icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
maca215
9. mar 2013

@pumpkin77 ahoj aj ja som nulty vynechala ale neboj 3 a 4 uz je ťažšia môžeš odtiaľ začať 😀 teraz niekedy ledva fucim... mam teraz 1,5 kg

nithy
9. mar 2013

tak baby... zacala som den 1, level 1 Shred programu.. akoze 😀 😀 Umrela som 😅 😅 Vcera som si to preklikala, reku, ved to nevyzera nijak narocne a tazko.. iba tam hopsaju, par brusacikov... po 10 minutach sa zo mna lialo, po 20 som zatinala zuby, ze preboha, naozaj som na tom az tak zle? 😕 a po tich 30 minutach som sa mrtva odplazila do sprchy :D , spolubyvajuca sa ma az zlakla, ze preco som taka mokra ako mys 😅 😅 Ale paci sa mi to 😅 😅 Uz sa normalne tesim na zajtra :D

sundance
9. mar 2013

Baby, najde sa tu niektorá, ktorú boleli pri Jillien kolená, tak že musela prestať? a začala opäť cvičiť? nevrátili sa jej bolesti? 😉

verka
9. mar 2013

@maca215 ja som tiez zacala od 3 workoutu, i ked kardio 1 je dobre, tak to cvicim.... ja som mala tiez bolesti kolien, hlavne ked som cvicila ripped,neviem preco a ani ma nebavil, tak som presla na BR a to ma veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelmi bavi...

maca215
9. mar 2013

@verka BR je super lebo sa to stale obmiena a necvicis furt to iste, pretoto mna najviac bavi 😀

bronia13
9. mar 2013

ahojte dievcata, chcela by som sa k vam pridat ale neviem kde stiahnem tie cviky, z jej stranky mate video alebo z youtube?

maca215
9. mar 2013

@bronia13 z uložto

bronia13
9. mar 2013

@maca215 a co tam dam len jej meno ci ako?

maca215
9. mar 2013

@bronia13 das tam jillian michaels a za to este co chces od nej cvičiť... väčšina zacina s 30 days shred 1,2,3 level

bronia13
9. mar 2013

@maca215 dakujem hned to idem vyskusat 😉

lucya23
9. mar 2013

Ahojte kocky ako sa stravujete co papate a v akych casovych intervaloch

maca215
9. mar 2013

@lucya23 papam vsetko kazde 4 hod cca a mensie porcie, vela vody a obmedzujem chipsy 😀

lucya23
9. mar 2013

@maca215 joooj ved tieto chipsy a cokolady :( neviem ci to zvladnem a este ked mi maly bude prieky robit a vytrcat sa tu snimi ako teraz 😀 😀 😀

maca215
9. mar 2013

@lucya23 mne to robi muž 😀 😀 😀 ale snažím sa obmedzovat to 😕 dzobnem si a potom si spomeniem ako driem na sebe tak ma aj chut prejde 😵

lucya23
9. mar 2013

ved toto 😀 ale mna odradza pohlad na moju fotku v plavkach vzdy ked sa nanu pozrem je mi zle 😀 neboj hned si rozmyslim ci si tie chipsy dam alebo nie 😀 clovek by stou fotkou ludi na halloween strasit mohol 😀

sandrus2
9. mar 2013

Ahojte dnes docvičený Ripped 🙂 zajtra asi voľno aj keď už dlho pokukujem po joge od Jill mám ju stiahnutú ako som začala cvičiť len sa k nej dáko neviem dostať hhh a od pondelka idem na Body revolution 🙂 v pondelok si dám aj meranie a váženie keďze mam ms tak to by nemalo význam , som zvedavá čo išlo dole po rippede 🙂

iconka
9. mar 2013

@sandrus2 urcite to islo dolu, neboj nic, ja som dala po rippede dolu viac cm ako po shrede, tak sa tes na rano 🙂

iconka
9. mar 2013

Ja som dnes bez Jill, donutila som sa necvicit. Ale aby som teda nehnila, tak som si rano zabehala 🙂 Proste som si povedala, ze budem verit ludom, ktori kazu davat si obcas aj volny den, aby mali svaly cas pre rast a na to treba mat aj volne dni. 🙂

mandragora22
9. mar 2013

@sandrus2 ahoj, ja inak uvazujem uplne rovnako ako ty. dnes som skoncila sice len prvy tyzden ripped-u, ale uz teraz rozmyslam, ze ked ho docvicim, dam BR. som zvedava na vysledky! 😉
@iconka si ma potesila, ze po ripped-e si viac dole, nez po shrede, lebo na to aj ja spolieham, ked pri cviceni umieram 😀 😀 a ja si veru zajtra pauzicku dam, leda ak by bolo prijemne, mozno konecne pojdem aj behat 🙂

mirkap84
9. mar 2013

@iconka ...presne toto som par dni dozadu citala a preto som sa aj rozhodla tak ako som sa rozhodla, cize dva dni cvicim a treti pauza 😉
Dnes odcvicene BFBM, tieklo zo mna poriadne 😅 , zajtra pauzicka 🙂

mirkap84
9. mar 2013

@iconka ...mala som to urobit hned ako som zacala cvicit a nie cvicit vo vychadzkovych teniskach, och! 😠 😅

pumpkin77
9. mar 2013

@maca215 vdaka za radu;) vyskusam🙂 cvicila som 1week, k tomu si davam crosstrainer ako cardio. Tak do leta to hadam bude vidiet;)

iconka
9. mar 2013

@mirkap84 stale lepsie ako bosa 😉

mirkap84
9. mar 2013

@mandragora22 😅 aj ja sa chystam na BR, ale najprv chcem poskusat viacere jej cvicenia aby som potom mohla vediet kombinovat...BR som mala pustene a paci sa mi, super je to, ze tam cvicia viaceri, je to cele veselsie, zivsie 🙂

mirkap84
9. mar 2013

@iconka ...bosa som cvicila prve tri dni 😅 a boleli ma clenky......

iconka
9. mar 2013

@mirkap84 ja som len prvy den skakala cez svihadlo asi 300x a hned som citila chrbticu tesne nad zadkom, ze toto nie je dobre 😒

mirkap84
9. mar 2013

@estrella5 😀 veru namotala 😀 ...prehravala som si aj jogu, no len neviem ci by ma bavila 😕 , ja radsej take akcnejsie 😀

mirkap84
9. mar 2013

@iconka 😒

Treti den ma pobolieva lavy bedrovy klb, nie je to nic strasne ale citim ho a teda netusim z coho...asi som urobila nejaky cvik blbo alebo co 😕 ...snad zajtrajsia pauza pomoze

mrka2
9. mar 2013

ja som cvicila jogu medzi shredami (chcela som kus zmenu) ale clovece.. mala som fajnu svalovku na druhy den.. sa nezda.. 🙂

barculka
9. mar 2013

super dnes druhy den cvicenia s Jill a napriek malej svalovke na stehnach som to dnes dala sper, nie ak vcera az na druhy krat :D celkom ma to zacina bavit, Jill je proste super 🙂 dufam, ze mi to naozaj pomoze nieco urobit s mojou postavou... baby a vy ste aj popri 1 leveli cvicili este nieco alebo len 30 day shred level? alebo ste to doplnali este niecim? dakujem