Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@hhenike
@mirkap84
@anamor tak docvicene - prvy den - prvy level. Pocit uplne super, super, super. Cviky som zvladla, zenskych klikov sice vyrazne menej ako Jillian 😀 ale som na seba hrda 🙂 jedine co mi neslo boli tie brusaky, kde zaroven striedas nohy ako keby si bicyklovala 🙂 ale namiesto toho som dala normalne 🙂 pravdaze predpokladam, ze zajtra sa nepostavim 🙂 ale aj na to sa tesim 🙂 a skakanie nevadilo - mam super podprsenku a tym, ze som predtym kojila tak prsia boli prazdne 🙂 No a ako pisala Mirka tak urcite suhlasim, ze je to cvicenie navykove - hlavne ten pocit v sprchce po cviceni 🙂
ahojky kocky...vdaka vam som zacala s Jillian tiez a doplnam to bicyklom...
tuto stranku som si dnes vyhladala...uzasna vec....pre mnohe z nas zname veci, ale pri vsetkych veciach okolo deti, mm, a praci si to aspon ja neuvedomujem a muslea som si to osviezit v hlavicke...
http://www.fitkonicek.sk/tepova-frekvencia/
http://www.fitkonicek.sk/90minutovka/
Dufam, ze nam to tiez trosku pomoze pri boji s tukmi...
Mam este otazocku...Kočky davate si niektora pred cvicenim nejaky spalovac tukov?????lebo som si ho objednala, mal by byt aj na zrychlenie metabolizmu aj na energiu....lebo pri vedeni firmy, domacnosti a maleho k tomu ani nepocitam, som uplne vypluta....aky mate na to nazor.???dakujem 🙂
@mirkap84 jej diky si zlata - kuknem to a rozhodnem sa, ale mne nevadilo ked som cvicila to iste - hlavne nech to ma ucinok 😀 😀 No a na zaciatok je to super - ked sa musis rozhybat a zacat so sebou nieco robit - trosku spevnit, zbavit sa bolesti po prvých dnoch a uz to ide samo 🙂 🙂 No a nato kardio sa mrknem- musim to sadielko nejako najprv roztopit, az potom sa ukazu svaly 😀 😀
fuj... dnes sa mi nejak nechcelo cvicit ☹ tak som dala len Banish Fat Boost Metabolism - ale malo to ucinok - sa vzdy po sprche postavim na vahu a fajn pocit🙂 sice teraz sa idem najest a doplnit tekutiny takze to pojde zase hore ale neva...
vcera sa mi viac chcelo - dala som schred a este k tomu 40 minut stepper... neviem, mam dni kedy sa fakt musim nutit. ale vecer idem este 2 hodiny tancovat, tak hadam nemusim uz cvicit lebo dnes to fakt neide☹
inak sa dost bojim velkej noci - ani nie tak jedla - co uz, zamlsam si - raz za cas neuskodi, ale pojdeme po babkach chodit a aj tam chvilu zostaneme a tam nemam kde cvicit☹ rozmyslam zeby som namiesto toho hodila behanie - myslite ze je to ok?
@silvia74 30Day Shred je vyborny start pre niekoho, kto roky necvicil a mal blbu kondicku (to bol aj moj pripad 😅 ) ...tento program nie je vyslovene zamerany na to, aby clovek schudol, ale aby sa telo spevnilo, zlepsila sa kondicka a celkovo mal clovek zo seba dobry pocit 😉 ...na to, aby clovek aj schudol je treba zmena stravy, s 30Day Shred (bez zmeny stravy) mozes schudnut 1-2-3kg, ale viac nie...ako tu jedna kocka pisala, strava je 80percent uspechu, zvysok cvicenie 🙂 ...ak zmenis jedalnicek, k 30Day Shred nemusis nic navyse pridat a kila (alebo skor centimetre!) pojdu dole (ja som prvych 20dni cvicila iba 30Day Shred so 6minutovymi cvikmi na brusko a az pocas tretieho levelu som pridavala dalsie cvicenia) a prave pocas tych prvych 20-tich dni s upravou stravy som dosiahla najlepsie a najviditelnejsie vysledky 😉
...v kazdom pripade je kardio po odcviceni len a len plus, nemusis ficat dalsiu polhodku, staci 15min., pusti si kludne tohle
...a cvic pokial sa ti da, kardio je porozdelovane, cize sa ti bude dobre delit 🙂
no caute baby, tak dnes 6 den 3 levelu shred za mnou, ale dajte mi facku niektora, lebo ja cvicim na obed ked dam maleho spat, a predtym obedujeme, ale tak ja stale si dam len trochu ale dneska, som si nalozila, a este duplu som si dala cestoviny, a potom som absolutne nevladala, tak ten shred som dala cely, potom som chcela este cardio 1 z body revolution ale to som ledva 15 minut dala a KO som bola.
