icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
mirkap84
13. mar 2013

Kocky, ak si chcete poriadne zacvicit, odporucam 6week six-pack DRUHY level cviceny podla cernosky vlavo, cize tazsie...som skoro umrela 😲 😀 😀 😀 , ale pochvalim sa, dala som ho cely na prvykrat a podla cernosky, ale je to poriadna makacka...za nim som si dala prvy level body revolution, Vam poviem, ze BR bola iba taka slabucka rozcvicka v porovnani so six-packom 😅 😅 😅 ...zajtra mam pauzu a v piatok si idem dat Killer buns DRUHY level tak som zvedava ci to prezijem 😀

maca215
13. mar 2013

@mirkap84 hehe neviem ci si cvicila cele body revolution ale workout 9 a 10 je riadny zahul 😀

kacena177
13. mar 2013

@dada774 fuha no ja zatial nepozorujem ziadne zmeny,no dufam, ze to pride. cvicim este na hula hoop kruhu po 15 min. a obcas sa pokrutim na rotane a nic. ale inspirujem sa este tebou🙂)

mirkap84
13. mar 2013

@maca215 ...po 6weeku dvojke som chcela nieco jednoduchsie nech to uvladzem, po 6week prvom leveli som si davala killer buns jednotku, ale po tej dvojke by som ju dala asi dost neporiadne tak som skusila BR ale iba prvy level a to bola fakt rozcvicka 😀 ...nepochybujem, ze vyssie levely su tazsie 😉

mirkap84
13. mar 2013

Kocky, neviete niektora, ci uz je mozne niekde stiahnut najnovsie viedeo od Jill Hard Body? 😕

dada774
13. mar 2013

@kacena177 a upravila si aj stravu? Ja inak neschudnem pokiaľ neupravím aj stravu. Pred 3 rokmi som chodila pravidelne 2x do týždňa do posilky (stravu som neupravila) a ani ťuk. Ak už nedám teraz tiekilá dole, tak už nikdy. Som sa zaťala a čoby čo bolo, do leta musí ísť 10kg dole 🙂 .
@mirkap84 ja ešte nie som tak ďaleko, ale hádam sa k tomu dostanem 🙂 .

Kočky, ktoré už cvičíte dlhšie, podarilo sa vám zhodiť nejaké kilá? resp.centimetre?

mirkap84
13. mar 2013

@dada774 ...najviac cm spolu s upravenou stravou isli dole pocas 30day Shred napr. -7cm zo stehien 😉 ...telo kazdym dnom pevnelo a citila som sa ovela lepsie...teraz si uz jej cvicenia kombinujem tak ako mi to vyhovuje, ako ma bavia a stale skusam dalsie jej cvicenia...cvicenie sa stalo sucastou mojho zivota a ked mam den pauzu chytam abstak 😀
Drzim palceky!

ebenka
13. mar 2013

Kocky. Akurat som docvicila shred lev 1-6 den. Za tym som si dala prvy krat boba ten bonus brucho 12 minutovy. Prosim vas, kde najdem ineho boba. Napr. Na zadok? Ze by som to striedala. Myslim, ze to tu uz bolo pisane, ale neviem kde. Dakujem 🙂

lucya23
13. mar 2013

@dada774 no ja jem kazde 3 hodky a jem male porcie a tiez nejem od 17 tej ale chlebik a rohliky si doprajem celozrnne ale obed si niekedy davam aj normalny nie len zeleninku ja cvicim treti den takze velaby som este chcela 😀 😀 a aj ja sa chystam na brusko nejake cviky lebo v prvom leveli je ich malo a ja hlavne potrebujem tam zhodit a z bokov lebo tam mam najvacsie speky 😀 😀

lucya23
13. mar 2013

zienky a co hovorite na caj PU-ERH

dada774
13. mar 2013

@mirkap84 7cm waw, to je teda dosť, paráda 😎.
Kočky, ja som sa k tomu cvičeniu zberala ako lačný k s.... 😀. Chodila som v lete asi dva mesiace na aerobic, keď mi malá večer zaspala. Potom si to pomenila a zaspávala mi neskôr, tak sa mi nedalo chodiť. No a odtedy som premýšľala a špekulovala ako idem začať cvičiť, lebo mi to chýbalo. A ono je to také jednoduché. Cez obed dám malú spať a medzitým si zacvičím. Nemusím nikde chodiť. Dnes som sa normálne tešila keď som ju ukladala na cvičenie.
Ja som si objednala tieto dvd : http://www.gorila.sk/product/369629
http://www.gorila.sk/product/1978 , tak som zvedavá, či si z toho nejaké zostavy vyberiem.
a ešte tieto http://www.gorila.sk/t/browse.php?cat_id=44. Tieto boli po 1€, tak aj keď to bude na figu, nevadí 😀

