icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
erulka77
7. apr 2013

@daniette dakujem si zlata

janka1
7. apr 2013

@daniette dakujeeeem🙂 😀 😵
a kardio si mam davat tiez ,alebo nie🙂

daniette
7. apr 2013

@janka1 Skopírovaný rozpis ako máš cvičiť
Jillian Michaels: Body Revolution (Leden, 2012) RECENZE

Jak?Nultý týden - tzv. nakopnutí metabolismu. Cvičí se dvakrát denně (dopoledne a odpoledne) od pondělí do soboty. V neděli se odpočívá.
Pondělí - (dop) Workout 1, (odp) Cardio1
Úterý - (dop) Workout 2, (odp) Cardio1
Středa - (dop) Cardio 1, (odp) Cardio1
Čtvrtek - (dop) Workout 1, (odp) Cardio1
Pátek - (dop) Workout 2, (odp) Cardio1
Sobota - (dop) Cardio 1, (odp) Cardio1

První a druhý týden - cvičební program je pro oba týdny shodný, cvičí se jednou denně, v neděli se opět necvičí
Pondělí - Workout 1
Úterý - Workout 2
Středa - Cardio 1
Čtvrtek - Workout 1
Pátek - Workout 2
Sobota - Cardio 1

Třetí a čtvrtý týden - cvičební program je pro oba týdny shodný, cvičí se jednou denně, v neděli se opět necvičí
Pondělí - Workout 3
Úterý - Workout 4
Středa - Cardio 1
Čtvrtek - Workout 3
Pátek - Workout 4
Sobota - Cardio 1

Páty a šestý týden - cvičební program je pro oba týdny shodný, cvičí se jednou denně, v neděli se opět necvičí
Pondělí - Workout 5
Úterý - Workout 6
Středa - Cardio 2
Čtvrtek - Workout 5
Pátek - Workout 6
Sobota - Cardio 2

Sedmý a osmý týden - cvičební program je pro oba týdny shodný, cvičí se jednou denně, v neděli se opět necvičí
Pondělí - Workout 7
Úterý - Workout 8
Středa - Cardio 2
Čtvrtek - Workout 7
Pátek - Workout 8
Sobota - Cardio 2

Devátý a desátý týden - cvičební program je pro oba týdny shodný, cvičí se jednou denně, v neděli se opět necvičí
Pondělí - Workout 9
Úterý - Workout 10
Středa - Cardio 3
Čtvrtek - Workout 9
Pátek - Workout 10
Sobota - Cardio 3

Jedenáctý až třináctý týden - cvičební program je pro všechny tři týdny shodný, cvičí se jednou denně, v neděli se opět necvičí
Pondělí - Workout 11
Úterý - Workout 12
Středa - Cardio 3
Čtvrtek - Workout 11
Pátek - Workout 12
Sobota - Cardio 3

janka1
7. apr 2013

dakujeem 🙂

svatava74
7. apr 2013

@daniette dakujem..... 🙂

komisakpd
7. apr 2013

ahojte, chcem sa opytat je z vas niektora tu taka, ktora vylucila chlieb a pecivo z jedalnicka? alebo pripadne je iba spaldove a ine zdrave pecivo?
chcela by som vylucit no neviem ako by som to zvladla...

iconka
7. apr 2013

@komisakpd ja som vylucila biele uplne, obcas si kupim daco celozrnne, ale len ked ma to napadne. Chleba mi vobec nechyba, nahradilo som ho knackebrotmi a takym racio chlebom.
http://www.bonavita.sk/active-trvanlivy-chlieb-...
ta cena je hovadina, to asi je v korunach ceskych

komisakpd
7. apr 2013

@iconka a to si kupujes..alebo robis...takze nejes pecivo vobec...a co jes?

adena7
7. apr 2013

Ahojte dievcata, chcela by som sa spytat jednu vec.. Mam docviceny 2. level z 30 DS, nejake centimetre isli dole -4cm pas, -2 cm ☹ cm boky, -2cm stehno.. No na vahe sa to vobec neodzrkadlilo :( dokonca sa mi vidi, ze som pol kila pribrala. Viem, ze kes sa cvixi, nabera sa svalova hmota aj, ale i tak som dufala, ze nejake kilecko pojde dole:( Mate niektora podobnu skusenost? Vdaka za odp.

