Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Dneska som mala prvý deň druhého levelu... Toto bude dlhýýých 10 dní. 😕 Uff.
Pridala som sa k vam cviciacim 🙂 Dnes som docvicila prvy level;) tak sa tesim na zvysne cvicenia a na vyyyyysledky😝
Ahojte tak dnes ten som konečne nabehla na ripped neviem ale mne vyhovuje zatial ten 1 level ani neviem ako prešiel 🙂 uvidíme zajtra , a asi preto mi vyhovuje viac že tam nieje toľko skákačiek ako v 30 DS ale budem si musieť asi pridávat aspon tych 6 minutových aby som nevyšla s kondície 🙂
ahojte tak ja som dnes prvy den druhy level ale neako ma to moc nebavilo neviem preco tak som si dala este 6minut brucho to davam vzdy a este som nasla 6 minut cardio a to je super to ma bavilo stale v pohybe ziadne kliky ziadne cinky a mokra som ako mys idem rovno do sprchy ale parada cez vikend sme oslavovali a zraloi takze musim viac cvicit 😉
inak baby odkedy svicim je to 10dni a nic ani gram nesiel dole co myslite kedy sa to rozbehne ? ved ani nezerem cely cas sa snazim len dietne jest a velmi malo a nic uz zacinam mat z toho depku ved potrebujem zhodit dost uz som to tu pisal ale mam 65 a chcem mat55 ale na zaciatok staci ked pojdem pod 60 😉
čaute baby. včera som aj ja začala 30 DS + hocikedy cez deň podľa možností dám pár brušákov. viem, že predbieham, ale keď tých 30 dní skončí, tak potom sa čo cvičí?
@sandrus2 dik asi to skusim aj ja lebo predtym ako som zacala svicit som dala dolu dve kila viem ze to je malo ale odvtedy ako cvicim nic a je pravda ze menej jem a hlavne vobec nie pravidelne pretoze ranajky si nedam potom idem cvicit a to mi aj hodinku dve po cviceni nechuti takze npr dnes som este nic nejedla a vobec niesom hladna takze idem si dat neaky obed aspon a prinutim sa k lahkym ranajkam 😉
@blcha presne tak som sa stravovala aj ja nič som skoro nejedla ráno iba kávu a bolo , a kilá nieže nešli dole ale potom som ani nevládala cvičiť , tak som si povedala skúsim to aj ja a zvykla som si tak na to 🙂 ráno si dám pekne ranajky potom sa mi aj lepšie cvičí , skús uvidíš že aj ty sa budeš lepšie citit a ani také porcie potom nezješ tak držím palce
ahojte babenky.....FUUUUU....tak dnes 1.den 2.levelu 30DS...akoze oproti 1 je to vacsia makacka, a ani ma to nebavi....myslim, ze viacere ste tu pisali, ze 2 je taky nudny level.....to bude fakt dlhych 10 dni, kym toto preckam....ale nechcem sa vzdat, ked som uz raz zacala, tak chcem vydrzat.....inak ja som strasny ANTIpohybovy clovek a neurobim ziadny zbytocny pohyb naviac 🙂 🙂 🙂 ale ta Jillian ma niecim "okuzlila", tak jej chcem zostat "verna"...drzme si palce 😎
@flossie mna okuzlili tie výsledky 😀
@barcelona94901 ved presne pre tie vysledky som sa namotala.....uvidim, dokedy mi to nadsenie vydrzi 🙂
dnes posledný deň z prvého levela za mnou 🙂 super pocit......prvý deň som to chcela už v polke videa vzdať no a teraz mi to ide "ľavou zadnou" 😀 neskutočné ako sa mi zlepšila kondička az brucha zmizli 3 cm 😀 😀
a ešte sa chcem opýtať aký je druhý level? o dosť náročnejší ako prvý? 😅

Mam odcvicene, ale dnes som nejaka unavena. Mam pocit, ze ripped ma viac zmaha.