icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
winzy
5. sep 2012
jaannuusskkaa
autor
5. sep 2012

Tak baby na par dni musim vynechat cvicenie lebo sa uz nemozem ani postavit na tu bolavu nohu a koleno....uvidime o 2-3 dni a tak zacnem znova level 2 ☹ 😖 😖 😖

zibi
5. sep 2012

@ankaevka diky..ja mam dnes taku svalovku ze az 😀

zibi
5. sep 2012

@winzy dik kuknem 😉

lucka127
5. sep 2012

takze dnes som zacala ako je to 1 level na 10 dni stale dookola?
dnes si dam aj pupalku pekne vygelovanaa a moze to ist dole 😀

kingstonka
5. sep 2012

dopijem kavu a ide sa na 4 . den level 2- len sa mi taaaaak nechce? nejake povzbudive slaova by som potrebovala 🙂

winzy
5. sep 2012

@kingstonka to zvladneš to dáš pod cica 😎 ja som práve docvičila dala som si 2 do kopy tak hodinka za mnou 😀

winzy
5. sep 2012

Tak učet na http://www.stobklub.cz znova oprášení a poctivo zapisujem som zvedavá či takto pôjdu tie kilečká rýchlejšie dole 🙂

kingstonka
5. sep 2012

@winzy tak idem na to kym syn spi 🙂 - ale dnes sa mi fakt nechce- som si ista, ze po prvej serii to prejde a opat mi to rychlo zbehne

riamim
5. sep 2012

Ahojte.
Jáj, kočky, ja vždy, keď prejdem na ďalší level, tak sa v noci budím na to, že ma bolí celý človek. Teraz cvičím 4. týždeň nejakej 4-týždňovky a veru mám dosť. Ráno som si hovorila, že si dám dnes pre istotu pauzu, ale už teraz viem, že nedám. 😀
A prestala som večer maškrtiť sladké - však po toľkej drine by to bol hriech! 😀

barcelona94901
5. sep 2012

baby pustila som si prvý diel,aj vás tak bolia kolená? 😝

ankaevka
5. sep 2012

@zibi ..ja som mala svalovku každý deň 😖 ..

ankaevka
5. sep 2012

@lucka127 áno celých 10 dní jeden level 🙂

kingstonka
5. sep 2012

docvicene 🙂 len som zistila, ze nemam co jest ☹ ... musim si premysliet co nakupit, lebo ked nemam nic "racionalne" -tak pojem co mi pride pod ruku

katus83
5. sep 2012

odcvičené - osprchovaná - odpadnutá 😀 😀 😀

zuzanat
5. sep 2012

ahojte, chcem sa spytat, je tu niekto kto to cvici uz dlhsie a ma aj nejake vysledky? Ja som dnes cvicila 7x 1level a neviem sa dockat, kedy uz budem na sebe vidiet, ze chudnem 😀

baby124
5. sep 2012

@ankaevka a vidis to by ma nenapadalo 😀

baby124
5. sep 2012

@riamim aj vidis niake zmeny ked tak dlho cvicis??

riamim
5. sep 2012

@baby124 Toto cvičím cca mesiac - zatiaľ sa nedá hovoriť o nejakých zmenách, ale ja som prakticky cvičila stále, len niečo iné, takže možno aj preto. Určite mám tehličky na bruchu, len ich zatiaľ nie je vidieť pod tým tukom... 😀

riamim
5. sep 2012

A kočky inak k tým výsledkom - ak chcete zmeniť postavu, 70% úspechu je strava, zbytok cvičenie. Cvičenie vám môže zrýchliť metabolizmus a spevniť svaly, ale keď nebude zdravá strava, nikto ich pod tým tukom neuvidí. 😉

winzy
5. sep 2012

@riamim bohužial je to pravda svetá kurnik 😉

ankaevka
5. sep 2012

@baby124 jáj tak to treba takým ľuďom aj pekne odpovedať..mám to odskúšané a viac do teba rýpať nebudú 😎 ..

ankaevka
5. sep 2012

@kingstonka len nechoď do obchodu hladná..mne keď škvŕka v bruchu tak kúpim všetko čo mi príde pod ruku..a trištvrte z toho určite nieje "racionálne" ☹

kingstonka
5. sep 2012

@ankaevka hladna som sice nesla, ale zato s dvoma deti-z toho jedno mimoriadne nervozne, tak som nekupila skoro nic a prave tlacim jogurt- ale som taka hladnaaaa 😒

baby124
5. sep 2012

@riamim cize kazda z nas ma uz tehlicky lenze tiez nich nieje vidno pod tym tukom 😀

baby124
5. sep 2012

@ankaevka a co by si jej povedala?? 😅 nech sa stara o seba?

baby124
5. sep 2012

kocky vcera som dostala ms tak dnes a zajtra necvicim a namiesto toho som bola s malou vonku dlhsie nez zvycajne aspon aby niaky ten pohyb bol

kattulienka
5. sep 2012

@winzy no veru uz je to sila.odcvicila som to tak napoli este ma ja hlava riadne bolela.je to riadna makacka.takze sa vraciam k 1 levelu a pockam si na 2 level a potom sa pustim az do 3 levelu.nevizerala to tak narocne ake to bolo 🙂

zibi
5. sep 2012

@ankaevka inak to cvicienie od jillien ten prvy level to nie je taka hroza..ja som vcera cvicila nieco uplne ine od nej... tak mylsim ze to by som mlaa zvladnut..dnes som dala v posilke rotoped 30 minut a steper 15 tak hadam to na daco bude dobre...uvidim za mesiac ake budu vysledky... ci aspon par kg pojde dole.ale hlavne z cm by som mohla ist ..do nicoho nevojdem 😝

zuzu188
5. sep 2012

6. deň 2. levelu za mnou 🙂..cítim sa skvelo! 🙂