icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
iconka
25. feb 2013

@sandrus2 😀 😀 😀

iconka
25. feb 2013

pre dnes docvicene, uz len 2x ten "super level" 😀

kozorozec27
25. feb 2013

@michelllka
Neboj, rychlo si na tento level zvyknes.. 🙂 Ja som dnes odcvicila druhy den druheho levelu a to rovno 2x.. 🙂 ale ked som vcera zacala, moja prva myslienka bola, ze sa chcem vratit k jednotke.. 😲 Ale teraz sa mi velmi zapacil,tak som uz zvedava na treti.. 😒

sandrus2
25. feb 2013

@iconka ty sa máš normálne ti závidím že len 2X 🙂 neviem ako to idem odcvičiť hhh ako toto mohla zostaviť 🙂))

michelllka
25. feb 2013

@kozorozec27 ja pri predstave ze to mam zajtra zopakovat placem 🙂 ale urcite to dam,lebo mam konecne dobry pocit zo seba 😉

kozorozec27
25. feb 2013

@michelllka prve dni su najtazsie, uvidis, ze zajtra to pojde uz ovela lepsie.. 🙂 🙂

iconka
25. feb 2013

@sandrus2 ale neboj, ani sa nenazdas a mas to za sebou, dnes sa mi to uz nezdalo take strasne to das 😉 . Asi mala vtedy nejaku depku, ked to tvorila a takto sa na tom vyburila 😀

sandrus2
25. feb 2013

@iconka no tak sa to aj mne zdá 🙂 veď nič iné mi ani neostáva nemôže sa mi každé jedno cvičenie páčiť 🙂 a na čo ideš potom ?

iconka
25. feb 2013

@sandrus2 este vobec neviem, ale este predtym ako som zacala cvicit Jill som mala v plane behat, tak som rozmyslala, ze budem na striedacku 1den behat a 1 den cvicit, ale nechcem 30dnovku a pod. skor to chcem striedat napr. s BFBM, alebo daco taketo. Ale uvidim, kedze v piatok je uz marec a teda pocasie u nas na behanie este nie je, tak mozno este jeden mesiac dam len Jill. Do piatku sa rozhodnem. A ty mas co v plane po rippede?

sandrus2
25. feb 2013

@iconka neviem ja som rozmýšlala nad 6week 6pack ale neviem veľmi lebo ma odrádza to že sa jedno cvičí 3 týždne tak to ma trochu odrádza alebo to body revolution no ešte neviem 🙂

adri33
25. feb 2013

Ahojte, aj ja chcem zacat cvicit, tak len par otazok. 😀 ak možem.. vidite vysledky? a aj ste sa merali? a hlavne ako to zvladate a kedy pri dietati resp. detoch? Ďakujem. 🙂

babulik505
25. feb 2013

@adri33 Adri, mna teraz caka 4 den 2 levelu, zatial vysledky nevidim, ale to uz neriesim, hlavne, ze sa hybem. Potim krv a plujem dusu, ale ta sprcha potom.... 😉 No trochu citim ruky.
Ja osobne som sa nemerala ani nevazila, jednoducho som zacala. No a vacsinou cvicievam az takto vecer, ked uz drobcek spi. Drzim palce. Teraz, aj ked sa mi nechce a som zrela do postele, idem na to. Moj drahy sedi v kresle a bude komentovat: "S tym zadkom musis ist nizsie....." Esteze som taka zadychana, ze nevladzem odpovedat nieco trefne... 😀

mandragora22
25. feb 2013

@adri33 ahoj, neviem, ake mas dietatko, ale pokial ti negrcka a neziape cele dni, tak to si ho mozes niekam polozit vedla seba na zem na matrac a moze na teba kukat, je to 25-minutove cvicenie. ja uz mam slecnu, ma tri roky, takze ona si vacsinou sadne ked cvicim a pozera, alebo cvici so mnou. a to je inak velmi zive dieta!!! ale uz chape, ked jej vysvetlim, ze jednoducho tento cas cvicenia je "moj" cas a musi vydrzat. ale opakujem, pri 6-mesacnom babatku, ak nema nejake zdravotne problemy, alebo nie je urevane, tak mozes cvicit aj popri nom. pokial je dieta pomerne pohodove, tak to povazujem dokonca za vyhodu. cim skor ta uvidi cvicit, tym skor si nato akosi zvykne, ze mama teraz nieco robi a ja cakam 😉 😉 mne by sa to pred 2,5 rokmi nedalo, moja v kuse ziapala a grcala... ale teraz sa da, som rada 🙂 no a ja osobne som sa vazila a merala prsia, brucho, boky a stehna. brucho som si odmerala v podstate pas, tam, kde mam najchudsi a tam, kde mam najsirsi, takze tesne nad bokmi. urobila som to na zaciatku prveho levelu. za 3 dni koncim 3 level, ale dostanem kramy, takze vazenie a meranie pojde bokom... potom sa odvazim a premeriam, ked odidu moje dni 😀 sama som zvedava, pripadne to tu uvediem, ze ci pomohlo 😀

