icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
smatankaaa
3. apr 2013

@komisakpd ja mam tiez dve deti a dnes som cvicila o 21.40....cez den nemam kedy

emma19
3. apr 2013

baby pridavam link na stiahnutie 6 weeks six pack - za 20 min. stiahnute ako nic oba levely

http://www.torrents.net/torrent/1621123/Jillian...

je tam aj shred, ripped aj body revolution 😉

hhenike
3. apr 2013

@komisakpd aj ja mam dve 🙂 a cez den nehrozi. Oni sice poobede spia naraz, ale akonahle som skusila cvicit, tak sa dcera zobudila, ona este dost reaguje na zvuky v byte. Takze cez den nehrozi. Zacinam vacsinou okolo pol 9 vecer, ked uz hlboko spia. Trocha mi je luto susedov pod nami, ze musia pocuvat ako skacem, ale zatial sa nestazovali, tak to hadam nie je take hrozne

iconka
4. apr 2013

@zazvorka87 AKEKOLVEK CVICENIE JE LEPSIE AKO NIC, JE LEN NA TEBE, CO SI VYBERIES

baby124
4. apr 2013

Kocky chcela som sa opytat ste aj na fb?

ups
4. apr 2013

@zazvorka87 úplný súhlas s @iconka
nájdi si cvičenie, aké ti vyhovuje a cvič. a hlavne nečakaj výsledky hneď. ak si sa na začiatku zmerala alebo zvážila, tak znovu to sprav najskôr po 2 týždňoch

lola11
4. apr 2013

kočky, ktoré váhate alebo máte pochybnosti že to cvičenie s vami nič nerobí - vydržte!!! Mám akurát za sebou 30day shred a výsledky sú super!!Ako na váhe sú to len nejaké 2 kilečká, ani centimetre ma nejak moc neohúrili, ale tie fotky!!!Urcite sa vzdy odfotte - to vas motivuje najviac 🙂 🙂 🙂

lola11
4. apr 2013

@smatankaaa joj a ako sa ti spi ked cvicis tak neskoro - vraj by sa po osmej vecer uz nemalo ☹ ☹ Viem, ze ked sa neda sa nedá. Ja napr. cvičím vzdy ráno okolo 8-9h. Sofinka má rok aj 10 mesiacov a jednoducho sa hrá pri mne - musí 😀 😀 Cez prázdniny a cez víkendy tu je aj Kristianko (4roky aj 10mesiacov) a ten sa bud pridala alebo pozeral v obyvke telku. No dá sa to aj takto - ja si zase neviem predstavit cvičit večer - vo fitku v pohode, ale doma by som sa musela moooc ukecavat po celom dni 🙂 🙂 Tak drzkám palceky nech sa darí aj tebe 🙂 🙂

anamor
4. apr 2013

ahojte
@komisakpd ja mam tiez dve deti a tiez jedno niekedy v skolke, vacsinou cvicim doobeda, ked mi maly "asistuje", musi sa prehrat insie mu nezostava, niekedy je to horsie, niekedy lepsie. drzim paste nech sa podari 😉
tiez nemam zavazok cvicit kazdy den, lebo to proste nezvladam.... 😝
@smatankaaa hej presne ono to napohlad vyzera jednoduche, kym clovek nezacne 😉 ak musis cvicit vecer skus trosku skor, lebo "nabudene" telo cvicenim chce akurat makat - upratovat, varit a pod 😀 moze sa ti horsie spat, ak chodis spat neskoro v noci, alebo mas na vecer este nejake aktivity naplanovane to ale nemusi byt zle
@lola11 mame takmer rovnako "stare" deti akurat opacne pohlavia

ja mam zasa svalovicu na zadku, vzdy po dnoch volna /dva/... ale nevadi, ja sa normalne tej svalovici tesim 😅

lola11
4. apr 2013

fu a ja som akurát docvičila Ripped in 30 - ako spotená som bola ako už dávno nie 🙂 🙂 brucho som ani nepridávala -skúsim zajtra 🙂 Ale mooc sa mi tá jednotka páči - dá sa fajn zvládnuť, tak sa tesím na dalsie vysledky 🙂 🙂

smatankaaa
4. apr 2013

@lola11 skusim rano cvicit s krpcom, zajtra ti napisem, lebo dnes som to uz presvihla 😀
@anamor ja chodim spavat az okolo polnoci, niekedy cvicim okolo deviatej, ale zavisi to od deti kedy zaspia 😖

ups
4. apr 2013

@lola11 ja idem na ripped v pondelok, už sa teším 🙂 pozrela som si video, vyzerá zaujímavejšie ako prvý level shredu, tak som zvedavá. shred končím dnes. v piatok a cez víkend si dám nejaké iné cvičenie od jill podľa toho na čo budem mať chuť a potom ten ripped. chcem to dať od pondelka, nech sa mi lepšie pamätá, koľko dní som odcvičila 😀

lola11
4. apr 2013

@ups vsak aj ja som preto nevedela co dalej, chcela som prestavku v nedelu 🙂 🙂 ale zacala som nech to mam co najskor odcvičené 😀 😀

iconka
4. apr 2013

Ja mam dnes volny den, parada 😀

ssisska
4. apr 2013

To Vam nepomoze len cvicit a jest dietu,telo musite od tuku a ostatnych skodlivych latok ocistit.Dajte si 5 dnovy post a pite len vodu a caje bez cukru.Inak to nedate.

