Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@mirka178 ...u mna detto 😅 , vnutorne stehna nemam pevne, Jillian ma par cvikov na vnutorne stehna v Killer buns, ale tam sa skor zameriava na predne a zadne casti noh a aj trosku boky, najvacsie zmeny vidim na stehne vpredu, tvaruje sa mi tam sval, vidiet to napr. ked mam oblecene cierne leginy 😅 ...Bob Harper ma super hodinove kardio, tam sa na zaciatku robia vypady, stehna ma vtedy strasne palia ale da sa to zvladnut 😅 ...vnutorne stehna su asi celkovo problem spevnit 😕
@ups ...anooo, ta energia navyse je bonus 😵 ...okrem toho po cviceni vobec nebyvam hladna iba smadna, cize sa nejako netrapim s tym, ze okolo 18tej po docviceni uz nejem...nemam chut 😅
Ked som s cvicenim zacinala, mala som stehna 58-60 (ja mam jedno vacsie ako druhe 😀 ) , ale ono to tym cvicenim fakt islo rychlo dole 😵 , teraz mam jedno 53 a druhe 52, ale poviem ti, ze teraz to uz ide strasne pomalinky, skor sa ta noha spevnuje ako chudne cize ak dam tych 50, tak to asi poriadne oslavim 😨 😀 😀 😀
@mirkap84
@ups
NMTZ mam stiahnute cele, cvicila som to, zatial len raz a urcite to cvicit budem, myslim ze ten cvic, co sa opiera laktami o zem a dviha spodnu nohu hore je na vnutorne stehna, asi to treba viac krat na den a dlhsie napr. pri telke.
presne aj mne sa rysuje predne stehno, uz vidno trochu sval, ked napnem nohu aj su ovela tvrdsie, len to vnutro je take fuj ako zelatina, ale to sa spravi, 😀 killer buns som cvicila zatial 2x a mala som pri obydvoch svalovku riadnu, to tiez budem asi cvicit, neviem koncim shred, a asi ripped nebudem cvicit, ale radsej kombinovat a striedat cvicka ake budem chciet
@mirka178 Mne kombinovanie vyhovuje viac ako opakovane cvicenie, Ripped som vydrzala cvicit iba par dni 🙂 ...tento tyzden sa chystam na Killer buns level 3, ten som este necvicila tak som zvedava 😕
Na vnutorne stehna je dobry cvik, lahnes si na chrbat a nohy roztiahnes do stran a opat pritiahnes, vtedy citit vnutorne stehna 🙂
@mirkap84 už sú zmazané :o(
@lucky14 dakujem, ano, zmenila som radikalne jedalnicek. Nejem mastne, cipsy, sladkosti, bielu muku a pod. Proste hladam zdravsie varianty jedal a varim podla nich. Jem 5x denne a v ziadnom pripade nehladujem. A tiez neverim reciam, ze nejest po 17tej a pod., lebo to je hovadina, ja jem naposledy 2hodiny pred spanim, niekedy aj 1.5hod. Cvicim denne (uz si davam 1x v tyzdni volno). Hlavne ta to musi bavit a nerobit to nasilu. Drzim palce, nech si aj ty splnis sen. Ja makam dalej. 🙂
dnes som si aj ja dala všetky 3 levely z 30 day shred po sebe 😵 a stále je to pre mňa super cvičenie, pri ktorom sa človek poriadne namaká 🙂 ... aj po toľkých mesiacoch to bolo pre mňa dosť náročné ... ale v začiatkoch by ma zas nikto neprinútil odcvičiť si to všetko naraz a hlavne, vtedy som začínala s 0,5 kg a teraz cvičím s 2 kg činkami... (au moje ručičky 😅 )... takže s cvičením som dnes celkom spokojná 😎
@estrella5 ...ja mam aj dnes volno, po dvoch mesiacoch necvicim dva dni po sebe 😨 😅 , na to zajtrajsie sa mimoriadne tesiiiim a hlavne sa tesim, ze od zajtra zacinam zase zdravo jest, lebo toto co som do seba za posledne dni dala, och!
Super cvicenie vsetky tri levely vsak? Zajtra si dam asi Bobove kardio 🙂
Ja som dnes prvy krat cvicila na 2etapy 😒 Dala som si sotva 20minut a vyrusila ma navsteva, tak som to prerusila na 2hodky a potom som si dala este hodinu - Extreme shed & shred - l2, podla mna je toto cvicenie snad najtazsie od Jill z tych co som zatial cvicila.