mandragora22
25. feb 2013

@babulik505 posli cvicit aj draheho haha. toho mojho som na to nahovorila, "meska" za mnou asi tyzden, ale poctivo cvici a nic nekomentuje, lebo co sa techniky cvikov tyka, tak ja som oproti nemu hviezda. on fakt nevladze niektore veci, jednak mnoho veci je akoby cisto "zenskeho" charakteru a na druhu stranu je dost tazky, minule som ti pisala, takze ta technika je aka je, tak on cusi radsej, lebo ja mam pohyby ladne, on strasne 😀 😀 😀 😀

babulik505
25. feb 2013

@mandragora22 haha, drahy nesiel cvicit, iba komentoval....ako sa mi pekne natriasa ritka..... ved on uvidi!!!! 😠

verka
26. feb 2013

no baby s vacsimi detmi je to v pohode,mam 6r chlapca a 4r. babu, ale maly 18m. ked vidi,ze si obuvam tenisky, hodi sa o zem a jeduje sa, no zlaty je
minule so mnou cvicil muz, ze sak skusi, uznal ze je to dobre..... my sme sa vcera boli kupat, po 1x som ze plavala,vzdy som sa len s deckami hrala, zistila som ze ma to total bavi....len ako by som to skobinovala s tromi detmi,to ozaj neviem...

sandrus2
26. feb 2013

@adri33 ahoj mne vidno výsledky , na začiatku som sa pomerala a odvážila a od začiatku cvičenia mám dole 3 kg , cez prsia -3 cm , cez brucho to som si pomerala tú najširšiu časť pod pupkom -4cm , cez zadok - 6cm , a stehno - 3cm , ja cvičím bud do obeda malému pustím rozprávku a ja si pocvičím už vie že idem hop hop ako on povie a už ukazuje na rozprávku 🙂 alebo keď je pekne do obeda ideme von a cvičím keď búva 🙂 a máme 21 mesiacov . stačí začať a keď sa ti aj nechce tak si povedz že je to iba pol hodka denne čo môžeš pre seba urobiť 🙂 držím palce pa

adri33
26. feb 2013

@sandrus2 Dakujem, tak sa teda dam na to. Malý má 6 mesiacov, pri nom sa da. ale asi to skor necham na poobedie, do obeda varim a upratujem a take bezne veci, ale dakujem za rady.

adri33
26. feb 2013

@mandragora22 Ahoj, mam 6 mesacneho synceka, tak pri nom sa da, asi bude na mna pozerat a mysliet si svoje. 🙂

adri33
26. feb 2013

@babulik505 Dakujeem, tak mozno zapijim aj toho mojho.

mandragora22
26. feb 2013

@adri33 bude mat srandu 😅

iconka
26. feb 2013

@adri33 na str. 144 som dala moje foto po mesiaci, tam vidis, ci to ma efekt 🙂

verka
26. feb 2013

@iconka mala by si dat uz aktualnejsiu fotku,urcite je to zase uz o kustik lepsie,ze....

iconka
26. feb 2013

@verka 1.3 v piatok sa budem fotit a merat, potom dam novsiu 😉

verka
26. feb 2013

@iconka som zvedavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

iconka
26. feb 2013

aj ja 😀
@verka

bybi
26. feb 2013

Potrebujem poradit. Cvicim druhy level shredu a uplne posledny cvik na brucho, co je ako keby v kliku a sa tak vytacam.. Ale mna pri tom okrem ruk nic neboli a neviem teda ci to dobre cvicim... Babulky mali ste podobny problem, alebo ste brucho citili. Este k tomu bruchu, svalovicu som na nom nemala ani pri prvom levele, jam am brucho asi celkom silne, len je tuk naokolo 😀 Poradi mi niekto?

babulik505
26. feb 2013

@sandrus2 ahoj, a ako dlho uz cvicis? Ja som sa sice nemerala, ale vidim na rifliach, ze som stale rovnaka, mozno vacsia :( Tak neviem. ale cvicim. Urcite zo mna neubudlo, tak neviem, kedy ubudat zacne....

babulik505
26. feb 2013

@bybi Ahoj, ja tiez necitim brucho pri tomto cviku. Ale asi tam tie svaly nejako pracuju, ak to robime podla nej, nemyslim, ze to robime nejako zle. Svalovicu som tiez nemala od zaciatku, nema byt kedy ani aka, myslim, ked striedame posilovanie s kardiom a kazdy bozi den 🙂

babulik505
26. feb 2013

Kočky, a zmenili ste aj stravu?