Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@sandrus2 bože nestraš, že aj z prs ti šli cm dole 😕 veď ja už teraz skoro žiadne nemám 😀 tak snád sa mi ešte nezmenšia 😠 😀
@vladka1828 ahoj ja som dnes odcvicila 3 den 2 levelu. je narocnejsi to je jasne.. ja si k tomu pridava take cardio 2 z body revolution, ma to 30 minut, ale teraz dnes som necvicila.. lebo som nachladnuta, takze stacil mi ten level 2 odcvicit. mozno vecer ked maly zaspi si dam to 30 minutove cardio
Hodinka odcvicena 🙂
dnes som necvičila :( niečo na mna lezie som rada ze zijem :( takze po 3 dnoch zase budem začinat odznova .(( ale tato mi dnes kupil darček :D
@vladka1828 no ja som išla z 80 D/E podla podprsenky na 75 C/D takže ja som rada 🙂 už sa mi lahšie aj skáce hh
A ozaj beriete aj dáke proteíny alebo niečo také ? alebo dáke tabletky na chudnutie ?
Ja tiez odcvicne 6 den z 2 levelu som na seba pysna ze som to dnes este vecer dala 😅
baby....pommooooooooooooooooooc..potrebujem pomoct s cvicenim......donutit sa...pls
ahojte kocky. nedobrovolne opat musim vynechat cvicenie, uz vcera sm len tak tak cvicila 45 minut.. a dnes opat hrdlo kasel sa pripojil a zvysena teplota a dostal to uz aj maly.. takze si dam na cas pauzu, kym sa vyzdraviem, lebo to asi nie je ono cvicit nasilu v case choroby. v podstate sa to ani neda. cela sa citim akasi nafuknuta a tak.. 😒
ahojte, ja cvičím 4. deň level 2 a na váhe nepociťujem žiaden úbytok no oblečiem veci ktoré som nosila o 8kg ľahšia čo je super 😀 😀 😀
Len sa vás chcem spýtať ako ste cvičili keď ste dostali MS? Nerobilo vám to nejaké problémy (napr. bolesť brucha...) alebo ste na 2-3 dni mali prestávku? Neviem čo mám urobiť.....
@lucka1987 ked si chorá,určite necvič, pekne to vylež ,ja som tak tiež pauzovala a v pohode,skoré vyzdravenie 😉
Ahojte kocky, a cvicite toto intenzivne aj ked kojite? Neuvolnuju sa potom nejake skodlive latky do mlieka?
@sandrus2 urcite ziadne tabletky nachudnutie..ja som zasadne proti akymkolvek, radsej schudnut prirodne (upravena strava a cvicenie), tabletky su len cisto chemia, aj ked mozno na obale lakaju kadecim 🙂 naco si zanasat organizmus..
@janci27 Ahojik, dnes zacinam prvy den druheho levelu a bez problemov kojim 🙂
...toto cvicenie vrelo odporucam, je maximalne efektivne, ja k polhodke pridavam aj 2x po 6minut cviky na brucho tiez od Jillian a je to super, vaha mi klesla a opat sa vratila naspat s tym, ze mam priam neuveritelne vysledky co sa tyka ubytku centimetrov a to na vsetkych partiach 🙂
@mirkap84 tak to je super, ja som si stiahla este len prvy level, len momentalne prekonavam lahsiu chripku, tak chcem pockat, nechcem sa velmi namahat. Ale uz sa velmi tesim, kedy zacnem, lebo nutne potrebujem troska schudnut a zpevnit telo. A po akom case si videla vysledky? Aj si si upravila stravu, pripadne vecer nejes po urcite hodine? Tie cviky na brucho extra mas z ineho videa?
@janci27 ...zacala som cvicit, ale po troch dnoch som prerusila, tak som zacala opat odznova a uz suvisle 🙂 , po prvom cviceni samozrejme svalovica 😀 , ale kazdym dnom sa to zlepsilo, svalovka presla a zacala som chudnut (nie vahovo)...ja som byvaly aktivny sportovec (aj ked to bolo daaavno), ale myslim si, ze v mojom pripade si telo velmi pamata, preto je to spevnenie dost viditelne nehovoriac o centimetroch 🙂 ...stravu som upravila tak, ze som prestala papat sladke, zacala som sledovat kalorie a nepapam po 17tej (toto na mna vzdy plati) ...meriam 167cm, momentalne mam 59cm, mala som 60, klesla som na 58, potom opat na 60 a teraz mam 59 😀 ...ale ako som na viacerych forach citala, radsej sa nevazit lebo to moze byt demotivujuce, kedze su svaly tazsie ako tuk a vaha moze stupnut 🙂
Cviky na brucho...
...su vyborne a odporucam 2x po sebe, cize 12minut 🙂
@janci27 ...nie momentalne mam 59cm ale 59kg 😀
A odporucam omrknut tento blog 😉
http://mojetelo.blogspot.cz/p/moje-pokroky.html
@mirkap84 ja som skor neaktivny sportovec, tak to pojde pomalsie, ale nevadi 🙂 veeelmi dlho som necvicila a preto som sa rozhodla do leta s tym nieco spravit 🙂 vyskovo sme na tom podobne, o 1cm mam tusim viac, len ja mam o nieco par kilov naviac, i ked je pravda, ze aj ked som bola stihlejsia, vzdy mi vaha ukazovala viac kilov, asi mam tazsie kosti 🙂 Naposledy som sa vazila este ked som bola tehu u doktora, od vtedy nie, vahu doma nemam ani si ju nemienim kupovat, aby ma to nelakalo sa stale vazit, mas pravdu, ze to moze demotivovat, hlavne je, ze sa clovek citi lepsie a vidi to na postave a v cm..no hned ako sa budem citit lepsie, zacinam 🙂 dakujem za video, pozriem ho. Brucho je najhlavnejsie, kde potrebujem ubrat.

@blcha to myslíš toto cardio
https://www.youtube.com/watch?v=tJ593Z7MKs8? to si ešte po tej dvojke vládala cvičiť? lebo ja som si teraz pozerala ten druhý level a zdá sa mi brtuálny 😝 😝 určite ma zajtra svalovka neobíde 😅