Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@lucka1987 Lucka veru vies ako sa tesim? 😵 Vcera som bola v HM, nasla som tam jednu kosielku pre mna za 10 tak som si bola skusat a ked som sa videla v zrkadle, no normalne som bola na seba taka pysna co som tam videla 😵 ...clovek sice maka a snazi sa nejest blbosti a castokrat je to tazke, ale za tie vysledky to stoji, uf, dufam ze ma to bude drzat co najdlhsie 😅
...pri malej sa mi vobec neda cvicit, ona je na mne stale zavesena, zdrapne mi teplaky a cely den mi je za zadkom - zase zuby 🙄 ...cvicim az ked pride domov mm, akoze mam to s frflanim ale na to kaslem, uz som si za tie tyzdne zvykla 😔 😠 😅 Dolezite ze mozem cvicit a relativne v klude 🙂
Ahojte cvicitelky 🙂
Ja by sa rada pridala k vam.... sledujem vas od zaciatku,len akosi nie a nie sa ozvat 🙂
Tak sa vam trochu predstavim zacala som drzat akoze dietu teda resp. zdravsie sa stravovat uz 10 dni a druhy den cvicim Jillien level 1,moj drahy ma podporuje veeeeeelmi vela, papa to co ja a cvici somnou.
Schudla som 3kg za tych 10 dni.... je to ok? Ci malo?
Chcem sa vas spytat tie co cvicite uz dlhsie,kolko ste schudli po prvom levely,cvicite tych 20min bez prestavky,co planujete po tych 30dnoch dalej? Ja som si objednala DVD od Jillien ale tiez je ich viac ja mam to 30days shred,ale co potom? Potrebujem schudnut este 9kg a hlavne brucho,neviem ci sa mi to podari s tymito 30dnami.... bodaj by 🙂
Dakujem za vsetky odpovede....
Sportu zdar 😉
@mirkap84 no aj marekovi sa dalsie tlacia v noci mal take dve hdinyk strasne uplakane, kopal okolo seba reval, som dala nurofen a hladkala mu vlasky a nechala rozsvietenu nocnu lapmu a uz blo lepsie, tak som neni ani moc vyspata.. zas mao je rad, ked cvicim,a le ked je doma sa to moc neda, s malym sa musia nahanat a tak. teraz bol doma len den a to som musela varit aj navstevu sme stihli, ale stihla som si pocvicit, aj ked nestihla som cely level ale len 15 min, dosla som akurat do stiadia ze som urobila tie vypady nohami a potom uz som sa musela vratit k sporaku 😀 ale zapisala som si to do kalendara akoze som ho splnila 😅
@mirkap84 supr mas uz vaho joj co by som ja za to dala ja budem rada ked sa mi m´podari klesnut pod 60takze nechcem mat na zaciatku tu 6 hnusnu a ja som vcera nacvicila lebo som chora mala som aj teplotu od rana som sa citila nahovno a k tomu oslava plny dom takze som to nedala aj teraz som tak niaka ale tepotu nemam takze idem skusit zacvicit dnes mam prvy den druheho leveu ripped tak uvidime ako to dam a vecer spinig tak tam to snad zmaknem neako aj so zapchatym nosom a obidve dcerenky su tiez chore takze budem mat pomocnicky pri cviceni 😉 😉
inak vcera prisiel bracho so zenou co ma asi mesiac nevicdeli a obidvaja mi hned povedali ze som schudla akoze taaaak strasne ma to potesilo lebo ja som schudla len kilo ale toto cvicenie je super lebo postavicka sa formuje a viditelne 🙂
@miska58 ved to si schudla super za 10dni 3kg je podla mna uplna parada po tych 30dnoch shredu tu vacsinou baby cvica ripped in to je na mesiac katzdy tyzden jeden level urcite najdes na predchadzajucich stranach linky kde sa to da stiahnut a ja si davam po kazdnom cviceni este 6minut brucho toto skus je to super
@mirkap84 No ja som včera tiež neodolala, ale problém je v tom, že až večer a zjedla som polovicu čokolády, jedny miňonky a bielu žemlu. A tiež paradoxne vždy keď stravu takto nejako poruším, tak miesto aby mi váha išla hore, rozbehne sa smerom dole 🙂. Výčitky z toho nemám, lebo si myslím, že keď sa to stane raz za čas, tak to nevadí. Veď to nie je každý deň... teda aspoň u mňa nie.