@lucya23 nemám zatiaľ žiadne skúsenosti.

estrella5
13. mar 2013

ja som si dnes dala Extreme Shed level 2 🙂 no dobrá makačka takto po prvý krát... miestami som mala chuť sa na to zvysoka vykašlať, ale verím že zajtra to bude lepšie 😵
... a som hrdou majiteľkou nového stacionárneho bicykla... má všelijaké fajn funkcie, dokonca je schopný najskôr odmerať percento tuku v tele, BMI a podľa toho zostaviť program a čas cvičenia... 🙂 tak sa teším kedy aj tento stroj vyskúšam a zapojím k cvičeniu s Jill 😎 😵

lucya23
13. mar 2013

tak sa bojim ze neschudnem ani gram ked sa po mesiaci budem vazit :( neviem ci nerobim pri papani nejaku chybu alebo ja neviem 🙂 velmi by som bola sklamana keby moj meter a vaha nezaznamenaala ziadny pokrov o mesiac ☹ ☹

adri33
13. mar 2013

Ahojte damy 😀 mam taku otazocku,aj ja cvicim,este som len na 1lev. ale nenormalne ma bolia nohy, pri pistale.. nevladzem ani tak skakat ako by som chcela, zo zaciatku je to v pohode,ale potom na to boli vlemi,velmi. už si myslim, že mam nejaku korelu.. 😒 😉 aj na druhý den to citim.. takze kazdy den to citim.. je to normalne?? Ďakujeeem.

lucya23
13. mar 2013

@adri33 aj mna tak boleli este dovcera a dnes uz normalka 🙂 a to cvicim 3 den 🙂

dadko
13. mar 2013

Ahojte, obdivujem Vás. aj ja sa pokušam schudnut. Estrella5 aku značku stacionarneho bicykla si kupila?ak je mozne aj cenu.dakujem

estrella5
13. mar 2013

@dadko ahoj... kúpili sme tento rotoped http://www.insportline.sk/2565/rotoped-insportl... ... ešte som ho neskúšala "naostro" 🙂 ale zdá sa mi celkom dobrý, pohodlný... a aj cenovo prijateľný - plus je tam aj darček teraz k nemu.. 😎

dadko
13. mar 2013

Dakujem za info

iconka
14. mar 2013

Ja som mala vcera volny den, bola som si nakupit zdrave jedlo, lebo uz sa minali zasoby a opat pokracujem 🙂

adri33
14. mar 2013

@lucya23 Aha, tak mna to vobec neprechadza.. a to cvicim prvy level už 14 dni.. trosku som ti to predlzila... tak neviem ci robim nieco zle..

miska58
14. mar 2013

Jaaaaj zienky,
dnes cvicim 5.den shred a prvy krat som ho nedala cely.... teraz ma to hneva,cvicila som ho hned po zobudeni bez kavy a cigarety,maly mi krical v chodaku tak som to vzdala skoro ku koncu.
Ale od zaciatku som bola akasi bez energie,rozmyslam ze som asi chybu urobila v stravovani lebo uz 15 dni som bez priloch a bez peciva bez vseliakej muky.
Plus k tomu mam moje dni....
Svalovicu uz nemam len taku malilinku,takze som to mala dat v pohode... co je somnou ?
Stalo sa vam nieco podobne ?
Mam to skusit dnes este raz znova cely level?

