icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
ajusssa
24. feb 2013

Ahojte dievčatá mám dva dni cvičenia za sebou a mám neskutočnu svalovicu na stehnach a rukách. Ale že brutálnu:d tak zase ked človek roky nič nerobí tak je o asi pochopiteľné. Tak držte palce dnes skúsim treti krát a dufam že to bude lepsie.

sandrus2
24. feb 2013

@ajusssa neboj určite to bude lepšie a za chvíľu už nebude žiadna svalovica uvidíš 🙂

estrella5
24. feb 2013

@mandragora22
@rybecka hej baby, včera som si zamakala... aj to cítim dnes 😅 po pár mesiacoch znova svalovka.... síce na čas to nebolo včera nejak náročné, ale zuzka light mi dáva dosť zabrať... 🙂 dlho som sa na ňu odhodlávala... tak som rada, že si občas aj jej videá zacvičím, aj keď ich určite nedávam naplno ako ona 😝 🙂

sandrus2
24. feb 2013

@estrella5 ahoj daj link na tú zuzku čo máš osvedčené 🙂 dík 🙂

sandrus2
24. feb 2013

inak dievčatá zajtra idem ripped 3week dnes som si ho iba kukla a už vidím ako ma zajtra zmorí 🙂

mandragora22
24. feb 2013

@waikiki vidis to, to mas po cviceni hned aj obcerstvenie 😀 😀

mandragora22
24. feb 2013

@pidanka_ aha, tak toto ja davam tak, ze klacim na kolenach, ako ta blond. 😅

mandragora22
24. feb 2013

@ajusssa ahoj, ja som ju mala po 3 dnoch velmi velmi silnu, potom to postupne slablo a po mesiaci som relativne v pohode, hoci sa namakam, ale svalovicu uz nemavam. zato sa tak pri tom potim, ze mi kvapka z brady aj z nosa, asi preto, ze vzdy sa snazim pred cvicenim vypit aspon liter tekutin. teda nie bezprostredne pred cvicenim samozrejme 😉

estrella5
24. feb 2013

@sandrus2 ja som od zuzky skúšala zatiaľ len dve videá 🙂 toto

https://www.youtube.com/watch?v=rEa5XVa-8XY

a toto

https://www.youtube.com/watch?v=K9ao34rD_wE

.... to prvé mi celkom šlo a pri druhom už moje brušné svaly nevládali.. aj ich dnes patrične cítim 😉

zabka1611
24. feb 2013

Baby mam za sebou 3 den levelu 1 a citim sa super.....svalovka pomaly opadava ale stale chodim akoby som bola daka seknuta 😀 😀 😀 už aby to opadlo uplne ......

iconka
24. feb 2013

po nechcenom dni volna som dnes zase cvicila week 3 z rippedu, no dnes to uz bolo o nieco lepsie, ale aj tak je to jednoznacne najhorsi level zatial 😒

sandrus2
24. feb 2013

@estrella5 to prvé neviem ako by som cvičila lebo nemám takú ťažkú činku 🙂 ale to druhé ak budem vládať skúsim ďakujem 🙂

pidanka_
24. feb 2013

@mandragora22 Ja som v 2L cvičila na kolenách a teraz sa snažím cvičiť ako Nataly. 😀 Ale keď nevládzem, idem na kolená.

estrella5
24. feb 2013

@sandrus2 nie je začo.. 🙂 ani ja som to necvičila s nejakou extra ťažkou činkou... takú si len mám v pláne kúpiť 😵
@iconka aj pre mňa bol week 3 najhorší.. 🙂 najťažší, aj ma najmenej bavil..... ale však je to len 6 dní, treba vydržať.... dnes už našťastie začínam week 4 🙂

iconka
24. feb 2013

@estrella5 daj vediet ake mas dojmy z week 4 (week 3 uz len 3x nastastie)

pumpkin77
24. feb 2013

ahojte, pomaly koncim 3 level 30DS, poradte, co dalej🙂

estrella5
24. feb 2013

@iconka ja cvičím celé ripped in 30 druhý krát takže už sa mi to zdá trochu ľahšie ako keď som to cvičila prvý raz 🙂 a week 4? akurát som ho docvičila... určite to nie je ľahký level (veď je to posledný week tak ani nemôže byt 😝 ), ale mne sa páči viac ako week 3.. len mi príde náročný na cardio, ale asi na každého pôsobí inak.. to si človek musí vyskúšať na vlastnej koži 😀

babulik505
24. feb 2013

Ja som 4 den level 2 30days shred, ale zatial nevidim vysledky... je to normalne? 😀

