icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
snehulienka24
9. feb 2013

@maca215 urcite ti dam vediet 😝 ach, akurat pozeram, ze ty mas dve deticky a potom som videla ako to naozaj je 😔 mrzi ma to..my sme tiez o jedneho bobceka prisli v 10 tt...

snehulienka24
9. feb 2013

@iconka s kolko kilacmi ides cvicit? ja mam stale 1,5 kg a neviem ci zvysovat, ked mam jeden cvik ktory s nimi nedam 😝
@maca215 ten v BR ked mas ruky hore s cinkami a klakas si na jedno koleno, druhe a postavis sa 😀 to robimbez ciniek...

estrella5
9. feb 2013

ahojte 🙂 tak ja som dnes ten môj jeden deň oddychu začala pohybovo 😀 mám za sebou 6 min. cardio, potom 6 min. no more trouble zones a znova iné 6 min. cardio ... som zvedavá čo ešte dnes povymýšľam a k čomu sa dokopem 😅 ..... prajem všetkým krásnu ničím nerušenú sobotu 😵

maca215
9. feb 2013

@snehulienka24 dakujem aj mne je luto vasho babatenka.... no lekari vraj nahoda, ze som zdrava.... moc tomu neverim tam bude daco s genetikou asi ☹ no co uz nemam ani silu skusat dalej uvidim v buducnosti....doktori nebojte sa ved ste mlada a ked budem mat 30 a nebude sa nam darit otehotniet tak lekari povedia ze som stara.....no ja to cvicim s činkami 🙂 ale da to zabrat hlavne na kolena

erika2222
9. feb 2013

ahojte baby, som začiatočník v tejto téme a chcela by som poradiť od profíčiek........akosi sa nevyznám v tých videách, mohli by ste mi prosím poradiť ako mám cvičiť? viem že je to rozdelené na 3 levely, ale cvičiť okrem toho ešte niečo iné.......poraďte mi prosím.............ďakujem

iconka
9. feb 2013

@snehulienka24 kupila som si 2x2kg v insportline, ale citim teda riadny rozdiel, ked ich drzim, doteraz som pouzivala 2x 1kg

sandrus2
9. feb 2013

Baby konečne som skončila ten 3 level čiže dnes ukončená 30 DS :D zajtra sa vážim a meriam som zvedavá aký bude rozdiel 🙂
@iconka a po čom si kúpila tie činky ? lebo ja neviem zohnať ale ja by som chcela len 1,5 kg dik

sandrus2
9. feb 2013

@iconka ďakujem musím ísť aj ja niekde kuknúť len s malým sa mi samej ťažko ale ďakujem 🙂

iconka
9. feb 2013

2. den z ripped-u week 1 odcviceny, ale dnes ma nejako noha pobolievala, ale hodinku s Jill som dala 😀

tinika
9. feb 2013

taaak tento tyzden som cvičila len 2x lebo sneh nas prekvapil tak som mala inu brigadu :D:D ale na druhy pokus som v pohode zmakla 1level a cardio kixbox som happy a citim sa super :D leje sa zo mna ako z potoka dufam, ze ten tuk :D a vam to ako die?
@iconka kolko ta stali? aj ja cem cinky :D

iconka
9. feb 2013

@tinika 3.60e za kus, otvor link a mas tam aj cenu a mozes si ich aj objednat odtial

tinika
9. feb 2013

@iconka hej ja trubka som len preletela kym tu deti boli ta som si neuvedomila

tinika
9. feb 2013

@zuziiiicek17 tvoj krpec ma narodky ako ja :D
@lucka1987 postavu aku mas ty som nemala ani v 8rokoch brala by som vsetkymi 10timi :D ja ak najdem odvahu dam foto az ked budem mat nejaku super zmenu :D
a kocky ked necvičim 1 level 10 dni za sebou tak mam začat odznova? ked mam prestavky?

