Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@zazvorka87 😀 😅 😉
vcera poctivo odcvicene kardio od Boba (prvy raz) a dnes teda ze bude den volna - a aj bol a k tomu kopa kolacov - aj ked od 17 dnes uz nejem. To co som dnes pojedla staci na 2 dni 🙂 nevadi, zajtra idem skusit killer buns L1 a uvidime. Tiez mam problem so stehnami najma, schudnut potrebujem 2 max 3 kila (inak to su tie najzaludnejsie a najtazsie dolu iduce) ale chcem mat nohy do kratasov - takze robota s tym bude 😀
ahojte, ja som do tejto temy prispievala niekedy v jej zaciatkoch, kedy som Jillian cvicila poctivo, potom som vsak prestala... Pred 2mesiacmi som zacala chodit do fitka a ked mam obcas doma cas, tak cvicim Jillian - kardio kickbox, to ma bavi najviac. Popritom som sa dala na 90dnovu dietu, taham uz druhy mesiac, vela som neschudla, len 3kg, vysledky v cm, tiez zanedbatelne, ale vidim, ze sa mi postava meni, je utlejsia....
@ups vyzeras super, presne taky ciel mam aj ja! ty ma aj nejako upravenu stravu ci len cvicis?
@mirkap84 ty vyzeras tiez super 🙂
@ups tak ono to vidno hlavne na teplakoch, ktore mi padaju, nohavice a dierka na opasku...inak takto sa nevidim akurat brucho sa mi riadne spevnuje a normalne sa mi rysuju svaly. cez tyzden pridam foto, ale nemam pred co je VELKA skoda, lebo je tam obrovska zmena! vsak potom aspon opisem do popisu foto 😀
@mirkap84 ja by som to tiež asi nezvládla tak dlho počítať, vážiť všetko a zapisovať. ale tak aj to je cesta 🙂
ja som taká krpatá a zavalitá 😝 meriam iba 161. váhu neviem, nemáme doma a fakt som sa roky nevážila. radšej. odhadom okolo 65 kg. keď som sa pred 2 týždňami merala tak, prsia 93, pás 72, boky 103 (fuj) a stehno som už písala 61.
@katulkaaaaaa ...perfiiiis! Brusko sa spevnilo, zostihlelo a vidiet ako schudli nozky 😉 😵
@zazvorka87 ale neboj, zvykni si cvicit co najcastejsie a uvidis, ze si to zamilujes ako ja, alebo Mirka a ine baby 🙂
@katulkaaaaaa kati, ja by chcela tak vyzerat,jak ty na prvej fotke 😀 😉
@zazvorka87 dakujem, ale veci vela zakryju 😉 nevravim, ze som silna, ale pas mam velky, 74cm, chcela by som sa dostat aspon na 70cm 😔 a vahu aspon na 52kg, mam cca 55kg, vysku mam 161cm, tak tych 52kg by bolo akurat 🙂
@iconka a mozes to nejako zhruba popisat, ci dieta, ale len teda pravidelna strava a pod...
@mrka2 mirka budes 😉 ja som zacala az ked mal maly dva roky dovtedy som kojila a neriesila 😉
@katulkaaaaaa tak snazim sa, vidim vysledky a aj okolie mi hovori,ze som schudla,tak haaadam 😵 😵 😵
@zuzanat zdrava strava 5x denne, obcas aj 6x, ale to skor vynimocne. Diety ziadne, nikdy som dietu nedrzala, ja dietam neverim vobec a ani ich neschvalujem. Som dokaz, ze to ide aj bez diet. Cize nic smazene, mastne, sladkosti vynimocne a ked, tak doobeda....atd, uz som to tu pisala parkrat ako sa stravujem. 😉 A hlavne pohyb.
@zazvorka87
@zuzanat
...cvicili alebo videli ste KILLER ABS od Jillian? Cvici tam jedna blondka (vlavo), ta ma postavu podla mna lepsie vypracovanu ako Jillian 🙂 ...Jill ma taku velmi peknu ale nie prehnane svalnatu, mozno preto sa na nu tak dobre pozera - ze nie je ako rambo 😀
inak baby na FB mame super skupinu cvicenie s jilian ktora by ste sa chceli pridat napiste mi do sukromnej pravy vase meno na fb pridam vas🙂 su tam motivacne foto nas co sme uz schudli,vsetky jej videa a rozn rady 😉
tak mam za sebou 1.den druheho levelu Ripped a ta na pravo akoze zaciatocnicka ma ake brucho vymakane.. ale normalne sa mi to nepacilo... 😒 Jillka ma peknu postavu. a skoro som odpadla, par dni som nepocvicila a kondicka nic moc teda.. mozno aj preto,ze este nie som fit poriadne.. ale tak uz mi to chybalo 🙂

@emma19 cez sviatky sme hádam každá "zhrešili", ale treba to zahodiť za hlavu a ideme ďalej 🙂
a to máš super, že si všimli zmenu. mna zatiaľ nepochválil nikto. jedine manžel povedal, že na mne zmeny vidí a že sa až čuduje ako rýchlo. a to som s ním každý deň. aspoň viem, že si ma všíma 😀