Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

tak a dnes som zhrešila - dala som si sviečkovú :( asi jsi budem musieť pridať tri dni navyše cvičeniaaaaaa :D
Mne napriklad nerobil dobre na clenok jeden cvik, taky akoby robot, take cik cak skakanie aj ruky idu cik cak pritom a to mi noha pistala, tak som ho nahradila skakanim akoby cez svihadlo, proste skacem tak ci tak, len ma to aspon neboli. Ak sa da, vymen cvik za iny a je to. Zase necvicime aby sme sa zmrzacili. 😉
baby, mate aj nejake vysledky? mne zatial nezislo skoro nic, ani vaha sa nepohla....akoze viem, ze 15 dni nie je vela, ale dajako ma to odradza 😎
@flossie ja som na to tak istoja som 18 den a nic ani deko neslo dole ale zasa treba vydrzat pockaj este mesiac a uvidis ze minimalne budeme mat lepsie vytvarovane telo toho sadielka budem menej a bude viac svalov ono toto cvicenie ani nieje o chudnuty soadielko sa meni a svaly a svaly su tazsie aj ked nebudeme lahsie budeme krajsie 🙂 🙂 🙂 aj ked mna to tiez odradza ze nechudnem ja stale dufam ze pojdu neskor aj kilecka dole a uz sa ma aj par ludi opytalo ze ci som nahodou neschudla tak vzdy poviem ze nie neschudla ale tesi ma to ze mozno uz je neaku tu mensiu zmenu vidiet aj ked ja ju neako nevidim 😉
babulky, dakujem..cvičiť neprestanem, ale budem asi musieť najst nejaku zostavu, kt. mi bude vyhovovať 🙂
@barcelona94901 a mas nejaku špecialnu dietu? možno si už pisala, ale nemam to tu prečitané úplne všetko
@riska sorry za vpad, len som si vsimla otazku. Ak si mala tak velky problem s kolenom, ze ti z neho tahali tekutinu, rozhodne tyzden absolutne nestaci na regeneraciu. Rozhodne by som akukolvek dalsiu aktivitu prv prekonzultovala s lekarom.
Dalsia vec, po uraze kolena(co je aj vyklbenie) je vlemi dolezite postupovat postupne- treba opatovne spevnit vsetky slachy, svaly okolo kolena, aby h oudrzali na mieste...napr taky drep je velmi narocny cvik na kolena. Zacat max vypad a male kmity a postupne zvysovat zataz..nepoznam o akom cviceni je rec, pisem len o kolene 😉
ak sa k tomu pristupi poctivo, koleno ani po vaznejsom uraze nemusi robit problemy (moj pripad, beham casto a cvicim aktivne 😉 ) ale chce to trpezlivost 🙂
@riska ja som zacala behat fakt pomaly..chodic ma predbiehali..ale mne islo o znizenie pulzu(mala som vysoky) a teda behat pri optimalnej pulz. frekvencii...pekne pomaly na vec...teraz moc nebeham(vsak by som sa brodila) ale inak behavam 40-50km/tyzdenne a koleno mega v pohode 😉 drzim palce 🙂
Dievcata prosim Vas,ako sa volaju cvikylen na brucho od Jillien? ma nejake take?
dakujem
@flossie ...odporucam nevazit sa ale merat, lebo stojaca vaha je dost demotivujuca vec 🙂 ...ja mam dnes odcvicenych 17dni, na vahe stojim rovnako ako ty i napriek tomu, ze som upravila stravu a pri tejto uprave by som mala dole dobre 3kg a teraz nic...ale! mam napr. -6centimetrov dole z obvodu stehna a pod. 😉 , cize vaha sice stoji, ale tuk sa straca a hlavne som pevnejsia, je to vidiet a hlavne to citim napr. pri chodeni - netrase sa mi tak zadok 😀 ...keby som necvicila, mala by som sice krasne cislo na vahe, ale bola by som vytrasena a koniec koncov by som asi ani nemala taky krasny ubytok v cm ako teraz...cize nevazit ale merat! 😅
konecne odcvicene, dnes nestiham nic nacas 😒
baby, musim sa pochvalit... 🙂 cca dva tyzdne mam upraveny jedalnicek a za sebou 6 dni cvicenia s Jilian a dostavili sa prve vysledky..sice na vahe mi svieti len -1 kg, ale v bokoch a cez prsia mam o 2 cm menej a cez brucho o 3.. 🙂 takze ma to nakoplo a snaaad tych stratenych cm bude co najviac.. 🙂
ahojte, takze moje koleno sa konecne rozhodlo po 3 dnoch odpuchnut, a uz aj menej boli, takze asi len pretazene bolo chuda moje 😀 ....ani sa mu necudujem po tolkych rokoch nicnerobenia....uz sa tesim ze znova mozem zacat pomaly zatazovat.... 😵
Ahojte dnes mi nešlo ako na potvoru youtube ani na notebooku ani na tablete a dokonca ani na mobile skoro ma porazilo lebo som odvcičila ripped 2 week a k tomu si dávam no more trouble len to nemám stiahnute tak si to púšťam cez youtube , no ako vidím musím aj to stiahnúť 🙂
ahojte.....priznavam sa bez mucenie...vcera som nepohla ani svalom....ale dnes som sa uz dokopala....sice som to dost flakala, nieco som isla bez ciniek, ale po leveli som si dala este 6 min. na brucho....akoze fakt...ale FAKT ma tento level nebavi!! 😠
@kozorozec27 vaw to mas super vysledky ja idem 19den a dolu som nedala ani kg a nemerala som sa tak neviem tie miery ale mysli ze nic moc ale omoc lepsie sa citim a dufam ze to pojde postupne dolu aj mne 😉
Dievčatá skúšali ste toto niektorá
https://www.youtube.com/watch?v=RkBkW_qn81s?
