icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
lucanka49
13. feb 2013

@iconka ako to že hodinka? netrva to 37 minut?? chcem to aj ja skuisť je to ťažke??
@lucka1987 no to si riadne makala,ja sa musim rozhybať najskor..lebo zatail ma trapi aj svalovka 🙂)a ake si mala vysledky po tom cvičení? ozaj poradte mi kočenky čo si môžem večer dať také aby som moc nepribrala.,tak večer neskor-mandle?polystyrenove chlebičky?sušene slivky? neviem čo by mohlo byť také menšie zlo 🙂

iconka
13. feb 2013

@lucanka49 ja si kazde cvicenie natahujem na hodinu, robim to tak skoro od zaciatku. Ja si na veceru davam bud acidko, alebo nejaky nie moc tucny syr (olomoucky syrecek a pod.) k tomu si mozes dat polystyren, alebo zeleninu.

lucka1987
13. feb 2013

@lucanka49 ja si davam na veceu napr cottage . ked cvicim najma. inak si dam v pohode ladovy salat s uhorkou a trosku kuracich prs orestovanych na rezance nakrajanych. a zamiesam to ako salat.alebo biely jogurt s orechmi a medom, alebo si viem dat brokolicu s tuniekom.. zelerove hranolky na olivovom oleji usmazene ..... je toho vela.. len si nedavaj pecivo ani nic sacharidove na veceru, teda ani cestoviny ani ryzu

lucanka49
13. feb 2013

@lucka1987
@iconka aha tak super myslím že to čo som pisala hore by som mohla hadam 🙂) lebo ja največší hlad chytám okolo 20,00 viem že je to neskoro ale aspoň zeleninu by som mohla tak neskoro no nie?? 🙂)

lucka1987
13. feb 2013

@lucanka49 kludne mozes jest 2 hodiny pred spanim. to je blby mytus, z;e posledne jedno o 17 tej... 😉 jaj a som zabudla na veceru by sa nemalo jets ovocie, koli jeho kvaseniu... takze z toho vsetkeho co si napisala su najlepsie mandle,ale ked cvicis, kludne si daj normalnu riadnu davku vecere.. cize plny tanier nejakej zeleniny, 😉 napr ja mam rada veceru ze " 4 bielka , 150 g bryndze " bielkA usmazim pridam bryndzu, a na tanier k tomu nakrajam 1 celu salatovu uhorku a zjem to.. je to super davna bielkovin, ktore su potrebne pre dobre spalovanie tukov , najma pri cviceni 😉

lucanka49
13. feb 2013

@lucka1987 hmm no to moc nemusim ale niekedy skusim isto 🙂) no horšie to bude zajtra manžel že pojdeme na večeru niekde tak neviem čo si dám tam,asi zhreším zajtra :// ok tak večer si dám polystyren zo pšenice a pár mandlí a haji haji pojdem potom 🙂)

iconka
13. feb 2013

@lucanka49 proste vecer treba bielkoviny, nie sacharidy a tuky. Inac, aj mna drahy pozval zajtra na veceru, zatial sme sa sice nedohodli, ci pojdeme, kedze vie, ze teraz nemozem jest hovadiny, ale taky cezar salat by som v pohode dala, tak uvidim co z toho napokon bude.

lucka1987
13. feb 2013

@lucanka49
@iconka baby aj mna pozval ten moj na veceru ( sak nebudem horsia nez vy nie ? 😀 😀 😀 😀 zartujem.. no fakt "pozval" sme sa dohodli, ze niekam pojdeme ) ale z vecere nie je nic, lebo je v praci, beha na kamione, ale cez vikend sme sli na velnes do Rajeckych teplic, takze som bola happy, lebo som mala ciste svedomie, ze som nezhresila nejakym tucnym jedlom a urobila som cosi pre telo.. teda sauny a virivka a tak no...
Luckanca neviem ci je vhodne aj tie chlebiky jest na veceru... to su sacharidy.. skor by som ich doobeda jedla... vecer kludne vajicko uvarene, alebo syr , mozarelu s paradajkou.. kurnik ja strasne milujem bryndzu , syry a podobne.. mnaaaam 😀 😀

lucka1987
13. feb 2013

@iconka ked sme sa sli najest naposledy dva tyzdne dozadu, dali sme si zeleninovy salat s kuracim maskom.. a to som strasne silno odolavala mojmu dlho blubenemu jedlu, reznu so syrom a hranolkami 😀 😀 😀

adri33
13. feb 2013

chcem začať cvičiť, kto sa pridá? dvom alebo skupinke to pôjde lepšie.

rybecka
13. feb 2013

zeny aj mna pozval na veceru a to v praci koncim o 20 30 hod. Bože tak neskoro jest 😕 😝 ale vravel mi ze z jednej veceri predsa nepriberiem ved som este ani neschudla 😕 😀 iba cm sli dole
ja som dnes chcela cvicit ale ked pridem domov tak chcem pozerat film vitaztvo hriesnice tak som po cviceni a zajtra zasa vecera no katastorfa so mnou 😅 ale potom mam tyz. dovolenku tak budem makat cely tyz. poctivo 😉

rybecka
13. feb 2013

@adri33 ahoj my tu vsetci cvicime a chudneme spolu pridaj sa 😉

adri33
13. feb 2013

@rybecka Ďakujeem rada, a môžem sa spýtať začala si cvičiť od prvého dňa nejakeho mesiaca alebo nemaš daný termín. 🙂

