icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
blcha
8. mar 2013

@mirka178 ja ked som dala prvy den druheho levelu tiez som bola z toho otravena a nebavilo ma to ale dostala som sa do toho druhy den ma to uz viac bavilo a potom uz pohoda aj ked je tak neaky najnezaujmavejsi pre mna zo shredu 😉

mirka178
8. mar 2013

@blcha viem, ved som citala tu ze ten druhy level je trochu odveci, ale som si myslela ale co tam, no ale fakt je taky 😀 vzdat to nevzdam, lebo nechcem, ja som schudla za tych 11 dni co cvicim tiez len kilo, ale vidim na nohach, ze spevneli, ale tak to je este kratko, tak chcem vydrzat, chcela by som dat dole 8 kilo, no uvidim ak oto pojde dalej

blcha
8. mar 2013

@mirka178 ja keby som dala dolu 5kg som stastna ako blcha aj mne je treba tolko ale tak lahko to asi nepojde kazdy den si hovorim ze zacinam aj s dietou ale neako sa mi nedari tento tyzden som nemala doma muza tak som nemusela tolko varit preto mozno islo aj to kilo dolu teraz cez vikend troska zhresim mame oslavu ale od pondelka chcem uz fakt aj dietovat aspon troska neaka delena strava alebo tak 😉
a aj ked kila dolu nesli tak cenimetre urcite len som sa sprosta nemerala takze neviem kolko ale vidim to na nohaviciach ze stehna urcite a prsa asi najviac uz vytahujem oblubene podr´prsenky a stany schovavam 😀 😀 😀 ale ja akurat aj prestavam kojit takze to je aj tym a pod prsami mi padlo sadlo tam som uzsia to mi uz aj par ludi povedalo co ma fakt tesi tak ked sa zmensi este ta moja mega pneumatika na bruchu budem fakt rada vzdy ked cvicim pozorzujem tie babenky ake maju paradne brusky vypracovane a hned mam viac sili a makam naplno 😉

mirka178
8. mar 2013

@blcha 😀 tak ja mam teraz 66 kil, pred porodom som mala 59 a to je uz vyse roka a pol od porodu a kila nie a nie dole, ja sa uz snazim aj lepsie jest, odkedy cvicim tych 11 dni tak som nemala chlieb v ustach a namojveru mi ani nechyba, sladke som trochu mala, ale som mala pred mrchou, meskala mi skoro tyzden az dnes konecne dosla, tak neviem ci to z toho cvicenia sa telo zblaznilo, tak pocitam ze este kilo dole pojde, lebo to ja som stale taka nafuknuta pred tym. aj mne treba dat hlavne z brucha, aj cvicim to 6 minutove video na brucho tak dufam , ze to pomalicky pojde, tak aj navnadili tie holky tu co pisu ako im to krasne ide, ja si pamatam ze asi pred pol rokom som si raz zacvicili prvy den jill, ale osm to aj hned vzdala, tak dufam ze teraz vydrzim

blanocka
8. mar 2013

ahojte, pred par dnami som natrafila na tuto temu a vcera som sa konecne dostala k cviceniu a poviem vam, ze ledva chodim 😀 no som zvedava ako to dnes zvladnem, ale asi mi ostava len zatat zuby a pustit sa do toho 😒

mirka178
8. mar 2013

@blanocka 😀 no ja som mala po prvom dni len taku miernu svalovku ale po druhom som sa nemohla postavit z gauca 😀 asi po 5 dni to uz bolo v pohode

blanocka
8. mar 2013

no pekne, tak zajtra ani nevstanem 😀

lucya23
8. mar 2013

baby a podla akeho videa cvicite ? a kazdy den ? a ma sa to cvicit tych 30 dni ci ako to vlastne je

daniette
8. mar 2013
lucya23
8. mar 2013

@daniette ale dakde som citala ze su 4 ci ? a papate co ? lebo podla mna ked sa cvici pravidelne a tie davky jedla zmensis tak papat clovek moze vsetko

lucya23
8. mar 2013

@daniette a po tych 30 dnoch odcvicenych potom co ? 😅

daniette
8. mar 2013

@lucya23 Skús sa pozrieť na túto stránku: http://mojetelo.blogspot.cz/p/jillian-michaels....
Je tam veľa cvičení, stačí si len vybrať.

estrella5
8. mar 2013

@barculka tiež si myslím, že si to nezvládala kvôli tým činkám... ja som začínala s 0,5 kg 😅 potom som prešla na 1 kg a teraz mám 2 kg... 3 je už podľa mňa príliš... aj Jill a tie kočky vo videu používajú "len" 2,5 kg činky 🙂

lucya23
8. mar 2013

@daniette oumam v tom mensi salat :D

estrella5
8. mar 2013

🙂 ... ja som si práve rozmyslela svoj cvičebný plán 😀 tak si to sem napíšem aby ma to motivuje aj dodržať 😅 .... 2 týždne budem cvičiť Extreme Shed & Shred, okolo 3 týždňov Killer Buns & Thighs a potom v apríli chcem prejsť na Body Revolution - to mi akurát vyjde pekne krásne do leta 😵 ... plus ak bude čas samozrejme k tomu niečo pripojiť, zväčša som začala pripájať cvičenia od Zuzky Light, aby to striedam...... taaak... hádam sa tohto plánu budem držať 😎 a potom hor sa do plaviek......

