Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

ahojte kočeny, nie som tu často, ale vidím, že super pokračujete 😀 teším sa! Ja žiaľ, nemôžem teraz cvičiť, lebo stále nemám kde bývať 😒 ako mám, ale nejde tam nič, no už mám skvelú správu...v piatok to všetko spustia a ja môžem konečne s detičkami bývať! Síce bez svojho drahého, ale konečne doma! A už sa pustím aj do svojej drahej Jillian, 2. level. Strašne ma hnevá, že nemôžem cvičiť, ale bojovať som neprestala. 😉 Držte mi palce, nech to zvládnem. Do 15. 10. ma manžel dúfam nespozná a to 16. mám narodky, to by bolo prekvapenie. Inak mi dnes povedala manželova sesternica, že som schudla, ani neviete, ako ma to potešilo...juuuj 😝
@kingstonka aj ja som bola na nákup ale pre istotu len s malou, tá ešte nehovorí "mami kúp mi .." ale poslušne sedí (nevzala som vajíčko, tak som ju posadila do vozíka a strašne si to užívala)..našťastie som kúpila toho málo lebo som sa ponáhľala po tie moje dve staršie..ale kúpila som si melón na večeru a už som stihla polovicu zjesť 😝 ..som plná a ešte som necvičila 😒
babyyy vcera som nestihla cvicit...ale ani jest 😒 mala som vybavovacky tak som nestihala...a dnes cakam navstevu tak idem teraz rychlo cvicit 😉
Ahojte, mozem sa k vam pridat? citala som vas uz v minulej teme, skusala som uz aj cvicit podla Jillian zatial sice iba trikrat 😅 kedze som potom ochorela, no teraz sa citim lepsie tak chcem ist znovu na to, lebo sa mi to celkom pozdava. Chcem sa spytat, ake mate vysledky a kedy ste ich zacali na sebe pozorovat.
Ahojte, no ja sa nestacim divit ako to vsetko pekne spolu funguje 🙂 🙂 🙂 Kedze som zacala od stvrtku, tak som sa dnes znovu vazila. Stale ma ta vaha provokuje v kupelni...a prosim pekne -2,5kg od zaciatku mojho boja s kilami 🙂 .. Juchuuuuuu 😎 😎
Kocky a niekde som to tu citala, par prispevkov dozadu, ze 70% uspechu je strava - a je to pravda. Ja teraz vsetko vazim, a jem pravidelne.
Tak idem ja varit, ale obcas sem nakuknem. Nech sa daríííí 🙂
mám svalovku 😀
dnes brutálna svalovica po včerajšej hodine. takesvali ma bolia čo ma ani pri 1 a 2 dvoje neboleli. A čo je zaujímave bolí ma iba ľavé koleno 😀. takže dnes malinká pauza s tím že si dám večer trošku jogy chrbticu 🙂
aj ked u mna s vahou je to fakt na prd, lebo mne vaha vazi na kazdom mieste inde. cize ked som sa odvazila vo stvrtok minuly tyzden a dnes a nemala som vahu presne na tom istom mieste, tak ani neviem poriadne kolko vazim 🤐 otrasne s toutou krivou podlahou, az 2kg rozdiel mi to robi, vcera som behala s vahou po celom byte 😀
@winzy to mi pocitala kamaratka, ona cvici fitness, a ma aj skolu na to, je ten vyzivovy poradca. s mojou vahou a vyskou, mi to nastavila aby som prijala denne cca 7880kJ. Ale ked som si robila uz jedalnicek podla toho co mi radila, tak mi vyslo 6600kJ a som stale syta, jem zdravo, a nie som unavena ani nic podobne. Takze nespomalujem si metabolizmus, lebo aj na to ma upozornila, ze ak budem malo jest, spomalim si metabolizmus ako pri nejakej diete. Takze takto mi to vyhovuje a vidim ze aj chudnem.
Takze 6600kJ denne, 5x jedlo. Zacala som s tym od minuleho stvrtku t.j. 30.8., ale prve dna dni som to nejako nedodrziavala, az potom. Ale od stvrtku 30.8. do stvrtku 6.9. som dala dolu 2,5kg. Ale to som kazdy den cvicila cviky na brucho, to je na youtube.com video - 8minut abs, cvicia tam 2chlapi a jedna baba..makacka..a potom kazdy druhy den eliptical. Mala by som 40-60minut, tak mi radila kamoska, ale zatial zmaknem tak pol hodinku..ale verim, ze i to sa zlepsi a chytim kondicku.
