icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
mandragora22
27. feb 2013

@taella
@sandrus2 no baby, ked vas citam, zaplatpanboh za podprdu c. B 😀 😀 😀 a to mam este niekedy pocit, ze ich mam zbytocne velke!!!! ja fakt nechapem tie zeny, co si davaju zvacsovat, ved nech maju zo dve deti a maju po probleme! 😀 😀 😀 😀

maca215
28. feb 2013

@mandragora22 no hej trhlinky som mala na mysli .... hehe ja som to tiez iba čítala 😀 nie som na to odbornik 😵

iconka
28. feb 2013

@babulik505 tiez je to cvicenie od Jill, ma t 55minut a je to celkom dobra makacka Banish Fat Boost Metabolism, najdes to na youtube, ale hladaj komplet verziu, lebo su tam aj take skratene verzie tohto cvicenia.

nanulik
28. feb 2013

ahojte kočky 🙂 rada by som sa aj ja pridala. mám 172 cm a 69kg. na jar minulého roku sa mi podarilo ísť zo 75 na 66. ale cez zimu sa mi všetko vrátilo. rada by som sa dostala na 63. to je, resp. bola moja váha dlho predlho. vtedy som sa cítila dobre.

mandragora22
28. feb 2013

@nanulik ahoj, no to sme na tom dost podobne... 🙂

barcelona94901
28. feb 2013

dnes som si dala insanity a mám kopčisko energie z toho cvičenia ,ale musím to striedať,zajtra len fit loptu,nechcem si to koleno zaťažovať
,minule som sa merala,som bola happy z tých cm
no bliká mi v hlave ešte 5cm, aby som sa mohla prehupnuť do dalšej menšej veľkosti ,
na váhe mám -4kg ,no potešili by ma viacej tie centimetre na bruchu 😀
podprda išla z košíčkov E na DD ,teraz už iba D a minule pri meraní prvý krát nič nezišlo dole ,ale zaplať pán Boh za športové podprdy ,hlavne dnes pri cvičení
a konečne už pleť sa mi dáva dokopy ,tuším aj opekniem pri tom zhadzovaní pupka 😀

verka
28. feb 2013

@barcelona94901 a paci sa insanity? dost makacka, ja mam teraz bolavu nohu lavu, vobec neviem,co s nou mam, ale tak max odcvicim jill,aj to mam co pri kardii robit

mirka178
28. feb 2013

ahojte babulky, aj ja sa k vam pridam, ak mozem. Aj ja by som chcela schudnut par kg, asi tak 8 kil by mi aj stacilo. Dnes som odcvicila 4 den 1 levelu, ale poviem vam, akasi kriza to bola. Mam svalovku na nohach, ale da sa to v pohode. Len prosim vas, vy vladzete robit kliky? Lebo ja som asi slaba ako caj, aj tie zenske mi robia obrovsky problem, inak to v pohode odcvicim, akurat dnes osm si dala asi taku 5 sekundovu prestavku, ked som nevladala skackat. inak tie skoky akoby cez svihadlo vyzeraju tak jednoducho, ale mne pritom pripada, ako keby mi islo odpalit lytka.

taella
28. feb 2013

@mirka178 na začiatku som robila 6-7 klikov a ku koncu som urobila 14

stanka79
28. feb 2013

ahojte žienky, idem si k vám po radu, ak môžem, od pondelka som začala cvičiť 1 level, tiež mám poriadnu svalovicu na lítkach, ráno sa ani postaviť nemôžem, ako keby som kŕče mala, máte aj nejaké video len na brucho?

silvia31
28. feb 2013

@stanka79 Ahoj od Jillian je na YouTube No more trouble zone a tam nájdeš aj čisto na brucho, len teraz neviem presne ktoré to je 🙂 skús popozerat.

Inak kočky, som na tom 3lvl a úplne som sa stopla... Začala som sice chodiť 3x do týždňa robiť a keď prídem, tak idem von s malým a treba variť a to všetko doma proste a večer už po 20h sa mi nedá doma cvičiť, nemám kde proste.. takže cvičím každý druhý deň a to si aj pridám buď 1. alebo 2.lvl .. dúfam, že to nebude na nič..
Mám z toho takú hlavu v smútku celkom..

adamala
28. feb 2013

@mirka178 ja si dam zas 5sek pauzu ked v strede cvicenia je vela cardia, normalne ze nevladezem uz skakat ale zase sa nakopnem potom, a to skaknie cez svihadlo mi ide lepsie jak tie zakopy tak to vobec nedam po tej 16min tak namiesto toho skacem cez svihadlo akoze 😀 myslim si ze to je tym,ze mam slabe stehna ,a zase brucho ma pevne, brusaky vobec neni problem, ani to svihadlo lytka ok, mozno mas slaby lytkovy sval takze to prejde, tak isto ako mna tie stehna prejdu 😀 ale sama az neverim ze proste nohy jak z olova a neda sa mi zakopavat to tou svalovicou na stehnach. no ale ja dneska idem na 4den, a ja sa citim ovela pevnejsia aaj tensia 😨 je to mozne? ja sa teda nemeriam ani nevazim,ja to skor uvidim a pocitim na sebe ,plus oblecko.

