icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
adri33
26. feb 2013

@iconka Waaaaau no tak ty si moja inšpiraaacia, velmi dobre sa na to pozera.

sandrus2
26. feb 2013

@babulik505 a z akej ideš váhy ? no odcivčila som 30DS a teraz som na 3weeku z rippedu čiže 46 dní cvičím 🙂 odporúčam sa pomerať a tam budeš najlepšie vidieť výsledky , a ty koľko cvičíš?

babulik505
26. feb 2013

@sandrus2 Ja som zatial odcvicila 12 dni shredu, takze je mi jasne, ze to nejde tak rychlo, Len som netrpezlivaaa 😀
Dnes sa pomeram. Vahu mam asi nejakych 62 pri vyske 168, potrebujem ist na 55 🙂

iconka
26. feb 2013

@adri33 som sa zasmiala teraz 😀

bybi
26. feb 2013

@babulik505 dakujem... lebo oni v tom videu na konci si tak drzia kolena ako ja si drzim ked brucho reda citim a som nevedela ci robim nieco zle 😅

tinika
26. feb 2013

ahojte, tak konečne som ako tak zdrava tak snad zajtra uz začnem cvičit :( dva tyzdne pauza .( a ja pribrala kilo :((((

tinika
26. feb 2013

@iconka kde uvidim tvoje fotky čo tu baby spominajU?

iconka
26. feb 2013

@tinika na str.144 je jedna moja fotka 🙂

estrella5
26. feb 2013

tak dnes som si kúpila jednu ťažšiu 5 kg činku 😵 a dve 2 kilové by mi mali prísť zajtra... takže od budúceho týždňa začínam makať s ťažšími váhami 😎

iconka
26. feb 2013

Pre dnes odcvicene, zajtra naposledy week 3, pozrela som si letmo week 4 a teda zrovna lahsie to nevypada 😖 😀

sandrus2
26. feb 2013

@iconka ja som dnes dala 2 den s tej mordy a celkom lepšie len som si jeden cvik vymenila lebo ma s toho kolená boleli 🙂 som zvedavá čo povieš na tú 4 dúfam že bude lepšia ako toto 🙂

mandragora22
26. feb 2013

@babulik505 ahoj, fuha, co ty riesis? ved mas super vahu na tvoju vysku. a mat pri 168 cm 55 kg.... nuz ja som kedysi davno mala pri 171 cm 52-55 kg - podla rocneho obdobia, vzdy v zime viac, ale vyzerala som ako chrt 😀 😀 😀 😀 ale ved len pekne cvic, cvicenie je zdrave a zase stale lepsie vyzerat ako chrt, nez ako male slonica 😉 😉

mandragora22
26. feb 2013

@estrella5 ze ake cinky, ty ides kamsi na kulturisticku sutaz? 😀 😀 😀 😀 pana, ja mam kilovky, ale staci mi to, uz sa mi rysuju svaly ako hovado (je pravda, ze ja som mala na rukach vzdy vyrazne svaly a zily, ako taky chlap), takze mne kilove stacia az-az 😀 😀 😀

mandragora22
26. feb 2013

ja si idem prave dnes porovnat tieto treningy: Ripped in 30 a Body Revolution, uvidim, ze na co si skor trufnem 😅 este ma cakaju posledne dva dni shredu, kedze som mala vcera nejake problemy, radsej som vynechala. dnes som tiez pri cviceni "umierala", ale asi to bude bliziacim sa menzesom 😨 😨

iconka
26. feb 2013

@sandrus2 aj ja som si jeden cvik nahradila, ved sa nepotrebujem zmrzacit 🙂...v piatok ti napisem, aka je 4 😉

sandrus2
26. feb 2013

Dievčatá čo tu cvičíte body revolution chcem sa opýtať či ste to cvičili tak ako je to na Nikkinom blogu ? myslím že prvý týždeň 2 X do dňa ? alebo ako ste začali ? Lebo rozmýšlam ze asi po rippede začnem toto len musím všetko postahovať Ďakujem za info 🙂

babulik505
26. feb 2013

@mandragora22 no riesim, lebo sa sama sebe fakt nepacim, brucho, to je akoby som bola tehotna, boky, stehna, no vsetko... hlavne sa do nicoho nezmestim 😀
Ale tym pravidelnym cvicenim snad dosiahnem nejaky uspech.... no este nezrat a som vyhrala 😀
si si aj upravovala stravu?

