Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

dnes som si dala lahsie cvicenie kvoli nohe (6w6p l1), takze len 70minut a mam pocit, ze ma po skonceni aj noha boliet prestala. Asi ozaj plati, ze klin sa klinom vybija 😀
@emma19 no ja som dnes isla prvy raz 2 level....ale dal mi zabrat .....odcvicila som vsetko poctivo, ale potom som ledva zdvihla pohar.....som vsak rada, ze som to dala...upravila som stravu a moje kila sa ma aj tak drzia ako pijavica....no musim vydrzat....po cviceni sa citim super.....a su tam!!!!!!myslim tym moje brusne svaly.... 🙂 a to ma velmi tesi....tak kočenky pekny vikend a docvicenia...a dakujem vam za krasnu motivaciu
ja som dnes cvicila toto
https://www.youtube.com/watch?v=FTT4W8ygJ7wa teda neskurotocna makacka, na konci som ledva vydrzala, ale super 😝 Premyslam, ze od pondelka zacnem s Ripped in 30, len ci ma bude bavit dlhsie cvicit to iste 😀
jaj tak som dnes uz nevydrzala a musela si zacvičit - po tej viróze to nebolo este na 100 pro ale dalo sa - spotila som sa fajne, tak som spokojna, ale nepridavala som uz teda nic ☹ ☹ A to sme včera aj išli dosť neskoro spat - oslavovali sme úspech manželovej netere - skončila druha na miss universe 🙂 🙂 Tak aj nejake vinko bolo v rámci možností 🙂 🙂 No odišli od nás po polnoci a ráno nás jasne ze decka zobudili 😒 😒 Pekný víkend kočule 😀 😀
baby ja som začala druhý level, celkom sa mi pozdáva, dokonca viac ako prvý, len ma bolia kolená a členky ...máte niekto skúsenosť??????
4 kila dole za 5 dní... Viac na http://homeworksystem.cz/raspberry.html?a_aid=5...
tak kočky ja budem mať asi dnes nechcenú zdravotnú pauzu 😖 ešte uvidím čo sa z toho dnes vykľuje... ale normálne ma to štve! človek si niečo naplánuje a takto to dopadne 😠 .... aspoň vám prajem krásne cvičenie...
caute tak ja som sa rozhodla, ze po shrede budem pokracovat ripped in, nech to ma nejaku postupnost, dneska prvy den zamnou celkom sa mi to pacilo, zvladla som to super. pridala som si k tomu tu 15 minutovku na plazi na brucho, co tu jedna kocka pridala, ta baba na tom videu sakra dobre vyzera.
Takže dnes koncim body revolution.... moje vysledky po 3 mesiacoch
PRSIA. 95-87= - 8cm
POD PRSIAMI. 78-74= - 4cm
PÁS. 73-66= - 7cm
BOKY. 89-82= - 7cm
CEZ ZADOK. 96-92= - 4cm
VÁHA. 61,6-58,8= - 2,8 kg
Kocky - najma tie, ktore uz mate par tyzdnov odcvicene, mam paradny tip na cvicenie na brusne svalstvo od Boba Harpra - pre mna lepsie ako 6Week alebo Killer ABS od Jill 😉 a to Totally Ripped Core (49min.)
http://www.stiahnito.sk/bob-harper-totally-ripp...
@maca215 super.....sikulka...
prosim ta ..isla si toto
jillian michaels body revolution workout 1 phase 1
alebo aky si mala treningovy plan????lebo mam to postahovane vsetko, ale neviem si to dat dokopy, zacinam len, takze 30 minutovka denne je z casoveho hladiska pre mna najvyhovujucejsia...maly ma 2,5 r dlhsie nevydrzi sledovat moje poskakovanie 🙂
na chalupe idem body rev...viac sa mi to paci, je to akcnejsie...dakujem za tvoj cas 🙂
@svatava74 W= workout, C=cardio
1 a 2 tyzden :
W1, w2, c1, w1, w2, c1, nedela volno
3 a 4 tyzden:
W3, w4, c1, w3, w4, c1, nedela volno
5 a 6 tyzden
W5, w6, c2, w5, w6, c2, nedela volno
7 a 8 tyzden
W7, w8, c2, w7, w8, c2, nedela volno
9 a 10 tyzden
W9, w10, c3, w9, w10, c3, nedela volno
11 a 12 tyzden
W11, w12, c3, w11, w12, c3, nedela volno
Dnes som si dala 6w6p l.2 a Boba Harpera len taku 20minutovku, na dnes staci, este si setrim tu moju nohu.
ahojte, ja som rano necvicila, pri dvoch detoch som to uz nezvladla 😀 takze som muzovi navrhla, ze zacneme 30shred level 1 a hned potom si dame level 2 😠
babenky chcem sa vas opytat kde si stahujete jillian ? dakujem
Ahojte maminky.
pokukujem na toto forum uz dlhsie ale akosi som nemala odvahu napisat.len tak som mrkla ze kocenky jake krasne vysledky tu mate. musim sa priznat ze som lenivec hnily, ale po tom co som sa zas cez zimu vypapkala som si povedala ze dost a idem napisat sem a pridat sa k vam. neviem ani kde zacat a ako zacat. akosik som sa dopracovala pomaly k vahe 69kg co je nejak moc (kedze tehotna som mala asi 74) a pomaly nic neoblecem vo vsetkom som jak jaternica.
mala by som konecne so sebou nieco robit... minuly rok ma chytilo behanie, a ked bol cas chodila bom behavat 3km a niekedy aj svihadlo a zumba.ale aj tu mi chyba motivacia neviem sa k tomu dokopat.
chcem sa pridat k vam.poradte kde mam zacat maminky?? 😀
@janka1 ja stahujem z youtube.com ale musis mat v pc real player, inak sa stahovat neda 😉
ja mam dnes 9.den z 3levelu a musim si prejst dalsie cvicenia, ze co potom. minule som si neplanovane dala banish fat a prvu polku som cvicila s tym, ze docvicim seriu a koncim, ale nakoniec som to dala cele, spotena ako mys, ale super pocit 🙂
@martas77 mna tiez pri 2leveli nenormalne boleli predkolenia a priehlavok lavej nohy, ale nevzdala som to, na noc som si nohu obvazovala a natierala voltarenom a preslo to, sice az v 3leveli ale uz je to ok 😉
@janka1 Ahoj, tu je link na cvičenia: Jillian Michaels: 30 DS Shred
1.level cvičíš 10 dní:
https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8
2.level cvičíš 10 dní:
3.level cvičíš 10 dní:

@lola11 mne sa jednotka tiez veeelmi pacila viac ako shred no ta dvojka je riadny zaberak, ale tiez sa mi paci 😉