@zuzanat mne radila kamoska co robi fitness, pisala mi do mailu take rady a ukazku ako by som mala jest. mozem ti to preposlat ked chces. Jem skoro vsetko - teda klobasky, slaninka, biele pecivo, cipsy, pizza a pod. potraviny som uplne vyradila. Ale zas netreba jest uplne malo lebo sa spomalí metabolizmus ako keby drzis nejaku dietu. Takto treba iba vazit..ved mi napis do IP tvoj mail a poslem ti to, nech to nemusim vsetko pisat sem. Nie je tam cely jedalnicek, lebo to je nanic. Kazdy si ma vediet zostavit jedalnicek sam, pretoze toto chudnutie je na dlhu dobu ak chces schudnut viac. Lebo jedalnicek ti niekto urobi na tyzden a co potom?? Budes jest stale rovnako? A skus pozriet stranku chudnutie-ako.sk, ja tam dost casto chodim na rozne recepty..a mrkni aj vysledky ako niektori schudli..da sa tam s nimi aj pisat, takze ziadna reklama na nejaky pripravok, ktory aj tak nepomoze.
@winzy
mne išlo dole 2,5kg delenou stravou,potom som mala ms,.sladké,kysle,slane, piate cez deviate ..
teraz sa chcem k delenej vrátiť,pretože pri tej strave som nemala hlad,nič mi nechybalo..jedla som pravidelne..nič som nevážila ,nemala som večer hlad ,naučila som sa aj ranajkovať
neviem či mám aj dnes cvičiť baby ked mám po včerajšku svalovku? a čo s tými mojimi kolenami?prejde to?prečítala som si vás a tie kolená sa často spomínaju,čo mi aj odľahlo ,som myslela,že asi už fakt starnem 😀 😀
ja sa potrebujem zbaviť brucha 😒 neviem ktorá ste tu spomínali,že kamarátka schudla ..týmto cvičením vela kg .viete,ja sa obávam splasknutej kože.. 😠 známa tiež schudla,dosť brutálne,mala vacsie brucho než ja ,ona velmi vela kg zhadzovala,je chudá,schudla pomerne rýchlo,cvičením,upravou stravy ,fakt dobre vyzerá ,nosila veľkosť 48-50 teraz nosí 38čku,niečo dá aj 36tku,čiže fakt wooow,lenže tá jej koža,,zblizka vyzerá ako huspenina,brucho je také,no tááá kožaaa ,nechcem to mať 😕 preto som hľadala cvičenie,ktore by som nielen zvládla..ktore by ma bavilo,pretože zumba pre mna teda neni..toto sa mi páči ..vyhovuje mi,ale ..v čom to je ,že niekomu tá koža no otras splaskne,zvedne..neviem ako to opísať a niekto..trebars tá kočka čo schudla v jarnej premene teraz..tá má kožu ok,nevisí jej nikde a schudla veľa kg..a genetikou to asi neni..
@barcelona94901 ked mas svalovicu urcite pokracuj, lebo ked to na cas vzdas a zacnes, svalovica pride zase. Ja som tiez mala brutalnu svalovicu, ledva som po schodoch vysla, ale po troch dnoch zmizla. Kolena ma tiez pobolievaju, ale nie tak, ako ked som zumbu cvicila
Brucho viem ake myslis, mne ostalo po porode 8 cm naviac a teda dost to vidiet, mam ho skarede, mlandrave, tak dufam ze sa mi podari schudnut hlavne tam a spevnit ho. Sladke vynechavam, povedala som si, ze len raz za tyzden staci, aj ked obcas mam abstaky 😀
ahojte- tak odcvicene- som v polovici 30 dnovky- chrbat prestal boliet- uvidime co so mnou urobi treti level... ta strava stale pokulhava- cely den ok, ale potom pride vecer-ale to asi poznaaaame viacere 😒
ahojte babyt tak treti den predomnou - prvy level a aj fitko..jem pravidelne ...a vsetko neobmedzujem sa ze teraz to alebo ine...rano som mala vlocky s jogurtom a bananom, na veceru zemiaky s brokolicou a syrom a veceru si dam celozrnu zemlu s paradajkami, syrom a cibulkou 🙂 tak si drzme palce nech nam to ide 😉 😎
@barcelona94901 skus si kupit mineraly --ked si zacala cvicit tak telo vyluci viac mineralov najma potom, tak to treba telu dodat..najma vapnik, zinok, horcik tiez sa vylucuju pootm z tela velmi lahko.staci ked si kupis nejake sumive mineraly alebo multivitamin a pol hodiny pred cvicenim skus vypit...alebo v DM ke popozeraj ci daco nie je maju celkom dobre a lacne vitaminy 🙂
@zuzanat No ja som na tom Stobklube tam si robím jedálniček podla tabuliek ale v podstate jem všetko zo všetkým žiadna dieta. to ja nedokážem. už som skušala dukanovu, delenu, 90 dňovú, a pri všetkom som vydržala asi tak 2 dni. ja musím vedeiť že možem spapať všetko lebo inak mi to v hlave preskočí a stále túžim po tých veciach čo nemôžem. a to je potom na nevydržanie v mojej hlave 😀 😀 😀
dakujem za rady pri stravovani, ked budem mat cez obed cas, tak si to prestudujem. chcem sa opytat este jednu vec, ja na obed si dam vzdy len polievku a potom o tri hodiny druhy chod jedla, myslite, ze to je tak spravne?
