icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
emma19
27. mar 2013

babeny takze pridavam "miery" po shrede. takze prsia -1cm (uz dufam viac nepojde 😠 ) pas -2cm aaaale pas cez pupok (najkritickejsia zona) -6,5cm, pod pupkom -5cm, boky -4cm, stehno -2cm, rameno -2cm. meriam 168cm a po shrede vazim 57kg (zhodila som 3,5kg za MESIAC a predtym nesla vaha pohnut ani za nic 😠 ). na vahe uz nechcem ubytok, ale na cm ano konkretne brucho a stehna....

mandragora22
27. mar 2013

@emma19 ahoj, uz som to tu kedysi uvadzala, ze mne osobne ide vaha sialene pomaly dolu, kedysi som cvicievala rok v posilnovni, kde sa striedal steper so strojom, a to som chodila 3-4x tyzdenne po 30-40 minut, kedy ako. po roku som schudla 2 kg a na mierach to bolo viditelne rovnako ako po MESACNOM shrede a po mesacnom shrede mi slo dole kilo, cize fakt je to cvicenie rozvrhnute tak, aby organizmus pracoval, aby sa rozkyval zrejme metabolizmus atd, lebo mi trvalo len jednu dvanastinu oproti posilovni, aby som schudla a ubrala rovnake mnozstva.... fakt som spokojna 😉

emma19
27. mar 2013

@mandragora22 ahoj 🙂 no presne ja som chodila na zumbu, na aerobic, kick box 3x do tyzdna a nic. akurat lepsi pocit z pohybu 😎 preto som tomuto nedavala velke sance, ale vravim si, mesiac na skusku ma nezabije a som rada, ze som to nevzdala, lebo ja do cvicenia moc nie som a na diety uz vonkoncom nie. paci sa mi, ze aj telo sa opticky meni nielen vaha (pevnie, silnie, tvaruje sa...). uz nemam 20 rokov tak to nie je take jednoduche schudnut, ale cvicenie s jill je fakt zazrak. dufam, ze do leta to bude lepsie a lepsie 😉

mandragora22
27. mar 2013

@emma19 no len treba ratat aj s tym, ze to bude coraz pomalsie a pomalsie 😉 ale to snad nemusim ani pisat. vzdy to ide na zaciatku rychlejsie, potom je to uz o pevnej voli a chceni 😉 😉

emma19
27. mar 2013

jasne s tym ratam 😉 ale kazdy cm potesi 😉

emma19
27. mar 2013

@mandragora22 jasne s tym ratam ale kazdy cm potesi 🙂

ssisska
27. mar 2013

Ja som si objednala a dnes mi dosla kazeta od JILLIAN MICHAILS "schudnut za 30 dni".Zajtra to vyskusam a idem cvicit.

lucka1987
27. mar 2013

@zazvorka87 sl do kupela samozrejme 😉 ja si viem kupit aj mentolovu sol do kupela, alebo priamo sol po cviceni.. a ten ktem, kupis to aj v tescu pri alpach a tych kremoch roznych 😉

scheba
27. mar 2013

@mirkap84 no prave z tej jogy na ulozto, ono skonci hodinova joga, idu titulky a potom zacina ABS bonus = nie je to ako glute challenge, ten je na ulozto nahrany zvlast

ups
28. mar 2013

@dai ja mám v posledných dňoch tiež nejakú "krízu". zakaždým sa musím do cvičenia strašne nútiť, nevládzem... asi potrebujem trošku zregenerovať, snáď mi tieto 4 dni voľna pomôžu 😀
čo sa týka toho necvičenia počas sviatkov... nerob si z toho ťažkú hlavu. najmä ak pauza bude jeden dva dni. telo potrebuje aj oddych. beh ako náhrada je podľa mňa super, len pokiaľ bude počasie také ako predpovedajú, neviem či sa ti bude chcieť po vonku behať 😉 inak ja sa desím skôr toho sviatočného "mlsania" 😠 doma sa držím, ale na návštevách je to zlé. a všade budú samé dobroty...

ups
28. mar 2013

@emma19 super výsledok 🙂

mandragora22
28. mar 2013

@ups a odkedy cvicis? ja cvicim od konca januara a to dost casto a tento tyzden neviem, ci som chytila virus, alebo pretazeny organizmus, ale ma 3 dni taaaaaaaaaak hlava bolela, ze v zivote nikdy ma tak nebolela, nemohla som sa ani pozriet na jednu stranu, druhu, hned bolest, nehovoriac o tom, ked som sa musela zohnut.... 😝 😝 vcera som cvicila po 3 dnoch, ale bolo to velmi velmi tazke, bolelo ma v hrudi a fucala som ako dve slonice, tak neviem, ci som fakt chora alebo vycerpana.....

ups
28. mar 2013

@mandragora22 zatiaľ štvrtý týždeň (dnes ma čaká 4 deň 3 levelu shredu). mala som doteraz 1 deň prestávky. ale teraz cez sviatky budem mať tiež pauzu minimálne 1 deň, možno 2. u mňa je to asi únava z nevyspatosti alebo čo. lebo cez víkend som cvičila každý deň vyše hodinu a cítila som sa fajn. ale potom príde pracovný týždeň, vstávam o 5 ráno (jeden deň dokonca o 4)... preto sa teším na sviatky, že budem môcť spať aspoň do 7 🙂 keď dokončím shred, plánujem cvičiť tak, že aspoň 1 deň v týždni pauza.
ak ťa tak strašne bolela hlava, tak to naozaj mohlo byť z vyčerpania. a včera si cvičila až keď ťa prestala či aj napriek bolesti?

