Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

ach jaj...dnes 5.den 2.lvl 30DS....som rada, ze polovica je za mnou...este druhu polku vydrzat a rychlo na 3.lvl......neznasam ho!! 🙂
žienky poradte je v pohode že cvičím naboso,nemám dobré tenisky bolia ma z nich nohy -ked som bosá v pohode je to..a ešte poradte kde kupim fajne činky,tie moje su KO 🙂) Ďakujem..ozaj dnes je už 7deň s Jillian za mnou 🙂 a mám strašný krč v ruke na jednej šlache mala som ju zošívanu a teraz asi zapal..no neviem ako dopadnem ale cvičím so stiahnutou rukou 🙂
@lucanka49 Cvicit bosa nie je naozaj vhodne. Skor, ci neskor to pocitis. Zacne ta boliet koleno, alebo clenok, alebo daco. Treba mat nejake pohodlne tenisky. A cinky za rozumnu cenu kupis na strankach insportline. A ak mas problem s rukoch, skus radsej cvicit bez ciniek, alebo ked tak, tak s nejakymi lahkymi.
@lucanka49 Ahoj ja som zo začiatku tiež cvičila bosa na penovom puzzli a bolo to super, ale po skončení prvého levelu ma začali prišerne bolet nohy kolená členky lýtka, chodila som obviazaná ako mumia 🙂 🙂 🙂 a potom som začala cvičit v botaskách a bolo to v pohode.Radšej cvič fakt obutá lebo sa to nezdá, ale možeš si niečo poškodit v nohách
Dievčatá dnes posledný deň 1 levelu z Rippedu 🙂 zajtra voľno normálne sa teším 🙂 držím palce nech vám to ide ako chcete 🙂
kočky, akurát som docvičila a cítim sa skutočne skvelo, spokojne a šťastne 😵 .... mala som dnes deň voľna, tak som si odcvičila čo sa mi chcelo 🙂 ... dnes : 6 min. cardio od Jillian, 5 min. na brucho od Jill, ... potom som sa odhodlala konečne prvý krát Zuzka Light, konkrétne toto
https://www.youtube.com/watch?v=rEa5XVa-8XYpo Zuzke znova to 6 min. cardio od Jill,... nakoniec Cool Down ... a moje cviky na ohybnosť, ktoré pridávam vždy... 🙂 dnes som spokojnáááá 😎
@ivanazv
@iconka kočky ja viem ale kedysi som tiež už cvičila tieto levely a presne ako teraz ma pri prvom boleli nohy v teniskach, a pri druhom som zasa musela mať tenisky,normalne pod nohami v tych jamkach ako sa zistuje či su ploche nohy tak tam neskutočná bolesť,tak ked idem na boso tak v pohode..no a stou rukou neviem bojim sa že som niečo s tou porobila,aj muž mi vraví cvič bez činiek a ja vravim že nie že som odhodlana že pojdem do toho aj keby padali traktory..no neviem asi pojdem na ankup lahšich činiek a lepšich botasiek..
@sandrus2 a ako s citiš po tom ripede?? tiež je tam toho s tymi blbymi činkami,ja ich normalne nenavidim,najradšej by som ich oknom hodila,,radšej skačem a najradšej mám cviky pri ktorych si možem lahnuť tak by som cvičila aj hodinu vkuse 🙂)
@estrella5 jej tak riadna makačka,kukám že Zuzka Light,,no keby som ja mala taku inšpiraciu pod bradou ako ona,no čo už niekomu dostalo nadelené 😀
Pre dnesok odcvicene, huraaa 😀
dnes sa na seba trochu hnevam....necvicila som....UFFF....zajtra to tym padom bude ovela horsie 😖
ahoj baby, mam otazku, mala ste niektora problemy s klbami pri cviceni?...ja som na 2 levely a opuchlo mi koleno, tak co teraz, mam cvicenie prerusit, vcera som necvicila- bola som lyzovat, dnes som dala doobeda 1.level a vecer som chcela nabehut na druhy a nedalo sa....tak ma to stve.. ☹
babenky, dnes som oficiálne 5 deň bez cvičenia... od zajtra začínam ripped..ale strašne ma bolia ruky...
@nadulici ahoj...no ja mam strasne problemy s kolenami, ale nic nemam opuchnute....len je to strasna bolest a niektore cviky vobec nemozem urobit...a rovnako si nemyslim, ze je to svalovka, lebo ta mi po par dnoch presla, ale toto sa mi zhorsuje....pri 1.leveli to bolo take znesitelnejsie ale ako som presla na druhy, tak sa bolest prejavila naplno.....davam si mast proti bolesti a nezatazujem to velmi...ale cvicim nadalej.... (aj ked vcera som vynechala 😀 )
@sandrus2 Ahojky ja mám 1,5kg činky,ale su dosť také neforemne,nerada s nimi cvičím ale musim no,🙂) ja zas mám celkom rada tie skakačky viac ako s tymi činkami...to fakt nemusim,tak vravíš že je to hlavne na posilovanie,,hm nič moc :// no mám teraz aj svoje dni tak budem rada keď zvladnem 30DS 🙂) a chcem si tiež objednať tie činky 1kg a ty cvičíš s akymi??