Ja poznám jednu kočku a tá si drží taký systém, že 6 dní sa stravuje zdravo a diétne a 7. deň si dopraje "normálne" jedlo, teda aj niečo čo nie je v súlade so zdravým stravovaním (sladkosti, tučné jedlá a tak). Len ten 1 deň je stále ten istý, nemôže to byť raz pondelok, inokedy nedeľa a tak.
Ja sa tiež chystám to tak držať, keď sa dostanem na môj vysnívaný cieľ 🙂
ahojte kočky - som sa k vam pridala🙂 mám za sebou 8 den shredu 1 level. Mám na vás prosbu - poradte co by som mohla k nemu pridat - už mám konečne pocit ze by som mohla 😀 😀 svalovka prešla a cítim sa lepšie 😀 😀 Chcela by som asi nejake cviky na brucho - ako ste začínali vy? Dakujem pekne za každú radu 🙂 🙂
No ja som už dlhšie nepísala, ale čítam vás stále, je to tu super motivácia. Ja mám za sebou dnes 3 deň 30 DS, ale začala som už druhý raz, lebo prvý raz som to po týždni musela nechať, pretože som mala zablokovaný krk a potom problémy so zubami. Ale stravu som sa snažila dodržiavať stále, až na pár dní, ktoré boli výnimkou a dala som si aj nejaké blbiny. Za 6 týždňov sa mi podarilo dať dole 8 kíl, ale ešte by som chcela nejakých tých 5-6 kilečiek, dnes bola moja váha 60,3 pri výške 164 cm. Dúfam, že sa mi to teraz, keď som opäť pridala aj cvičenie podarí. Okrem Jillian ešte striedam bicykel a bežiaci pás, tak uvidíme ako to do leta pôjde, lebo už sa to dosť spomalilo.
@lola11 ahoj skús toto
https://www.youtube.com/watch?v=Egl8ZPFSaYQ🙂
Ahojte tak hlásim po rippede takéto výsledky váha -1,4 /celkovo - 3,6/ , prsia - 1 cm / celkovo - 5 / , brucho - 3 cm/ celkovo 7cm / zadok - 2cm /celkovo - 7cm / a cez stehno - 2 / celkovo - 4 cm / pekný deň
@blcha Dakujem velmi pekne 🙂 skusim uvidim co to da 😀 hahaha ja som mala predstavu ze 10dni -5kg,ale tak uz ked inac nejde co uz,skusat idem dalej dalsich 10dni ....
Cvicenie je super,ale ufucana som ako slon,lebo som plus k tomu fajciarka takze nestacim az tak s dychom...
Nevies na akom DVD je to cvicenie na brucho ?
aA ked tak rozmyslam aj zadok by som mohla,mas nieco ?
By som si striedala jeden den Brucho jeden den Zadok ....
Kocky mozete mi poslat link na ten riped? DAKUJEM
Ahojte tak prave som docvicila pfu ono to nieje az take lahke ako sa zda ale je to super uz sa tesim na zajtra a hlavne vzdy ked to cvicim tak kukam na tie kocky ake maju krasne bruska 🙂
mam stiahnute cele No more trouble zones, a chcela by som cvicit veci na zadok a stehna ale neviem sa z toho vysomarit ze ktora cast to je. Kto s tym ma skusenost poradte, prosim.
@miska58 ja som si upravila stravu podľa seba, čo mi ako vyhovuje. Dosť som vychádzala z mojich skúseností predtým, čo mi robí dobre a čo zle a trochu aj z krvných skupín, lebo niektoré veci čo sú tam uvedené, že nie sú pre moju krvnú skupinu dobré, mi ani dobre nerobili, tak sa ich snažím nahradiť niečim iným, napr. pri pečive si kupujem namiesto obyčajného pečiva knakebrot, mliečne výrobky sa snažím nahrádzať sójovými, jem ryby, chudého mäso, zeleninu, trochu ovocia, ale to sa snažím do 14 hodiny, ..... a hlavne som obmedzila sladkosti a chipsy, lebo to už bolo neúnosné. Pomaly som ani nič iné nejedla ako tieto blbiny. Ale neznamená to, že si nedám nič mliečne alebo aj nejaké obyčajné pečivo, alebo koláč a aj sladkosť, pretože to by som určite nevydržala 🙂 , ale je to dosť obmedzene, maximálne raz za týždeň. Treba si to vždy upraviť tak, aby to človeku vyhovovalo a dokázal pri zvolenom zdravom spôsobe stravovania vydržať, pretože to nie je o tom, že teraz držím diétu a potom sa vrátim späť k jedeniu hlava nehlava, pretože nechcem potom vidieť ten jojo efekt. Preto si občas dám aj niečo nezdravé, lebo viem, že čisto diétny režim by som nevydržala, a keď si to doprajem len raz za čas a nie stále nič sa nedeje. Mám to už odskúšané a je to takto super. Ja som už raz po prvom pôrode schudla asi 15 kíl, na moju vysnívanú váhu 55 kíl, ale druhé tehotenstvo urobilo svoje, takže teraz idem znovu späť na váhu, pri ktorej som sa cítila dobre.
