Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

ahojte 🙂 tak ja som dnes ten môj jeden deň oddychu začala pohybovo 😀 mám za sebou 6 min. cardio, potom 6 min. no more trouble zones a znova iné 6 min. cardio ... som zvedavá čo ešte dnes povymýšľam a k čomu sa dokopem 😅 ..... prajem všetkým krásnu ničím nerušenú sobotu 😵
@snehulienka24 dakujem aj mne je luto vasho babatenka.... no lekari vraj nahoda, ze som zdrava.... moc tomu neverim tam bude daco s genetikou asi ☹ no co uz nemam ani silu skusat dalej uvidim v buducnosti....doktori nebojte sa ved ste mlada a ked budem mat 30 a nebude sa nam darit otehotniet tak lekari povedia ze som stara.....no ja to cvicim s činkami 🙂 ale da to zabrat hlavne na kolena
ahojte baby, som začiatočník v tejto téme a chcela by som poradiť od profíčiek........akosi sa nevyznám v tých videách, mohli by ste mi prosím poradiť ako mám cvičiť? viem že je to rozdelené na 3 levely, ale cvičiť okrem toho ešte niečo iné.......poraďte mi prosím.............ďakujem
@snehulienka24 kupila som si 2x2kg v insportline, ale citim teda riadny rozdiel, ked ich drzim, doteraz som pouzivala 2x 1kg
http://www.insportline.sk/4092/neoprenova-jedno...
presne tieto za tuto cenu @sandrus2
2. den z ripped-u week 1 odcviceny, ale dnes ma nejako noha pobolievala, ale hodinku s Jill som dala 😀
taaak tento tyzden som cvičila len 2x lebo sneh nas prekvapil tak som mala inu brigadu :D:D ale na druhy pokus som v pohode zmakla 1level a cardio kixbox som happy a citim sa super :D leje sa zo mna ako z potoka dufam, ze ten tuk :D a vam to ako die?
@iconka kolko ta stali? aj ja cem cinky :D
@zuziiiicek17 tvoj krpec ma narodky ako ja :D
@lucka1987 postavu aku mas ty som nemala ani v 8rokoch brala by som vsetkymi 10timi :D ja ak najdem odvahu dam foto az ked budem mat nejaku super zmenu :D
a kocky ked necvičim 1 level 10 dni za sebou tak mam začat odznova? ked mam prestavky?
@blcha pozeram ze tam cviči berpees či ako sa to vola to sme mali na bootcampe dost cvikov je podobnych :D
kočky toto je len take ako ukazky
https://www.youtube.com/watch?v=syoHt4O_88Qje niekde aj normalne video? vdaka
inac minule som cvičila na obed po jedle ked maly zaspal to bol des :D dnes večer a zvladla som ovela viac
aj vy mate po cvičeni chut na sladke? :/ lebo ja dnes strasnu
Ahojte tak dnes som mala váženie a meranie po 30DS takže tu sú výsledky / škoda len že mi to vyšlo akurát keď mám dostať ms ale čo už / VÁHA -2,2 BRUCHO-4cm , Prsia -4 cm , Zadok -5cm , a Noha -2 cm som zvedavá aké budú výsledy po rippede držím vám palce pri vašom chudnutí 🙂
@erika2222 ahojky, ako písala maca, 30 DS sa cvičí 30 dní, sú 3 levely, každý sa cičí 10 dní. Ono malo by sa cvičiť každý deň, ale napríklad ja vždy nestihnem, aj chorí sme boli, takže ja cvičím tento program 30 days shred asi 2 mesiace 🙂. No výsledky sú i tak, dala som dole cca 2,5 kg a telo je výrazne spevnené / manžel nadšený /. Niektoré baby tu cvičia ešte naviac tiež veci od Jillian, je to na tebe akú máš kondičku. ja napr. necvičím , lebo časovo nestíham, mne tá 1/2 hodina úplme stačí 🙂
Stačí do youtube dať do vyhľadávania Jillian Michales 30 level 1 ( 2,3 ) a ono ti to už vyhodí, ja cvičím tak, nemám to stiahnuté do pc, ale dá sa aj stiahnuť cez uložto napríklad.
Nemáte dáke dobré cviky na brucho ? civčím od Jillien no more trouble len by som chcel zmeniť ďakujem
toto je brucho...
Ahojte, tak som sa aj ja konečne odhodlala niečo zo sebou robiť. Dnes prvé cvičenie 30 days shred level 1. Neviem, či sa zajtra postavím z postele 🙂 Je tu aj nejaká tabuľka, kde sa zapisuje váha??? Raz som na také niečo narazila, ale už to neviem znovu nájsť. Začala som najprv s úpravou stravy, takže sa mi podarilo z 86 kg dostať sa na 82 kg a dnes som zaradila aj cvičenie. Držím Vám tu všetkým palce v chudnutí!
@rejaa Ahoj, máme tu aj tabuľku, treba napísať @jaannuusskkaa ona nám zapisuje váhu každý pondelok. Je zlatá, určite ťa pridá. Ja cvičím 30 days už asi druhý mesiac...medzitým som mala vyvalený členok...tak sa mi to pekne predlžilo

@maca215 urcite ti dam vediet 😝 ach, akurat pozeram, ze ty mas dve deticky a potom som videla ako to naozaj je 😔 mrzi ma to..my sme tiez o jedneho bobceka prisli v 10 tt...