icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
mirkap84
19. mar 2013

@marihula Ahojik, ak sa opat pustis do cvicenia, urcite si obuj tenisky, najlepsie na to urcene, ja mam bezecke a neda sa to porovnat s tym, co som mala predtym (vychadzkove tenisky)...a dokonca prve dni som cvicila naboso a boleli ma clenky 🙄

mirka178
19. mar 2013

caute baby, tak ja pokracujem v mojom cviceni, v piatok a sobotu som mala neplanovanu odstavku 😀 polovicka bola doma, tak to sa mi nechcelo cvicit pred nim 🙂 ale tak v piatok som mala aspon skoro 3 hodinovu prechadzku v tej fujavici, tak aspon nieco,
ale tak v nedelu som si uz dala shred 2 level + k tomu killer buns + 6 minutovka brucho, tak svalovka na zadku a stehnach zase a vcera som si dala 8 den 2 levelu + cardio 30 minut z body revolution + 6 minut brucho a na nohy, tak vyse hodinky, dnes pokracujem nech uz konecne dotiahnem ten 2 level shredu do konca, lebo sa mi zda nekonecny, akurat stahujem 6 week 6 packs 1 level, a tiez cardio kickbox na to sa tesim, si to dnes dam ku shredu
ale tesi ma ze vidim vysledky 3 kila dole, aj vidim na sebe ze je to lepsie, sice som sa nemerala na zaciatku, ale myslim, ze sa to pohlo dobrym smerom, a hlavne ma to bavi, konecne cvicenie, ktore som nevzdala hned na zaciatku

mirka178
19. mar 2013

a tiez som zmenila stravovanie, jem 5x denne mensie davky, dam si aj sladke, to bohuzial nemozem vynechat, to je zivotne dolezite pre moju psychicku pohodu 😀 samozrejme nie na kila, ale obcas ano, akurat som vynechala chleba, vcera som mala po 3 tyzdnoch celozrnu zemlu, a akosi mi ten chlieb ani nechyba, akurat poobede sa uz snazim jest pomenej a vacsinou len zeleninu, vajicko tuniaka a tak. a zacala som viac pit aspon 2 litre denne, a fakt to pomaha, niesom ani hladna, zlepsilo sa mi travenie, tak mojim prvym cielom je dostat sa pod 60 kil, tak este 4 kilecka. a potom uvidim, aky si dam dalsi ciel

erulka77
19. mar 2013

@erulka77 prvý deň levelu za sebou riadna makačka teda uff 😵

mandragora22
19. mar 2013

@blcha ahoj, ten treti tyzden, to je hotova katastrofa aj pre mna. druhy ma bavil, toto je hroza, ale.... nemozes mat taky problem, ze "vyharas"? po 6 tyzdnoch aktivneho cvicenia by to mohlo byt celkom realne, nie kazdy clovek je stavany na to, ze zacne cvicit a bude ho to bavit cely zivot, alebo aspon polroka... mozno skus zamenit za cvicenie uplne ineho cloveka, alebo za beh....neviem. ja osobne nemam dobry pocit z tej trojky ripped, avsak hlavne preto, ze to nezvladam na stehna, je to pre mna prechadzka trnistym krovim, co uz, ja skusim vydrzat... tiez ma to prestalo bavit prave teraz, ked prisiel taky skaredy level, inak jednotka aj dvojka sa mi pozdavali 😉

isabel11163
19. mar 2013

Ahojte baby...včera som odcvičila 4 deň druhého levelu a som prekvapená akú mám stále brutálnu svalovicu.. pri jednotke som mala svalovku maximálne dva dni.. tá dvojka je ozaj riadna makačka 🙂

lucka1987
19. mar 2013

kocicee 1 den 3 levelu odcviceny a k tomu 10 minut killer abs. 😉
musim priznat, ze trojka je ovela zabavnejsia ako dvojka, a rychlejsie mi ubehla

mirka178
19. mar 2013

tak dnes sa mi cvicilo dost zle, neviem preco, asi je to pocasim? nevladala som, uz pri shrede som bola cela spotena, potom som si dala cardio kickbox, ale po 5 minutach som to chcela vypnut, nestihala som s nimi, ale nakoniec som to ako tak dala, ale taka spotena som este nikdy nebola, aj ma hlava rozbolela, uz nech je konecne jar.

jaannuusskkaa
autor
19. mar 2013

Babiky mame novu skupinu Cvicime s Jillian michaels 🙂

erulka77
19. mar 2013
dievcatko_123
19. mar 2013

@erulka77 ahoj čo cvičíš? 30 day shred??

