icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
kingstonka
7. sep 2012

no ked som zmenitla aktivitu na lahku, tak hned menej kalorii 🙂

kingstonka
7. sep 2012

@lucky14 dnes som len tak zhruba zadavala do tabuliek a okolo tych 5000 mi to vychadza , ked som sa snazila rozmyslat nad tym co jem, neprejedat a ani nehladovat- tak pojdem podla tych kalorickych tabuliek

lucky14
7. sep 2012

@kingstonka Moja ak Ty cvicis Jillian kazdy den tak myslim ze spalis aj okolo 1500KJ za civicenie takze si kludne mozes dat nieco este ak budes mat chut. Hlavne aby Ti to nekleslo pod 5000KJ denne lebo zo zaciatku budes sice chudnut ale potom si telo zvykne na maly prisun energie a spomali sa metabolizmus. V tej tabulke som nasla aj granadir. Je to tam uzasne.....

kingstonka
7. sep 2012

@lucky14 aj mne sa tie tabulky celkom pozdavaju- bol tam spenat na rozne sposoby 🙂 -co som dnes hladala

zuzu188
7. sep 2012

no už mám zostavený ako taký jedálniček podľa toho čo bežne jedávam a aj tak mi tam chýba takmer 3000kj 😀...sa čudujem že aj tak nechudnem 😀

zuzu188
7. sep 2012

@lucky14 no ja cvičím Jillian + cestou do školy mám takú 10-15 min. prechádzku od zástavky domov to isté akurát u nás z busu ešte + ďalších 10 min. + na praxi (praxujem v nemocnici) lietam stále kdesi alebo čosi robím + ešte doma,keď sa s malým naháňam a upratujem...dala som si strednú fyzickú aktivitu v tom výpočte

lucky14
7. sep 2012

@zuzu188 Spravne si si dala a preto mas aj viac KJ na papanie. A prave preto nechudnes lebo asi malo papas. Telo si zvyklo na maly prisun kalorii. Ked zacnes dodrziavat tolko kolko Ti to vypocitalo tak sa Ti to rozbehne. Uvidis. 🙂

zuzu188
7. sep 2012

tak tam musím do jedálnička ešte čosi pridať 😒 ..asi si doobeda a na obed pridám 😀

sisanka
7. sep 2012

@lucky14 na tej starnke mi vyhodila ze by som mala schudnut 4kg mesacne....hm idem to este mrknut...a skusit si vypocitat zajtrajsiu stravu 😀
@zuzu188 inak nevies nahodou ci ten vas rakovsky chlieb je zemiakovy? 😀 😀 😀

winzy
7. sep 2012

Baby tak na zajtra mám na varené už aj v tabuľkách nahádzané všetko mi svieti na zeleno tak sa teším. už len upratať ten svinčík v kuchyni keďže som som si musela navariť na zajtra a idem spať som kao . Chudnutie je drina 😀. Dufam že ma váha zajtra pochváli. Už by bolo na čase!!! 😎

zuzu188
7. sep 2012

@sisanka sa mi zdá,že nie

sisanka
7. sep 2012

@lucky14 a musim sa tam registrovat???

lucky14
7. sep 2012

@sisanka Ja som sa registrovala. Neviem ci to ide bez toho. Ale aspon Ti ulozi kazdy den jedalnicek tak si to budem moct spätne pozriet - skontrolovat. Mozes si napisat aj poznamky napr. ako dlho si po urcitom jedle zostala syta a tak. Ked mas svoje dni a aj tam budes vidiet ako vaha klesa. 🙂

monkab
7. sep 2012

no ja som si dala este davno tu lahku fyzicku zataz kedze som doma na materskej a vyslo mi ze mam dat dole este 6 kg ale zatial mi vaha neklesla ale je pravda ze teraz som 3 den necvicila lebo sa mi nedalo ale od zajtra zas a este som sa vas chcela spytat ked som prerusila musim zacat od znova ci len pokracovat kde somprestala myslim dni.

kattulienka
7. sep 2012

Ste ma uplne poblaznili stym pocitam.uz som si to aj ja vypocitala a asi sa do toho pustim.musim si to poriadne cez vikend nastudovat a hadam od pondelka zacnem 🙂

sisanka
7. sep 2012

babyyyy ja som z toho jelen 😀 uz asi 15min pocitam co budem jest na ranajky 😀

zuzu188
7. sep 2012

tak jedálniček na pondelok mám už poslaný na mail...len mám o trošičku menej kj,lebo sa mi to nedalo urobiť presne..buď som mala málo alebo veľa

a2303
7. sep 2012

Ahojte, mohla by som vás poprosiť, či by ste mi vysvetlili ako je to s tými cvikmi? Koľko dní sa cvičí jeden level? je nutné niečo dodržiavať? ďakujem pekne!

lucky14
7. sep 2012

@sisanka To je len o zvyku. Po tyzdni uz nebudes musiet ani rozmyslat kolko co ma kalorii uz budes vediet automaticky kolko ma co kalorii. Nas jedalnicek sa zvacsa opakuje. Ak chces kludne napis mozem Ti v niecom poradit. 😒

sisanka
7. sep 2012

@zuzu188 sama si si ho robila??

zuzanat
7. sep 2012

ahojte, ja studujem jedalnicek na tej ceskej stranke, kaloricke tabulky, zadala som tam svoj jedalnicek a som z toho jelen 😀

lucky14
7. sep 2012

@zuzanat V com potrebujes poradit? Ja som tu stranku nasla velmi jednoduchu. Napises do vyhladavaca akukolvek potravinu alebo aktivitu a potom si vyberies ku ktoremu jedlu pocas dna ju priradis. Kludne napis ak Ti mozem poradit rada tak urobim.

zuzu188
7. sep 2012

@sisanka hej..zostavila som si ho podľa toho,čo viem,že budem na 100% v pondelok jesť

zuzanat
7. sep 2012

@lucky14 napr. ukazuje mi tam toto" Celkem 3 336 kJ z 5 000 kJ! to znamena, ze mam mat prijem 5000kJ a mala som o tolko mensi? ved som bola na obed v mekaci na nugetky a hranolky 😝

lucky14
7. sep 2012

@zuzanat Ja mam nastavene kcal nie KJ ale ukazuje mi to okolo 550kcal. To je okolo 2000KJ co si este papala dnes? ani nic moc okrem toho pravda?

zuzanat
7. sep 2012

@lucky jcal mi ukazuje takto Celkem 797 kcal z 1 195 kca, na ranajky som mala 1 biely rozok s cottage syrom a zeleninu, potom 100g hrozna, tanier polievky, 60g lasagne, ten mekac a potom cca 100g zel.salat bez zalievy, k tomu dve kavy, 2l vody a 27min s Jillian...ako to pisem, ta celkom dost som jedla. nie?

lucky14
7. sep 2012

@zuzanat kolko si si dala tych nugiet z mcdonaldu? upravila si si pocet? a este Ti to odratalo akcitivy kalorie co si dnes pridala . pozri si kalorie pred odpocitanim aktivity kcal.

zuzanat
7. sep 2012

@lucky14 mala som 6ks, no bez cvicenia by som prekrocila kcal o 160...

lucky14
7. sep 2012

@zuzanat A este tie lasagne si si dala aj ake? masove alebo zeleninove? pridala si si kalorie za vsetko co v nich bolo? lebo pod lasagne je len suche cesto. 😒

lucky14
7. sep 2012

@zuzanat No vidis. Takze Ti to super vychadza. Kolko Ti odratalo za cvicenie?