ahojte, zajtra mám posledný deň 1levellu /ani neviem ako, ale celkom som to zvládla 😉 /, robili ste si medzi prvým a druhým levelom nejaký deň pauzu, alebo ste hned pokračovali ? 😒 dik
Mam odcvicene, zajtra koncim week 2 🙂
ahojte, chcem sa spýtať na vaše skúsenosti s intenzívnym cvičením a kojením. ja zatiaľ necvičím, ale chcem začať no bojím sa, že to môže ovplyvniť tvorbu mliečka. ak ste to niekde v diskusii spomínali tak sorry, no kedže má 164 strán, neprelúskala som ju celú 🙂 ďakujem za všetky názory
dnes bolo 3x week 3 🙂 uff, už len tri krát..... ja tak nemááám rada tento level 😠 ale ešte 3 krát to hádam dám... 😵 ..... keď si vás tu tak čítam ma to motivuje ... tak vám ďakujem kočky 😵
Baby mám na vás jednu otazku..nečitala som to tu cele, len niekolko príspevkov..ale niektoré už nejete po 18 hodine že? Prečo?? To chodievate spat o 20.00? ja chodievam napríklad cca o pol noci a neviem si predstavit 6 hodín bez jedla..ved si tym spomalujete metabolizmus..malo by sa jest posledny krát asi 2 hodinky pred spánkom..
Nebola som tu pár dní a pribudlo tu veeeľa strán...Mala som nechcenú 6 dňovú pauzu, tak dnes som začala zase s 2. levelom Ripped in 30..Strašne mi to chýbalo...a už som zase začala naberať na objeme...ach ako ťažko to ide dole a ako ľahko to ide zase hore...toto príroda zariadila veľmi zle...no čo už s ňou...ideme bojovať ďalej, nech sme cez leto ako modelky 🙂
@jarmillka to je hlupy mytus aby si nejedla po 18 tej. ja tiez chodim spavat okolo polnoci. nejest by sa malo dve hodiny pred spanim.. to ti povie aj lekar aj trener vo fotku. niekto ma vo zvyku si davat dve vecere. prvu okolo 18 tej a druhu okolo 20. hod. napr ja 😀 😀 ale je pravda ze sa naveceram tak do 20,30 a potom nejem aj ked idem spat okolo polnoci....
vecer velakrat potrebujem este energiu,kedze umyvam podlahy , upratujem po drobcovi a tak, a niekedy si aj zacvicim este
Ja jem vecer, sice len daco lahke, ale urcite nie som z tych, co o 17-18tej koncia s jedlom. ja zvycajne tak po 18tej docvicim, potom si dam sprchu a este hodim nieco na veceru potom. Vcera som si dala olomoucky syr s rajcinami, ale vobec mi ti nechutilo, nejako som nebola hladna, ale teda zvyknem sa najest a zaspavam cca o 21.30, lebo skoro vstavam. Cize niekedy zaspim aj hodinu, hodinu a pol po jedle.

@riska ahoj....tak ja to nemam az tak strasne...skor su to moje subjektivne bolesti....po zdravotnej stranke som s tym nikdy k lekarovi nechodila.....ale snazim sa nezatazovat ho takpovediac "naplno", takze ak su cviky na kolena, nedavam ich naplno....ty to mas zrejme ovela horsie, tak neviem, ci by som na tvojom mieste cvicila...ako sa vravi "sportom k trvalej invalidite" 😀 , takze urcite by som neriskovala 🙂 skus mozno pozriet cviky, ktore nezatazuju primarne kolena... 😎