Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@emma19 takže sa môžem tešiť na ripped? 🙂 chystám sa ho dať, keď docvičím shred. zatiaľ som si len omrkla jednotlivé diely, vyzerá to fajn, tak snáď ma to bude baviť. ja som okrem shredu cvičila len kúsky z NMTZ a cardio 1 z body revolution. to sa mi páčilo. spotená som bola fajne z neho 😀
ja okrem shredu tiez NMTZ - konkretne circuit 2 a 5 😉 veru bavi ma ten ripped. bala som sa, ze ak to bude nieco ako 3-ka tak koniec, no trva len 6 dni a uz teraz vidim ako mi to ubehne, lebo je SUPER! konecne po case svalovka 😎 zatial v 2-ke som sa spotila najviac no po rippede mam svalovicu na celom tele a citim svaly, ktore ma neboleli ani v 1-ke ked som zacinala a nevedela som sa ani postavit 😀
@ups ja okrem shredu tiez NMTZ - konkretne circuit 2 a 5 veru bavi ma ten ripped. bala som sa, ze ak to bude nieco ako 3-ka tak koniec, no trva len 6 dni a uz teraz vidim ako mi to ubehne, lebo je SUPER! konecne po case svalovka zatial v 2-ke som sa spotila najviac no po rippede mam svalovicu na celom tele a citim svaly, ktore ma neboleli ani v 1-ke ked som zacinala a nevedela som sa ani postavit
@emma19 ja som tiež na začiatku shredu mala brutál svalovicu 😀 teraz občas cítim nejaký sval, ale nič strašné. takže teším teším na ten ripped. už len 8 dní 😀
ja som z NMTZ skúšala 2 (to je tuším na brucho) a najčastejšie dávam 7 (nohy a zadok) aj dnes som si dala. plus 5 (haha) chlapských klikov, lebo na tie ruky furt nemám výdrž, hoci svaly rastú 😎
ahojte baby, uz 100x sa vas to pytali no potrebujem sa opytat aj ja: zacala som cvicit jillien a velmi sa mi to pozdava (cvicim 4 dni). schudli ste niektora aj bez vacsej upravy stravy? sladke nejem vobec, pijem len cistu vodu tak 1 l denne, jem 4-5x do dna, ale vsetko (aj pecivo 2 krajce tmaveho chleba za den alebo 2 rozky, aj zemiaky atd., vyprazane tak 1x za tyzden) snazim sa mensie porcie. a po 17-18.00 neveceriam. ovocie nejem lebo mi je po nom zle. a zeleninu tak kazdy druhy den no minimalne.
mam 3 decka takze sa mi nechce a ani nemam cas specialne vyvarat.
Preto PROSIM PROSIM dajte mi vediet ci ma vyznam pri takomto stravovani cvicit? ci sa to odzrkadli. po 3 detoch brucho ovisnute, mam154cm a 68kg no v pase 100cm. DAKUJEM DAKUJEM
@zuzulik27 ano, vidno vysledky aj ked neupravis stravu,ale lepsie vysledky su,ked upravis 😉 ja som zo zaciatku len cvicila a videla som vysledky - hlavne na lytkach - tie sa mi pekne vyformovali a potom samozrejme ciciny sli dole 😠 a aj z pasu a sadlo pod prsiami mi kleslo 😵 ja si myslim,ze pri troch detoch sa stravujes super, ja mam dve a to fakt mam problem s tou stravou - vzdy zhresim 😝 😔
@hhenike
@dievcatko_123 ahojte baby, mne sa až teraz podarí napísať pár slov. Toto cvičenie mi vyhovuje hlavne kvôli času. Tých 30 minut si nájsť fakt musím aj ked cvičím až o 20.00. Hodina by pre mna bola už dosť. Celý den pobehujem s detmi tak sa doslova teším kedy si zaskáčem. Ja som sa rozhodla že budem cvičiť od toho 18.3 do 31.3 level 1, kde obe nedele si dám off. Tak to vychádza 12 dní na level 1. Budem si to lepšie pamatať ak budem začínať od pondelka 🙂.
