Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@dai keby mám doma váhu, tiež na ňu skáčem každý deň 😀 preto zatiaľ nemám, iba by som sa depresívnila z toho čísla. keď som mala nejakých 18 tiež som vážila pod 50kg, ale to bolo dáááávno. cítila som sa vtedy skvele. odvtedy to ide pomaly ale isto hore. už ani nedúfam, že tak málo ešte niekedy budem vážiť... 😒
ale ty máš super váhu, do mája ešte dáš nejaké kilečko dole, spevníš postavu a potom "už len" udržiavať. popri práci bude iste menej času, ale myslím, že na udržiavanie frekvencia povedzme 3x týždnenne bude stačiť. a možno ešte schudneš zo stresov... ale to ti samozrejme neželám 🙂
Odcvicene, dnes 70minut - Killers buns & thigs l.3 a daco od Boba. 😀
Ja som dnes dala po sebe Level 1, 2 a 3 z 30 Day Shred, supis som si zacvicila a zaspominala na zaciatky, je to fakt vyborne cvicenie a jednoznacne vsetkym novacikom 30Day Shred odporucam aj po tolkych tyzdnoch cvicenia s Jillian 😉
...kto uz ma 30Day Shred odcvicene a ma za sebou aj ine cvicenia od Jillian, skuste sa k levelom vratit (najma k tym tazsim), uvidite, ako si budete hovorit "A pri tomto som nevladala? A pri tomto ma palili svaly? " 😀 ...kondicka je vyrazne lepsia a svaly vyrazne silnejsie, tu vidiet ako clovek cviceniami pokrocil, super pocit! 😵
@zazvorka87 nemas co zavidiet....a ta dlzka cvicenia je individualna. Mne za prvy mesiac zliezli z brucha len 3cm.
@zazvorka87 ...mne na to stacil 30Day Shred a upravena strava 😉 ...teraz mam v pase 66cm, mala som okolo 70 plus minus 😅 ...myslim taky ten pas v najuzsom mieste 😅 , okolo pupka mam 79, tam to islo tiez paradne dole 🙂
@zazvorka87 😀 😀 😀
Skus normalne youtube a je, z ulozto to vymazali 😠
@zazvorka87 ale neboj, po dvoch mesiacoch to uz bolo -15cm a ideme dalej 🙂 ...a dakujem, to ma drahy dnes cvakol, ked som cvicila, cela spotena a ked clovek lezi, tak to lepsie vypada 😀
@estrella5 😅 som si precitala tvoje myslienky 😝 😀
...supis cvicenie a hlavne ked idu vsetky levely za sebou (ten zaverecny strecing som samozrejme davala az na konci, davala som len rozcvicku s hlavnym cvicenim) a teda ta blondka vpravo, to ked si ju porovnam v Killer buns a v 30Day tak to iny rozdiel, v Killer buns ma ine svaly na nohach a zadku 😨 😅
@zazvorka87 ...ktohovie 🙄 ...mozno tam bol nejaky extremny napor stahujucich 😕 😀
Baby, niektoré linky sú už zablokované. tie ktoré máte prehľad, nedáte tu akýsi sumár funkčných linkov ? . Keď sme sa už na to dali 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Ja som dnes začala Level 2 z tej tridsať dňovky a dalo mi riadnu prácu nájsť ho 😖 . ale si myslím, že je lepší ako tá jednotka .
Tak ja dnes robim pauzu v shrede. Ja viem ze by sa to nemalo, ale som taka unavena dnes, ze som spala kade som chodila. Nevladzem. Jeden den pauza v 3 lvl nevadi. Ci? 😒
Ja tu 3 shredu nezvládam poriadne odcvičiť som len na začiatku viem že ku koncu ho dám úplne normálne ale tie začiatky mám kruté. A dneska som totálne unavená zle sa mi cvičilo. 😒 😝
kočky, ... je možné, že by sa mi z cvičenia tvorili strie? nie nejaké výrazné... skôr menšie svetlo-biele jazvičky na zadku až stehne... 😉 tvorí sa to tu ešte nejakej či je to z niečoho iného? - nepribrala som nejak extra, ani neschudla... tým to nebude... hmmm? 🙄
@estrella5 pokial viem, tak strie len z chudnutia alebo priberania. proste nahlych zmien vo vahe. 😒 mne napr v puberte narastli prsia a strie boli na svete. ☹ mam ich aj na zadku, a vnutornych stehnach. naproti tomu, ako zazrakom nemam na bruchu po dvoch porodoch, chudnutiach a priberaniach ani ciarocku 🙂
@ebenka
@scheba ďakujem baby 🙂 určite som tam tie strie nemala už predtým.. to som si istá... 🙂 a tak isto som ešte za svoj život výrazne nepribrala/neschudla tak sama si neviem vysvetliť z čoho to je 🙂 ale potešili ste ma, že nie z cvičenia a to je hlavné ... nejak si z toho ťažkú hlavu nerobím, len by ma mrzelo keby to zapríčiňuje cvičenie.. tak som rada 🙂
@mirkap84 odkedy cvičím sa občas námatkovo na seba pozriem 😵 (či napr. taká celulitída úplne nevymizla atď..) takže myslím si, že by som si to všimla 😎 viem, že som mala malinké dve na stehne, ale inak nič......a aj tie nechápem ako vznikli... nikdy som nevážila viac ako 54 kg 😎 takže náhle zmeny váhy podľa mňa neboli....
no ťažko povedať z čoho to je 😀 ...
Dievčatá, poraďte mi prosím. Ako ste začínali?? Tých videí na youtube je veľa, nevyznám sa v nich... Je v tom nejaký postup?? Ktorým cvičením mám začať?
Ovplyvnilo nejako vaše cvičenie dojčenie, prípadne tvorbu mlieka? Ja plne dojčím a nerada by som o mlieko prišla. Som ešte v šestonedelí, ale akonáhle lekárka potvrdí, že som v poriadku, rada by som sa do toho pustila.
Ďakujem za rady 🙂🙂

tak som sa nakoniec prinutila ale len schred a killer abs - dnes ziadne kardio zato klobaska na vexeru - ach jaj, ked ja tak lubim papat... a to nehovorim o palacinkach na obed😀