icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
iconka
10. feb 2013

Mam odcvicene, ale dnes som nejaka unavena. Mam pocit, ze ripped ma viac zmaha.

sandrus2
10. feb 2013

@iconka ja idem zajtra naň , som si ho iba kukla čo ma čaká ale už teraz vidím že budem fučať ako jeleň zase 🙂

iconka
10. feb 2013

@sandrus2 zo zaciatku je to take pomale, lahke a potom sa to stazuje, ale ja mam pocit, ze ma obchadza choroba, tak asi aj preto sa mi to cvici tazsie, ale mozno to prejde, mne sa to tak stava, ze citim chorobu a na druhy den nic, tak dufam 🙂

pidanka_
10. feb 2013

Dneska som mala prvý deň druhého levelu... Toto bude dlhýýých 10 dní. 😕 Uff.

iconka
10. feb 2013

@pidanka_
@pidanka_ to das, neboj sa, ja som ho neznasala, ale potom prisiel treti a zrazu sa mi ten druhy zdal lahsi 😀

pidanka_
10. feb 2013

@iconka Veeľmi povzbudivé, vďaka. 😝 Ja absolútne nezvládam tie cviky keď si na nohách a rukách a treba tam skackať s nohami dopredu alebo odseba, no konec... Teda aj pri iných som bola K.O... No fakt úplne iný level ako 1. 😅 No nič, mám ešte 9 dní, snáď sa to dovtedy naučím. 😀

pumpkin77
10. feb 2013

Pridala som sa k vam cviciacim 🙂 Dnes som docvicila prvy level;) tak sa tesim na zvysne cvicenia a na vyyyyysledky😝

iconka
10. feb 2013

@pidanka_ ale neboj, ja srandujem, kazdemu sa ine pozdava, mozno ma potom vysmejes a povies, ze trojka je totalna pohoda, vela bab ma radsej trojku, ako dvojku 😀 ...viem co myslis, daj si tu lahsiu verziu, len prekladaj nohy, neskac 😉

monnaa
10. feb 2013

@pidanka_ presne podobné pocity som mala aj ja z 2. levelu, tie skákačky v kliku boli neskutočné pre mňa, ale cvičila som to asi tak, že najskôr pár podľa pokročilej a keď som nevládala tak podľa začiatočníčky, no a ku koncu 2. levelu už všetko šlo podľa pokročilej.

erika2222
10. feb 2013

@monnaa ďakujem za odpoveď 🙂

erika2222
10. feb 2013

@maca215 dík 🙂

pidanka_
10. feb 2013

@iconka
@monnaa

Jj, asi som príliš zhurta na to šla, že hneď Nataly. 😀

sandrus2
11. feb 2013

Ahojte tak dnes ten som konečne nabehla na ripped neviem ale mne vyhovuje zatial ten 1 level ani neviem ako prešiel 🙂 uvidíme zajtra , a asi preto mi vyhovuje viac že tam nieje toľko skákačiek ako v 30 DS ale budem si musieť asi pridávat aspon tych 6 minutových aby som nevyšla s kondície 🙂

blcha
11. feb 2013

ahojte tak ja som dnes prvy den druhy level ale neako ma to moc nebavilo neviem preco tak som si dala este 6minut brucho to davam vzdy a este som nasla 6 minut cardio a to je super to ma bavilo stale v pohybe ziadne kliky ziadne cinky a mokra som ako mys idem rovno do sprchy ale parada cez vikend sme oslavovali a zraloi takze musim viac cvicit 😉
inak baby odkedy svicim je to 10dni a nic ani gram nesiel dole co myslite kedy sa to rozbehne ? ved ani nezerem cely cas sa snazim len dietne jest a velmi malo a nic uz zacinam mat z toho depku ved potrebujem zhodit dost uz som to tu pisal ale mam 65 a chcem mat55 ale na zaciatok staci ked pojdem pod 60 😉

juliam
11. feb 2013

čaute baby. včera som aj ja začala 30 DS + hocikedy cez deň podľa možností dám pár brušákov. viem, že predbieham, ale keď tých 30 dní skončí, tak potom sa čo cvičí?