tinika
9. feb 2013

@blcha pozeram ze tam cviči berpees či ako sa to vola to sme mali na bootcampe dost cvikov je podobnych :D

kočky toto je len take ako ukazky

https://www.youtube.com/watch?v=syoHt4O_88Q

je niekde aj normalne video? vdaka

inac minule som cvičila na obed po jedle ked maly zaspal to bol des :D dnes večer a zvladla som ovela viac

tinika
9. feb 2013

aj vy mate po cvičeni chut na sladke? :/ lebo ja dnes strasnu

sandrus2
10. feb 2013

Ahojte tak dnes som mala váženie a meranie po 30DS takže tu sú výsledky / škoda len že mi to vyšlo akurát keď mám dostať ms ale čo už / VÁHA -2,2 BRUCHO-4cm , Prsia -4 cm , Zadok -5cm , a Noha -2 cm som zvedavá aké budú výsledy po rippede držím vám palce pri vašom chudnutí 🙂

maca215
10. feb 2013

@erika2222 ahoj. Takže každý level cvičíš 10 dní (30 days shred) a ak budes vladat mozes si k tomu este nieco pridať 🙂

monnaa
10. feb 2013

@erika2222 ahojky, ako písala maca, 30 DS sa cvičí 30 dní, sú 3 levely, každý sa cičí 10 dní. Ono malo by sa cvičiť každý deň, ale napríklad ja vždy nestihnem, aj chorí sme boli, takže ja cvičím tento program 30 days shred asi 2 mesiace 🙂. No výsledky sú i tak, dala som dole cca 2,5 kg a telo je výrazne spevnené / manžel nadšený /. Niektoré baby tu cvičia ešte naviac tiež veci od Jillian, je to na tebe akú máš kondičku. ja napr. necvičím , lebo časovo nestíham, mne tá 1/2 hodina úplme stačí 🙂
Stačí do youtube dať do vyhľadávania Jillian Michales 30 level 1 ( 2,3 ) a ono ti to už vyhodí, ja cvičím tak, nemám to stiahnuté do pc, ale dá sa aj stiahnuť cez uložto napríklad.

monnaa
10. feb 2013

@sandrus2 no krááásne, gratulujem 🙂, ja sa tiež chystám asi za týždeň na rappid, zak som zvedavá....

monnaa
10. feb 2013

@tinika - ja mám neskutočnú chuť na sladké skoro stále, po cvičení jem po hodine a skôr bielkoviné jedlá, teraz mám taký kompromis- v Lidli majú také tie ochutené tvarohy, tak z toho si dám trošku 🙂

sandrus2
10. feb 2013

@monnaa ďakujem krásne , som rada a dúfam že to takto pôjde aj ďalej 🙂 aj tebe držím palce 🙂

sandrus2
10. feb 2013

Nemáte dáke dobré cviky na brucho ? civčím od Jillien no more trouble len by som chcel zmeniť ďakujem

rybecka
10. feb 2013

@sandrus2 super parada si to dala dole gratulujem 🙂

sandrus2
10. feb 2013

@rybecka ďakujem stálo to za tú drinu 🙂

sandrus2
10. feb 2013

@mrka2 ďakujem toto ale poznám aj dnes som to cvičila 🙂 myslela som skôr niečo také ktoré by som mohla pridávať po rippede ked docvičím to som tam zabudla napísať 🙂 ale aj tak ďakujem

mrka2
10. feb 2013

@sandrus2 ja som to este len vcera objavila,ked mi na to manzel omylom klikol (alebo zeby narocky? 😀 ) ine zatial nepoznam, este len som zacala ten 30 days shred,tak som taky novacik 🙂

rejaa
10. feb 2013

Ahojte, tak som sa aj ja konečne odhodlala niečo zo sebou robiť. Dnes prvé cvičenie 30 days shred level 1. Neviem, či sa zajtra postavím z postele 🙂 Je tu aj nejaká tabuľka, kde sa zapisuje váha??? Raz som na také niečo narazila, ale už to neviem znovu nájsť. Začala som najprv s úpravou stravy, takže sa mi podarilo z 86 kg dostať sa na 82 kg a dnes som zaradila aj cvičenie. Držím Vám tu všetkým palce v chudnutí!

zulfizar
10. feb 2013

@rejaa Ahoj, máme tu aj tabuľku, treba napísať @jaannuusskkaa ona nám zapisuje váhu každý pondelok. Je zlatá, určite ťa pridá. Ja cvičím 30 days už asi druhý mesiac...medzitým som mala vyvalený členok...tak sa mi to pekne predlžilo