@monnika Ja mám výšku 157 cm a podla jednej stránky mi to vyhodilo 5600kj tak dúfam len že to nie je vela. pretože tiež nie som hladná. Tiež jem veľa zeleniny na deň cca 300 g čerstvej. jediné čo sa mi nedarí dodržať v tabulke su tuky tých mám vždy trošku menej tak dufam že to nevadí. To si schudla krásne dufam že aj mne sa podarí lebo toto je moja jediná možnosť.
jááj baby dakujem , takže cca za polhodku navarené a pustím sa teda do cvičenia ,aj sa bojím ,no tak snad to zvládnem,to potom zajtra budem uplne na kašu rozbitá ?:D
a dalšia vec ,chcem zmeniť aj šatník,vlasy ,chcem skočiť ku kozmetičke,ku kaderníčke,nie naraz jasné,ale tak vylepšiť aj tuto stránku,spolu s chudnutím ,cvičením ...teraz fungujem tak,že šupnem sa do džínsov ,vlasy dám do copu a idem si 😀 no musim teda prelustrovať ešte mk ,či tu nájdem nr aj s tou temou..ako,kam,ku komu sa zveriť ,za kolko..viete čo,chcem v sebe oživiť to ženske čo som udupala niekam do stratena uplne 😝
@barcelona94901 no tu som držala ale mne vadilo na nej že som si nemohla dať chlebík zo šunkou a syrom. alebo ked som varila doma masko z ryžou tak ja som si k nemu musela variť niečo extra a to ma nebavilo. takže skušam počítanie . nezaberie mi to vela času! si naplánujem na celí deň pri raňajkách ako čo a potom len nakúkam kolko si dám do taniera. druhý deň a celkom to ide 🙂
Ahoj baby tak ja dnes odcviceny 4 den 2.levelu 🙂) k tomu rano uz sme boli s malou na kurze plavania teda do cvicenia sa mi vobec ze nechcelo ale prekonala som sa a teraz sa citim este lepsie ako pred cvicenim dako ma zacala vcera pobolievat hlava a teraz to preslo 🙂 ale vcera som uz bola totalne hotova k veceru ako som sa vratila z prechadzky s malou myslela som ze zaspim este skor ako ju stihnem okupat 🙂 a vecer pred telkou velky prehresok.zas tie tixi 🙂 mala som strasne pochmurnu naladu tak som si musela dat 🙂 zacala na mna ist depresia z toho ako som sa merala a nic sa nezmenilo :(
@kingstonka tento problém som mala aj ja presne vedela som čo cez den aj som sa držala a večer som nevedela čo o dobroty lebo som bola hladná ako 20 vlkov 😀. Ale teraz už 2 večere som si nakrájala vela zeleniny a jedn krajec tmavého chleby z tvarohom a tuniakom vo vlastnej štave a celkom ma to zasýtilo a nie je to ani vela kj 🙂 no uvidím po týždni či pojde niečo dole zatial stojím 😠
pozeram ten stobklub, musim sa z tych jedal vysomarit, ked to zadavam do jedalnicka. kolko gramov by mal mat obed? ak mam trebars dnes granadir?
no, teeeda...uz dlhsie to tu citam o vas ako cvicite no a dnes som sa konecne odhodlala..fuu ale dost tazke to pre mna bolo, z tych klikov som spravila mozno polku..dufam ze casom budem vladat vsetko odcvicit spolu s jili🙂
A este otazocka..aky efekt to asi moze urobit s mojimi 104 kg, ked sa s dietou velmi nepretrhnem? akoze rano si dam musli s jogurtom, ale o hodinku dve aj tak chlieb so syrom :( nemam pevnu volu na jedlo..:(

baby,ja som to dala dnes len 10 min. moj maly si ma vytycil ako cil koho ma prejst v pavuku ,skoro mi presiel hlavu a este mi volala aj kamoska takze ked raz prerusim zas sa mi zacinat nechce a este mam aj o kg viac sice mam ms teda dufam ze to je preto 😖 a aj10 min. je lepsie ako nic