2013

@sandrus2 jaj sorry, fotku som dala do diskusie fotky chudnutie.. poslem link... a upravujem v picasa google. zadara sa da stiahnut 😉

sandrus2
6. feb 2013

@lucka1987 aha tak stiahnem dik

lucka1987
6. feb 2013

@sandrus2 https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/fotky-chudnutie-a-vysledky-2/ na tejto stranke mam tu fotku. tam uvidis, ze to nie je take dobre ako sa zda byt 😀

sandrus2
6. feb 2013

@lucka1987 náhodou super tebe aspon koža neprevísa ako mne teda už je to lepšie ale uvidíme aké bude po rippede bruško a potom dám foto aj ja lebo teraz by to nemalo význam kedze som sa neodfotila na zaciatku

barcabejby
6. feb 2013

Dnes som si odcvičila Ripped in 30 druhý deň z jenotky...Myšlienky pri prvom cvičení (včera)....jéééj, super zmena, páči sa mi to....hmmm, to budú takéto ľahké cviky? V druhej tretine cvičenia - Fííííha, nejak som sa začala potiť....no do kelu, funím ako mrož.....a už som aj spotená ako kôň...Ale som max. spokojná.....Myslím, že to bude ubiehať rýchlejšie ako pri 30 day shred, keď že sa tam jeden level cvičí 10 dní a tu jeden level iba 6 dní+1 deň voľno... Takže pre mňa super zmena 🙂

silvia31
6. feb 2013

Lucka, no fakt by som brala Tvoju postavu 🙂 ale chápem, že každý chce to, čo nemá 🙂 a držím palce, nech sa darí stále 🙂

Barcabejby 😀 tak tie myšlienky poznám a to som len na 5 deň z 2.levelu dnes dala - ale čím ďalej, tým to ide lepšie a lepšie! Dnes som si skúsila aj 3 level po odcviceni 2 a dala som ho! Začala som, že hmm a toto je v pohode, dám to? A dala som až do konca, ale to som už mala na maaaale 😀 hlavne že ešte 2 dni spätne som nezvládla už nič iné odcvicit 🙂

Baby dala som si len biely nizkotucny jogurt 🙂

lucka1987
6. feb 2013

@silvia31 aale c bojis.. o chvilku budes aj lepsia 😉 ja som dala dolu 13
kil uz. cize bolo to ooooovela horsie 😀 😀 😀 😅

silvia31
6. feb 2013

@lucka1987 no tak to potrebujem ja pri 152cm mám 62kg a keď som mala 52kg som sa cítila fajn akurát veci som nosila XS-S a teraz no uff.. niekto tu dával fotky motivačnee asi 6 strán dozadu a bola tam žena 1den a 30den a ja sa podobam jej v 1 deň.. som zvedavá na to brucho, je príšerneeeeee .. no začala som už konečne makať, aj keď jem všetko, ale menej aj sladké oooovela menej tak uvidím no

ervenka
6. feb 2013

baby, ak niektora "ficite" na mussliach- kuknite video http://www.stream.cz/peklonataliri/791631-peklo...

zuzanat
6. feb 2013

@tinav prosim ta, ako dlho uz cvicis na orbitreku? ja potrebujem tiez schudnut 5kg, ale nedari sa mi ☹

Vcera som nestihala cvicit kardio kickbox, tak som cvicila len tu 6minutovku a potom 10minut na rotane, ale z nej mam prisernu svalovicu 😝 v pondelok som bola prvy krat vo fitku, v sobotu pojdem opat, tak dufam, ze ked tam budem chodit 2-3 tyzdenne, ze to bude aj vidiet!

luciferova
6. feb 2013

Mohli by ste mi niekto bodit link na to sestminutove brusne cvicenie? Dik 🙂