icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
iconka
16. mar 2013

@mirkap84 NMTZ som este necvicila, takze isto skusim. BFBM som si davala medzi rippedom, to sa aj mne pacilo. Dik za tip. 😉 Jill ma skvele cvicenia, kazdy si vyberie. 😉

pumpkin77
16. mar 2013

@niikoletka ahoj, cvicim prave reraz;) a tiez ma inspirovali tu na MK 🙂

niikoletka
16. mar 2013

@pumpkin77 A ako sa ti to páči? 🙂 Ja som cvičila DS, ale dávnejšie takže nie som v tom zbehnutá a na body revolution sa mi páči, že to nie je každý deň to isté.. Vidíš aj nejaké výsledky?

pumpkin77
16. mar 2013

@niikoletka zacala som min tyzden s 1 a 2 workout, tento tyzden som na rady dievcat, co tu cvicia, isla na 3-4. Zdalo sa mi to po DS jednoduchsie, tieto dalsie cvicenia su uz troska narocnejsie🙂 co sa tyka vysledkov, kg zatial ziadne, ale kondicka a vyformovanejsia postava ;) neviem, ci je to mojou nefungujucou stitnou... alebo co;)))

bubinkaa
16. mar 2013

pridavam sa, idem makat 🙂

lucya23
16. mar 2013

zienky a vyprazany karfiol sa moze ???? asi nie co 😒 ☹ ja mam dnes nan taku chut ze az ☹

iconka
16. mar 2013

@mirkap84 Prave som si dala No More Trouble Zone, supis 😀 Natiahla som si to na 80minut 🙂

cichlidka
Odpoveď bola odstránená
nadulici
16. mar 2013

@lucya23 ahoj, ja si myslim ze s mierou a doobeda ti urcite nemoze ublizit 🙂 ...

estrella5
16. mar 2013

@mirkap84 ahoj, ďakujem za odporúčanie... 🙂 určite niekedy no more trouble zones vyskúšam v celku... také rozkúskované sa mi to páčilo, tak určite bude aj celé 🙂 ... a teším sa spolu s tebou, že si objavila veci, s ktorými si maximálne spokojná vo svojom tréningovom pláne.... 😎

ja to posledné dni tak trochu flákam 😖 teda včera a dnes... včera som necvičila vôbec 😠 a dnes som zas neodolala sladkostiaaam... ale dopriala som si lebo som spravila skúšky, tak som si povedala, že si zaslúžim 😵
uvidím čo si dám dnes ako cvičenie... možno "len" pár minút so Zuzkou a od zajtra sa do toho zas pustím naplno.... ale neviem čo, kedže Extreme shed 2 ma nejak príliš nebaví, no nechcem sa hneď vzdávať 🙄 😀

estrella5
16. mar 2013

@cichlidka ja si myslím, že cvičenie ti nemôže uškodiť... ľudia necvičia len preto aby schudli, ale aj preto aby si vyformovali postavu, spevneli... dokonca tí extrémne chudí počas cvičenia aj vizuálne "priberú" - naberú svaly... takže na tvojom mieste by som sa toho cvičenia nebála 🙂
a určite pi viac tekutín.. najlepšie okolo 2 l denne, a aj vláknina je potrebná, strukoviny,...... všetko je to potrebné nato aby má človek ploché bruško a nie nafúknuté ako balón 🙂

cichlidka
Odpoveď bola odstránená
estrella5
16. mar 2013

@cichlidka no ja by som ti určite odporučila cvičenia od Jillian Michaels a Zuzky Light... 😉 a na ploché bruško som mala na mysli cvičenie, dostatok tekutín a aj tá vláknina... aby nebolo nafúknuté a aj bolo dobré vyprázdňovanie 🙂

lucya23
16. mar 2013

@nadulici aj ja si myslim aj som si dala 😀 nevedela som odolat
akurad mam veceru : polka bananika a jedno kivi som docvicila tak to teraz dobre padne a mala som nato oooobrovsku chut

cichlidka
Odpoveď bola odstránená
estrella5
16. mar 2013

@cichlidka väčšina báb tu začínala s 30 day shred od Jillian.. cvičí sa to 30 dní.. level 1 - 10 dní, level 2 - 10 dní a level 3 - 10 dní 🙂
1 -

