Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@lucky14 dnes som len tak zhruba zadavala do tabuliek a okolo tych 5000 mi to vychadza , ked som sa snazila rozmyslat nad tym co jem, neprejedat a ani nehladovat- tak pojdem podla tych kalorickych tabuliek
@kingstonka Moja ak Ty cvicis Jillian kazdy den tak myslim ze spalis aj okolo 1500KJ za civicenie takze si kludne mozes dat nieco este ak budes mat chut. Hlavne aby Ti to nekleslo pod 5000KJ denne lebo zo zaciatku budes sice chudnut ale potom si telo zvykne na maly prisun energie a spomali sa metabolizmus. V tej tabulke som nasla aj granadir. Je to tam uzasne.....
@lucky14 aj mne sa tie tabulky celkom pozdavaju- bol tam spenat na rozne sposoby 🙂 -co som dnes hladala
no už mám zostavený ako taký jedálniček podľa toho čo bežne jedávam a aj tak mi tam chýba takmer 3000kj 😀...sa čudujem že aj tak nechudnem 😀
@lucky14 no ja cvičím Jillian + cestou do školy mám takú 10-15 min. prechádzku od zástavky domov to isté akurát u nás z busu ešte + ďalších 10 min. + na praxi (praxujem v nemocnici) lietam stále kdesi alebo čosi robím + ešte doma,keď sa s malým naháňam a upratujem...dala som si strednú fyzickú aktivitu v tom výpočte
tak tam musím do jedálnička ešte čosi pridať 😒 ..asi si doobeda a na obed pridám 😀
Baby tak na zajtra mám na varené už aj v tabuľkách nahádzané všetko mi svieti na zeleno tak sa teším. už len upratať ten svinčík v kuchyni keďže som som si musela navariť na zajtra a idem spať som kao . Chudnutie je drina 😀. Dufam že ma váha zajtra pochváli. Už by bolo na čase!!! 😎
@sisanka Ja som sa registrovala. Neviem ci to ide bez toho. Ale aspon Ti ulozi kazdy den jedalnicek tak si to budem moct spätne pozriet - skontrolovat. Mozes si napisat aj poznamky napr. ako dlho si po urcitom jedle zostala syta a tak. Ked mas svoje dni a aj tam budes vidiet ako vaha klesa. 🙂
no ja som si dala este davno tu lahku fyzicku zataz kedze som doma na materskej a vyslo mi ze mam dat dole este 6 kg ale zatial mi vaha neklesla ale je pravda ze teraz som 3 den necvicila lebo sa mi nedalo ale od zajtra zas a este som sa vas chcela spytat ked som prerusila musim zacat od znova ci len pokracovat kde somprestala myslim dni.
Ste ma uplne poblaznili stym pocitam.uz som si to aj ja vypocitala a asi sa do toho pustim.musim si to poriadne cez vikend nastudovat a hadam od pondelka zacnem 🙂
babyyyy ja som z toho jelen 😀 uz asi 15min pocitam co budem jest na ranajky 😀
tak jedálniček na pondelok mám už poslaný na mail...len mám o trošičku menej kj,lebo sa mi to nedalo urobiť presne..buď som mala málo alebo veľa
Ahojte, mohla by som vás poprosiť, či by ste mi vysvetlili ako je to s tými cvikmi? Koľko dní sa cvičí jeden level? je nutné niečo dodržiavať? ďakujem pekne!
ahojte, ja studujem jedalnicek na tej ceskej stranke, kaloricke tabulky, zadala som tam svoj jedalnicek a som z toho jelen 😀
@lucky jcal mi ukazuje takto Celkem 797 kcal z 1 195 kca, na ranajky som mala 1 biely rozok s cottage syrom a zeleninu, potom 100g hrozna, tanier polievky, 60g lasagne, ten mekac a potom cca 100g zel.salat bez zalievy, k tomu dve kavy, 2l vody a 27min s Jillian...ako to pisem, ta celkom dost som jedla. nie?

no ked som zmenitla aktivitu na lahku, tak hned menej kalorii 🙂