Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@zazvorka87 ahoj to som stiahla z netu 🙂 a sval je ťažší ako tuk tak to preto 🙂
@zazvorka87 no tiež by som najradšej mala telo ako na prvej a váhu ako na druhej 🙂
iconka co cvicis od boba?
@sandrus2
@verka
bob harper ultimate cardio body len si treba najst hodinovu verziu, ja to mam v pc stiahnute, makacka riadna a pritom dookola par cvikov 😀 a cvicila som to prvy krat, mne ide prvy krat vzdy vsetko najhorsie, ale stihala som v pohode, ale ako vravim, da to zabrat a to som si dala len polovicu,.
Kockyyy, je tu niektora, ktora cvicila/cvici 6 Weeks Six-Pack a cvicila aj Killer ABS? Viete mi to porovnat? Oba su zamerane na brucho, moc dakujem! 🙂
Od zajtra Ripped in 30? 😉
Uz ho mam doma, dnes som si pozerala Level1 a pride mi dost jednoduchy, nezacneme rovno druhym levelom? Neviem co urobit, ci neurobim krok spat, co poviete?
@blcha
@mandragora22
@mirkap84 ja idem urcite jednotku, kedze shred som tak na 40% odcvicila ako "zaciatocnik", tak teraz chcem ist normalne od zaciatku a robit tie tazsie verzie cvikov, ale ak sa citis hned na dvojku, tak sa urcite neriad mnou! 😉 😉 treba cvicit to, na co clovek ma, ak mas pocit, ze jednotka je pre teba jednoducha, skoc na dvojku hned a vybavene 🙂
@mandragora22 Chcela som zacat prvym levelom nech mam Ripped komplet odcvicene, no len teraz neviem ze co do kelu...ale tak po si davam aj pol hodku Killer ABS tak hadam to ak to bude jednoduche az taky krok spat nebude 😕 ...nejdem spekulovat, zacnem prvym a keby teda nahodou bol velmi lahky tak skocim na druhy, ok, takze zajtra, tesim sa na dojmy 😅
Dobré ránko prajem :o)
Včera som ukončila 30 Day Shred od Jill - pripájam fotky pre porovnanie, žiaľ nemám foto z prvého dňa, za prvých 10dní mi išlo dole najviac cm, je škoda že som sa neodfotila hneď na začiatku ale až po 10tich dňoch cvičenia 😒
Po 30tich dňoch upravenej stravy a pravidelného každodenného cvičenia Day Shred + cviky na brucho (6min. a ku konci Killer ABS) mi ubudlo:
- z pŕs +- -7cm (teraz +- 93cm - kojím)
- z pásu -3cm (teraz 67cm)
- z najširšej časti okolo pupka -5cm (teraz 83cm)
- z bokov -5cm (teraz 93cm)
- zo stehien -7cm (teraz ľavé 53cm/pravé 54cm 😅 )
Meriam 167cm, váha mi v priebehu cvičenia kolísala, momentálne mám 58kg 🙂 .
Som oveľa pevnejšia, už po niekoľkých dňoch skákačiek sa moje telo triaslo menej 😀 , zlepšila sa mi kondička a hlavne sa cítim ooooveľa lepšie 😵
@mirkap84 super uzasne paradne ti to islo dolu ja sa idem hned odmerat mam jadnu fotku tiez som sa po 10dnoch prvy krat odfotila tak sksuim sa teraz odfotit ci je neake zmena ale u mna urcite mensia
no a mam problem lebo dnes som mala zacat cvicit ripeed prave som to dostahovala neislo mi to ale prehrat len zvuk mi ide a nakoniec sa to zatvorilo a nemozem to najst tak ak to nespustim dam si dnes este 3level a snad mi to niekto stiahne aby mi to islo 😝
Baby tak ste ma navnadili s tou Jillien ye idem na to od dnes 🙂 tiez kojim predtym som tiey cvicievala teda po prvom aj po druhom dietati ja ani moc schudnut nemusim skor tie cm bz mohli troska sa skresat a vzpracovat telo
hor sa do cvicenia jaj sa tesim ako mala
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dakujem za to ze tu pisete uspechy perfektne to pozbudi dalsich do cvicenia 🙂
@mirkap84 nepodarilo sa mi to stiahnut ten Ripped in 30? musim to dat niekomu nemu nech mi to spravi ja to neviem tak som si dnes zacvicila toto nahodne som to nasla na nete ale ty kokos fucim ako diva a som uplne mokra normalne nevladzem 😝 😝 😝
https://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI
a ked budem mat ten ripped tak zacnem to dovtedy dam toto dnes ma caka este vecer hodinka spiningu to sa velmi tesim to ma fakt bavi chodim raz tyzdenne a je to super 😉
Tak na dnes odcvičené 4 week z rippedu celkom fajn oproti 3 🙂 len viac skákačiek 🙂 k tomu som si dala na brucho ešte boba vďaka @iconka lebo už som na nho aj zabudla že ho mám stiahnutého len keď som cvičila 30DS tak som ho nevládala ale teraz v pohode troška zmeny po no more trouble ktoré som dookola cvičila od začiatku 🙂 ak by ste mali dáky tip ešte na brucho rada uvítam niečo nové dík 🙂
@blcha ...dakujem :o)
Mne to vcera doniesol brasko, netusim odkial to stiahol, doniesol mi dalsie cvicenia od Jill o ktorych som nikdy nepocula 😀 ...dufam ze to zozenies!
To je preeeesne to nad cim uvazujem, takze je to zaberacka??? Neviem ci Killer ABS alebo Six Week je lepsi, oba su zamerane na brucho...nechce sa ti zacvicit aj Killer ABS aby si porovnala? 😀 😀 😀
baby kde si stiahnem 30 Day Shred tie levely?
@mirkap84 normane som nestihla a niektore cviky som ani nedala poriadne takze je to fakt celkom dobre uz idem hned pisat kamoske nech mi to zozenie ten repped lebo to som chcela pokracovat 😉
a ked pozeram tie tvoje miery tak ja mam teraz vacsie ako ked ty si zacinala cvicit joj mam co robit aby som sa dostala tam kde si teraz dufam ze sa mi to podari ale ja mam 165cm a65kg takze to je fakt dost 😝 😝

A ešte jednu na dnes 🙂