sandrus2
11. feb 2013

@blcha ahoj neboj sa ono sa to pohne , sval je ťažší ako tuk tak to je normálne , ja som po odcvičení 30DS som mala úbytok na váhe -2,2 ale cm išli dole viac tak sa skús merať na tom to zbadáš skôr , a neváž sa tak často a uvidíš ono to pôjde aj samé 🙂 držím palce 🙂

blcha
11. feb 2013

@sandrus2 dakujem spravila som chybu ze som sa nepomerala hned na zaciatku ale asi sa idem pomerat a dufam ze sa budem troska zmensovat prave ma odfotila dcera tak budem mat potom aj foto na porovnanie aj ked to zverejnovat nebudem radsej 😀 a dufam ze to pomaly pojde dole 😉

sandrus2
11. feb 2013

@blcha neboj jasné že budeš vidieť zmeny , ja som sa tiež múdra odfotila až po 20 dnoch ale nevadí uvidíme aké budú zmeny po Rippede keď odcvičím 🙂

sandrus2
11. feb 2013

@blcha inak ako som sa naučila jesť ranajky a aspon 5X denne v tedy mi začala váha klesať 🙂 je to paradox ale ide to 🙂

blcha
11. feb 2013

@sandrus2 dik asi to skusim aj ja lebo predtym ako som zacala svicit som dala dolu dve kila viem ze to je malo ale odvtedy ako cvicim nic a je pravda ze menej jem a hlavne vobec nie pravidelne pretoze ranajky si nedam potom idem cvicit a to mi aj hodinku dve po cviceni nechuti takze npr dnes som este nic nejedla a vobec niesom hladna takze idem si dat neaky obed aspon a prinutim sa k lahkym ranajkam 😉

sandrus2
11. feb 2013

@blcha presne tak som sa stravovala aj ja nič som skoro nejedla ráno iba kávu a bolo , a kilá nieže nešli dole ale potom som ani nevládala cvičiť , tak som si povedala skúsim to aj ja a zvykla som si tak na to 🙂 ráno si dám pekne ranajky potom sa mi aj lepšie cvičí , skús uvidíš že aj ty sa budeš lepšie citit a ani také porcie potom nezješ tak držím palce

blcha
11. feb 2013

@sandrus2 ja som sa predtym stravovoala normalne vsetko som jedla aj ranajky obed vecera vzdy len som si myslela ze ked prestanem jest bude to lepsie ale asi nie 😝

flossie
11. feb 2013

ahojte babenky.....FUUUUU....tak dnes 1.den 2.levelu 30DS...akoze oproti 1 je to vacsia makacka, a ani ma to nebavi....myslim, ze viacere ste tu pisali, ze 2 je taky nudny level.....to bude fakt dlhych 10 dni, kym toto preckam....ale nechcem sa vzdat, ked som uz raz zacala, tak chcem vydrzat.....inak ja som strasny ANTIpohybovy clovek a neurobim ziadny zbytocny pohyb naviac 🙂 🙂 🙂 ale ta Jillian ma niecim "okuzlila", tak jej chcem zostat "verna"...drzme si palce 😎

blcha
11. feb 2013

@flossie tak to si presne ako ja aj ja som dnes prvy den druhy level tiez ma to moc nebavi tak som si pridala 6minut brucho a 6minut cardio a bola som mokra ako mys ale to ma bavilo viac takto

barcelona94901
11. feb 2013

@flossie mna okuzlili tie výsledky 😀

flossie
11. feb 2013

@barcelona94901 ved presne pre tie vysledky som sa namotala.....uvidim, dokedy mi to nadsenie vydrzi 🙂

rejaa
11. feb 2013

@zulfizar Ďakujem, už som jej písala. Dneska druhé cvičenie za mnou a svalovicu mám riadnu a to cvičím zatiaľ radšej bez činiek 🙂

blcha
11. feb 2013

@rejaa ja som zacinala s politrovymi flaskami ale teraz mam len kilove cinky a tazsie ani nechcem to mi staci 😉

vladka1828
11. feb 2013

dnes posledný deň z prvého levela za mnou 🙂 super pocit......prvý deň som to chcela už v polke videa vzdať no a teraz mi to ide "ľavou zadnou" 😀 neskutočné ako sa mi zlepšila kondička az brucha zmizli 3 cm 😀 😀

vladka1828
11. feb 2013

a ešte sa chcem opýtať aký je druhý level? o dosť náročnejší ako prvý? 😅