Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@mirkap84 akurát včera večer som to celé prelúskala a už som si propravila čo si posťahujem 🙂 . Pekne tam tá baba popísala recenzie, doslova dopodrobna.
Ono ani nieže sú svaly ťažšie, 1kg svalov je taká istá hmotnosť ako 1kg tuku, len na objem je to vééééľmi veľký rozdiel 😝. A kým sa ho zbavíme, koľko sa natrápime 😀 .
@marihula ja si myslím, že si začala s cvičením dosť skoro.
@estrella5 tak to už cvičíš dlho, to už musíš byť ako prútik 😉 . A cvičíš každý deň, či si dávaš aj nejaké dni pauzu?
@dada774 tiež chválim za tie obrázky 🙂 ... krásne zobrazené... ja cvičím väčšinou každý deň - lepšie sa mi tak funguje, už je to ako keby zvyk.. bežná súčasť dňa... ale určite si dávam aj nejaké dni voľna.. minimálne raz do mesiaca, niekedy viac - to človek cíti na tele, že už by potrebovalo pauzu.. a občas aj psychicky si musí od toho oddýchnuť 🙂 😎
no baby pridavam sa k vam 🙂 za par dni koncim level 3 v shrede tak dam aj presnejsie info, resp. kolko cm islo dole no uz teraz viem povedat, ze mi cvicenie s Jill dava strasne vela. okrem viditelnych a rukolapnych vysledkov aj super pocit a odreagovanie sa od kazdodenneho kolotoca povinnosti :P takze zatial v skratke - schudla som necele 3kg, stehna mam chudsie a pevnejsie (mala som ich mlandrave), brucho splaslo a vyzera ovela OVELA lepsie, z bokov islo asi najviac akurat na rukach nevidim nejake zmeny...ale snad to pride aj tam... mojim cielom nebolo schudnut, ale spevnit a vyformovat. neverila som, ze by to islo tak rychlo a preto ma to nakopava dopredu, pretoze ja na diety nie som i ked zmenila som aspon to, ze jem mensie porcie, sladke vynimocne a po 5 sa snazim nejest max. jablcko (no viackrat som zhresila :P) a VELA pijem, co bol pre mna vzdy problem. pila som tak max. 0,5l za den, teraz 2,5l.... ze v skratke :D som sa nejak rozpisala..
tak a ja dnes po 3x odcvičený Extreme shed 2 🙂 - každým dňom je to tuším lepšie a lepšie, tak sa teším 😵 plus 12 min. so Zuzkou... 🙂 ... dnes som spokojná, akurát mám zo včera svalovicu hore na ramenách, až tam niekde na svaloch nad prsiami 😅 tak som to "trochu" cítila, ale nevadí... aspoň cítim, že niečo pre seba robím 😝
Dnes som dala zatial moj rekord, odcvicila som 105minut 😀 BFBM+1.level Killer ABS 😀
@estrella5 ...vcera som pisala ze mam dnes free ze? Tak som to zase nedodrzala 😀 ...bola som veeeeelmi zvedava na 3ti level Killer ABS a je to paradicka! 😵 Druhy level 6weeku je tazsi ako toto, ale toto ma bavilo viac, ma to super pozadie a kocky ktore tam cvicia su strasne symposky 😎
...presne ako ja! U mna nebol nejaky problem napr. s bruchom ale so stehnami 😠 , akonahle priberiem vzdy to ide do stehien 🙄 ...na zaciatku cvicenia som mala obvod praveho 60 a laveho 59, akoze tiez ma clovek nutkanie stiahnut ten meter 😀 , zenske 😀 ...ale poctivo teraz prave 53 a lave 52 😎 ...tych 50 by bolo supis a menej by bolo extra supis, dufam ze to dame!
@iconka ...tusim sa nam uz stalo ze sme dali takmer to iste ze? 😅 Povodne som mala mat volno, ale zvedavost bola silnejsia...prvy level Killer ABS je lahulinky, o nieco tazsi je druhy a treti este o kusocek tazsi, ale 2Level 6packu je tazsi ako tato trojka 😉 ...ale veeeelmi sa mi ta trojka pacila, je to take pohodove cvicenie a ked som za tym bez problemov dala BFBM... 😎
Ja som Boba ani Zuzku necvicila, tusim sa do nich pustim nech viem 😎
@lucka1987 ...tak tak Lucka, radsej pomaly, postupne...ked som prvykrat cvicila BFBM dala som ho cely ale mala som dost, teraz ho bez problemov zmaknem a podla mna je to velmi efektivne kardio, odkedy ho cvicim, mam lepsiu kondicku a lepsie zvladam a davam cviky v inych cviceniach, ktore som predtym nevladala...je to supis kardio 🙂 ...dnes som ho tiez cvicila spolu s tretim levelom Killer ABS, citim sa strasne dobre, mam za sebou kus dobreho cvicenia 😵
@mirkap84 Killer ABS l3 bolo moje prve cvicenie, co som si dala, ked som sa rozhodla cvicit, to bol ale napad, ze? To som vsak bola strasne hrr do cvicenia a prve co som nasla som zapla a cvicila a nestihala a zurila 😀 L2 som este neskusala. Zuzku som neskusala, ani sa este nechystam, zatial si vystacim s Jill a Bobom. Uvidime, ci aj dalsie baby zacnu takto kombinovat cvicenia.
