icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
mandragora22
8. mar 2013

@mirkap84 ze ty si to nechala kvoli tej osvalovanej blondine? 😀 😀 😀 😀 😀

mirkap84
8. mar 2013

@mandragora22 ...akoze nechcela som to tu takto napisat nech si niekto nemysli co som to ja zac ked mam taku alergiu na tu blondinu ale aaaaano, aj to je jeden z dovodov 😀 😀 😀 ...si ma odhalila 😝

lucka1987
8. mar 2013

@mirkap84 tak super mas to premysllene ja mam dnes za sebou 2 den 2 levelu.. sak uz vies, ze zacinam stale odznovu,. uz som bola aj 4 aj 5 den 2 levelu a zrazu do toho tie hnusne zuby .. som sa teraz spotila celkom slusne.. idem sa osprchvoat a idem umyvat okna.. 😀

mirkap84
8. mar 2013

@lucka1987 ...ten druhy level Shredu bol taky nezazivny, najviac ma bavil ten treti 😵
...aj ja sa chystam na okna 😀 😀 😀

lucka1987
8. mar 2013

@lucka1987 mimochodom, obvod stehna je uz 53,5 -53 . neviem presne, lebo sa mi zda, ze furt, mi ukazuej inak +- par mm, ale este aspon 1 cm by som chcela dat zo stehien dolu a aspon1-2 cm v pase, tam mam 69 po najedeni

nithy
8. mar 2013

baby, rozmyslam, ze dam sancu Jillian :D je vidno vysledky uz po tich 30 dnoch? 🙂

lucka1987
8. mar 2013

@mirkap84 ja som vcera umyla jedno spalnove, vsrtky skarky, lebo pocas zimi sa tam zrazala voda a potom zacalo to plesniet okolo tych tesniacich gumiciek, 😠

lucka1987
8. mar 2013

@nithy ja som s Jill cvicila v kuse 14 dni a uz vtedy som videla dost velky rozdiel, mozem povedat ze asi 0,5 cm slo zo stehien a min 0,5 cm z obvodu pasu.. ale vacsie vysledky su, ak zacinas s vyssou vahou . vtedy je to viditelne lepsie... ja uz meram len po milimetroch 😠

nithy
8. mar 2013

@lucka1987 ja mam uz upravenu stravu, chodim do posilky, plavat, pohyb mam 5krat do tyzdna ale vsetci tuto Jillian strasne chvalia, tak rozmyslam silno, ze si este pomozem 😀 😀

lucka1987
8. mar 2013

@nithy myslim, ze si pomozes.. su tam prestriedane cardio s posilnovanim a to je velmi efektivna kombinacia. pokial budes vladat tak pohoda.... ja mam tiez upravenu stravu.. teda skor som konecne nasla cestu stravovania pre mna aj drobca aj manzela. a zabera, kedze ja manzel zhodil nadbytocne kila... pohyb mam stale, teda v zime trosku menej, ale inak na jar sa tesim, stavba, zahradka, 😀 😀 😀 myslim, ze budem rada, ked Jill nebudem niekedy radsej vidiet 😅 ak mas este energiu a stihas tak kludne.. 😉

nithy
8. mar 2013

@lucka1987 super, dakujem , ze si sa takto podelila o skusenosti 🙂) Ja este drobca nemam, som tu tak odveci, ja viem :D A ked vidim, ako krasne si to tu davate, a pritom mate manzelov, drobcov... Tak to by bola hanba kebyze to nedam aj ja ! Najlepsie je zacat teda s tym Shred programom? 🙂