estrella5
14. mar 2013

@miska58 ahoj.. neviem či si zvyknutá cvičiť ráno, ale aspoň mne sa hneď po zobudení cvičí oveľa horšie ...ako keby som mala celé telo ťažšie ako zvyčajne 🙂
a.. bez príloh myslíš tak, že celých 15 dní si bez pečiva, zemiakov, ryže, cestovín......? 😉 lebo ak áno tak podľa mňa to nie je dobré... telo potrebuje aj nejaký prísun sacharidov - dokonca za celý deň by malo prijať najväčšie množstvo sacharidov (polysacharidov, nie sladkého)... tak možno ti aj preto štrajkuje 😉

mirkap84
14. mar 2013

@estrella5 ...takze pises, ze druhy level Extreme Shed je zaberak? Zajtra sa na neho chystam tak nech som pripravena 😀 ...vcera som si dala po prvykrat Six week druhy level a este podla cernosky, dala som ho cely ale bola som KO, po tych tyzdnoch prve cvicenie, ktore ma poriadne unavilo 😕

estrella5
14. mar 2013

@mirkap84 no aspoň takto na prvý raz sa mi to zdalo dosť náročné... uvidím dnes ako mi to pôjde 🙂 a nestraš 😀 niekedy mám v pláne si vyskúšať aj six week, len som to začala cvičiť postupne, ale možno neskôr prejdem na tvoju taktiku, že si to budem kombinovať 🙂 😝

miska58
14. mar 2013

@estrella5 no normalne cvicim vzdy rano,ale najprv kava a cigareta potom cvicenie,po cviceni grep a ovsene vlocky s mliekom.Dnes som cvicila bez kavy a cigarety... to som si dala po tom nedokoncenom cviceni ..
Ano 15 dni som bez tych priloch co si napisala dole mam za tych 15 dni 6kg z toho cvicim 5 dni,ale mam aj velmi dlhe prechadzky skoro kazdy den dam od 4km do 12km idem v kuse 3-4hod.
takze mam si dat normelne prilohy? aj pecivo? ved vsade sa pise ako sa z muky a priloch pribera.... tak ako je to? ja jem vlastne len salaty a zeleninu s mäsom,s rybami a polievky ale nezahustene...

estrella5
14. mar 2013

@miska58 skús pozrieť tento článok http://www.wellness-trener.sk/sacharidy-cukor-g... 🙂
ono je na každom človeku ako mu to vyhovuje - treba si nájsť svoj vlastný systém 🙂 ja napr. potrebujem aj nejaké to sladké.. tak na raňajky si občas doprajem aj kúsok čokolády... a prílohy (ale skôr celozrnné pečivo, nie bielu múku, ale špaldovú atď) jem tak max do 17tej, potom už len zeleninu a bielkoviny... 🙂 bez príloh by som sa ja cítila strašne slabá....
... a čo sa týka toho rána.. tak možno to spôsobila tá vynechaná káva alebo si mala len jednoducho zlý deň.. netreba si z toho robiť ťažkú hlavu... nabudúce to pôjde lepšie, príp. ak by si mala chuť/energiu môžeš aj dnes ešte trochu pocvičiť a je 🙂

blcha
14. mar 2013

ahojte babulky tak vcera som necvicila lebo som chora ale dnes som dala ripped a fucim este z choroby aj mi chyba ze nemozem dat viac ale zatial sa neda 😝

mirkap84
14. mar 2013

@estrella5 ...by si jeden myslel, ze ked je Six week zamerane na brucho budu tam cviky na brucho a prdlajz 😀 ...hlavne v druhom leveli je to vsetko postojacky a v neustalom pohybe, su tam tusim 3 cviky ktore sa cvicia na zemi a aj to su lahucke...som myslela ze bude aspon svalovka alebo cosi ale nic 😠 ...v Killer ABS je viac cvikov na brucho - myslim viac takych, pri ktorych vedome pouzivas brucho, niekoho by kvoli tomu Six week sklamal ale ako som pisala, ta dvojka je makacka a podla mna sa tam poriadne spaluju kalorie 😎 😅

miska58
14. mar 2013

@estrella5 uj som totrochu asi prehnala,tak idem pomaly pridavat sacharidy 🙂 dakujem ti velmi moc
keby si mi nenapisala asi by som dlho nevydrzala fungovat ....

mirkap84
14. mar 2013

@miska58 ...mas rada tvaroh? Ja si ho tak 3x do tyzdna dam niekedy podvecer asi hodku predtym ako zacnem cvicit cize okolo 17tej...len ja ho nezjem len taky, hodim si do neho vanilkovy cukor a ovocie a mam paradne jedlo...som najedena cely vecer a dostanem do seba slusnu davku bielkovin (na svaly) a z ovocia a cukru mam energiu na cvicenie 😅 ...a ked nie tvaroh, tak si dam tuniaka vo vlastnej stave s celozrnnych pecivom a zeleninou, v tuniakovi je tiez veeela bielkovin 🙂