@ludka111 ...tak tak, u mna tiez nie kazdy den, joooj veru po dlllhom case som si dala taku porciu, ale fakt riadnu 😀 ...predtym som mala kocku kolaca ale to bolo nist proti tomu "uniku" zo vcera, ale vycitky neboli ziadne, v tejto faze uz urcite nie 🙂
Ta kocka ma fajn taktiku a ked papa ten siedmy den vsetko, nezje vsetko co nezje ju a vo velkom mnozstve? 😕 😀
JA papam skoro vsetko okrem vyprazaneho a chipsov sladke ked mam nan chut tak rano si dam biely jogurt s dzemom a ktomu nejake ovocie tosu moje sladke ranajky a zvysok riesim tak ze si jedlo naberam do drobcovho maleho taniera tak mam ako taku kontrolu 🙂 a hlavne milujem kakavko 😀 to si doprajem skoro kazdy druhy treti den 🙂 cize jem skoro vsetko len v obmedzenych mnozstvach a co sa tyka masa tak len kuracie a to iste plati aj o sunkach a parockoch 🙂
ozaj kocky po rannom cviceni teda mam prvy den za sebou ma bolia ale len nohy 😒 na brusku nic necitim je to normalne ??
@mirkap84 Dobrá otázka, presne to som sa aj ja pýtala 😀 Ale robí to tak, že nie že pomedzi svoju zdravú stravu futruje hlava nehlava kadečo, ale dá si napr. miesto zdravého obedíka aj kalorickejší, a medzi jedlami si dopraje aj nejakú tu maškrtu, ale samozrejme, že zase aj trošku s mierou, nie celý koláč plechu alebo že 2 celé čokolády, a vraj je to super a dá sa to pekne zvládnuť a vydržať, keď vieš že i toto si môžeš zase niekedy dopriať.
kocky tak akurat teraz som docvicila killer buns and thigs a poviem vam smrt, jasne ze som to nedala bez prestavky ale toto je zabijak 😀 som spotena ako mys, tak klobuk dole tej co to da bez prestavky a cele. zajtra ocakavam prichod extra silnej svalovice 😒
@mirkap84 dik oslava dopadla celkom fajn na to ze som mala plny byt ludi a teplotu zvladli sme to fajn aj ked oslavenkina sa nechcela fotit nechcela aby jej gratulovali no mala na nic naladu najskor ale potom uz bola pohoda a najlepsie jej bolo ked uz vsetci odisli konecne si pozrela darceky pohrala sa a tesila sa zo vsetkeho nastastie situaciu zachranila mala ta s kazdym keca komunikuje zabava takze pohoda 😉 a menu som mala take celkom fajn take som sa ani neprezrala ani mi nechutilo tolko co je fajn 😉
@mirka178 😀 si mi normalne polichotila...mam Killer buns vo svojom treningovom programe (ak sa to da nazvat programom 😅 ) spolu so 6Week (zameranie na brucho) , prvykrat som tuto kombinaciu cvicila v piatok - najprv 6Week (35minut) a potom Killer Buns (40minut) a v pohodeee, stihala som s babami 😎 😀 , ale spotena som bola poriadne 😉 ...este nemas docviceny Shred ze? Ked docvicis, nohy budes mat pevnejsie a potom to bez problemov das, uvidis 😉
@mirkap84 nie shred este nemam, mam za sebou zatial 3 den druheho levelu, ten sa mi velmi nepaci, ale co uz, zvladnem, no a dnes som si dala k tomu hned za shredom teda chcela som si dat aj cardio ale vydrzala som len 9 minut, tak teraz na obed ked drobec spi som si dala najprv tu 6-minutovku na brucho a nohy a potom ten killer buns, ale bavilo ma to velmi, len niektore cviky 😀 ako polamana, bola som spotena ako mys, tak 80 percent som dala zvysok som bud predychavala, raz som si odbehla na zachod 😀 a zvysok impovizacia, ale aj to sa pocita

@mirkap84 ved uz som sa 😀 len dufam ze budu vysledky lebo v lete takto rozhodne vyzerat nechcem 😀 😀 uz sa hambim za seba 😀