svatava74
7. apr 2013

@komisakpd od 26.3.cvicim Jill a 1x som si dala celozrnny krajec chleba opeceny na teflonke bez oleja potrety cesnakom...inak to je v pohode.....a dokonca ked som piekla, ja peciem vyhradne zo spaldovej, ovsenej , alebo celozrnnej a dala som si 2x tvarohovy zavin....inak pohoda....zase podla mna obcas to treba dat,aby telo nezosalelo a nebol katastrofa zvana biela nemoc....moja smrt je cokolada a teraz jej je doma plna skrina po velkej noci a sa divim, ze odolavam uz 2 tyzdne....to cvicenie je super....ked na mna ide chut na hluposticky hned idem cvicit a je pokoj...
cim alej tym je moj pocit hladu po chlebiku a rozkoch a cokolade mensi...snad to vydrzi.... 🙂

iconka
7. apr 2013

@komisakpd kupujem, vsak som napisala, ze miesto chlebu knackebrot a ten druhy chlieb. Vacsinu veci normalne jem.

komisakpd
7. apr 2013

@svatava74 dakujem...no ja tiez by som tak chcela ze pomenej..a ak tak len zo spaldovej si nieco urobim..alebo podobne

@iconka hej pisala, len som myslela ci nahodou aj nerobis

iconka
7. apr 2013

@komisakpd robievala som, ked som este jedla chleba rad radom, mam pekaren, tak som ju vyuzivala,ale teraz uz len na cesto kysnute obcas

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
hhenike
8. apr 2013

ahojte, podarilo sa mi postahovat vacsinu toho, co som chcela. Este mi chyba Riped in 3. a 4. tyzden. Nemate typ, kde sa to da aspon pustit?

zuzike3811
8. apr 2013
katulkaaaaaa
8. apr 2013

baby ktore ste chceli ist do sukromky dostanete sa tam?myslim na fb?lebo ste niektore pisali ze nic
skuste tento link
https://www.facebook.com/groups/144700172347614/

a tam mate pridat uzivatele...no sak napiste mi 🙂

ebenka
8. apr 2013

@katulkaaaaaa klikla som a dala som ziadost. Mam ikonku labute 😀

katulkaaaaaa
8. apr 2013

@ebenka ok ma to na starosti moja kamoska a postupne vas tam pridava,dufam ze vsetky co ste mi napisali tam do vecera budete

hhenike
8. apr 2013

@daniette ... to som skusala, lenze akosi na tejto stranke ked chcem stahovat, tak mi to esset zablokuje a ked som skusala cez program, ktory mam na stahovanie videí, tak z tejto stranky tiez nestahuje, takze je mi nejaka podozriva :/ Ale diky.

daniette
8. apr 2013

@hhenike mne to funguje, tak potom ako písala @zuzike3811, tak na tej stránke. Dá sa aj na stránke: http://isohunt.com/torrents/?ihq=jillian+michaels ale musíš mať nainštalovaný program torrent

estrella5
8. apr 2013

ja dnes tretí deň bez cvičenia ☹ kočky normálne absťááák chytááám 🙄 .... by ste neverili ako sa už teším na ďalšie cvičenie... len vás tu tak tíško sledujem ako sa vám ďalej darí a zháňam si nejaké nové info aby som sa do toho pustila s ešte väčším nasadením 😵 ... hlúpa choroba!! 😠

ebenka
8. apr 2013

@katulkaaaaaa alebo kocky co ste tu davali take fotky, pred a po, ako ste robili tu fotku kde mate obe fotky v jednom obrazku? som antitalent. ☹ rada by som urobila taku fotku pred a po shrede co som vcera docvicila a neviem ako 😒 viete mio niekto prosim poradit? dakujem 🙂

iconka
8. apr 2013

dnes 80minut, ale skor taku oddychovku - No more trouble zones+Bob 🙂 a od zajtra skusim Insanity

ebenka
8. apr 2013

@iconka ides na insanity? ja som prudko dv a dni rozmyslala nad insanity., P90x. nakoniec som usudila, ze neviem ci to len po shrede zvladnem. ale stale vaham. ty si uz namakana, ty to zvladnes isto 😉

lucka1987
8. apr 2013

kocky ja som si dnes zacvicila boba harpera ultimate cardio body, ale len 35 minut + od jill 10 minut brusko + trosicku kardia cisteho a ako dovi.. ten bob je riadna nakladacka... bojim sa co bude zajtra, lebo normalne sa mi triasli nohy a mala som problem na nich ustat na niektorych cvickoch. ale akoze riadne ucinne 😵

lucka1987
8. apr 2013

@ebenka vola sa to " koláž " a ja osobne to robim v programe picasa . volne to stiahnes na internete, konkretne tu http://picasa.google.com/

a ked uz sa bavime o kolazi tak dnes som si urobila jednu ako cvicim. pochopitelne fotena je este na zaciatku cvicenia, kedy nemam spotene triko 😀
@iconka od toho boba co cvicis ? ja mam zatial len jedno video stiahnute..

ups
8. apr 2013

@ebenka tak ako ti poradila @lucka1987 picasa je na koláže asi najlepší. dá sa robiť napr. aj v zoner photo studio, ale neviem či aj v niektorej z free verzií.
a aké máš výsledky po docvičení shredu?