estrella5
19. mar 2013

@mirkap84 presne ja taky tak... brucho vždy malé (dokonca sa mi na ňom pomalinky začínajú rysovať tehličky 😅 ) a tie stehná sú stále obalené tukom...ale teší ma, že sa cm aspoň trochu pohli.. - ja som cvičievala aj predtým ako som začala cvičiť s Jill a nikdy sa mi obvod na stehne neposunul ani o pol cm, takže aj toto je pre mňa úspech.. ale nevzdám sa kým to nebude menej ako 50 😠 😎
... dnes som si dala znova Extreme shed 2... a ešte sa chystám aj na BFBM .. keď to tu tak chváliš a aj iconka, tak hádam sa to bude aj mne páčiť... som zvedaváááá 🙂

tanjalea
19. mar 2013

baby poradíte, skončila som tie tri levely shred a čo dalej, opakujete odznova, alebo mám začať niečo iné.Poradte prosím.Chodím sem málo, tak nestíham všetko čítať.Dakujem. 😉

marihula
19. mar 2013

@mirkap84 asi máš pravdu Mirka, urobím to tak, keď sa opäť do toho pustim... 😉

estrella5
19. mar 2013

ja som dnes cvičila dva krát... na moje pomery najdlhší čas aký som za posledné mesiace cvičila 🙂 .... prvý krát Extreme shed 2... a neskôr BFBM - naozaj úžasné video zamerané na cardio... nabitá toľkými endorfínmi som hádam ešte ani nebola 😎 ... super! .. ďakujem vám kočky za odporúčanie 🙂

sandrus2
19. mar 2013

@tanjalea ahoj ja som po 30 DS isla na ripped cvičí sa to 6 dni 7 volno a je to na 4 tyzdne 🙂

frick
19. mar 2013

Ahojte tak ja neviem čo dneska bolo či počasím alebo čo celý deň som bola jak mechom praštená a horko ťažko som si odcvičila 4 deň 2 levelu shredu a padla som na gauč jak kabelka. ešte že malý spal že som sa mohla trošku dať dokopy.

blcha
19. mar 2013

@mirkap84 tak dnes som ani ripped nedala lebo som ho nenasla v ocitaci asi sa mi to vymazalo mozno je to znamemnie ze mam skoncit tak som dala 6week a to je super to ma bavi
@mandragora22 mozno mam aj taky neaky utlm ale ked viem ze idem cvicit ten ripped tak sa ani netesim ale dnes som dala svoje oblubene cvicenie a super a este chodim dva krat tyzdenne na spining a je to super takze mam aj zmenu asi je to len tym ze ma nebavi to cvicenie a uz ho ani nedokoncim nebudem to dalej stahovat mozno stiahnem ten4level a uvidim 😉

blcha
19. mar 2013

@mirkap84 to cvicenie killer abs na brucho tie prve levely oplati sa mi to stahovat alebo mam zacat druhym nech to mam narocejsie chcem to skusit a kolko to ma minut?

inak baby idem sa pochvalit zasa som sa stretla s kamoskami a kazdy si vsimla ze som schuduta aj ked teda ja niesom schudnuta na kila len vyformovana lepsie ako pred tym ako som zacala cvicit a segra zacala cvicit somnou ale po tyzdni prestala a vcera ma zbadala a hovori ze vau to funguje tak znova zacina ked to uz na vlastne oci vidi 😀 😀 😀 takze baby cvicte cvicte fakt to funguje 😉

mandragora22
19. mar 2013

@blcha ja som uz dnes mala dojem, ze nie som zena, ale bocian. ta trojka furt na jednej nohe, potom na druhej nohe...... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 akoze slo mi to uz celkom fajn, az na tie kačaciny, ale ostatok sa da, ale je to zaberak, potim sa ako svina uz po 10 minutach... ale dnes uz viem, ze tu trojku nevzdam, ze ju docvicim, teda ak zdravie dovoli 🙂

blcha
19. mar 2013

@mandragora22 drzim palce nech docvicis mna mozno ani tak neoslovila lebo mi prisli tie cviky tak blbe ale stiahnem si tu 4 a skusim od pondelka a tento tyzden budem cvicit ten 6week prvy level to ma fakt bavi k tomu si davam 6minut brucho a ked sa na mna nevesa mala tak to brucho davam dva krat 😉
len neviem ci nepojdem nahodou s dcerou do nemocnice lezat lebo je fakt dost chora dnes nas tam uz chceli nechat ale ukecala som to neako ale ked sa do rana nepolepsi tak tento tyzden budem miesto cvicenia s malou v nemocke ale snad bude do rana lepsie 😉

