Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@jarus21 ahoj ja som tiez zacala level 1 v ten istý deň čo ty 🙂 Tak si môžeme vymienať skúsenosti 🙂 Ja som dnes odcvičila piaty deň, lebo vo štvrtok som musela cvičenie vynechať z pracovných dôvodov
Ja som si vcera dala cca 75minut taka pohodicka a uz premysla, co si zacvicim dnes 😀
@hhenike aj ty si začala 18. 3. cvičiť Jillian?? Ako sa Ti zatiaľ darí?
ahojte, dnes som dala level 3 a za nim 20 minut z no more trouble zones.. prosim vas, najdem niekde recenziu na toto cvicenie ? akosi sa mi to neda najst, ci to no more trouble zones ma aj nejaky syste cvicenia alebo sa mze hocikedy.. to len tak pre info.. vo stvrtok cvicim posledny den day shred, a toto no more... sa mi celkom aci,a si to nejako budem striedat spolu s inym
čaute baby 🙂 ja som dnes docvičila 2. level shredu. včera som si dávala ešte poobede prídavok cardio 1 z BR a kúsok z NMTZ. taký fajn pocit som zo seba mala 🙂 akurát ma štve, že ma večer začalo bolieť zápästie (mám ho dlhodobo presilené a z času na čas bolí tak, že o ruku sa nemôžem normálne oprieť). takže dnes všetky cviky v pozícii kliku som musela dať na pästiach. ble 😒
caute dievcata,
sikulky ste tu mnohe a vidim ze vyssie levely uz aj 😉 mna jillian oslovila len nedavno a zacala som asi ako kazda zo shredom, akurat som zistila, ze subory boli z ulozto stiahnute... ja pre chorobu aktualne mam volno... neplanovane, ale nemam ani len cely stiahnuty shred...
kocky tie co mate subory stiahnute z ulozto, nemohli by ste ich tam nahodit? a potom dat linky, moc by mi to pomohlo, som planovala zacat postupne stahovat a akurat zistujem ze uz nie je co 😅
Ja som si prave dala svojich 70minut, dnes to bolo NMTZ. 🙂 idem dat sprchu, smrdim ako zmoknuty pes 😀
Ahoj🙂 mne uz kasel ustupil tak chcem zase zacat s 30 day shred uplne od zaciatku. To zase bude svalovka😝😀
@dievcatko_123 ahoj. Ano, tiez som zacala minuly tyzden, len ked tak ratam, tak to nebolo 18. ale 19 ;) takze mam den sklz. Prave som docvicila. Este predvcerom som mala desnu svalovku na stehnach ale teraz je to uz lepsie. Uz celkom zvladam ten level 1, uz ma laka vyskusat si 2, ale este potiahnem do stredy. Dufam, ze nepride ziadna velka kriza. Zajtra rano sa chcem merat, tak uvidim ake budu realne vysledky. Pocit mam z toho celkom dobry. 🙂 A ty ako?
Baby...ja som uplne v šoku....ja som chcela začať cvičiť Ripped in 3O a ten 6week alebo ako sa to volá a oni to všetko odtial z uložto dali preč...Prosím vás, nemáte to niektorá posťahované v kompe? ja by som to potrebovala napaliť aj poštovné všetko by som zaplatila...kludne aj peniažky navyše by som dala...nenajde sa niekto kto by mi to bol ochotný napáliť????
@sundance ani ja to ešte nemám posťahované. Jedna kočka tú písala, že sa to dá stiahnuť aj tu: http://isohunt.com/torrents/?ihq=jillian+michaels
len treba mať nainštalovaný program microtorrent
@sundance 6w6p 1.level je tu na youtube, nemusis si to stahovat, kaydz den si to pusti a cvic"
tu mas ripped in 30 - week 1, tiez si to staci pustit online"
http://www.dailymotion.com/video/xm7ypx_jillian...
week 2
...a takto ponachadzas vselico 😉
Baby, ja som chcela davat na uloz.to ale ked som dve hodky uploadovala tak mi napisali ze nemam opravnenie (autorske prava) takze smola..