Dnes som si dala BFBM a potom 1.level 30 days shred 😀 a 90minut ubehlo ako voda
ja som dnes zacala 3 lvl shredu a veeeeelmi sa mi to pacilo. tazke, ale prestriedavanie rychle, zaujimave, kvapkal zo mna pot, endorfiny neskutocne. 🙂 pred mesiacom, by som povedala ze to nikdy nezvladnem. jupiiiiii. tesiiiim sa. dnes mi povedala kamoska, ze som brutalne schudla. vravim, ze "brutalne" to bude vidno az v lete 🙂 idem do sprchy,hlavu umyt a tesim sa na salatik 🙂
Kocky, divali ste sa niektora na JOJku o 12tej resp. 12 aj nieco? Bol tam osobny trener, hovoril o cviceni...vraj ked clovek zacina cvicit, nemal by zaroven upravovat stravu, aby telo nedostalo dva soky, cize zacat najprv cvicenim a az po niekolkych dnoch upravit stravu. Cvicit by sa nemalo kazdy den - vraj je to zbytocne, staci tak 3x do tyzdna 🙂 . Co sa jedla tyka, vecer ziadne sacharidy ale bielkoviny co vieme 🙂 , jest pravidelne v mensich porciach a s rozumom 🙂 ...a viac si nepamatam 😀
Mna zase na jojke zaujalo co povedal ten trener ked sedel na stacionarnom bicykli,vraj nie je dobre cvicit len na jednom cviciacom pristroji lebo telo si na to zvykne a na ubudanie hmotnosti uz nereaguje.Vraj je dobre kombinovat vsetky pristroje na chudnutie.A ta blondinka z tej rodiny ,ktora mala jedina obezitu fakt mala smolu,lebo ostatni boli stihli a prepchavali sa maskrtami,a ju to len lakalo.
...anooo, spomenula som si co este hovoril, nema sa cvicit kazdy den to iste ale menit cviky, najlepsie striedat cvicenia - pr. jeden den na brucho, druhy na nohy a tak 🙂
Co sa tyka dlzky cvicenia, tak to som nezaregistrovala, ale dnes som citala jeden clanok kde sa hovori, ze nie je dolezita dlzka ale intenzita a vraj ani dlhe kardio nie je ktovieco a nie je take efektivne ako kratsie ale o to intenzivnejsie cvicenie, cize podla tohto je 30 Day Shred, Extreme Shed, Ripped in 30, Six week a pod. kde je aj posilnovanie aj kardio super nastavene tak, aby sa v kratkom case co najefektivnejsie precvicilo cele telo a spalovalo 🙂 ...ono je asi v nas zakoreneny nazor, ze cim dlhsie budeme cvicit, tym budu vysledky lepsie ale asi to tak nie je 🙂
@ssisska
@lucky14
..tiez sa pridavam...len nejake otazky mam..takze kazdy level ma 10 dni???a ak skoncim 3 level tak zacinam 1.levelom ci stale cvicim 3 level?
mam v zivote co to uz odcvicene a viem, ze z dlhodobeho hladiska nie je ani dobre cvicit kazdy den - ono je to ale samozrejme o tom kolko cvicite. Pokial cca 30 min tak by nemal byt problem cvicit aj kazdy den - ale aspon 1x do tyzdna by som si dala pauzu. Napriklad brucho by sa vraj vobec nemalo cvicit kazdy den - je to zbytocne. Pokial ale cvicite niektore hodinu a viac tak aspon 2x by ste mali dat volno. Samozrejme je to vec pocitu, ale sami uvidite, ze casom sa vam ani nebude chciet makat kazdy den hodinu alebo nebodaj dlhsie 🙂 Na udrzanie figury potom bohate staci tych 3x ako vravel ten trener a samozrejme pozor na stravu.
@mirkap84 ktore brucho od Boba si skusala? odporucam to co je ako bonus k joge - ma cca 15 min a fakt ako zaver po inom cviceni je celkom slusne 🙂
je super, ze existuje takato forma cvicenia - uz sa neda vyhovarat, ze sa neda cvicit 🙂 necvicia len tie ktorym sa vyslovene nechce do toho (tym nemyslim tie, co nemozu zo zdravotnych dovodov)
@scheba ...napisala si to uplne presne! Ja cvicim 3dni a stvrty pauza, vyhovuje mi to a po pauze som ako znovuzrodena a mam chut dobre si zacvicit 🙂
Nevies kde by som to mohla stiahnut? Vcera som si stahovala z ulozto vsetky cvicenia od Boba ktore tam boli, mam stiahnutu aj jogu ale ma vyse hodiny, kratsi bonus tam nebol hmmm...
@zazvorka87 jednoznacne cvicit. Svalovica prejde po par dnoch. Potom si daj den pauzu. 😉
@zazvorka87 mne pomaha teply kupel so solou, telo sa prijemne uvolmi, potom si pomasirujem jemne casti tela kde mam svalovicu kremom mentolovym a hned je lepsie

@lola11 ...ak Ta bavi cvicit po sebe to iste ako napr. v Shrede, tak prejdi na Ripped in 30, ak by si si radsej kombinovala cvicenia, tak skus perfis kardio Banish Fat Boost Metabolism od Jillian
https://www.youtube.com/watch?v=FTT4W8ygJ7w...alebo o nieco narocnejsie kardio Boba Harpera
http://www.ulozto.sk/xWzumo9/cviceni-bob-harper...
...super cviky na brucho su v 6Week six-pack alebo Killer ABS, ale cvicenim na brucho brusko neschudnes 😉 , na chudnutie je super prave kardio. Ak budes chciet kombinovat, tak striedaj den kardio a druhy den posilnovaci, sama uvidis co ti najviac vyhovuje 😉