Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Inak dievčatá na iných fórach som čítala že niektoré baby cvičia "zabalené" v potravinovej fólii čo si o tom myslíte je to dobré ? a robíte to aj vy?
@mirkap84 to je dobre ze sa ti trojka zda lahsie mne teda nie nohy ma viac bolia mne sa zda tazsia 😉
@katy2 vinilove alebo molitanove ja som sa tiez nevedela rozhodnut tak som si vybrala podla toho ktore s krajsie a mam vinilove su super malicke rovku do ruky ale myslim ze aj molitanove su super mne ale a´priso ze tie vinilove bude mat dlhsiu zivotnost 😉
@sandrus2 Ahoj, ja rozmýšlam že po Rippede si dám asi Body revol. ale ešte somto nevidila. Ale som našla niekde o tom že je to na 90 dni a tiež rozdelené na najé 3 časti, a že prvu čast by som vynechala lebo že vraj je to jednoduché a vráti to človeka o krok spatne, kedže mi už dačo odcvičené máme 😀 😀
Alebo som rozmýšlala že si potom zostavím dačo sama. Nejaké 3 dni v týždni cardio a tri dni posilovanie od nej nejaké....neviem. A ty nad čím uvažuješ hm?
@mandragora22 ...aj ja citim prave koleno, na strednej som mala uraz na lyziach, tahali mi z neho krv, vodu, bolo v dlahe tak si to zapamatalo 😒 ...nastastie to nie je az take vyrazne, viac ma boli pravy sval nad clenkom smerom k lytku, asi je pretazeny...zatial to ide ale ak to bude boliet viac tak si musim dat par dni pauzu nech si neublizim...
...trojka sa mi velmi paci, ta mi raz dva ubehne a potom neviem co, ci Ripped ci Revolution ci Killer ABS, vobec sa neviem rozhodnut 😕
@mirkap84 ja zasa cardio mozem 😉 mne lezu na nervy tie cviky na zemi ked si v lkikoch a musis skakat alebo klikovat to nemam rada 😉 no a svalovicu som mala tiez naposledy ked som zacinala prvy level a teraz pri tretom citim trocha nohy myslela so m ze vnutorne stehna ale to mam skoér trieslo natiahnute asi trocha ale cvicit sa s tym da 😉
a akurat som docvicila a strasne rychlo mi to ubehlo parada tychto 10dni budu asi fajnove rychlo ubehnu 😉
@blcha 😅 ja som odmalicka nikdy nevladala, aktivne som sportovala ale vecne som fucala 😅 ...vidis, mne naopak nevadi posilnovanie, sa doplname 😀
...ako sme vcera pisli o tych vnutornych stehnach tak je tam len jeden cvik a to hned na zaciatku, kedy to vnutorne stehno citit ale nic neboli ☹ 😀
...presne ako pises, tato trojka pojde velmi rychlo 🙂 ...uz vies co budes potom cvicit? Vobec sa neviem rozhodnut 😕
asi ten ripred zacnem
Ahojte
presne riesim to iste teraz cvicim 3 level a rozmyslam nad 6 week alebo body revolution ja som raz cvicila to body revolution 1 level a je fakt lahky normalne som ho dala cely v uplnej pohode takze treba zacat tak od 2 levelu ked ne az od 3 levelu 😉
tak pozerala som si teraz ripped a asi pojdem na toto cvicenie ten 1 level je dost zaujimavy aspon pre mna
ale zatial mam odcvicene 2 krat 3 level 😅 takze mi treba este dost do konca ale citim po 3 levely nohy stehna trosku a lytka nic hrozne ale citim to a to ma tesi 😉
@mandragora22 inak aj mna to bavi nikdy som nevydrzala tak dlho cvicit je to uz moj osobny vykon a stale ked nemozem tak si dam max 1 den pauzu a to nie preto ze som leniva ale okolnosti mi nedovoluju cvicit 😠 n
kočky ja to fakt dnes nedám či čo?? noha bolí ako šlak a ten 2 level ma asi zabije ked to odcvičím,neviem mám teraz výčitky že dnes nezacvičím :(
@rybecka ahoj, aj ja mavam tak po cca 6-7 dnoch 1 den pauzu. stale lepsie, ako "vyhoriet" z toho, ze nevladzes a potom s tym prastit 😉
musím sa pochváliť 😅 dnes v deň voľna som si dala znova do tela... 🙂 5 min. warm up od Jillian, 6+6+6+6 min cardio od Jill, 5 min. na brucho od Jill, 12 min. od zuzky light.. 🙂 100 brušákov a strečing na koniec... 😵
@estrella5 😲 😲 😲
@lucanka49 tiež som si myslela ze 2 level ma zabije a nezabil 😅 nemala som ho rada a ani nemam a chvalabohu je za mnou som na 3 levely takze vydrzat aj ked sa priznam namiesto neho som si dala body revolution raz jogu raz ine cvicenie takze ja som odcvicila 6 dni a ostatne dni som si vynahradila inymi cvičeniami 😅
Ach ten tretí level shredu... Stehná mi asi odpadnú a tú plank pozíciu neznášam. 😀 3 týždne a vôbec nemám pocit, že by som zvládala viac, než na začiatku. 😨
@pidanka_ co je to plank pozicia? lebo v tom tretom ja mam pocit, ze mi stehna odpadnu pri kazdej pozicii. a umieram na chrbte pri tom strihani nohami 😀 😀
žienky moje ako to tu čítam keby som dnes nebola na nočnej určite by som už hopkala, dnes o tom počujem prvý krát ale tešim sa už na zajtra a skusim co je vo mne, len mi povedzte skutocne sa da schudnut
@mandragora22 To je tá na kliky, na rukách a nohách. Hej, pri tom strihaní tiež umieram. 😀 A stehná ma bolia hrozne aj pri hopkaní. 😅
Ahojte, len som chcela poďakovať, že ste tu dali túto tému, lebo som sa o tejto možnosti cvičenia vďaka vám dozvedela a je to fakt super, odcvičila som dnes siedmi deň level 1 a je to moc fajn. Predtým (ako mám deti deti) sa mi podarilo si super upraviť váhu cez Dukanovu diétu, naozaj to fungovalo, lenže teraz keď som unavená a nevypsatá, tak sa mi nedá sústrediť na to čo si dávam do úst - dakedy aj na seba zabudnem a potom zjem aj slona ako sa hovorí... ale na počudovanie na polhodinové cvičenie sa mi darí dakde vydolovať energiu a cítim sa oveľa lepšie:o) Činky mám niekde v krabici zapatrošené a tak miesto nich používam dve plechovky nealko piva - pollitrové:o)) Peknú nedeľu všetkým. Jana

@daniette dakujem velmi pekne uz stahujem 🙂 velmi som ti vdacna!!!