Začala som cvičiť naboso prvé 3 dni a cítim kolená. Až potom som niekde čítala že treba cvičiť v botaskách.
Aj ste sa odfotili pred tým ako ste začali cvičiť? Ja áno ale foto zverejním až po nejakom úspechu. Aj váha ma láka - i ked by sa nemalo vážiť - skor merať ale tu prezradím. Východzia je 74kg. Ked skončím level 1 tak sa odvážim opať. A vy ako? pokračujete podla plánu?
jeeeej baby 🙂 dakujem velmi pekne za odpovede! to som potrebovala pocut, precitat 🙂 uz len vydrzat, no tak ako som namotivovana teraz to som nebola este nikdy 🙂 teraz vecer som cvicila akurat pri brusakoch mal moj syncek (1,5 roka a 14kg) potrebu sediet alebo skakat mi na bruchu a pri skakackach ma drzal za nohy - ale prislo mi to mile a namiesto ciniek som dvihala jeho 🙂
Ahojte, rada by som sa vas opytala ci ste niekto cvicili uz pocas kojenia, ja by som rada od zajtra zacala, uz som sa pomerala, odvazila - vsetko pripravene...zajtra sa este odfotim, aby som potom videla pripadne vysledky 🙂 a este co sa tyka ciniek stacia na zaciatok 0,5 kg? Dakujem 🙂
@barbora21 no s tymi cinkami... moj muz tiez cvici a pytam od neho 0,5 kg cinky a on mi dal take tyce bez zavazia, ze to ma tak 0,5kg (ze take male zavazia ani nema 😀 ) ja blondina som sa nad tym nezamyslala a ku koncu shredu mi vravi, ze tie tyce maju 1,5 kg 😲 v pohode to islo aj s nimi a ver tomu, ze ja som bola slaba ako caj, aj pri otvarani zavaranin som skoro dusu vypustila 😅
@zuzulik27 liter vody za den je maaaalinko. ja som kedysi vypila tak 0,5 l za den niekedy liter a teraz pijem 2-2,5l a ver tomu riadne mi to pomohlo aj ked pijem nasilu 😠 stravu som upravila len tak, ze jem mensie porcie inac vsetko jem aj zdrave aj nezdrave (co je navarene) a po 17:00 sa snazim nejest, ale tak 1-2x do tyzdna zhresim 😅 no a cvicim jill - shred uz mam odcviceny, teraz cvicim ripped a mam dole po mesiaci 3,5kg. aj cm vela ubudlo len cakam kedy skonci mrcha a pomeriam sa - dam sem 😉 drzim palce!
@jarus21 ahoj. vidim ze mame vela spolocneho 🙂 ja som povodne chcela chodit 2x do tyzdna na aerobik, lenze proste pri detoch nemozem vecer vypadnut na 1,5 hod. z domu. Takze tiez prislo riesenie, ze pol. hodku musim zvladnut kazdy den, tiez zacinam cvicit cca o 20,00 - 20,15 vecer ked deti zaspia. Ja som zatial isla bez prestavky kazdy den, mam totiz obavu, ze ked prestanem, druhy den sa nenakopnem. Prve dni som sa musela vyslovene nutit, ale teraz uz aj vecer cakam, kedy si mozem zacvicit. Akurat vcera som mala nejaku mensiu krizu ci co, brutalne som nevladala, co predtym mi uz celkom dobre islo. uvidim, ako bude dnes. A vaha... vychodzia tiez 74. az sa to hanbim napisat. Fotku mam ale len pre seba, ze ked sa mi podari dosiahnut uspech, aby som stale vedela, kam sa nikdy nechcem vratit 🙂 U mna je najvacsi problem brucho. vyzeram ako v 6 mesiaci tehotenstva. Ja som sa uz merala, nejake centimetriky ubudli, tak som potom zvedava po mesiaci ako budeme na tom ;)