@mirkap84 aj ja sa tiež teším na najbližšie dni lebo idem na to zase úplne striktne a poctivo... aspoň do mája by som chcela znova vyradiť z jedálnička všetko sladké atď... tak dúfam, že sa mi to podarí 😎 aj by som chcela mať nejaký konkrétny cvičebný plán, ale akosi sa stále neviem k tomu dokopať aby sa rozhodnem čo budem cvičiť atď... 🙂 no dnes sa asi nato pozriem a niečo si zostavím...
.. to Bobove kardio som si stiahla aj som si ho už zbežne prezrela... vyzerá byť dosť náročné (keď sa tam stále opakujú rovnaké pohyby dosť dlho s malými zmenami).. tak som zvedavá ako to zvládnem, žiaľ som sa k tomu ešte nedostala... 😉
...a z prejedania si nerob ťažkú hlavu, boli sviatky.. takže teraz zas nabehneme do starých koľají a budeme sa zdokonalovať 😵
baby, tak mna moj manzel dnes frkal vodou a ze nech si zdrava a mas peknu postavicku 🙄 🙄 😀 😀 😀 no ved cvicis,tak budes mat 😔 😝 och romantika neskutocnaaa 😀 🙄
@estrella5 ...noooo, to jeho kardio je narocnejsie ako kardio od Jill a najma na zaciatku, kde sa robia vypady a horia stehna, au! 😅 , ale potom je to lepsie, prestavky takmer ziadne ale mam pocit, ze uz uz ides do stavu kedy zacinas "odpadavat" a da nejaky cvik, ktory je lepsi - lahsi, neboj, zvladnes 😉 😎
...aaaale vies co? Ani si tazku hlavu nerobim, na vahe som stale rovnako takze pohodka, akurat sa citim dost blbo - vsetko mi sedi na zaludku a som presladena 🙄 , cize od zajtra opat lahke veci tak, ako to ma zaludok rad 😅
Inak cvicebny plan, hmmm, vies kolko som toho mala naplanovane? 😀 Ono to asi ani nejde, rano mam chut cvicit to a vecer tamto, ja veru nemam ziadny, cvicim co ma napadne, ale snazim sa dodrziavat, aby som napr. iba neposilnovala ale mala aj kardio tak to striedam a davam si 1-2x do tyzdna free 😎
@zazvorka87 😀
@mirka178 hej, presne ten cvik. a podľa mňa by mohol mať nejaký efekt aj ten kde sa stojí "na všetkých štyroch" a dvíhaš nohu do boku. ale jasné, že to chce veľa veľa opakovaní... ja to beriem tak, že keď sa mi podarí zhodiť cm, že budem ako tak spokojná, tak potom sa začnem viacej zameriavať na konkrétne problémové partie...
keď sme dnes pri tých motivačných foto... práve som bola na fóre, ktoré je k tej stránke čo asi všetky dobre poznáme (http://mojetelo.blogspot.sk/)
a dostala ma tam táto premena (dúfam, že si môžem dovoliť sem hodiť linky), ale tá kočka je fakt obdivuhodná, čo dokázala od minulého leta.
foto na začiatku viď. tretí príspevok na tejto stránke
http://mojetelo.forumczech.com/t203-taky-to-zko...
a ako vyzerá teraz (treba sa prerolovať na spodok stránky)
http://mojetelo.forumczech.com/t203p45-taky-to-...
neskutočné niečo
inak bola som u rodiny, s ktorou byvam tak 3x do roka a vsetci mi vraveli ako som od sviatkov pochudla - potesilo ma to 🙂 no so stravou to uz bolo biednejsie... 😠 kolace, salat, vyprazane, korbace, alkohol...no hruza az som sa bala dnes postavit na vahu po tych 3 dnoch ani nie prejedania, ale konzumovania kalorickych bomb a na vahe zatial ziadna zmena.... fuuu...snad to raz za cas nezaskodi 😝 ale mam vycitky 😕

@mirkap84 presne presne 🙂 a čo je šokujúce, tak popri tom cvičení mám tak nejak aj viac energie na všetko ostatné, čo je ďalší bonus navyše.
fúha, inak snehno 50centi by som aj ja brala, ale tak to viem, že nikdy mať nebudem 😠 keď som sa prvý krát merala (asi po 2 týždňoch s jill) tak som mala stehno 61 či 62 vrrrr 😠