icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
daniette
28. feb 2013

@jankapiknova nz, dala som všetky štyri cvičenia aj pre ostatné holky 🙂

mirkap84
28. feb 2013

@taella ...krasny ubytok 🙂 , tiez som mala podobny po prvom leveli, po druhom o trosku mensi a treti je zamerany viac na stehna tak za tych 7dni cvicenia tretieho levelu isiel zo stehien dalsi centimetrik 😵
...len tak dalej! 😉

mirkap84
28. feb 2013

...už len tri dni tretieho levelu a stále neviem čo ďalej 😕 😅 😅 😅 ...tento tretí level sa mi moooc páči tak neviem, či si ho o týždeň nepredĺžim a potom sa možno rozhodnem 😀

jankapiknova
28. feb 2013

@mirka84 ja som začala ten ripped30 a lubi sa mi... 😉

jankapiknova
28. feb 2013

teda už mam dva tyždne za sebou 😀

iconka
28. feb 2013

BFBM som dnes uz celkom dobre zmakla, uz sa mi to zda celkom v pohode 🙂

nanulik
28. feb 2013

tak level 1 je stiahnutý a idem na to. dufam že to tá moja rozkysnutá postava zvládne 😝 😀 ešte stravu upraviť a hádam sa do leta aj do plaviek naprace. ale mám motiváciu, promocie 🙂 tak držte palce

mandragora22
28. feb 2013

@mirkap84 ja som oficialne skoncila 3 level dnes, ale dam si ho este piatok, sobota, v nedelu si oddychnem a idem na ripped in 30 😉

nanulik
28. feb 2013

hotovo, zajtra ma bude dvíhať žeriav z postele 😝 nohy mám ako zo želatiny

pumpkin77
28. feb 2013

vcera mi drahy nieco hovoril o sportovani a dnes dovliekol domov crosstrainer!!! 😀 😀 😀 veeelmi sa tesim. 😉 pridam k cviceniam od jill, a hadam uz sa tie kila pohnu :P

mirkap84
28. feb 2013

...tak som sa rozhodla a idem do Ripped in 30 aj ja 😎 😅
@jankapiknova ...citala som, ze ten prvy level je lahky, lahsi ako v 30DS, co povies? 😕
@mandragora22

mandragora22
28. feb 2013

@mirkap84 tak to mozeme zacat spolu od pondelka 😉 😉 😉 i ked, asi si das pauzu po tridsiatke, ze? 😨

mandragora22
28. feb 2013

@mirkap84 no a divala som sa na prvy tyzden ripped-u, tak sa mi zda porovnatelny s tym shred, avsak ja som doteraz tak 70% cvicila ako ta cernoska a asi 30% ako ta blondina, teraz by som rada pritvrdila a sla vsetko naplno, aj preto si idem dat "pribuzne" cvicenie od shred-u 😉

mirkap84
28. feb 2013

@mandragora22 ...v sobotu mi konci 30tka, v nedelu pauza a od pondelka zacinam 😉 ...ideme do toho spolu 😎

mirkap84
28. feb 2013

@mandragora22 ...ja ho zial este nemam stiahnuty, mam Body Revolution, Killer abs, jogu a take somarinky ale tohle nie a preto ani neviem ake cviky su tam, musim cez vikend stiahnut 🙂

mandragora22
28. feb 2013

@mirkap84 OK, tak snad to stihnes a budeme sa informovat, kto z nas viac umiera 😀 😀 😀 😀

jankapiknova
28. feb 2013

@mirkap84 celi sa mi zda lahši aj druhy tyžden ale to je možno aj tym že už som zvyknuta...ale zas sa mi zda že viac učinny... 😉

blcha
28. feb 2013

@mirkap84
@mandragora22
ja tiez koncim 30ds tento tyzden takze v pondelok by som chcela zacat s ripped len ho este nemam stiahnuty ja vzdy idem cez youtub tak to budem musiet neako stiahnut a idme na to s vami 😉
inak konecne sa mi zda ze to to cvicenie na mne aj vidiet uz troska sprosta som ze som sa nemerala aly myslim ze obod pod prsami sa mi zmensil a aj s pneumatiky na bruchu mi ubuda tak s krajov od bokov to najvacsie brucho v predu este mam ale asi to ide tak postupne od bokov ja cvicim 30ds a k tomu vzdy to6minutove brucho inak mna tento 3level moc nebavi tie skoky to ma zabija bolia ma z toho kolena dost 😉

mirkap84
1. mar 2013

@blcha ...super, tiez ho este nemam stiahnuty tak musim poriesit cez vikend, super, tesim sa ze sme tri, bude to este lepsia motivacia 🙂
...v pondelok sa urcite odmeraj nech to vies porovnat ale stopro musis za tych 30dni citit zmeny a spevnenie 😉

blcha
1. mar 2013

@mirkap84 musim sa odmerat a uvidime ci sa zmensim roska aj po tom rippede ale dufam ze ano aj ked to ide pomaly ale hlavne ze to neako ide inak za tych 30dni som neschudla ani gram mala by som zacat drzat aj neaku dietu len s tym ma ja problem dodrziavat co kedy mam presne jest 😝

sandrus2
1. mar 2013

Tak na dnes odcvičené ešte jeden deň a idem na 4 week z rippedu 🙂 dnes som si pridala aj 6 min cardio a 6 min brucho 🙂 držte sa 🙂

estrella5
1. mar 2013

dnes odcvičený 6x week 4 🙂 ... už mám dokopy za sebou 3x odcvičené 30 day shred, 2x ripped in 30.... 🙂 a rozmýšľam do čoho sa pustím teraz... ťažko vyberať keď Jillian má kopec dobrých programov 😅

iconka
1. mar 2013

@estrella5 ty uz musis byt ako lan 🙂

emma19
1. mar 2013

@adamala urcite to nevzdavaj. ja som citala, ze na svalovku zabera len dalsi trening. moc som tomu neverila, lebo moje telo akoby nebolo moje - chodila som ako mrtvola, ani wc sadnut, nasiroko chodza :D no a trvalo to 3 dni. po cviceni to aj menej bolelo a viac sa mi dalo pohybovat :P

estrella5
1. mar 2013

@iconka 😅 .. no už sa moja postava začína podobať tej po akej túžim... ešte by som chcela zhodiť nejaké tie cm zo stehien, ale inak je to už fajn.. teraz skôr cvičím preto, že ma to nenormálne chytilo a pre spevnenie, nie chudnutie... 🙂 ... ale podľa foto si ty krásne schudla... o takom rozdiele po tých v podstate pár dňoch by som ja mohla len snívať 😀

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
iconka
1. mar 2013

@estrella5 ty tu mas niekde fotky? a dakujem 🙂 tak drzim palce, nech si uz coskoro taka, akou chces byt 😉

iconka
1. mar 2013

@zazvorka87 vdaka 🙂