Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@iconka kokos tak ja som taka ako ty na tej prvej fotke pred, mozno este trosku aj horsia 😀 ale dik za motivaciu 😉 a to bolo po 23 dnoch? aj si stravu upravila predpokladam, ze?
@smatankaaa k takému výsledku za tak krátky čas sa nedopracuješ inak ako radikálnou zmenou stravovania 😉
no baby, tak ja som dnes slávnostne ukončila shred 😀 po 3. levely som si šupla ešte druhý a chcela som aj jednotku, no už neostal čas... musím silno rozmýšľať, čo dám zajtra 😝
@zuzanat ďakujem 🙂 ... dnes sa mi nejak dobre cvičilo 🙂
... a krásne video... tá plááááž.... teplúčko ... aj keď si neviem predstaviť cvičiť na takej horúčave aspoň na chvíľu mi to pripomenulo čaro leta ... 😵 ďakujem, že si to sem pridala.. v tejto zime mi padlo dobre sa aspoň na niečo také pozrieť, hehe......a samozrejme aj cvičenie vyzerá fajn! 🙂
tak prave som docvicila level 2, level 1 sa mi uz zdal jednoduchy, no ale dvojku som ani nedokoncila 😒 odkvecla som na koberci po 22 minutach, ale zato muzicek skoncil po 15 min. takze som viiiitaz 😀 zajtra skusim cvicit hned rano, snad sa to pri krpcovi bude dat 😉
@smatankaaa totalne som prekopala jedalnicek, inak to nejde, pekne zdrava strava 5x denne, ziadne diety 🙂
@smatankaaa ja som na tom bola 1. den levelu 2 uplne rovnako. Dnes som mala den 4. A uz to celkom slo. Samozrejme nieco len v tej lahsej verzii, ale uz vydrzim do konca 🙂 Takze ideme dalej
@iconka to neni problem premna, takto som dala dole 14kg za 3 mesiace bez cvicenia po porode, pila som kazdu hodinu 2dcl vody, ranajky o 9tej, obed o 12tej, dalsie jedlo o 3, potom o 6tej a nakoniec o 9tej kedze chodim spat pred polnocou, len sa neviem poriadne nakopnut, aby som to dodrziavala na 100% alebo sa mi stane, ze idem uspat krpca a zaspim snim 😀 tym padom je docvicene, ale skusim zajtra rano cvicit, viac by mi to vyhovovalo mat uz vecer len nohy vylozeneee 😝
@hhenike ja som robila vsetko LEN v lahsej verzii 😀 😀 a teraz tu fuciiim 😀
@smatankaaa tak super, ked to vies, hura do toho 😉
@iconka vsak prave, ja to viem....a to ma serie este viac, ze viem co na mna plati a neviem sa odhodlat, ale tak za 4 mesiace ideme na dovolenku tak to musim dat dovtedy 😠
..ja si neviem predstavit, ze mam ist za chvilu cvicit 😖
Asi si dam Level 1 a vecer s muzom level 2.
@smatankaaa Ahoj, je to super ráno si zacvičiť - ja už mám odcvičené a ešte si dnes niečo pridám 🙂
@daniette ahoj ja si to neviem predstavit, lebo sa mi tu bude krpaty motat a myslim, ze mi to bude kazit 😒
@smatankaaa Zvládneš to aj ty aj malý, daj mu nejaké hračky, vyskúšaj a uvidíš
OK, dopijem kavu, prebalim ho lebo sa posral ako lion 😀 a idem na to 😠
@smatankaaa držím palce
tak ja dnes nič - včera poobede ma chytila brušná chrípka - už je lepšie, ale slabá som jak mucha ☹ ☹ zajtra je tiež den...
odcviceneeee 😀 😀 😀 😀 sa vytesujem 🙂 dalo sa to celkom pri malom, sem tam sice vymyslal ked som napriklad robila kliky a on sa cezomna prevesil na chrbat 😀 alebo ked som skakala tak sa pridal aj on 😀 tak som sa dobre nasmmiala pri cviceni 😀 😀
@lola11 ja som tak bola odstavena minuly tyzden, tiez koli crevnej viroze, tri dni som bola slaba ako mucha. tak drzim palce, nech si co najskor fit 😉
ja som si postahovala tie vsetky tie cvicenia od Jillian, tak to popozeram a uvidim co budem cvicit. 😉 30DS mam odcvicene cele, cvicila som aj Ripper,6W6P ale tie som neodcvicila cele, nebavi ma kazdy den cvicit to iste. aj ked kardio mi nevadi, to ma bavi. ja cvicim len cca 3-4x tyzdenne, dnes dufam, budem aj na orbitreku...
caute ja idem cvicit ale nemam nic stiahnute tak pustam youtube a nejde mi to pomoc vzdy mi naskoci len zrnenie a vyskytla sa chaby ma slahne musim 6week six pack vobec nejde a ani nic co by som si chcela zacvicit no idem stahovat a asi zacvicim dnes az poobede 😝

ja som dnes Jillian vymenila za toto a teda riadny masaker, nevydrzala som niektore dokonca
https://www.youtube.com/watch?v=16Vp5QmprBcja cvicim kazdy druhy den, vraj aj telo potrebuje regeneraciu, ale dnes som mala chut cvicit,tak aspon takato rychlovka 🙂
@estrella5 ty si riadne makala! 😉