barculka
8. mar 2013

@estrella5 dakujem... akurat idem na 2 pokus a teraz to len tak nevzdam... dakujem za podporu, drzte palceky a hlavne nech mi drobcek trosku pospi, lebo to mozem opat vzdat a to nepripada do uvahy :D a ty ides pokracovat alebo zacinas a takto si si nakombinovala ten cvicebny plan?

estrella5
8. mar 2013

@barculka ja pokračujem.. 🙂 s Jillian cvičím od septembra.. na začiatok určite skôr 30 day shred 🙂 ...tak držím palce pri druhom pokuse, uvidíš že dnes to pôjde lepšie..... 🙂

barculka
8. mar 2013

konecne... druhy pokus vysiel... odcvicene, vypotene a ide sa do sprchy... zvladla som to :D

iconka
8. mar 2013

Ja som si dnes dala asi 70minut s Jill. 1.lvl 6W6p a k tomu 1/2 2.lvl 6w6p + svihadlo a rotana, som k.o. 🙂

maca215
8. mar 2013

Takže dnes posledny krat odcviceny 7 a 8 workout z BR a zajtra posledny krat aj cardio 2 a od pondelka zacinam workout 9 a 10 + cardio 3 .... este mesiac a mam 3 mesiace za sebou a uz pomaly premýšľam čo ďalej 😵

mirkap84
8. mar 2013

@blcha Gratulka k -1kg 😵
Mam odcvicene a poviem ti, ze kombinacia 6week six-pack-u a Killer Buns and Thighs je supiiiis 😵 😵 😵 , trva to sice viac ako hodku ale stoji to za to...v Killer Buns cvicia rovnake holky ako v Shrede takze po Rippede to bola opat podivana 😎 😀 😀 😀 ...nie je to narocne cvicenie pre tych, ktori maju s Jill par tyzdnov odcvicene...bol to prvy level cize najlahsi, ale Jill tie cviky tak super skombinovala, ze som bola spotena ako po tom hodinovom kardiu 😕 😅 ...cize min. vyskusat odporucam 😉
...tak ako pises, keby bolo viac casu tak by sa dalooo...ja nechcem cvicit na casti napr. nieco rano a nieco vecer ale vsetko pekne spolu nech to ma lepsi efekt a zial mne sa pri malej cez den ani neda, takze iba vecer ked sa mi ma o nu kto postarat a aj to s frflanim 😠

mirkap84
8. mar 2013

@estrella5 ...uz si skusila aj Killer Buns ci je este v plane? Dnes som ho cvicila prvy krat a pacil sa mi, na zaciatku to bolo take nezazivne ale potom ma zacal bavit a ani neviem ako rychlo preslo tych 40minut 😎 ...level 1 je pohodicka, druhy bude asi kapanek tazsi 😕 😅 😅 😅
Chystam sa aj na Extreme Shed, ten som si dnes v rychlosti presla a vyzera fajn 🙂

mirkap84
8. mar 2013

Kocky pochvalim sa Vam, dnes odcvicene v novych teniskach speci na cvicenie, behanie a pod. a su genialne! Doteraz som mala obute vychadzkove tenisky, takze to nebolo ktovieco, tieto maju perfektnu podrazku a su take makkucke 😵 , to bolo cvicenie o niecom uplne inom a uvedomila som si, aka dolezita je obuv a aky vplyv ma na cvicenie, na pohodlnost pri cviceni a tak 🙂

estrella5
8. mar 2013

@mirkap84 Killer Buns som ešte neskúšala... 🙂 ale mám na pláne si postupne prejsť od Jill všetky programy, len keď ich má tak veľa, to potrvááá 😅 ale keď si ty pochvaľuješ tak možno vyskúšam... 🙂
mne sa Extreme shed páči (zatiaľ len level 1) a aj v blogu to označila za "jedno z nejlepších jejích cvičebních DVD, ne-li nejlepších. "... mi to dobre ubieha... hehe.. ale nás tá Jill namotala, čo ? 😅

verka
9. mar 2013

@maca215 ja tiez cvicim BR, ale este len zacinam,aj vidis nejake vysledky?mne osobne sa BR velmi paci...

iconka
9. mar 2013

@mirkap84 ja som si tiez kupila speci tenisky este v januri skor ako som zacala a nedam na ne dopustit. 🙂

motylek17
9. mar 2013

uz dva dni cvicim s jill a som hotova.... taku svalovicu aku mam s nou som este nemala 😀 😀

maca215
9. mar 2013

@verka ahoj aj mna body revolution bavi 🙂 jasne vaha - 3kg a obvody cca - 6cm.... vaha ide pomalicky dole lebo mam 59 kg a uz moc ani neklesne ale na fotkach vidieť zmeny postavy

pumpkin77
9. mar 2013

@maca215 ahoj, uz som zacala cvicit BR (vynechala som nulty) po prvom tyzdni sa mi to zda ovela lahsie ako 30DS. S akymi cinkami cvicis???