lucka1987
8. mar 2013

@nithy aha, no najlepsie je zacat podla mna tym shredom level 1. je to dost jednoduche k tomu som vedela aj pridruzis cardio revolution 1 . je to take 30 minutove cardio, narocnostou je to asi viac ako aerobic ,ale nie je to take tanecne. no mas to jednoduchsie, sak som aj premyslala, kedy stihas hocdit do posilky a plavat a tak 😀 ja som mimo mesta, takze tu nemam pristup k nicomu, a drobca mi nema kto strazit, lebo manzel chodi do zahranicia. takze ssi musim vystacit takto, doma steper, rotana, cinky, podlozka dvd a ide sa 😀 😀 😀 take provizorne 😀
jasne, ze to musis dat.. 😉 ked som nemala drobca este som tiez z prace behavala, chodila do posilky, chodila na aerobic sem tam... to sa veru dalo. trosku tisko zavidim, ten volny cas. potom prislo tehotenstvo a 23 kil navyse 😀 😀 nastastie ich uz mam prec, ale treba sa drzat vo forme nie ? 😝

lenka47
8. mar 2013

@mirkap84 dakujem, no uz si budem dokumentovat pokroky cca raz za mesiac-hadam si najdem cas na to 🙂
babulky a neskusali ste aj tu Zuzku Light-to je perfektne 😉 ja teraz cez vykend dokoncim ten ripped a uz si to budem striedat-zuzku, jill a cvicenia z rutina.cz nech to mam pestre.
inak ak mate doma kettlebell, tak aj tento trening je super od jillian

lenka47
8. mar 2013

a zabudla som... prajem Vam vsetkym krasny MDŽ 😀

mirkap84
8. mar 2013

@lenka47 ...na Zuzku sa ties chystam, baby si velmi chvalia 🙂
A urcite dokumentuj, je super pocit vidiet zmeny pred a po a hlavne to navnadi aj kocky tu 😉

mirkap84
8. mar 2013

@nithy ...ako ti Lucka napisala, zacni so Shredom, na zaciatok je to podla mna to najlepsie od Jill a potom sa mozes rozhodnut co dalej, niektore kocky pokracuju s dalsim 30dnovym programom Ripped in 30 alebo si poskladaju viacere cvicenia od Jill alebo Zuzky Light a pod.
...spolu s upravou stravy je cvicenie velmi efektivne, mne najviac cm odislo v priebehu prveho a druheho levelu, po skonceni 30 Day Shred som mala napr. -7cm zo stehien 😉 ...teraz to uz ide samozrejme pomalinky, ale kazdym dnom vidim ako sa telo spevnuje, netrasie sa a hlavne mi pada oblecko 😵

nithy
8. mar 2013

@lucka1987 no, este som panom svojho casu :D takze casu na sebarealizaciu mam az az... tak preto chcem aj tu Jill este pridat 🙂 a si uzasna, ze to tak zvladas, klobuk dole !! 🙂

@mirka84 super, lebo ja potrebujem vidiet vysledky, ked nevidim ziadne zmeny, mna to strasne frustruje :/ idem si tie videa pokukat, postahovat a skamaratit sa teda s novou "kamoskou" Jillian 😅 😀

lucya23
8. mar 2013

ahojte zienky chcela by som zacat cvicit s touto kockou prosim nejake info alebo rady ako co co papkat co pouzivate namiesto ciniek a pod . ci cvicite kazdy den . 🙂

barculka
8. mar 2013

ahojte kocky... dnes som zacala cvicit, no popravde po 5 minutach som lapala po dychu a vode... po 10 minutach som to vzdala... nie nastalo, no potrebovala som oddych... prosim vas aj vys te boli na zaciatku podobne alebo som len ja taka neschopna?? viete poradit ako ste to zvladli? vydrzali ste uz pri prvom cviceni spolu celych 30 minut? alebo ste si tych 30 minut rozdelili na viac casti? dakujem za rady

lucya23
8. mar 2013

@barculka kocky tu spominali aspon teda z citania ze ten prvy level nie je az taky tazky 🙂 ja sa nato chystam od buduceho tyzdna len mi musia cinky dorazit co som objednala 🙂

barculka
8. mar 2013

@lucya23 no spominali, ja som si to prave vyskusala a je to aspon pre mna naozaj tazke... nikdy som necvicila, mala som celkom fajn postavu, no po porode ide vaha stale hore ☹ Cvicim s 3 kilovymi cinkali a naozaj klobuk dole ak to niektora odcvicila cele na prvy raz... ale dakujem... a ty si si aj nejako upravila stravu?