mirkap84
13. feb 2013

Druhy den druheho levelu za mnou a cvicenie bolo ovela lepsie ako vcera a na 99percent podla cernosky 😎 , pre mna najhorsie je posledne cvicenie s cinkami ale este tak dva-tri dni a hadam to nebude tak palit 😕 😅 ...za levelom este 2x brusko a dobry pocit, ze som pre seba opat nieco urobila 😉 🙂

mirkap84
13. feb 2013

@lucanka49 ...ja teda po 17tej nepapam, pretoze toto na moje telo plati na 100percent, Lil cvicim okolo 17:30 do cca 18:30 a po cviceni nemam ani naaahodou chut na jedlo, iba na vodu 😅 😅 😅 ...6ty den prveho levelu cvici aj kamaratka a ta hned prvy den povedala, ze po cviceni uz nic nezjedla lebo jednoducho nemala chut 😅 ...ale kazda mame ine telo, na kazdeho plati nieco ine 😉 ...mas rada brokolicu? Tak skus kratucko povarit nad parou a mas uzasnu lahku, malo kaloricku a velmi zdravu dobrotku alebo hockaju inu zeleninku...na obed si casto robievam kuracie masko uvarene a potom oprazene so zeleninou, trosku morskej soli na dochutenie, je to strasna dobrotka a toto mozes kludne aj vecer 🙂

iconka
13. feb 2013

@lucka1987 Jaj v tomto mam vyhodu, ja vobec nie som reznova, ani hranolkova, ja skor fasirkova 😀

flossie
13. feb 2013

ahojte baby....trochu vam pokazim dobry image diskusie, ale ja den co den viac neznasam 2.level 🙂 🙂 cvicim ho zatial 3.den, ale dnes som nic nevladala....dokonca som nedala ani cviky, ktore cvici zaciatocnik.....tie kolena (resp. ani nie kolena, ale vpravo od kolena sval, ktory sa taha na lytko), tak tie ma neskutocne bolia.....a myslim, ze to po 13-tich dnoch cvicenia nie je svalovka....pomoooooc.....ale zatial to nevzdavam 😝

verka
13. feb 2013

ahojte,stale vas tu sledujem, zajtra zacinam 1.den 2.levelu 30DS, no som zvedava, total ma boli hlava ,esteze som si odvcicila doobedu,lebo by som sa asi uz teraz nedokopala.....klasika, ked mam kramy, hlava boli
ako som pochopila z vasich rad,tak poobede radsej bielkoviny,cize masko, syry, jogurty....to mi vyhovuje,hlavne tie syry...

iconka
13. feb 2013

@flossie druhy level vseobecne nie je velmi oblubeny (aj ked pre mna je treti horsi), ale neber si to tak. Proste si povedz, ze uz len 7x, kazdym dnom, kazdym cvicenim si blizsie a blizsie k vytuzenej postave, tak mysli len a len na to a nie na to, ze nevladzes, ze ta to nebavi, boli a pod. Skratka, premoz sa. Aj ja niektore dni mam take, ze nevladzem, ale odcvicim si to poctivo. 😉

iconka
13. feb 2013

Presla som si teraz week 2 z rippedu a vidim, ze sa mam na co tesit, niektore cviky vypadaju dost narocne 😖 😀 😀

tanjalea
13. feb 2013

Bože dievčatá, začala som 1.level 30DS mám za sebou tretí deň a ukrutnú svalovicu ☹ , je to normálne ? 😖

iconka
13. feb 2013

@tanjalea ja som mala svalovicu tyzden, takze vydrz, to prejde. 🙂

tanjalea
13. feb 2013

to fakt ..... no nič, už ked som sa na to dala ........., posnažím sa 😝

iconka
13. feb 2013

@tanjalea 1.den sa mi triali ruky, nohy, bolelo ma aj to co nemam, na druhy den problem aj vstat, ale to rozhybes a potom uz pohoda, hlavne sa nezlakni toho a neprestan hned cvicit a davat si zbytocne prestavky pokial to nie je nutne

tanjalea
13. feb 2013

joj tu prestávku som si chcela dať už dnes 😉 , ale manžel mi tiež povedal, ak si ju urobíš dnes , tak možno aj zajtra a atd, ale mlela som z posledného 😝 , no nakoniec som ešte dala pár minut na stepery 😵 a fakt neviem kto za mňa ráno vstane do práce 😨

iconka
13. feb 2013

@tanjalea povedz si, vydrzali ine, vydrzim aj ja 😉

tinika
13. feb 2013

kocky s akymi tazkymi činkami cvičite?

tinika
13. feb 2013

@sandrus2 ja hned s 2kg začala :D atz na jedne cvik pohoda :D

tinika
13. feb 2013

kedy &tu stihate pisat hehe ja rada ze večer nakuknem :D dnes som necvičila lebo mi nebolo zase dobre joj tie choroby nech uz daju pokoj tato bol zlaty ze treba aj spat dakedy, ze cvičit budem ked budem zdrava inac ma podporuje :D ohladne stravy ste si ju ako upravili?

tinika
13. feb 2013

@lucanka49 :D ja mam dokopy 4kg :D a za sebou tiez 4 dni cvičenia s prestavkami lebo nie vzdy stihnem aj keby som chclea :( dufam ze sa to neodrazi na vysledku len to dlhsie potrva