@mirkap84 n ja som od rana mala este to cvicenie a svalovku, tak sa mi zle cvicilo.. a celkovo aj by som mozno este vladala ale chcela som mat rezervu.. zas nechcem ist uplne domrtva.. zajtra si plaujem dat 3 level a uvidime co ptom.. postupne musim zvysovat veru, aby sa mi to neznechutilo 😀 kym ma to bavi, je dobre 😀
@iconka 😅 😅 😅 tak to si si dala 😅 😅 😅
...makala som s blondkou, ale nie vsetky cviky, zopar mi prisli ako neuskutocnitelne 😀 😀 😀 ...Level2 je tiez super, ako som uz pisala, mne sa cely Killer ABS velmi paci 🙂
...vela kociek tu stale cvici 30 Day Shred, myslim, ze minimalne Lucka @lucka1987 bude kombinovat 😉 😅
@lucka1987 ...pre Teba by bolo uplne super kombinovanie cviceni, ja som po 30 Day Shred zacala s Ripped in 30, ale po par dnoch som skoncila lebo ma nebavilo to, ze som stale cvicila to iste...proste chybala mi tam akcnost a moznost cvicit si co ja chcem a myslim ze ty si tiez akcnejsia 😅
@mirkap84 ano urcite.. tiez sa mi nechce ist na nejaky program kde budem 6 dni stale dokola a pto zas.. proste nieco si nakombinujem podla seba aby ma to bavilo a aby som sa tesila na nove cvicenia.. mne sa celkom pacil aj 6 week 6 pack, jednotka, velmi jednoducha. ozaj ako keby som sa vratila na zaciatok, ale velmi rychlo mi to ubehlo,
@lucka1987 ...jj, jednotka je pohodka 😎 , dvojka je tazsia a dobry je aj Killer buns na nohy ale druhy level, tam je aj pasaz kedy sa cvici so stolickou o com som netusila a pocas cvicenia som bola zhanat stolicku 😀
...skus zacvicit aj Killer ABS na brucho, ale prvy level nie, ten je lahky, druhy je o trosku tazsi a treti este o nieco, ale stale nie su narocne - teda pre pokrocilych urcite nie, cele to prostredie je pekne, prijemne a kocky su velke symposky (je tam aj ta cernoska zo Shredu)
@lucka1987
...toto su linky na KILLER ABS - vsetky tri levely (zamerane na brucho)
http://www.ulozto.sk/x8QvL92/jillian-michaels-k...
http://www.ulozto.sk/xDyXXgT/jillian-michaels-k...
http://www.ulozto.sk/xY6YXr8/jillian-michaels-k...
...toto su linky na KILLER BUNS AND THIGHT - vsetky tri levely (zamerane na zadok a stehna - komplet nohy)
http://www.ulozto.sk/x9nFi6K/jillian-michaels-k...
http://www.ulozto.sk/xH1ZgqM/jillian-michaels-k...
http://www.ulozto.sk/x39pSBs/jillian-michaels-k...
@lucka1987 ...to je cvicenie zamerane na nohy, vyssie som ti dala link 😉 ...cvicila som prvy a druhy level, prvy lahky a druhy o nieco narocnejsi...zatial sa mi nestalo zeby som nieco nezvladla, cvicim tazsie verzie a ked nevladzem dam lahsiu, mozno trojka bude zabijak ale nemyslim si 😅
...a inak nejako ho moc casto cvicit nechcem nech nemam nohy jak rambo 😀
Cvicia tam obe holky zo Shredu a uvidis, ako sa vymakala blondinecka, ma poriadne stehna a zadok 😎
😵 uz stahujem prve.. zajtra dostahujem ostatne az mam potom pokoj, a aj ked nahdu net nepojde nemzem sa vyhvarat 😝
caute pridavam sa k vám , tu je tolko motivacie že tiež už musím so sebou niečo robiť 😉

@marihula tak to ma mrzi, ze si sa takto " dokatovala " a v akej obuvy si cvicila, nemoze to byt aj tym ? ja som zaciatocnicka bola. v january na konci niekde som zacala cvicit a zdalo sa mi to celkom pohoda, aj ked je pravda, ze uz ako taku kondicku malilinko som mala a nepotrebujem velke kila zhodit . ale tiez ma clenky dost boleli, ked som par dni cvicila na boso. alebo aj v halovkach. teraz som si kupila running teda bezecku obuv a super je to