Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@ups aspoň si pravdepodobne do seba netlačila koláče o pol desiatej večer 😅 😀 včera som sa naozaj utrhla z reťaze... asi taká psychická predpríprava na to, že tieto tri mesiace sa chcem tomu venovať úplne na plno bez úľav 😝
... a mňa tiež mrzí, že som sa na začiatku neodfotila tak aby si môžem presne porovnať... tie normálne fotky toho nenapovedia až tak veľa ako by to bolo pri fotke stvorenej presne za tým účelom ... škoda... 🙂 ale tiež sa musím priznať, že som sa včera odfotila a ja tam ten rozdiel určite vidím... tak ma to potešilo 🙂 hi hi.. rovnako sme sa asi museli na tie fotky uškŕňať 😀 ....
@estrella5 o pol 10 nie, ale o 7 😀 neskôr som to ešte zaklincovala ovocím a pár kúskami slaného pečiva 😀 ale dnes za tým musím urobiť hrubú čiaru. akože ja si aj normálne dám kúštik sladkého každý den 😅 ale ozaj len kúštik. jbez toho by som nemohla. no je iné zjesť štvrťku čokoládky ako 3 krémové koláče. keď si predstavím, koľko asi budem musieť cvičiť kým to dám preč... bolo nám to treba??? 😀
a inak máš pravdu, ja som sa riadne uškŕňala nad tými fotkami. jeden by normálne neveril, že to cvičenie ozaj funguje. a presne, mám fotku aj pred, ale takú v normálnom domácom oblečení (do cvičiaceho oblečka som sa vtedy hanbila aj narvať 😒 ) ale tam ten rozdiel až tak nevidieť...
takže baby, čo idete ešte len začať, odfoťte sa. keď budete potom môcť porovnať tie zmeny, bude to neskutočná motivácia makať ďalej 🙂
@ups ja tiež jedávam normálne kúsok sladkého každý deň - ale malý kúsok a doobedu... 🙂 a nie to čo bolo včera 😀 a treba nám to nebolo.. vždy keď schybím v strave tak si poviem, že mi to za to nestálo... radšej mohol človek počkať do rána a dopriať si nejakú tú sladkosť ako sa natlačiť a potom to musieť vycvičiť 😀 ale nevadííí.. aj také dni musia byť.. 😎
... ja mám nejaké fotky v plavkách zo septembra (vtedy som začala cvičiť), ale aj tak sa to nedá nejak dobre porovnať... škoda, ale hlavne že ja na sebe výsledky vidím a hlavne cítim ! 😵
S Jillian cvicim aktivne 2mesiace a preto som sa odhodlala odfotit sa tak aby bolo vidiet aj to, co som skryvala - stehna, zial nemam fotku spred dvoch mesiacov, ale rozdiel je poriadny, stehna zostihleli a ciastocne sa vyhladili 😵 , na vahe som schudla cca 3kg, ale v centimetroch je to ovela ovela viac (stehna -7cm, boky -6cm, brusko okolo pupka -10cm) 😵 ...najviac viditelne vysledky su okrem stehien na brusku (spevnelo a formuje sa), na rukach (zostihleli a sformovali) a pod.
Pripajam foto, este je na com pracovat (najma stehna a zadok), ale vdaka Jillian je to ooooovela lepsie a pevnejsie 😵
@mirkap84 pekná kočka z teba.. 🙂 škoda, že nemáme s čím porovnať, ale myslím, že ani teraz sa nemáš za čo hanbiť! 🙂 a to je do leta ešte kooopec dní 🙂 šikula.. ako napísala iconka, len tak ďalej 🙂
.... a úprimne ma potešilo, že sme až 3, ktoré to trochu s jedlom prehnali... a dokonca aj taká aktívna x minút denne cvičiaca žena ako ty 😀 hneď sa lepšie cítim 😅
@mocarabia ja som si to nestahovala ... ja si to vzdy pustim tuto http://www.dailymotion.com/video/xm7ypx_jillian...
caute baby, tak ja som si dnes dala po 3 dnoch prestavky banish bat boost, a poviem vam skoro som umrela, tiez mam normalne vycitky, ze som toho pojedla teda dost, ale uz stacilo, a pokracujem dalej v cviceni.
a mohli by ste mi este napisat kde presne sa meria pas? cez pupok alebo kde? a stehna na ktorom mieste merate? na tom najhrubsom, a taktiez boky? lebo ja fakt neviem kde sa mam merat, aby som porovnala s vami.
@mirkap84 ty si fakt kocica, je fakt motivujuce vidiet ako to cvicenie zabera,
@iconka ty si tak super schudla, hlavne z brucha fakt klobuk dole
@estrella5 😀 som rada ze som potesila 😀 , ja som sa tak spustila uz niekolko dni spatne, ked prisli objednane zakusky, korbaciky, do toho torta, oslava, chlebicky, no koniec 😀 😀 😀 , ale uz je po, prezit este dnesne navstevy a od zajtra doprajem zaludku opat to jeho zdrave a lahke 😎 😅
@lola11 Ahojiiik, dakujem 😉 , mala som 60, teraz mam 57 pri vyske 167centi 🙂
A tak uz nie je taka malinka, par dni dozadu oslavila prvy rocik, kojim uz len vecer a v noci, cize nie tak casto ako predtym, ale aj vdaka kojeniu som po porode super schudla, rodila som totiz s vahou 85kg 😔 , po porode hned 10kg dole a zvysnych 15kg islo dole prave kojenim resp. teda nejedenim takmer nicoho, lebo malu najma prvy mesiac bolievalo brusko, do toho stres, nervy... 😕 ...pred tehu som mala vahu 69kg, preto som tej postave ktoru mam teraz rada 😵 ...nooo a mam doma este starsiu 8rocnu dcerku, takze som po dvoch porodoch 😎 😀 😅
@mirkap84 diky za vysvetlenie, a take stehno chcem aj ja 😀 len to bude asi problem, hoci ja najvacsi rozdiel po tom mesiaci cvicka vidim hlavne na nohach, spevneli mi, ale problem mam s vnutornou stranou, tam su take roztrasene, neviem co na to najviac zabera. no asi je este priskoro ocakavat od tak kratkeho casu u mna nieco viac, ale hlavne ze uz to je vidno.

Ahojte, ja už mám na dnes odcvičené 🙂. Všetkým prajem krásny veľkonočný pondelok