mirka178
28. feb 2013

@adamala, tak ti poviem ze po druhom dni,ked som odcvicila tak v pohodicke, som si sadla a ked som sa postavila, som myslela ze som zdrevenela, som sa nemohla pohnut, a este stale ma bolia nohy, hlavne lytka, aj stehna ale menej. ja zase kardio v pohode, skakat ako tak vladzem, len ma dost bolia lytka, ale tie kliky, panecku. brusaky v pohode, tych tam ani tak vela nieje. tak po 4 dnoch neviem ci som tensia, mozno trosilinku, ja len dufam ze vydrzim dlho cvicit a vysledky uvidim.

slivka233
28. feb 2013

@mandragora22 na tom kakauku som sa zasmiala ja by som to asi malemu zjedla pri tej voni kakvka mnaaam...ale teraz sa musime drzaaaaaat a vydzat...
inak dostala som mrchu a neviem ci cvicit ci necvicit....kto mi poradi

mandragora22
28. feb 2013

@slivka233 vlozky medzi nozky a sup sup, ja som na tom takisto, prave som docvicila 30-dnovku 😉 😉 😉

barcelona94901
28. feb 2013

@verka páči sa mi,
pri insanity su tiež krásne výsledky ,v podstate všetky tieto cvičenia sa mi páčia ,ale po tomto som mala teda energie na rozdávanie , lenže kvoli tomu kolenu to všetko striedam,aby som ho nezaťažila a neprepískla to s ním
@slivka233 ja normálne cvičím aj s mrškou

mirka178
28. feb 2013

@mandragora22 docvicila si tych 30 dni? a vysledky vidno? kolko si schudla? alebo kolko cm z teba ubudlo? a zpevneli ti svaly? sorry ze sa tak vypytujem, ale zaujima ma to, lebo ma to celkom chytilo, a myslis, ze keby som si kupila nejaky l-karnitin, a sem tam ho brala, zeby mi to pomohlo pritom sportovani?

slivka233
28. feb 2013

@mandragora22
@barcelona94901 Juuuuj tak ideem na toooooooooo

adamala
28. feb 2013

@mirka178hahah, tak ja podobne , 🙂 mne to prislo az smiesne, ze som jak do srotu, rozbita totalne ked som vstavala z postele, ale neni to katastrofa mala som aj horsie svalovky, ja mam tiez slabe ruky,sa divim ze tie zenske aj dam 🙂 , tie chlapske by som mozno 3zvladla..nevadi,postupne sa aj tam dopracujeme, aj tak sa mi absolutne napaci take tie hrcate ruky na zenach, ja len nechcem mavat celour rukou ked kyvam haha 🙂

slivka233
28. feb 2013

no teda docvicene ledva funim... dnes to bolo o hubu...aj som sa musela uliat jaaaaaj ze by to bolo mrchou jaaaaaaaaj...uz nech je prec....aby som vladala...inak je mozne aby po 5 dnoch cvicenia a diety som zapla nohavice s ktorymi som esta pred 2 tyzdnami zapasila a nevedela zapnut?

adamala
28. feb 2013

baby som prekvapena a tesim sa, naozaj mal moj manzel pravdu, ze to sa musim len rozcvicit a aj so svalovicou cvicit,dneska mi to dokonca islo uplne hladko, aj tie zakopavacky 😀 super, strasne sa dobre citim a mam radost zo seba,lebo ja som nikdy nesportovala, ani nevydrzala v posilke dlho a zeby ma to chytilo a hlavne drzalo dlho. 🙂

dzudka
28. feb 2013

Baby Ako stiahnem tu

https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

do pocitaca aby som nemusela internet furt pripajat?
Dakujem

Ake mate uspechy s Jillian 😉 pochvalte sa inspirujte ma 🙂
u mna je problem jedenie sladkeho ach ☹

daniette
28. feb 2013

@dzudka pozri sa na stránku 149 a tam jedna holka dala aj obrázok

mandragora22
28. feb 2013

@mirka178 ahoj, urcite to na mne je vidiet, vidim to aj ja sama, ba boli dni, ked som videla zo dna na den, ako je to lepsie, ale teraz sa nemeriam a ani nevazim, prave som dostala menzes a bolo by to skreslujuce 😒 ale tak o 3-4 dni bez problemov mozem uviest, ze co a kde ubudlo. teda dufam, ze ubudlo 😀 😀 ale ja mam subjektivny pocit, ze ano 😉

rybecka
28. feb 2013

@silvia31 nemaj hlavu v smutku ja cvicim 2 dni potom idem do roboty na 2 dni necvicim potom cvicim opat 2 dni a tak 😉 ako sa da ale cvicim

dzudka
28. feb 2013

@daniette dakujem uz si to stahujem 🙂

jankapiknova
28. feb 2013

ahojte baby, už som tu dlhšie nebola... 😒 mohla by som vas poprosit o link na stiahnutie 3 a 4 tyžden ripped in 30? dakujeeem a kolko vlastne tyždnou ma ripped in 30 neviete? 🙂

jankapiknova
28. feb 2013

@daniette prve dva tyždne mam už odcvičene, teraz potrebujem dalšie dva. Super dakujem 😉