Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

baby pridavam link na stiahnutie 6 weeks six pack - za 20 min. stiahnute ako nic oba levely
http://www.torrents.net/torrent/1621123/Jillian...
je tam aj shred, ripped aj body revolution 😉
@komisakpd aj ja mam dve 🙂 a cez den nehrozi. Oni sice poobede spia naraz, ale akonahle som skusila cvicit, tak sa dcera zobudila, ona este dost reaguje na zvuky v byte. Takze cez den nehrozi. Zacinam vacsinou okolo pol 9 vecer, ked uz hlboko spia. Trocha mi je luto susedov pod nami, ze musia pocuvat ako skacem, ale zatial sa nestazovali, tak to hadam nie je take hrozne
@zazvorka87 AKEKOLVEK CVICENIE JE LEPSIE AKO NIC, JE LEN NA TEBE, CO SI VYBERIES
Kocky chcela som sa opytat ste aj na fb?
@zazvorka87 úplný súhlas s @iconka
nájdi si cvičenie, aké ti vyhovuje a cvič. a hlavne nečakaj výsledky hneď. ak si sa na začiatku zmerala alebo zvážila, tak znovu to sprav najskôr po 2 týždňoch
kočky, ktoré váhate alebo máte pochybnosti že to cvičenie s vami nič nerobí - vydržte!!! Mám akurát za sebou 30day shred a výsledky sú super!!Ako na váhe sú to len nejaké 2 kilečká, ani centimetre ma nejak moc neohúrili, ale tie fotky!!!Urcite sa vzdy odfotte - to vas motivuje najviac 🙂 🙂 🙂
@smatankaaa joj a ako sa ti spi ked cvicis tak neskoro - vraj by sa po osmej vecer uz nemalo ☹ ☹ Viem, ze ked sa neda sa nedá. Ja napr. cvičím vzdy ráno okolo 8-9h. Sofinka má rok aj 10 mesiacov a jednoducho sa hrá pri mne - musí 😀 😀 Cez prázdniny a cez víkendy tu je aj Kristianko (4roky aj 10mesiacov) a ten sa bud pridala alebo pozeral v obyvke telku. No dá sa to aj takto - ja si zase neviem predstavit cvičit večer - vo fitku v pohode, ale doma by som sa musela moooc ukecavat po celom dni 🙂 🙂 Tak drzkám palceky nech sa darí aj tebe 🙂 🙂
ahojte
@komisakpd ja mam tiez dve deti a tiez jedno niekedy v skolke, vacsinou cvicim doobeda, ked mi maly "asistuje", musi sa prehrat insie mu nezostava, niekedy je to horsie, niekedy lepsie. drzim paste nech sa podari 😉
tiez nemam zavazok cvicit kazdy den, lebo to proste nezvladam.... 😝
@smatankaaa hej presne ono to napohlad vyzera jednoduche, kym clovek nezacne 😉 ak musis cvicit vecer skus trosku skor, lebo "nabudene" telo cvicenim chce akurat makat - upratovat, varit a pod 😀 moze sa ti horsie spat, ak chodis spat neskoro v noci, alebo mas na vecer este nejake aktivity naplanovane to ale nemusi byt zle
@lola11 mame takmer rovnako "stare" deti akurat opacne pohlavia
ja mam zasa svalovicu na zadku, vzdy po dnoch volna /dva/... ale nevadi, ja sa normalne tej svalovici tesim 😅
fu a ja som akurát docvičila Ripped in 30 - ako spotená som bola ako už dávno nie 🙂 🙂 brucho som ani nepridávala -skúsim zajtra 🙂 Ale mooc sa mi tá jednotka páči - dá sa fajn zvládnuť, tak sa tesím na dalsie vysledky 🙂 🙂
@lola11 ja idem na ripped v pondelok, už sa teším 🙂 pozrela som si video, vyzerá zaujímavejšie ako prvý level shredu, tak som zvedavá. shred končím dnes. v piatok a cez víkend si dám nejaké iné cvičenie od jill podľa toho na čo budem mať chuť a potom ten ripped. chcem to dať od pondelka, nech sa mi lepšie pamätá, koľko dní som odcvičila 😀
Ja mam dnes volny den, parada 😀
To Vam nepomoze len cvicit a jest dietu,telo musite od tuku a ostatnych skodlivych latok ocistit.Dajte si 5 dnovy post a pite len vodu a caje bez cukru.Inak to nedate.
caute kocky tak dnes som dlhsej pauze konecne mohla cvicit dala som 6 miniut brucho potom 6week 1level a potom zasa 6min brcho a som mokra ako mys je to citit ze skoro dva tyzdne som necvicila ale od dnes idem zasa natvrdo kazdy den uz sa tesim normalne sa super citim 😉
@ssisska 5 dnovy post len o vode asi nieje moc dobry napad a ked mam k tomu cvicit asi na druhy den by som minimalne od unavy a hladu odpadla myslim ze to nieje ani zdarve vobec nic tak dlho nejest 😝
jaaaj ja som to pochopila, ze 6 dni cvičím a siedmy prestavka - preto mi to pripadalo fajn 🙂 ze v nedelu oddych 🙂 🙂
@ssisska to si akurát môžeš ublížiť takým pôstom. kamoška to skúšala pred cca rokom a pol, pila len vodu nič iné. spätne vraví, že to bola strašná blbosť. ako na schudnutie to bolo super, ale totálne si rozhádzala trávanie, mala potom problémy z toho... jeden očistný vodový deň v pohode, ale to je všetko
plne suhlasim, ziadne posty a ine blbosti ako drasticke diety atd, treba pravidelne sa stravovat a pitny rezim 😉
baby co cvicite 6weeks 6packs. skusenosti? oplati sa? bolo vidiet rozdiel? ja koncim level 1 Shredu 30 a zacala som popritom aj tych 6weeks ale nie vsetko a nie cele aby som sa uplne neznicila. len by som chcela vediet ci to ma efekt a za aky cas vidiet vysledky. dakujem
a pozerala som na foto co davali babenky po 30dni Shredu - to prestali jest ze taky efekt to malo? ci ako ze tolko pochudli? lebo ja koncim 1 level shredu dnes a ubytok na vahe ziaden a akurat tak stehna nad kolenami vidiet rozdiel a brucho co ja viem, neviem ci je rozdiel. dakujem pekne za akykolvek vas nazor 🙂
@zuzulik27 prosim ta kde si videla tie fotky pred a po 30shred? lebo ja som prave na Leveli 1 😉
SIX WEEK 6PACK chcem sa opýtať jeden level sa cvičí 6 týžnov ?dik

@komisakpd ja mam tiez dve deti a dnes som cvicila o 21.40....cez den nemam kedy