https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

2 -

https://www.youtube.com/watch?v=NH4NDIdWvSU

3 -

https://www.youtube.com/watch?v=RjS2Sx45NNs

🙂

iconka
16. mar 2013

@estrella5 gratulujem ku skuske 🙂 a nemaj vycitky, kazda obcas zhresime, ja som si dnes dala muffinu 🙂

iconka
16. mar 2013

@lucya23 miesto vyprazaneho radsej zapekany 🙂

lucya23
16. mar 2013

@iconka TAK ale mala som len trosku 🙂 😉 nevedela som odolat

dada774
16. mar 2013

@mirkap84 no to by sa páčilo aj mne 😉 . Prosím ťa, nevieš mi dať link, kde je to celé? Chcem pokukať, čo budem cvičiť, keď skončím s DS 🙂

dada774
16. mar 2013

@cichlidka to cvičenie ti možno pomôže aj s vyprázdňovaním. Neskúšala si si kúpiť v lekárni vlákninu napr. Psylium. Je to taká drť, dáš do pohára 1 lyžičku, zaleješ vodou a rýchlo to treba vypiť, lebo sa z toho spraví taká želatína. To by ti mohlo pomôcť pri vyprázdňovaní. Samozrejme najlepšie je konzumovať vlákninu v zelenine a ovocí. A s tými tekutinami, určite skús viac piť.

mandragora22
16. mar 2013

@miska58 krasne fotky, mame presne take iste cinky 😀 😀

mandragora22
16. mar 2013

ahojte, bola som takmer tyzden "mimo", ale len pre informovanost, mam za sebou druhy tyzden ripped, umierala som uz dnes, surne potrebujem pauzu a tesim sa zajtrajsiemu volnu 😀 😀 😀 mnohe z vas tu pisali, ze treti tyzden je najbrutalnejsi, tak mam az strach 😀 😀 😀 😀 😀 zajtra vecer si ho v klude len pozrem, aby som sa dusevne pripravila 😅 😝

mirkap84
17. mar 2013

@estrella5 Ahojiiik, tak v prvom rade gratulujem ku skuske a ze si neodolala sladkostiam? Aaaaaa co! Ja som vcera opat zjedla veeeela kupelnych oblatok, kde comu odolavam, ale ked som ich po tyzdni opat zbadala ako sa na mna smutne divaju...no nezjedz ich! 😀 Tusim som zjedla asi 20tisic KJ 😀 😀 😀 ...ale dobre to padlo, ulahodila som svojim chutovym bunkam a nervovym detto 😅 😅 😅
Vcera som si dala BFBM a dnes sa chystam na Extreme Shed dvojku tak som zvedava co je to zac a ci ma bude rovnako "bavit" ako Teba 😀

mirkap84
17. mar 2013

@iconka Super ze? Myslim ze mnohym zenam sa toto cvicenie zapaci prave preto, ze tam nie je cardio 😅 ...dnes si to chcem dat opat spolu s Extreme shedom 2jkou, no len ci budem mat cas kedze to bude cvicenie takmer hodku a tristvrte 😕

miska58
17. mar 2013

@mandragora22 dakujem 🙂 povodne som cinky ani nechcela kupovat ale boli len za 4,5.... no nekup ich 😀

miska58
17. mar 2013

Baby dnes mam 8den shredu a strasne sa mi do toho nechce,lebo stale to iste.... nemozem prejst uz na level 2 a ak tak tak sa vratit po par dnoch znovu na level 1 aby to bolo spolu 20 dni??? ze by som si ich obmienala ..... ???
Uz som tu ale dlho nezaznamenala nieake vase uspechy ze kolko sa vam uz podarilo zhodit ........
kukam kukam citam citam a hla nic ....
dajte nieco nech sa mi ostatne motivujeme dalej a nakopneme napredovat 😀

lucka1987
17. mar 2013

kocky dnes odcvicena hodinka 😉
9 den 2 levelu odcviceny a k tomu som si supla naraz aj cvicenie six week six pack , 😉
vecer alebo mozno uz aj na obed, ked maly zaspi este planujem 30minutive cardio 2

lucka1987
17. mar 2013

@mirkap84 ake je to trouble.. aj ja som si to dala stiahnut 😉