blcha
4. apr 2013

caute kocky tak dnes som dlhsej pauze konecne mohla cvicit dala som 6 miniut brucho potom 6week 1level a potom zasa 6min brcho a som mokra ako mys je to citit ze skoro dva tyzdne som necvicila ale od dnes idem zasa natvrdo kazdy den uz sa tesim normalne sa super citim 😉
@ssisska 5 dnovy post len o vode asi nieje moc dobry napad a ked mam k tomu cvicit asi na druhy den by som minimalne od unavy a hladu odpadla myslim ze to nieje ani zdarve vobec nic tak dlho nejest 😝

ups
4. apr 2013

@lola11 😀 a veď prestávku si môžeš spraviť v deň ktorý tebe vyhovuje. tiež to nemienim striktne dodržiavať 😉

lola11
4. apr 2013

jaaaj ja som to pochopila, ze 6 dni cvičím a siedmy prestavka - preto mi to pripadalo fajn 🙂 ze v nedelu oddych 🙂 🙂

ups
4. apr 2013

@ssisska to si akurát môžeš ublížiť takým pôstom. kamoška to skúšala pred cca rokom a pol, pila len vodu nič iné. spätne vraví, že to bola strašná blbosť. ako na schudnutie to bolo super, ale totálne si rozhádzala trávanie, mala potom problémy z toho... jeden očistný vodový deň v pohode, ale to je všetko

ups
4. apr 2013

@blcha ten pocit po cvičení je vždy super 🙂

lola11
4. apr 2013

@ssisska sorry, ale myslím si, že to je pekná blbosť!!!Ako jeden den - no možno aj tak by som to nerobila, ale 5 dni??!!

ups
4. apr 2013

@lola11 veď tak je to aj myslené (lepšie povedané, že treba to cvičiť 5-6 dní a prestávka). ale podľa mňa je dosť jedno, v ktorý deň v týždni si prestávku dáš, hlavné je odcvičiť to tých 5-6 krát 🙂

anamor
4. apr 2013

@ssisska akoze nic proti, ale ked cvicis musis jest a spravne, inak svaly neporastu, tyzden pit vodu 😖 ? sorry pekna blbost 😝 🤐 😅
spravna strava a pohyb.... ale teoriu ovladame ze jo 😉
a som rada ze nie jedina zdielam tento nazor....
@ups po cviceni najlepsi 😝

ups
4. apr 2013

@anamor jj, po cvičení 😀 počas cvičenia fučím a nadávam, ale stojí to za to 🙂 na rozdiel od toho 5 dňového pôstu 😲

smatankaaa
4. apr 2013

plne suhlasim, ziadne posty a ine blbosti ako drasticke diety atd, treba pravidelne sa stravovat a pitny rezim 😉

zuzulik27
4. apr 2013

baby co cvicite 6weeks 6packs. skusenosti? oplati sa? bolo vidiet rozdiel? ja koncim level 1 Shredu 30 a zacala som popritom aj tych 6weeks ale nie vsetko a nie cele aby som sa uplne neznicila. len by som chcela vediet ci to ma efekt a za aky cas vidiet vysledky. dakujem
a pozerala som na foto co davali babenky po 30dni Shredu - to prestali jest ze taky efekt to malo? ci ako ze tolko pochudli? lebo ja koncim 1 level shredu dnes a ubytok na vahe ziaden a akurat tak stehna nad kolenami vidiet rozdiel a brucho co ja viem, neviem ci je rozdiel. dakujem pekne za akykolvek vas nazor 🙂

erulka77
4. apr 2013

@zuzulik27 nie si sama ja mám odcvičený 4 deň z druhého levelu a tiež ešte dáko nevidím vysledky ale chce to hlavne vytrvalosť a čas držím palce

smatankaaa
4. apr 2013

@zuzulik27 prosim ta kde si videla tie fotky pred a po 30shred? lebo ja som prave na Leveli 1 😉

erulka77
4. apr 2013

SIX WEEK 6PACK chcem sa opýtať jeden level sa cvičí 6 týžnov ?dik

ups
4. apr 2013

@erulka77 myslím, že každý level sa má cvičiť 3 týždne... ale ja osobne by som to striedala s iným cvičením. nie je dobre dlhodobo rovnako zaťažovať svaly, lebo si "zvyknú"
najlepšie je posilňovacie cvičenie kombinovať s kardio cvičením 🙂