verka
8. mar 2013

@barculka no vacsinou to kazda z nas dala na 1x, i ked sme sli dusu vyplut.....premoz a cvic, ale urcite nie s 3kg cinkami,aj to ta mohlo dorazit....ja som najprv cvicila s flaskami, teraz mam stale 1kg cinky a ze uplne staci,no mozno sa dam na max 1,5,2kx, viac ani nechcem...niekde na fcb pisala jedna baba, ze ma vysoku nadvahu, ma okolo 100kg a proste to cvicenie da, chce to len sa premoct a urcite to zvladnes....

lucya23
8. mar 2013

ja som mala po porode vahu ako keby som ani nerodila ale ja neviem tie kila isli rokom hore ahore a je to hroza nevladzem sa uz na seba pozerat 😒

verka
8. mar 2013

@lucya23 mozes zacat cvicit aj bez ciniek, ja som asi tyzden a pol cvicila s flasami naplnenymi vodou 😉

lucya23
8. mar 2013

@verka z akymi litrovkami ?

lucya23
8. mar 2013

ja sa uz neviem dockat kedy presedlam na korcule milujem korcule na nich viem stat 3-4 hodinky 🙂

mirka178
8. mar 2013

@mozno si to nedala preto, lebo si mala prilis tazke cinky podla mna, ja som to prvykrat dala naraz, ale asi 2x som si musela urobit asi taku 5 sekundovu prestavku a pokracovala som dalej, ja stale cvicim len s flasami s vodou, cinky doma nemam, uz som v obchode po nich aj pokukovala, ale zdali sa mi prilis drahe, tak pozriem este niekde v Tescu tam snad budu lacnejsie

barculka
8. mar 2013

@verka mozno aj tie cinky :( no popravde ani nejde o to, ze az tak som nevladala ale skor o to, ze mi prislo zle, zatocila sa mi hlava a aj som zvracala... moze to byt aj stravou, mozno az moc hladujem :( alebo by to chcelo pestrejsi jedalnicek a nie len ovocie a zeleninu :( vecer to opat skusim... musim sa motivovat, lebo ako citam ste kocky sikovne a zvladli ste to ... :D

mirka178
8. mar 2013

baby tak dnes som dala prvy den 2 levelu shred a poviem vam hroza, ja neviem co to bolo, ale normalne osm rada ze to skoncilo, ja neviem ale bola som max. otravena, fucala som ako diva ani neviem preco, lebo sa mi to ani tak tazke nezdalo, mozno preto, ze sa tam cvici vela na rukach ako na kliky, ktore ja neznasam, tak dufam ze ma ten druhy level neustve tak, ze prestanem,
som si dala este k tomu no more troubles na brucho a zadok, som myslela ze dam este aj nieco z kardia ale nechce sa mi,

blcha
8. mar 2013

@mirkap84 tak si sekla s rippedom ja budem pokracovat tiez ma to az tak nebavi ale chcem to dat 😉 a mne sa tiez strasne paci 6week six-pack prvy level to si sem tam dam ked budem mat volno aj vecer ale planujem to tak ze ked docvicim ripped tak zacnem 6week 😉
musim este pozriet co je to za cvicenie Killer Buns & Thighs (1level) a aj to hodinove kardio aj ked ja by som aj cvicila stale a vsetko len nemam na to tolko casu ale strasne ma to bavi vcera som uplne super zacvicila
dnes som dala zatial len ripped a 6min brucho a uvidime ci bude vecer cas na 6week 😉
a baby konecnee sa mi podarilo dat dole jedno kilecko viem ze je to skoro nic ale mna tesi aj to sak uz cvicim od 1.2 a az teraz troska vaha klesa ja viem ze to nieje o vahe ale pre mna je treba ist dole aj kilami 😉