Pre dnesok odcvicene, uz mam za sebou 3.den z week 2 🙂
@lucanka49 ahoj no ja som 30 DS odcvičila s 1 litrovými flasami 🙂 a teraz mám 1,5 kg činky , úplne mi stačia a vyhovujú 🙂 dnes mám pauzu/som aj rada lebo mám pocit ako keby niečo na mna liezlo tak dúfam že nebudem chorá to by ma ozaj nahnevalo / a zajtra začínam 2 week z rippedu tak som zvedavá aký bude 🙂
ahjote po 6 dnovom vypadku ( bola som 2 den 2 levelu a ochorela som ) som dnes odcvicila 2 level.. idem ho cvicit odznovu cize dnes som akoby 1 den 2 levelu.. ked maly zaspi tak si dam aj 30 minutove kardio, lebo po tej 6 dnovej pauze sa citim strasne neohybne
konečne už aj ja odcvičené... 1x 3 week 🙂 dnes som taká rozbitáááá... som myslela, že to nedocvičím, ale podarilo sa..... a neverili by ste ako sa teším na leto...keď budem vedieť, že som na svojom tele makala x mesiacov a budem vidieť výsledky... budem sa asi nosiť ako taký páv po vonku 😀 😎 ...... ale verím, že každá jedna z nás čo tu cvičíme bude mať v lete takú postavu na ktorú bude hrdá... verím v to... tak pekne makajme... veď predsa.. každým dňom sme bližšie k cieľu ...., no nie? 😵
ahojte ja tiez odcvicene vcera som dala Jogu od Jill a je suprova a dnes 7 den 2 level 😉 už sa tesim na treti level idem do sprchy a trochu sa povenovat mužovi 😉
babule, ja civicim 4.den 2.level 30 DS, stale sa zo mna po cviceni doslova leje a to cvicim len s busenymi poharmi,co maju pol kila jedna. 😲 objednala som si kilove,ale to isto nedam.. ved s pol kilovymi mam dost!!! uffff 😝 😔
Baby dnes som odcvicila 1 deň z 3 levelu a fucala som, strašne som sa zničila a pri tom naťahovani na konci, čo sú na kolenách a jednu nohu si chytia opacnou rukou, tak moje kolená boleli, asi že cvičím na koberci .... Včera som bola vo fitku, kamoška ma ťahala, ale nič moc, doma sa mi lepšie cvičí 🙂 akurát pozorujem, že kondička sa zlepšila, zvládla som 20min na páse rýchlo chôdza a 20min bicykel a potom sme sa snažili využívať stroje, ale to bolo medzi chlapmi na prd, som sa cítila ako alica v krajine zázrakov 😀
helou 😀 dnes som mala meranie,takže aj ked som cvičko zanedbala,pre chorobu a to moje koleno nešťastné ,nahradila som aspon tou fitloptou ,tramtararááá 😀 cez prsia -0,moje brucho,ktoré riešim -6cm,boky -5cm a celá nadšená sa vrhám dalej 😀 a kondička vylepšená
@flossie @barcelona94901 aj ja mam problem s kolenom, ked som končila prvý level, tak neštastne som si ho vyklbila pri jednom cviku, až mi z neho trocha vody tahali...už je to týžden, teraz konečne odpuchlo, ale stale krívam...som z toho neštastna, hrozne ma to cvičenie bavilo a neviem, čo dalej...či ma zmysel cvičiť len niektoré cviky alebo sa na to vykašlať, čo nechcem 😒
vie niekto poradiť???
@riska ja mám s tým mojim kolenom dlho problémy ,to su roky ,
niekedy je to fajn,inokedy je to zlé,ale celkovo , mne sa to pomalinky zlepšuje ,
len s tým cvičením si dávam pozor,..teraz som musela kombinovať s fitloptou a som rozmýšlala ,že možno aj preto mi vlastne prvý krát nezliezlo nič z prs,inokedy ako prvé 😝
to krívanie ,mám tiež,ale len niekedy a to s druhou nohou,tam som mala železá v členku a niekedy ked sa preťažím ,ked je blbé počko,tak vtedy aj krívam,vykladám často nohy hore alebo si na členok prikladám maste,ono mne to krívanie nevadí ,mne vadí to šklbanie v nohe ,ale aj to sa zlepšuje a začínam si myslieť,že možno aj na tom má svoj podiel zmena stravy ,neviem,teraz mi začali rásť vlasy..čo som myslela,že sa nikdy už nestane,12rokov vlasy v strate a zrazu..postupne sa nejak všetko mení,začala sa mi aj pleť čistiť,čo ma teda vzhľadom k veku nepotešilo,ale zas si hovorím,asi sa vyplavuju zo mna sajrajtíky a potom sa to napraví 😀
neprestala by som cvičiť,len treba poznať svoje hranice a možnosti,ja sa snažím aj kvoli chrbtici ,celkovo ten dobrý pocit a aj výsledok sa dostaví,mne cvičenie pomáha ,len to nie je vidieť zo dna na den a ked ma to koleno bolelo,bolo ťažké napríklad nepoľaviť a nedzobnuť si ,no človek to postupne zvláda a ani si to tak neuvedomuje,začiatok ,začať a nevzdať sa ,to je asi to najťažšie ,ja sa preto motivujem,ako sa len dá
možno by ti vyhovovala joga,pilates,niečo iné,neviem,treba skušať,ja som si tak tu fitloptu dala ako "náhradu"a vynechala som "orbitrek" ja mám iný stroj,ale voláme to tak ,to sa mi nedalo,tam to koleno bolo cítiť a nevadí mi chodza ale beh ešte nehrozí

@iconka fakt? 😲 Ja mám dneska volno, zajtra začínam druhý ale som kukala len tak a mne príde dost náročný, som zvedavá, teda 😀