@barbora21 Ahojik, ja cvicim aj kojim, ale dcerka ma uz rok, cize nie je na mojom mliecku uplne zavisla ako tvoj syncek 🙂 ...nie je to vsak ziadna prekazka, mozno Ta budu viac boliet prsia pri skakackach alebo ti samovolne unikne mliecko 😅
Vyborne rozhodnutie, cvicenie s Jillian je efektivne a vysoko navykove 😉 🙂
@mirkap84 super, dakujem 🙂 ved vyskusam a budem sledovat co to urobi...este som rozmyslala, ze by som na zaciatok zacala kazdy druhy den a plus sledovala mliecko...a pravdaze keby som videla nejaky problem prestala by som. Len pohyb mi veeelmi chyba, tak preto hladam nieco akcne...lebo vsetky tie mama jogy a pod. ma nudia 😒
@barbora21 chod trosk pozvolna do toho, svalovicu urcite budes mat, ak nie si nejaka trenovana, co sposobi ze do mliecka sa ti dostane kyselina mliecna a moze sa stat ze drobcovi nebude tak chutit 😉 ale mozno pohodka, aj pri menzese dostava mliecko inu prichut /hormonami/ a nakoniec ma na to vplyv aj strava a zvladaju to krpci... mne osobne sa sportovalo o dost horsie ako kojacej /kojila som dlhsie,ale ak je uz babo vacsie nemusel by to byt uz taky problem/ a ako "plne" kojacej uplne 😝
tak uvidis co ti bude vyhovovat, no so svalovicov rataj a tym padom aj s tou moznou zmenou mliecka a jasne ze treba pevnu sportovu podprsenku 😉
dievcata, poradte nieco kratke na nohy a zadok ako doplnok k DS, dakujem 🙂
@silvia74 ja som ccvicila toto
https://www.youtube.com/watch?v=PAamnJn-s4w@jarus21 este mi napadlo, ja som tiez zacala cvicit naboso a tiez som si citila kolena a hlavne clenky. Ale nemam ziadne vhodne botasky na cvicenie, uz som si par pozerala, ze si objednam ale zatial som sa nevedela rozhodnut ktoré. Tak cvicim dalej naboso ale uz ma tie clenky tak nebolia. Zlepsilo sa ti to ovela, ked si zacala cvicit v obuvi? mas speci? ci obycajne?
ahojte kočky, tak napíšem aj ja moju skúsenosť 😀 😀 cvičím Jillien - je to super, už som 4 den 3 level - a ani mne sa tento až tak nepáči - som myslela že to iba mne 🙂 🙂 Ale sto ludi sto chuti. No ale musim povedat ze mi ubehne asi najrýchlejšie z tych troch 😀 😀 Popri tom som začala na konci prvého levelu aj to bruško z NMTZ a od minulého týždna ešte pridávam aj Boba H. brucho pre začiatočníkov - to 12min. ale to len asi každý 2den - ako sa mi chce.
Kočky tie čo už dlhšie cvičíte - čo by ste mi odporučili dalej? Ten ripped? Chcem pokračovať tým, ale rada by som počula aj váš názor. Ja potrebujem dat dole ešte aspon 8 kíl aby som bola spokojna, tak by som potrebovala aj nejaké cvičko kde sa dobre spaluje - hlavne brucho by som rada zhodila - ostatné ked sa vytvaruje bude len príjemný bonus 😀 😀

@mirkap84 nestraš, ja už používam len 2 kilové činky (ale kdyby neco mám po ruke aj kilové 😅 ).. tak som zvedavá ako to zvládnem... už dlho som necvičila niečo iné ako Jill alebo Zuzku, tak sa celkom na zmenu "trénera" teším 🙂 a ja tiež tak... pri tých 2 minútach som umierala a vôbec som tú časť nemala rada, ale nejak som si už zvykla a je to fajn... resp. každým dňom lepšie a lepšie.. 🙂 potom dám info ako sa mi Bob pozdával...