@hhenike Ja mám z toho tiež dobrý pocit. Včera som odcvičila 6. deň no dnes som sa zobudila s takou bolesťou hrdla a celkovo sa necítim dobre a to ma čaká práca tak dnes si dám asi free a zajtra pokračujem ak mi bude lepšie.. Ale včera ma potešila mamka, keď mi povedala, že nejak si pochudla 🙂
baby ja sa tak skvele cítim keď si zacvičím je to super 😉
@anamor
@dievcatko_123
ja som sa tiež pokúsila niečo hodiť na ulozto tak ako som sľúbila, ale žiaľ...
kočky, ktoré zháňate videá, skúste ten isohunt.com čo som na predchádzajúcej strane dávala link. je tam kopec cvičení od jillian 🙂
alebo potom youtube
@dievcatko_123 tak to máš super 🙂 ja mám za sebou dva levely shredu a ešte nikto si nič nevšimol. a to cvičím fakt poctivo, keď sa dá aj čosi pridám. pozitívom je že sa po tých 3 týždňoch určite cítim lepšie. ibaže sa potrebujem aj zmenšiť a keď to nepôjde neviem či nestratím motiváciu 😠
Baby,vsetky cvicenia od jillien su na stranke hellspy je premenovana na stiahniho 😉 .ja som prave postahovala vsetky jej zname cvicenia.
@ups No ja som velmi rada ze sa nieco pohlo.. zatial su to 3 kila za 3 mesiace.. Cvicim od januara ale nie jillian ale kadeco.. snazim sa 🙂 verim ze aj tebe to pojde dole :D
@ups
@lola11 baby no ja som na tom podobne. Strava upravená a končím 2 level shredu a tiež žiadne zmeny. A ešte som si musela dať včera aj pauzu lebo ma brutálne rozbolela ľadvina.Ale som rada že nie som sama lebo už som myslela že niečo robím zle. Asi treba len trpezlivosť a vydržať. Nuž niektoré máme tú smolu že nám to ide ťažšie ako iným kočkám.Tiež ma to trocha demotivuje.
dievcata cakate zmeny podla mna velmi rychlo - plan si treba stanovit aspon na 6 mesiacov - roky prezierania, 9mesacne priberanie v tehotenstve etc. ... sa nedaju spravit mesiacom cvicenia a zdravej stravy🙂 ja tiez nevidim nejake zasadne zmeny na postave , ale neviem ako vy, ja napr. ked som prvykrat cvicila fat boost tak som ledva zila - cervena v tvari som bola este hodinu po docviceni... teraz som uplne v pohode - citim sa omnoho silnejsia a kondicne som natom omnoho lepsie - mna uz toto motivuje - velmi som sa zopsula v poslednych rokoch🙂 ako decko som mala kondicku nenormalnu - cez svihadlo som mohla skakat hodiny a pohoda , na tele ani gram tuku len svaly - a teraz ked som mala 40 sekund skakat akoby cez svihadlo tak som dychcala ako krmna hus - hamba velikaaaaa...
ja to zatial neriesim, viem ze vysledky budu, len treba vydrzat - niekto tu daval blog takej kocky co cvicila s jillian - a jasne ked sa porovna prva a posledna fotka tak rozdiely su zasadne - len si treba vsimnut ze ta slecna to dala za 10 mesiacov🙂 po prvom na tej fotke som ja tiez nevidela nejake obrovske zmeny...
baby vydrzte a v lete budete gazely - mozno nie superstihle ale pevne so super kondickou😉
Odcvicene, dnes cca 70 minut o.i. Extreme Shed & Shred level 2 🙂
@estrella5 Ahojik, tak co, cvicila si Killer ABS? 😉
Vcera som mala pauzu a dnes plna energie odcvicene bez prestavky Killer buns, Killer ABS 3level a Extreme Shed 1level, jasne ze mam dost 😀 , ale super pocit 😵 ...pocuj, mne sa ti ten Extreme Shed celkom pozdava, ma tam nakombinovane uplne vsetko od kardia, jogy, posilnovania, kickboxu...akoze piate cez deviate ako som pisala aj na ten druhy level ale ma to nieco do seba a hlavne ked sa to skombinuje s niecim inym 😕 ...myslela som, ze si dam aj tu zaverecnu relaxaciu ale kdeee, jedno dieta chcelo kukat rozpravku (blokovala som jej externy disk kde mam Jillian a ona rozpravky) a druhe nervozne lebo cez den poriadne nespalo 😅 ...snad nabuduce 😀

@mirkap84 ahoj isla som stahovat to cardio co si dala link a uz to tam nieje nevie kde by som to este nasla?