dai
28. mar 2013

@ups nehak tu velku noc musime zvladnut - ja som dnes taka spokojna so sebou - konecne sa mi vaha pohla spravnym smerom - ten vecrrny tanec zabral ... a to som si dala jedno deli pred a pol tvarohoveho kolacika este pred spanim 😉
musim sa nejako zapriet - ja udeniny a tak nemusim takze tam je to v pohode ale sladkosti strasne strasne dtrasne mozem - a hlavne domace zakusky .
. moja mama robi najlepsie parizske rozky na svete a babka zas medovy a orechove kosicky a svokra ma vyborny puncovy☹ ach jaj...

silvia74
28. mar 2013

@emma19 super vysledok a upravila si aj stravu? musis mat dobry metabolizmus, ja som sice este len na Level 2 a dole neslo nic, aspon co sa vahy tyka ☹

mandragora22
28. mar 2013

@ups nie, vcera podvecer som uz necitila ziadnu bolest. najhorsie to bolo v pondelok, co krok, to bolest. v utorok to bolo slabsie a vcera uz len po zohnuti ma zabolela, ale do vecera prestala. som cvicila pred 20. hod, a dalo sa. az na tu vycerpanost a ufucanost 😖

iconka
28. mar 2013

Ja mam dnes volny den 😀

blcha
28. mar 2013

ahojte babulky ako ste na tom?ja som poslednych 8 dni necvicila lebo som bola s malou v nemocnici dnes este nebudem cvicit ale od zajtra znova zacinam ale mam aspon jednu dobru spravu za tych 8 dni som tam schudla 3kg takze este tak 5 dolu a budem sokojna a uz sa tesim ako za zajtra zapotim pri cviceni odradosti ani neviem ze co si mam dat ake cvicenie zacnem ripped uz urcite nebudem tak asi 6week 😉

ups
28. mar 2013

@dai tak za dve hoďky tancovania si spálila kopec kalórií, to sa prejaviť musí 🙂 ja sa síce nevážim, ale postupne cítim na veciach, že sú mi voľnejšie, tak sa tiež vytešujem, že je to na dobrej ceste.
inak pre mňa sú najväčším postrachom práve tie sladké dobroty. mama skvele pečie a ja sa chystám robiť tiramisu, tomu nikdy neodolám 😀
ale šak čo, potom tie koláčiky "vyskáčeme", treba si aj voľno spraviť niekedy 🙂

ups
28. mar 2013

@mandragora22 to bolo únavou. aspoň teda ja na sebe mám odsledované, že keď ma niečo moc bolí, tak som z toho totál vyšťavená ešte aj po vyprchaní bolesti. snáď dnes sa ti bude lepšie cvičiť 🙂

dai
28. mar 2013

@ups tak zas az tolko vela nie - ja chodim na spolocenske a vcera sme skakali len trosku - bola salsa a potom wals nejake figury - ale tak aspon strecing poriadny😉
pre mna je vazenie motivatorom - nepomozem si😉 kazde rano sa na tu hnusobu postavim...
ja sa len bojim ze od maja idem asi do prace a to uz nebude tolko casu na cvicenie, zaroven viac stresu - chcela by som dovtedy sa dostat na tych mojich 49 a potom uz len cvicit na postavu... uvidime😉

kemonka
28. mar 2013

ahojte, môžem sa k vám pridať? Ja som včera začala 1 level, všade som čítala, že - cvičim s Jillian, cvičim podla Jillian, atd....tak reku kto to, čo to? Som si vyhladala info a ma motivovala aj jedna babenka tu, a hneď som sa do toho pustila. Len brušakové cviky cvičim opatrne nakolko som ešte len mesiac po cisárskom 🙂 Snáď ma tu motivujete aj vy 😵 😵 😵

baby124
28. mar 2013

ahojte kocky ...niaka cvicenie od jill na cele telo okrem 30 day shered

scheba
28. mar 2013

@baby124 Ripped in 30, No more trouble zones

scheba
28. mar 2013

@baby124 najlepsie popisy k cviceniam co som nasla na webe je jednoznacne toto http://mojetelo.blogspot.cz/
ta kocka si stym fakt dala pracu a okrem toho motivuje kopec dalsich bab. Pohrab sa v tych jej recenziach na cvicenia a vyber si co ta oslovi....

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
iconka
28. mar 2013

@zazvorka87 vela cviceni najdes na youtube.com a nemusis si ich stahovat, staci pustit a cvicis, staci ti pc s internetom, nepotrebujes ziadne dvd, usb, ani telku 🙂

ssisska
28. mar 2013

Ja uz mam brucho tvrde ako kamen,a to cvicim len 15 minut denne ,2 tyzdne .

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
iconka
28. mar 2013

@zazvorka87 aha, som nevedela, volakedy som aj ja tak mala, viem co to je, otasne obmedzovanie sa 😖