mandragora22
26. feb 2013

@babulik505 ani velmi nie... snazim sa nejest po 19 hod, chodim spat o polnoci, snazim sa vela pit, aspon 2 litre denne, predtym som pila tak dva pohare denne 😅 😅 v podstate nie som zastanca nejakych vyprazanych jedal, leda ak raz do mesiaca, cize aj ta strava moja nie je nejaka "tucna", takmer vobec nejem sladke, obmedzujem slane - chipsy a podobne kravinky. este uplne vypustit alkohol (vino, fernet apod.), co mam vo zvyku si vecer k telke dat 😀 😀 😀 teraz sa nevyhovaram, ale u mna robi velmi vela aj genetika, cela mamina, ale aj otcova rodina, co sa zien tyka, ma proste smolu. tucne boky a tucne zadky 😔 😔 😔 ja vyzeram este ako tak, aj to pripisujem tomu, ze od cca 10 do 18 rokov som 5x tyzdenne trenovala po 2 hodiny bojove umenia, pokial som teda bola zdravotne OK, cize ja som sa za tie pubertalne roky hodne vypracovala a vydrzalo mi to az do tehotenstva, cize do 31-32 roku.... potom hotova katastrofa. v tehotenstve som pribrala 24 kil 😝 😝 😝 😝 😝

mandragora22
26. feb 2013

@babulik505 a este k tomu "zmesteniu" sa, nosievala som velkosti 36-38 predtym, teraz 42-44 😀 😀 😀 😀

katy2
26. feb 2013

@sandrus2 pri body revolution ten nulty tyzden netreba, to sa odporuca len vtedy ked sa zacina cvicit a nie je ziadna kondicka... jednoducho nastartovat.... preto je to aj NULTY yzden... zacni rovno prvym tyzdnom, ako to ma v tom blogu rozpisane 🙂

"Ještě jedno velké upozornění. Součástí cvičebního programu je i tzv. nultý týden, kdy se cvičí dvakrát denně. Máte-li zájem si onen nultý týden odcvičit, podívejte se zde do úplného znění, jak má plán vypadat. Jillian nultý týden pouze doporučuje, není nutno jej cvičit a můžete začít ihned prvním týdnem. Já zde o nultém týdnu tak záměrně psát nebudu."

sandrus2
26. feb 2013

@katy2 oki super , ešte to poriadne okuknem a asi si dám toto po rippede 🙂

estrella5
26. feb 2013

@mandragora22 😀 na kulturistiku sa našťastie nechystám 😀 ... tiež cvičím len s kilovými, no vzhľadom nato, že cvičím s Jill už od septembra takáto váha mi je už málo, ale na 2 kg mám v pláne zotrvať 😝 a tú 5 kilovku som si kúpila hlavne kvôli zuzke light - tá často používa jednu ťažšiu činku... ale uvidíme či sa nevrátim k 1 kg s tým, že hento nebudem zvládať 😀 sama som zvedavá.....

mandragora22
26. feb 2013

@estrella5 aha 😀

mandragora22
26. feb 2013

@katy2 a ten nulty tyzden je nejaky "slaby"? inak sa opytam, koncim teraz ten shred, ale asi 30% v nom cvicim zaciatocnika. ak by som sa rozhodla pre revolution, mam si dat radsej aj ten nulty tyzden?

babulik505
26. feb 2013

@mandragora22 no, kiezby som mala taku disciplinu ☹ ja sice tiez nejem nejake mastne, vyprazane a momentalne ani prilohy okrem ryze, ale s tou vodou je to biednejsie a aj so sladkym... ja viem, viem... 😀
ozaj a co sa stane, ak jeden den vynecham cvicenie???? 😅

katy2
26. feb 2013

@mandragora22 urcite nulty netreba... zacni rovno prvym 😉

mrka2
26. feb 2013

@bybi ja mam s tym ten isty problem, tiez som si hovorila,ze to asi robim zle,ale tak vidim,ze nie som sama,tak OK 🙂 asi to tak ma byt 🙂

taella
27. feb 2013

takže včera som úspešne dokončila prvý level shredu a dnes som sa pomerala , tak môžem úspešne zahlásiť:
prsia -3 cm , pás -5 cm , stehno -4 cm , boky -4 cm a -1 kg dole . Už som si aj pozerala druhý level a neviem ako niektoré cviky a skákanie zvládnem , kedže s mojím prsiami veľkosť F je to problém , už teraz som všetky skákačky robila tak , že rukami som si držala prsia , lebo ináč sa to nedá :(
jeden deň som si vyskúšala aj ABS killer , ale na druhý deň som nevládala poriadne nič robiť , takú som mala svalovku , tak som to rýchlo vzdala 😅 a pokračujem len v tom shrede a keď odpracú chodníky od kamienkov, tak hádam po piatich rokoch aj korčule vytiahnem 🙂

sandrus2
27. feb 2013

@taella kúp si športovú podprsenku a uvidíš bude sa ti lepšie cvičiť , ja si ju dávam na normálnu lebo by som ani neskákala 🙂 síce mám teraz C/D podľa typu podprsky ale stále to tak robím 🙂

iconka
27. feb 2013

@taella to si dala riadne cm dolu, zo mna tolko nezislo ani po 30dnoch 😲