iconka
19. mar 2013

Dnes 90minut, ale teda mala som ozaj dost, tolko som ani neplanovala. Najskor 2.level 6w6p a potom 2.level Killer ABS, neviem, ci to bolo uz unavou, ale pre mna bol ten Killer teda dost velky zaberak a niektore cviky kym som pochopila, ze ako vlastne na to ...😀

mirkap84
19. mar 2013

@estrella5 Ahojik, no supiiiis, tesim sa ze sa paci, super kardio ze? 😉 😵
Dnes som stiahla Kickbox fastfix od Jill (hodku aj nieco), ale tie cviky si musim poriadne prejst lebo sa mi plietli nohy piate cez deviate a nevedela som kroky 😀 . Jillian aj na zaciatku cvicenia cviky ukazuje, ale ja hrdinka som to ani nekukla a isla na vec...ma to dve casti, ja som cvicila tu prvu, je to take strasne pohodove cvicenie, ale lepsie ooovela lepsie kardio je BFBM tak neviem, ci sa k tomu este vratim 😕 ...a dala som No more troubles, to ma veeeelmi bavi 😵 ...obe baby mam chore tak som nechcela dlho cvicit aj ked chut bola 🙂

mirkap84
19. mar 2013

@blcha Prvy Level Killer ABS je velmi lahky, zacni druhym 😉 , cele cvicenie s rozohriatim a strecingom trva cca 35min. , ak sa ti paci 6Week bude sa ti pacit aj toto, teda aspon myslim 😕 😅
Tesim sa ze su vysledky viditelne 😉 😵 , dobre padne co? 😅

mandragora22
19. mar 2013

@blcha ved uvazujem, ze po ripped dam to, co pises, este vsak mam cas sa rozhodnut, a ktora dcera je chora? a coze jej je? prajem vam len vsetko dobre!

mandragora22
19. mar 2013

@blcha jaj, uz som si vsimla, ze o tom pises aj v pase, tak to je dost zle.... hm, fakt drzim palce! 😔

taella
19. mar 2013

Dnes som si dala 9. deň 3 levelu shredu a posledný deň už neodcvičím , lebo zajtra ideme na náš vytúžený 3dňový wellnes , tak už budem iba relaxovať .
Ráno bolo meranie a celkovo za tých 30 dní išlo dole z bokov 6 cm , brucho 4 cm , prsia 4 cm , ale čo ma teší ešte viac , tak aj 4 kg zišli dole ( ešte nejakých 25 kg a budem spokojná 😀 😀 😀 ) a najviac išlo dole počas 3 levelu nakoľko som zistila , že tých 25 minút mi nestačí , tak som si pridala posledných 5 dní aj Cardio 2 od Jill .
ďalej nemám ešte poňatia čo budem cvičiť , teraz idem relaxovať a hádam nenaberiem naspäť moje ťažko zhodené kilá 😠

blcha
19. mar 2013

@mirkap84 uz sa tesim kedy si to postahujem a budem v klude cvicit no a som rada ze je vidno na mne uz cosi ze cvicim aj ked stale je to dost zle stale mam blbu postavu este mi treba vela vela cvicit aby som bola aspon normalna 😉
@mandragora22 ja dufam ze bude lepsie a nebudeme musiet zajtra nikam ist a ze sa vylieci doma ona sa strasne boji infuziek minuly rok som ju musela nechat v nemocnici samu lebo som mladsiu este kojila tak bola tyzdne sama chudatko tak sa boji ale teraz by som bola s nou len dufam ze nebudeme musite ist do nemocnice 😉
@taella vau to je super ako pekne ti to ide dolu normalne zavidim aj si neakou upravila jedalnicek ze? ja cvicim skoro dva mesiace a dala som dolu len jedno kilecko a cm neviem lebo som sa bohuzial nemerala na zaciatku ale vsetci tu pisu ze za tych prvych 30dni to ide najviac dolu 😉 tak drzim palce nech sa ti dari aj nadalej a uzi si wellnes 😉

drobec490
19. mar 2013

@mirkap84 a vies mi porovnat aky je rozdiel medzi killer abs a 6week 6 pack?ze ktore je ake cvicenie? 😉