babulik505
24. feb 2013

@waikiki dufam, ze to pivo po cviceni hned aj otvoris, mas to so sprchou 😀

mandragora22
24. feb 2013

@babulik505 vela zavisi od toho, ako vlastne teraz vyzeras. cim je clovek "obeznejsi", resp. pribratejsi, tym rychlejsie ubuda aj z cm, aj z hmotnosti. ja mam napr. 171 cm a na zaciatku cvicenia som mala 69 kg. ak pojde vaha dolu, nepredpokladam, ze mi pojde nizsie, nez pod 65 kg aj to az po par tyzdnoch-mesiacoch. ak si napr. chuda, je mozne, ze skor "priberies", lebo ti trosku podrastu svaly. cize musela by si uviest, ako to s tebou vobec je, aby bolo mozne skonstatovat, ci to "je alebo nie je normalne" 🙂 🙂 no a este jedna vec, nie kazdy clovek je stastlivec tym, ze uz po 10 dnoch bude jeho postava ako lusk alebo vaha pojde rapidne dole 😉 😉 ja cvicim cca mesiac, koncim cochvila tretil level a neriesim to. po prvych asi 4 dnoch cvicenia I.levelu som sa odvazila a odmerala. odvtedy som nevidela ani meter, ani vahu, ale som cititelne silnejsia, a napr. citim aj na stehnach, ze su tvrdsie, mala som ich trosku mlandrave, proste to citim na sebe, vidim len uplne malicko zmenu k lepsiemu a to makam uz mesiac... takze ak chces mat nejaku motivaciu do cvicenia, tak cvic hlavne pravidelne, s chutou a vaz a meraj sa maximalne raz za mesiac 😉

mandragora22
24. feb 2013

@pidanka_ ja tak isto, snazim sa ist ako "expert", ale ked uz lapam po dychu a odpadavam, presedlam na zaciatocnika 😀 😀 😀 😀

mandragora22
24. feb 2013

@babulik505 este pre vysvetlenie, nahovorila som na to aj mojho chlapa. on je zatial na dvojke, zacal asi tyzden po mne, on vazil predtym 102 kg, ja 69 kg. makame rovnako, strava podobna, pripadne rovnaka, ba dokonca on niekedy vyziera chladnicku aj o 22 hod, pripadne si da nieco sladke, ja sa snazim takmer absolutne, alebo len zobnem, ale naozaj len ojedinele... ja badam na sebe len uplne malinke zmeny, ako som ti pisala predtym, pricom on......nohavice, ktore ledva zapol, mu dnes zapnute padaju cez brucho aj rit, musi nosit opasok, vysmiaty ako leco, ze ako rychlo mu to ide dole... tak ja sa mu smejem nazad, ze pockaj, ved ty prides na nejakych 95 kg a potom sa ti to zastavi, meria totiz okolo 186 cm 😀 😀 😀

babulik505
24. feb 2013

@mandragora22 vdaka za podporu 🙂 Ja som sa nevazila ani nemerala, takze nemam sajnu a ani vahu vidiet nechcem. Staci mi zrkadlo, ble 😀 Ale je fakt, ze citim pevnejsie svaly, to ano. No brucho bude fakt beh na dlhe trate, som rok a pol po sekcii a naslednej operacii, a stale sa ma pytaju, ci som tehotna.... ☹ Viem, ze smoklenim nic nevyriesim, ale stve ma to. Zatial ma cvicenie bavi, aj ked plujem dusu 🙂

mandragora22
24. feb 2013

@babulik505 kazdy "mame" nieco. ja mam stehna a rit 😀 😀 😀 chce to hlavne pevnu volu a caste cvicenie.. 😉

maca215
25. feb 2013

@pumpkin77 ja cvicim body revolution 🙂 bavi ma to viac lebo sa cvicenia obmienaju castejsie a je to na 3 mesiace

pumpkin77
25. feb 2013

@maca215 ahoj, dakujem za tip. Mozes mi k tomu dat nejaky plan, ako sa cvici?

maca215
25. feb 2013
pumpkin77
25. feb 2013

@maca215 dakujem este raz 🙂 a prajem vela sily a chute do dalsieho cvicenia 🙂

sandrus2
25. feb 2013

No podľa mna sa tá Jillian asi zbláznila 🙂 to čo je už za level 3Week z rippedu , som si ho nieže odcvičila ale odtrpela 🙂 toto bude dlhý týždeň 🙂

michelllka
25. feb 2013

Ahojte, tak ja mam dnes za sebou pve cvicenie(a som hotova), dost bolo vyhovarania sa a zacala som makat a upravila stravu, tak sa uvidi ci to bude mat zelany efekt...aj ked som cvicila dnes prvy krat,chcem sa opytat ci je tu niekto kto presiel uz na level dva,lebo ja mam dost aj z tej jednotky 🙂